- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
zezoka #17358 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor lehet csak akkor lesz bekapcsolva a 3g mikor használom, csak a levelek miatt volt állandó, bár factroy reset úgyis lesz frissítés előtt, utána megnézem majd változik-e a helyzet, de azért nem ártana tudnom mi okozza...
Itt van, semmi különös nincs benne, csak az hogy 67 százalékon van 95 helyett(wifi 6 óra, képernyő 30 perc, hanghívás 2 perc, facebook cpu összes 17 min, ébren tartás 1 min, android os cpu 15 min, ébren tartás 36 min)
-
-
g0n21
senior tag
válasz
zezoka #12744 üzenetére
Az AVG arra jó (meg másra is, amit írtál.)
A másik, ami linkelve lett, az pedig határozottan olcsóbb, és kifejezetten lopásra. Én még Dézire vettem meg az AVG-t, de egész jó ez a másik. Én kicsit félek azoktól a progiktól, amik képesek kb keyloggerként működni. Bár vita lehetne, hogy az AVG is, de az egy elég angy cég, balga módon bízom bennük, és a gps track, wipe, lock itt is lehetőség.Andris5: Nekek csak Viber alatt pattog, szerintem ez nem hardveres, a viber amúgy is néha beszaggat írás közben egy-egy másodpercre, és az utolsó két update óta napi 3x (amikor épp nem használom) akkor crash üzit kapok.
Alap playerrel, vagy powerAMP-pal AMÚGY nekem nincs pattogás, csak Viber közben, a Youtube-nak meg megtaláltam az alternatíváját, PVSTAR+ néven, háttérben is lehet hallgatni a youtube zenét, kép nélkül.A semmitől való pattogás közben nem kaptál valami bármit, ami a notification bar-ban megjelent? mert ha mondjuk üzit v. bármit kapsz, akkor is "pattog", mert a beats audio bekapcsol még csengőhangra is.
Nekem ki van kapcsolva, mert ha a kocsiban hallgatom a zenét, ne egy beats audió akarja megmondani a kenwood-bose-hertz install-nak, hogy hogy szóljon, viszont rohadt idegesítő, hogy az ikonját nem tudom eltűntetni, és még egy csengőhangnál is "előveszi".
Imádom a telefont, de a "Beats Audio" helyett ráírhatták volna, hogy "Loudness"
Csak az nem futtatható marketingben.barátnőm xperia P-jén fényévekkel jobb a zene fülesről -
lcee79
addikt
-
Youri
veterán
válasz
zezoka #12282 üzenetére
Nem esünk a túlsó oldalára, mindig azok említik így, akik keresik. Az iGO egy kereskedelmi szoftver, aminek leszinszeléséhez neked virítani kellene a zöldhasút. Mivel ez nem történik meg, amikor itt egymásnak nyújtanak segítőjobbot a sorstárak, ezért ez warez... igen egyszerű
Ráadásul mivel egy nem támogatott készüléken akarja az illető futtatni, ahhoz nyilván a kódon is kell kicsit hangolni, ami újabb jogi aggályokat vet fel -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest