- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris5
tag
Hi, sikerült valakinek megoldani 4.2 rendszeren az alsó gombok kikapcsolását root nélkül? A már jól ismert Zola féle Screen Filter módszer (köszönöm neki a múltkori felvilágosítást) mintha nem működne a update óta.
létrehoztam egy widgetet a képernyőn és egyből feljön a beállító ablak. Majd kikapcsoltam a progiba a gombok világítását, és a csuszkát lehúztam 96,1%-ra ugyanis a max és e között nincs köztes (ha maxon hagyod nem működik a dolog). Elmented a beállításokat, kikapcsolod majd bekapcsolod a képernyőt és jó is lesz
Sosem világítottak nálam a gombok és most rettentően zavar.
-
g0n21
senior tag
SEMMIT!
A gyári HTC HC c704 (lukacsos, fehér) tokban használtam, az pedig nem védte a lencsét.
Leraktam az asztalra. Sokszor. e ez szerintem abszolút életszerű. Nem játszottam vele csiszolósat, és semmi egyebet sem. Odafigyeltem, hogy ne dobjam, és ne csússzon végig. De eljutottam oda, hogy kimondjam: egy ilyen piszlicsáré spórolással is szájbaszarja a saját renoméját a HTC, hogy a Desirénél is eljátszották ezt, hát, szopjanak lovat... -
LouiS22
veterán
Ne foglalkozz vele. Az autóknál is kiírják, hogy 5,9-es fogyasztás, de az sincs kőbe vésve. A BKV-nál is van menetidő, aztán inkább később jön a busz, mintsem előbb
Ezer és egy oka lehet, hogy hirtelen öt százalékot esett. Akkor bezzeg nem reklamálsz, ha 20 percig egy százalék sem megy le
-
I-S-T-I
tag
Vagy csak kifogtál egy olyan darabot, amin beakad a sense ha leveszed a telót töltőről. ha a Gsam monitor fogyasztási listáján a Rendszer (com.htc.launcher) az elsők között van, akkor ez az oka...
Én minden alkalommal úgy kezdem, ha leveszem töltőről, hogy bezárom, utána jó...
-
rígel
őstag
Pedig kötelessége lett volna cserélni, vagy visszafizetni az árat. Ha kicsit határozottabban lépsz fel, és megemlíted hogy ismered a jogaidat, akkor biztos nem játszotta volna el ezt a dolgot. Én mindenesetre addig nem mozdultam volna, míg nem ad újat, vagy nem adja vissza az árát.
miiseza:
Ami a legfontosabb, valószínüleg alaplapot is cseréltek. Gyakorlatilag egy teljesen új telefont kaptál (kivéve a készülékházat) -
Pistakiss
őstag
Háát!
Ezen nincs mit érteni, valami deformálódott, vagy a ház, vagy a kijelző, gyárilag és a ragasztó elengedte. Nálam is elsőre kijelző csere volt, de az is elállt és mozgott, ezért visszaküldtem és ez után lett készülékcsere. Nálad egyből cserélni kell, mivel még nem telt le a 3 munkanap. -
Pistakiss
őstag
-
Bulitt
addikt
Erről a "teszt"-ről jut eszembe, hogy unokanővérem SGS3-t vett magának. Megnéztem a telefont és azt kell mondanom, hogy a HOX kijelzője jelentősen szebb. Neki is ez volt a véleménye (mindkettő 50% fényerőn). De ez teljesen magán véleményünk
Az teljesen más tészta, hogy a Facebook, telefonáláson és rádiózáson kívül másra egyáltalán nem használja.
-
ferob
őstag
-
rígel
őstag
Prevent Sense UI from lagging
Sense UI is a great overlay, but on the One X it can be a bit laggy by default. Go into ‘Settings’, choose ‘Developer Options’ and check the ‘Don’t Keep Activities’ box, then uncheck it again. Once you properly reboot (see above) you should have a lag free experience.
Próbáld meg ezt.
-
Lacopapi
addikt
Próbáld ki ezt :
I] Töröljük a cache partíció
1. Kapcsolja ki a telefont (tartsuk lenyomva a Power gombot eszközök zárt akkumulátorral)
2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Hangerő csökkentése gombot és a Power gombot a csomagtartó-ba bootloader módban.
3. Nyomja meg a Hangerő fel jelölje ki a Recovery, majd nyomja meg a Power gombot.
4. Ha a fekete-helyreállítási képernyő, nyomja meg a hangerő Fel és Power ugyanakkor a menü megjelenítéséhez.
5. Nyomja meg a Hangerő fel jelölje ki a Wipe cache partíciót, majd nyomja meg a Power gombot.
6. Amikor kész, nyomja meg a Power gombot, hogy indítsa újra a telefont.Nem én fordítottam....
Úgy emlékszem,egy régebbi hsz.-ben volt,a HTC küldte.
-
ferob
őstag
Erre és még sokminden másra alkalmas a GSam Battery Monitor.
-
andris5
tag
-
twine
veterán
kicsit javítva magam, mert félre érthető voltam..
Magyarítást nem használtam...de PDA-t, Hp iPaq 3630óta igen -
z123456789
addikt
Ès mit tudnál felhozni mondjuk egy s3 kontra one x vitában?Csak mert 4en járunk melóba ismerösökkel, és az egyik srác már szinte az agyamra menöen samsung buzi.Még wc papírt is venne samsung-ba ha lenne.
Ès az istenért nem mondaná másra hogy szebb a kijelzöje, vagy mondjuk tv-ben sem látja hogy akármi is jobb lenne.
Viszont nem egy technikai zseni.Meg van elégedve azzal hogy az eladási statisztikákban elég jól vezet a samsung, meg hogy a samsung menedzserek marketing szövege csak a samsung amoled-et ismeri el a piacon.
Èn meg sosem szerettem a samsungot, de mostmár egyenesen olyan negatív reklámot állított fel nekem, hogy soha samsungot!!!!Tény és való szép kijelzöje van a samsung dolgoknak, de mondjuk a házimozis topic-ban is mindenki egyértelmüen lebeszélt róla, hogy "ne pazaroljam el a pénzem samsung led tv-re", "egyértelmüen pansonic plazmát vegyek", "nem igaz hogy a legszebb kijelzö a samsung LED tv-é" stb...
Meg is sértödtem amikor a kezébe vette a HTC Desire HD-met, és elkezdte fikázni hogy "úuu nem látja a kijelzöt", "meg szerinte élesebbek a képek a galaxy 1ésén"...
Szóval ha írnál pár techniakai infót amivel meggyözhetném(nem fogom, de legalább koppan
) megköszönném.
De bárkitöl elfogado pár véleményt.Elöre is köszi, és bocs a szófosásért!
-
aAron_
őstag
nekem igen, eleinte zavart, de rájöttem semmi jelentősége nincs a gyakorlatban, szerintem nem kell vele foglalkozni
(#15609) Carasc0: minden fanatizmust félretéve szerintem ez a legjobb telefon jelenleg a piacon amit itthon lehet kapni. talán a one x+ jöhet még számításba, ha azok a dolgok amiket hozni fog neked fontosak, és nem sajnálod rá a pénzt.
-
Dicker
őstag
Zsebrend nálam is kialakult már pár éve.
Ezért is merem én is a szimpla szilikontokkal betenni a zsebembe, mivel a jobb zseb csak a telefoné. Persze vágtam már bele táskába is, ment már mellé kulcs, de ilyenkor mindig rajta volt a bőrtök, ezért is mertem.
De ettől függetlenül nem riadnék vissza egy fólia használattól sem. Május óta már karcmentes, de nem szeretem kísérteni a sorsot. Csak éppen nem találtam egy normális fóliát se, mindegyik szélénél fellevegősödik, ezért ha van rá megoldás mondjátok bátran. Nekem az is elég, ha csak a képernyőt takarja le, és a fekete részt nem. (htc felirat, gombok)
Amúgy legalább arra jó volt a rossz fólia, hogy vágtam méretre a kamerára egy darabot. -
twine
veterán
mint hogy számomra is most derült ki "kell még hozzá" a no lock progi is...(én eddig ezt is állandóan használtam ezért nem tűnt fel
tehát sorrendben:
-No lockal kikapcsolod a képernyőzárad
-Screen filtert engedélyezed(kihuzod a csuszkát 100%-ra, mert azt mondtad a képernyő fényerejéhez nem akarsz nyúlni)
-kiveszed a pipát az "enable sotf-key backlight" elől
-kikapcsolod a kijlzőt a power gombal, majd vissza.....
és eltűnt a gombok világítása....Egészségedre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest