Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hegasus
senior tag
válasz
zezoka #17358 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Akkor lehet csak akkor lesz bekapcsolva a 3g mikor használom, csak a levelek miatt volt állandó, bár factroy reset úgyis lesz frissítés előtt, utána megnézem majd változik-e a helyzet, de azért nem ártana tudnom mi okozza...
Itt van, semmi különös nincs benne, csak az hogy 67 százalékon van 95 helyett(wifi 6 óra, képernyő 30 perc, hanghívás 2 perc, facebook cpu összes 17 min, ébren tartás 1 min, android os cpu 15 min, ébren tartás 36 min)
-
-
g0n21
senior tag
válasz
zezoka #12744 üzenetére
Az AVG arra jó (meg másra is, amit írtál.)
A másik, ami linkelve lett, az pedig határozottan olcsóbb, és kifejezetten lopásra. Én még Dézire vettem meg az AVG-t, de egész jó ez a másik. Én kicsit félek azoktól a progiktól, amik képesek kb keyloggerként működni. Bár vita lehetne, hogy az AVG is, de az egy elég angy cég, balga módon bízom bennük, és a gps track, wipe, lock itt is lehetőség.Andris5: Nekek csak Viber alatt pattog, szerintem ez nem hardveres, a viber amúgy is néha beszaggat írás közben egy-egy másodpercre, és az utolsó két update óta napi 3x (amikor épp nem használom) akkor crash üzit kapok.
Alap playerrel, vagy powerAMP-pal AMÚGY nekem nincs pattogás, csak Viber közben, a Youtube-nak meg megtaláltam az alternatíváját, PVSTAR+ néven, háttérben is lehet hallgatni a youtube zenét, kép nélkül.A semmitől való pattogás közben nem kaptál valami bármit, ami a notification bar-ban megjelent? mert ha mondjuk üzit v. bármit kapsz, akkor is "pattog", mert a beats audio bekapcsol még csengőhangra is.
Nekem ki van kapcsolva, mert ha a kocsiban hallgatom a zenét, ne egy beats audió akarja megmondani a kenwood-bose-hertz install-nak, hogy hogy szóljon, viszont rohadt idegesítő, hogy az ikonját nem tudom eltűntetni, és még egy csengőhangnál is "előveszi".
Imádom a telefont, de a "Beats Audio" helyett ráírhatták volna, hogy "Loudness"
Csak az nem futtatható marketingben.barátnőm xperia P-jén fényévekkel jobb a zene fülesről -
lcee79
addikt
-
Youri
veterán
válasz
zezoka #12282 üzenetére
Nem esünk a túlsó oldalára, mindig azok említik így, akik keresik. Az iGO egy kereskedelmi szoftver, aminek leszinszeléséhez neked virítani kellene a zöldhasút. Mivel ez nem történik meg, amikor itt egymásnak nyújtanak segítőjobbot a sorstárak, ezért ez warez... igen egyszerű
Ráadásul mivel egy nem támogatott készüléken akarja az illető futtatni, ahhoz nyilván a kódon is kell kicsit hangolni, ami újabb jogi aggályokat vet fel -
Új hozzászólás Aktív témák
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest