- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Öt Redmi Note 14 érkezett a nemzetközi piacra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Hegasus
senior tag
válasz zezoka #17358 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor lehet csak akkor lesz bekapcsolva a 3g mikor használom, csak a levelek miatt volt állandó, bár factroy reset úgyis lesz frissítés előtt, utána megnézem majd változik-e a helyzet, de azért nem ártana tudnom mi okozza...
Itt van, semmi különös nincs benne, csak az hogy 67 százalékon van 95 helyett (wifi 6 óra, képernyő 30 perc, hanghívás 2 perc, facebook cpu összes 17 min, ébren tartás 1 min, android os cpu 15 min, ébren tartás 36 min)[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
-
Xaels
félisten
válasz zezoka #15651 üzenetére
Nem tudom itt még mindig csak egy jelölő négyzet van az asztali verzióra és a címsor és az NB is mindig látszik. Tabletre nem lehet, hogy más verzió van?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
g0n21
senior tag
válasz zezoka #12744 üzenetére
Az AVG arra jó (meg másra is, amit írtál.)
A másik, ami linkelve lett, az pedig határozottan olcsóbb, és kifejezetten lopásra. Én még Dézire vettem meg az AVG-t, de egész jó ez a másik. Én kicsit félek azoktól a progiktól, amik képesek kb keyloggerként működni. Bár vita lehetne, hogy az AVG is, de az egy elég angy cég, balga módon bízom bennük, és a gps track, wipe, lock itt is lehetőség.Andris5: Nekek csak Viber alatt pattog, szerintem ez nem hardveres, a viber amúgy is néha beszaggat írás közben egy-egy másodpercre, és az utolsó két update óta napi 3x (amikor épp nem használom) akkor crash üzit kapok.
Alap playerrel, vagy powerAMP-pal AMÚGY nekem nincs pattogás, csak Viber közben, a Youtube-nak meg megtaláltam az alternatíváját, PVSTAR+ néven, háttérben is lehet hallgatni a youtube zenét, kép nélkül.A semmitől való pattogás közben nem kaptál valami bármit, ami a notification bar-ban megjelent? mert ha mondjuk üzit v. bármit kapsz, akkor is "pattog", mert a beats audio bekapcsol még csengőhangra is.
Nekem ki van kapcsolva, mert ha a kocsiban hallgatom a zenét, ne egy beats audió akarja megmondani a kenwood-bose-hertz install-nak, hogy hogy szóljon, viszont rohadt idegesítő, hogy az ikonját nem tudom eltűntetni, és még egy csengőhangnál is "előveszi".
Imádom a telefont, de a "Beats Audio" helyett ráírhatták volna, hogy "Loudness"
Csak az nem futtatható marketingben.barátnőm xperia P-jén fényévekkel jobb a zene fülesrőlKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
lcee79
addikt
válasz zezoka #12289 üzenetére
Szerintem is
az lenne a warez, ha dobna valaki egy linket ahonnan ingyenesen lehet letölteni programokat vagy torrent oldalakat, de hát erről szó sem volt tehát nem volt itt semmi warez semAttól hogy nem lehet itt erről beszélni attól még létezik, mint a 3 betüs navi
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Youri
veterán
válasz zezoka #12282 üzenetére
Nem esünk a túlsó oldalára, mindig azok említik így, akik keresik. Az iGO egy kereskedelmi szoftver, aminek leszinszeléséhez neked virítani kellene a zöldhasút. Mivel ez nem történik meg, amikor itt egymásnak nyújtanak segítőjobbot a sorstárak, ezért ez warez... igen egyszerű
Ráadásul mivel egy nem támogatott készüléken akarja az illető futtatni, ahhoz nyilván a kódon is kell kicsit hangolni, ami újabb jogi aggályokat vet fel[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
-
Xaels
félisten
válasz zezoka #10799 üzenetére
Megnéztem a képeket és a videókat. Szerintem az nem a HTC kijelzőjén levő hiba. [link] itt a kék pötty a vissza gombon van ami nem is a kijelző része.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Path of Exile (ARPG)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Home server / házi szerver építése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Direct One (műholdas és online TV)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- GTA V
- További aktív témák...