HTC One X - egy telefon mind felett

Bevezető, tartozékok

A HTC idén a Sony, a Nokia és a Samsung nyomdokaiba lépett, és már a barcelonai Mobile World Congress megnyitója előtt egy nappal bemutatta az újdonságokat. A Peter Chou által vezetett sajtótájékoztató során a Sense 4 újdonságai mellett három új készülékről is lehullt a lepel, bemutatásra került a One széria. A Legendre hajazó formatervvel felvértezett One V és a speciális burkolattal rendelkező One S mellett elsősorban mindenki a gyártó új csúcsmodelljére, a One X fantázianevű telefonra volt kíváncsi. Ami nem is csoda, lévén a HTC marketinggépezete remekül működött, már hónapokkal a barcelonai rendezvény előtt is sokan azon tanakodtak, mivel készül a gyártó.

HTC One X
HTC One X

A gyártó ezúttal semmit nem bízott a véletlenre, a One X nagyon össze van rakva. Az NVIDIA Tegra 3 lapkakészletre épülő masina már az említett sajtótájékoztató utáni, bőven prototípus fázisban lévő állapotában is szélsebes volt, ám minket elsősorban a képernyő fogott meg. A Super LCD 2 technológiát használó megjelenítő képe szinte lemászik a kijelzőről, a HD felbontásnak és az élénk színeknek köszönhetően remek élményt kapunk. A reklámfilmek és az előzetesen kiszivárgott anyagok alapján a fényképezési képességek terén is számítani lehetett valami nagy dobásra, így aztán tényleg tűkön ülve vártuk a masinát.

HTC One X
HTC One X

A telefon hozzánk egy aprócska fehér dobozban érkezett, így a végleges csomagolás milyenségéről nem tudunk nyilatkozni. Hasonlóképpen állunk a tartozékokkal is, mi mindössze egy microUSB-kábelt és egy töltőfejet kaptunk a telefon mellé, ám hivatalos információink alapján kézikönyvek és egy sztereó headset is lapul majd a dobozban. Sajnos már nem Beats fülhallgató jár a készülékhez, helyette egy HTC gyártmányú fülest kapunk majd. Ez sajnálatos tény, lévén a Sensation XE és Sensation XL modellek esetén nagyon meg voltunk elégedve a Beats gyártmányú kiegészítőkkel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Sense 4.0 bemutató

  A One szériában debütált a HTC saját felhasználói felületének legújabb verziója; az Andriod 4.0-ra épülő új Sense ergonomikusabb, letisztultabb és okosabb lett.

 • HTC One V – Legend újratöltve

  Kimagasló minőségű kamerával és Beats Audio támogatással érkezik az Android 4.0 ICS alapokon nyugvó HTC Legend reinkarnáció.

 • MWC2012: rivaldafényben a HTC One S

  A HTC sajtótájékoztatóján a gyártó eddigi legvékonyabb készülékét is bemutatták. A One S kétmagos processzorral, Ice Cream Sandwich-csel és Sense 4.0 felülettel szeretné megnyerni a vásárlókat.

Hirdetés