Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
LouiS22 #30791 üzenetére
Nem lehet, hogy az ID3 tag-ra gondol? Nem a fájlnév fog értelemszerűen megjelenni, nekem is volt belőle kavarás, pedig ott volt minden.
vatoteam: 2.5 és 2.6 is felment, egyik se viszi. Látom azóta se változott a helyzet, sokaknak nem ment, de szerintem nem is fog soha már a touch.
-
Jamesch
tag
válasz
LouiS22 #30228 üzenetére
Engem is érdekel ez a telefonos fizetés téma, de mondjuk egyelőre emiatt nem fogom eladni a HOX-ot, odébb van ez még itthon.
Azt jól értem, ha nem gyári hanem más pl Viper firmware-t használ vki akkor abban benne lehet ez az API és így lehet majd ahogy kell hazsnálni mobiltárcára?
Úgy emlékszem volt itt aki meghekkelte vhogy hogy használhassa a Google Walletet, csak utántölteni nem tudta de fizetett vele.És akkor most a secure element az lehet SIMben is meg az alaplapon is?
Egyébként NFC smartcard stb klónozással mi a helyzet? Lesz rá lehetőség?
Lehet tudni melyik portálon lesz a cikk?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
LouiS22 #30045 üzenetére
Szerintem megoldható lesz az.
Igaz ezzel még nem foglalkoztam(#30048) batai15
Tény, hogy kevesebb dolgot kapott meg, viszont annál több mindent lehet kihozni belőlük.
Valamint a legstabilabb soc azt ne feledjük.u.i.: Én meg itt vagyok egy N7-el meg egy HOX-al.. és nem nem vagyok tegra fan, pusztán a véletlen műve
-
s3nsitivity
addikt
válasz
LouiS22 #29966 üzenetére
Majd ha meglátod, hogy egy komplett rom hány sor akkor én a tiéd.
És amúgy sem azt mondtam, hogy nem volt vele sok munka csak, hogy nem kell arcoskodni, hogy jó mert te csináltad. Én se mondom, hogy használjátok ezt vagy azt a Mod-ot vagy ROM-ot mert én csináltam úgyhogy jó.. épp elég ha leírod, hogy mi van benne a többi már csak ön éjjenezés.
-
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29869 üzenetére
Sajnos egyre kevésbé működik itt is bizonyos dolgok miatt, de ezt nem részletezném, már kaptam figyelmeztetést rasszista hozzászólás miatt a fórumon.
Egyébként hogy a témához is hozzásszóljak, vettem egy one-t és a one x pihen az asztalon. Minden funkció megy rajta szinkronizálások minden amikor még használtam, csak a sim kártya van kivéve belőle.
Így ilyen üzemidőt sikerült elérni -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29845 üzenetére
Nagyon egyszerű, kérlek. Itt svédben van ilyen, megmondják, hogy 2 évig ennyiért vagy annyiért fel kell töltened a kártyát minden hónapban. Ha nem akkor feketelistára kerülsz, miután még egy könyvtári könyvet sem tudsz kivenni, nem kapsz lakást, sem tévé vagy internetelőfizetést vagy bármi mást amihez szerződést kell kötni.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
LouiS22 #29757 üzenetére
Igen, tudom néha megterhelő a sok lusta ember aki még az első hsz-t sem de akár már csak pár hsz-nyit is képtelen visszaolvasni, és csípőből tüzelve teszi fel a kérdéseit.
Csak ugye tényleg nem mindegy, hogy akár csak fél nap ide vagy oda, különösen úgy, hogy itt nem tudom csak úgy kicserélni az akksit telire a unibody ház miatt, mint anno a Motorolámnál megtehettem.
És én pedig sajnos olyan helyen dolgozok, ahol nem mindig van áramforrás a közelben, ha az autós töltőt nem számítjuk.És nem vettem magamra, igazat is adok neked, néha kell egy kis helyretevés a fejekben, hogy ez már nem az az akkuidő mint amit csak sima telefonokkal el lehetett érni. Pláne akkor nem ha az ember tényleg használja is a kütyüt...
U.I.: Köszönöm azoknak akik PM-ben elküldték a tapasztalataikat.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
LouiS22 #29754 üzenetére
Persze tudom én ezt, sőt olvasgattam is, de ha elég felhasználói tapasztalat van használat módja és akkuidő viszonylatában akkor azért fejben össze tudok rakni egy képet arról, hogy akkor nálam hogy alakulna.
És itt pont az lenne a lényeg, hogy a korai példányokhoz képest, a szoftver frissítések után illetve a használat miatt hogyan alakult/változott az rendelkezésre állási idő. -
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22 #29607 üzenetére
Nem hazudtolja meg magát a htc:Nincs több frissítés a tavalyi HTC-re
Nem hiszem el, hogy megint megcsinálják. Pedig megint a one-okat nézegettem, nem kéne htc-t venni megint. De megfogtam telefonboltban egyszerre a one-t és az s4-et és egyszerűen nem tudom megvenni az s4-t, mintha valami olcsó vizipisztolyműanyagot fognál a kezedben a one-hoz képest -
s3nsitivity
addikt
válasz
LouiS22 #29607 üzenetére
Na, helyes.
Épp elég, hogy ők nem kapnak velünk kétlem, hogy megcsinálják ,hogy nem kapunk ha már az S-esek háborognak úgyis.
Meg ugye arra egyszerű(bb) fordítani mint X-re..DHD-nál is a DS megkapta az ICS-t a DHD viszotn nem és szinte ugyan az a HW van alattuk. Itt meg azért csak egy veterán flaghsipről beszélünk.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
LouiS22 #28957 üzenetére
Gondolom az az oka mindenhol (bár ez sem igaz, mert pár kivételes helyen, kb a nagy boltok 4-5%-ban képes a pénztáros magától is törölni), hogy szűrjék a pénztáros lopásokat, de egyszerűen nevetséges, hogy minden egyes törlésnél, félreolvasásnál, meggondolásnál megy a pillanatjönafőnöközés.
Ilyennel pl nyugatabbra nem találkoztam, és roppantúl idegesít. -
Tyer
őstag
válasz
LouiS22 #28952 üzenetére
De, szerintem ez már eljutott a csökött agyamig, csak azt nem értettem, hogy ha ugye az nfc-t foresquare-re használod, akkor azt nem értettem, hogy hogy csinálod, hogy egy nap 20 helyen csekkolsz, és mindig az NFC-t használod, de ha jol értem, akkor csak otthon, vagy esetleg még a munkahelyen, meg 1-2 helyen...
Jol értem? -
Zirowe
nagyúr
válasz
LouiS22 #28924 üzenetére
Ezt a smartshopban mondták, gondolom ők mindent továbbítanak, aztán majd a csehek döntenek.
De elvi síkon úgy kéne mennie, hogy minden hardveres hiba, ami nem a buherálásra vezethető vissza, azt javítják gariban.
Jó lenne, ha ezt tisztán kimondaná mondjuk a telemax, mert már nagyon viszket a tenyerem egy kis rootért..
Más: most jöttek meg az nfc matricáim, mennyivel fogyaszt többet ha az nfc mindig be van kapcsolva?
Ha jól érzékeltem, hátul, a jack csatlakozó alatt van az érzékelő?
-
szrobi66
aktív tag
válasz
LouiS22 #28897 üzenetére
Nagyon bizakodom, hogy lesz!!!
Érdekes, mostanában én is küzdök a router problémával tp-link tl-wr1043nd, pont tegnap néztem utána az open wrtnek, hátha az segítene.. néha megszakad, ftp-n nehezen érem el a telót, van hogy egyáltalán nem, speedtest nagyon magas pinget mutat.
Egyébként én is tp-link párti vagyok ár/érték arányt nézve, főleg hogy használtam sokáig lonksyst, de nem cserélném el a tp-linket. Nekem a 120/10es net miatt kellett, hogy vezetéken tudja a max sávszélessáéget. -
Kiss67
senior tag
válasz
LouiS22 #28757 üzenetére
Értem , és ez világos is, mert van nálam töltő a munkahelyemen.
Csak eddig wifit használtam ami szinte folyamatosan csatlakozva volt, és ha most 3G fogok használni ugyan ilyen használhatósággal mint a wifi, vagyis jobban fog merülni vagy sem.
A kérdésre csak akkor lehet válasz is ha ugyan olyan a feltétel, ez világos.
Nem arra vagyok kíváncsi ha a wifivel egész nap semmit sem csinálok fekete képernyő mellett, a 3G vel meg egész nap töltök le 2Gb-ot és egyfolytában a neten lógok. Nyilván így nem lehet összehasonlítani és teljesen felesleges is lenne.
De magyarul kérdezem: a Wifi mondjuk nyugalmi helyzetben fogyaszt 12 mA-t a 3G meg ugyan ilyen helyzetben mennyit eszik, 20 mA-t vagy csak 5-öt?
Na erre lettem volna kíváncsi. -
kirkri
addikt
válasz
LouiS22 #28713 üzenetére
Ugyanazt mondjuk mindketten.
Azonban ha valami legálisan elérhető egy adott országban mindenféle korlátozás nélkül, akkor azt egy másik ország állampolgára is megveheti és használhatja, ha neki abban a formában megfelelő.
Amennyiben az nem így van, akkor a termék felhasználási feltételeinél jelezni kell a korlátozásokat. Ha ilyen nincs feltüntetve sehol, akkor teljesen jogszerűen járok el, ha jóhiszeműen megveszem a terméket és más országban is használom.Írtam az NNG-nek, meglátjuk mit írnak vissza. Bár szerintem mivel izraeli verzióként árulják, inkább csak szemet hunynak az egyéb vásárlók felett.
-
kirkri
addikt
válasz
LouiS22 #28711 üzenetére
ferob fórumtárs írta feljebb, hogy megvette és vett hozzá Magyarország térképet is.
Nézd másik szemszögből a dolgot. Ha nem lenne legális, biztos lehetsz benne, hogy az NNG már rég levetette volna a Play-ről, amit a Google azonnal meg is tett volna. Azt gondolom te sem hiszed, hogy az NNG-nél nem tudnak róla, hogy elérhető a Play-en. Akár üzletpolitikai oka lehet annak, hogy csak izraeli kiadás jelent meg, de ezt soha nem fogjuk megtudni. Azonban most már piszkálja a csőröm, így rákérdezek az NNG-nél.
-
Pistakiss
őstag
válasz
LouiS22 #28467 üzenetére
Háát!
Ha jól gondolom ez a szolgáltató érdeke is, hisz a javítás időtartama alatt is igénybe veszed a szolgáltatást, ami egyeseknél lehet több tízezres forgalom is. Valamint volt már róla szó, hogy ha a javítás előre látható ideje kinyúlik a 15 napos határidőn túlra, akkor a szolgáltatónak ez kötelessége is. Tőlem minden esetben meg szolkták kérdezni, hogy kérem-e a kölcsönkészüléket. Ha kérek, akkor írnak külön szerződést is, hogy visszavárják. Tehát szerintem nem csak ujjbegyből szopott dolog ez. Persze ettől lehetnek még más törvények és példák is.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest