- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
No1joepapa #31998 üzenetére
Használd a keresőt, de segítek: Play! bót és ott CID Getter alkalmazás az megmondja hova szánt telefon. A GSM boltokkal meg vigyázni kell, csak ésszel szabad tőlük vásárolni ilyen értékben.
-
Xaels
félisten
válasz
No1joepapa #31966 üzenetére
"Hol és mennyiért?: nem is igazán ez a kérdés lényege, hanem inkább az, hogy milyen garanciális feltételekkel vegyük meg a kiszemelt telefont. A legtöbb GSM bolt többféle lehetőséget kínál árban és felszereltségben. A tanácsunk az, hogy mindenképpen a 2év gyártói garanciás konstrukciót válasszuk ha a pénztárcánk is engedi mivel akkor bolttól függetlenül fordulhatunk a HTC szervizpartneréhez ha gondunk lenne a készülékkel. Amennyiben ragaszkodunk az olcsóbb konstrukcióhoz nem árt tudatában lenni, hogy a külföldről behozott készülékekre sok esetben kevesebb garanciát(már ha lehet annak nevezni a bolti papírt) kapunk, sokszor kevesebb tartozékot adnak mellé illetve a jövőbeli szoftverfrissítések is függnek attól, hogy honnan származik a készülék."
-
Xaels
félisten
válasz
Zsirmanc #31836 üzenetére
Szerintem meg nem az ilyen látványos vackok miatt jó a Sense verziótól függetlenül hanem az apró olyan funkcióktól amik hiányát csak akkor veszed észre amikor mást fogsz a kezedbe és a Sense 5 rengeteg ilyennel bővült a 4-hez képest. Arról nem is beszélve, hogy mindig ment a hiszti, hogy milyen erőforrás igényes a Sense és most azon is faragtak. Mindenkinek nem lehet megfelelni viszont a Play-en találsz Sense-s látványt másoló alkalmazásokat ha annyira fontos.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30812 üzenetére
De te Custom ROM-ot használsz nem? One-on a 4.2.2-ben gyárilag nem lehet kikapcsolni a Blinkfeed-et, érdekes lenne ha One X-en így volna.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30633 üzenetére
Insertcoin-ban benne van.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30624 üzenetére
One-on 4.2.2 alatt van. Ha Sense5 is jön akkor valószínüleg az is jön. vagy a One X+ 4.2-jében nincs?
-
Xaels
félisten
válasz
Márkosz #30438 üzenetére
FB-re szvsz kicsit átláthatatlan a Blinkfeed. Pláne ha mellédobsz még egy Twitter/Pinterest stb...-t. Látványos, de magam részéről jobban örülnék ha a nagy techportálok 1-től 1-ig rajta lennének és a hazaiak is képviselnék magukat, de lassan fél éve mutatták be a telefont és alig bővült. Enni csak akkor eszik amikor akarod hiszen be lehet állítani, hogy csak manuálisan frissítsen.
-
Xaels
félisten
Blinkfeed: jobb ha kikapcsolod amennyire csak lehet, amilyen jól indult úgy le is állt. Egyelőre csak Custom ROM-ban lehet teljesen eltüntetni Launcher csere nélkül.
Sense5: tele van sok remek aprósággal amit a 4 nem tud cserébe minimalizálták a megjelenést és a látványt az ehhez tartozó funkciókkal együtt.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30049 üzenetére
A Tegra mint legstabilabb SOC?
-
Xaels
félisten
válasz
pingwin011 #28966 üzenetére
IP Camera app kéne neked szerintem
-
-
Xaels
félisten
válasz
Pachenkoooo #28646 üzenetére
Más alkalmazás sem fog mást csinálni, legalább is Root nélkül biztosan nem.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28633 üzenetére
Sajnos a sima X-en el van cseszve, hogy a lencse be van mélyesztve annyira és gyakorlatilag pár perc után is meg tud ülni a piszok a kameránál.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28631 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy piszkosul romlik a minőség attól a kis kosztól is.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28626 üzenetére
Kipucoltad a kamera lyukát? Nagyon be tud koszolódni a sima X-en. Egy fülpiszkálóval óvatosan nem árthat megtisztítani.
-
Xaels
félisten
Igen.
MÁS: itt is megkérdezem hátha: "Valaki olvas magazinokat a telefonján? Mármint rendes, digitális úton megvásároltakat. Két szolgáltatással találkoztam eddig. Az egyik a Digitalstand, míg a másik a Dimag. Mindkettőn keresztül kínszenvedés. Egyiknek sincs értelmes olvasó alkalmazása. Az előbbi több mint egy éve csak egy BETA jelzésű vacakkal dolgozik."
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Pachenkoooo #28103 üzenetére
5000 még csak csak reális lenne. 50000 biztos nincs...
(#28102) Excision: mivel gyakorlatilag már nyitva van és a "bolti" garanciát nem tartjuk igazi garanciának nyugodtan azt teszel rá amit akarsz
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #28032 üzenetére
Én egy szóval sem említettem a Samsungot, azt sem mondtam, hogy az nem bírja tovább csak azt mondtam, hogy a HOX is elmegy 4óra kijelzőt 100%-ra feltöltés után csak az a nem mindegy, hogy mivel nézzük és milyen körülmények között. Meg azt mondtam, hogy önmagában a kijelző időből sokat nem lehet leszűrni egy teljes használati ciklust figyelembe véve mivel ezek a készülékek nem csak akkor dolgoznak amikor a kijelző is megy.
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #27992 üzenetére
100%-os feltöltés után a HOX is elmegy 4óra kijelzővel. Kérdés, hogy az pontosan mit takar. Filmnézés, netezés vagy esetleg játék. Mekkora fényerőn(beltérben vagy kint tűző napon) használták. Egy 24órás napban a fogyasztás nem csak a kijelzőidőből fog állni. Ha sokat telefonálsz akkor hangyaf@sznyi kijelzőidő mellett is elfogyhat a szufla. Netnél sem mindegy, hogy 1oldalt 10percig olvasunk vagy másodpercenként lapot váltunk. Szimplán csak a kijelző idő nézéséből nem lehet komoly következtetéseket levonni.
-
Xaels
félisten
válasz
batai15 #27832 üzenetére
Márpedig ha az asztalon hagytad és lemerült akkor valami a háttérben szinkronizált/pörgette a procit. Magától nem merül le az akkumulátor. Tavaly nyáron FEZEN-en voltunk 4napot. A négy nap alatt egyszer nem töltöttem fel a telefont és mire hazaértünk még nem kapcsolt ki. Ebben a pár napban volt GPS-es GoogleMaps használat, pár fénykép, videó és némi telefonálás illetve netezés. Amikor nem kellett kikapcsoltam a mobilnetet.
-
Xaels
félisten
válasz
Ed3r_X_ #27473 üzenetére
Nem.
"A Korlátozott garancia igénybe vételekor a Fogyasztónak be kell
mutatnia a VÁSÁRLÁSI BIZONYLATOT.A jelen Korlátozott garancia csak
abban az országban érvényes és vehető igénybe, amelyben a Terméket
értékesítették.Ha a Terméket az Európai Unió valamelyik tagállamában,
Izlandon,Norvégiában, Svájcban vagy Törökországban vásárolta, és
a HTC eredetileg is ezeknek az országoknak a valamelyikében való
értékesítésre szánta a terméket, akkor a Korlátozott garancia a felsorolt
országok mindegyikében érvényes és igénybe vehető. Ezenfelül a HTC
akkor is megkísérli a Termék javítását, ha a Terméket a fent említettektől
eltérő helyen vásárolta, ám ennek eredményét nem garantálja.A
garanciális szolgáltatások elérhetősége és válaszideje országonként
változhat, és a vásárlási országban elvégzett regisztrációhoz kötődhet" -
-
Xaels
félisten
Na srácok elment ma a One X-em. Ha tudok azért fogok segíteni. Remélhetőleg 1-2héten belül meglesz a One helyette.
-
Xaels
félisten
Csak, hogy kicsit megint egyeseket idegesítsek
Akkuidő és alkalmazások fogyasztása
Na és mi van legfölül? Az a szuperul optimalizált FB.
-
Xaels
félisten
válasz
LouiS22 #27130 üzenetére
Aha... A Viber sem szar, az FB sem kapott anno olyan frissítést amitől állandóan crash-elt. Vagy a roppant idegesítő amikor netezek és FB-zek Wifin keresztül és ez utóbbi nekiáll panaszkodni, hogy "Network Error" amikor az Operával minden gond nélkül netezek tömörítés nélkül. Nálam nem sok felesleges appot találsz telepítve, amióta Sense-t használok azóta a gyári megoldásokkal el vagyok a legtöbb esetben.
-
Xaels
félisten
válasz
LouiS22 #27123 üzenetére
Csak még egy kis észrevétel. Baromira nem mindenki irodában dolgozik
Nem, nem akarok alap nokiás 1 hónapos üzemidőt, elég nekem ha az estéig kihúzza, de ha egy app miatt a munkába menet (ami nálam kb. fél óra) a frissen töltőről lehúzott telefon a zsebemben lemerül 76%-ra akkor igenis hadd zavarjon a dolog. És nem egy ilyen volt a FB appal. [link] ezt használtam sokáig és nem egyszer volt, hogy riasztott a FB miatt.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #27098 üzenetére
Időzítő jól működik ilyen esetre. De alternatív szoftverben van akár hangra exponálás. A gyári meg tud a BT headset segítségével távvezérelt exponálást.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #27096 üzenetére
Alternatív kamera appal lehet root nélkül. Amúgy múltkor szenvedtem egy sor a Lumia800-al és azóta nem tartom hiánynak, hogy nincs gomb.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
LouiS22 #26953 üzenetére
Ez így van. Mondjuk a KLP megjelenéséről sincs semmi info(bár vannak olyan hírek, hogy az I/O-n nem fogják bemutatni). Ki tudja, lehet idén nem is lesz, akkor meg olyan mindegy.
Tyer köszönöm a bizalmat, de nem igazán érdemlem meg. Magam részéről csak egy szimpla user vagyok aki követi a híreket és próbálok odafigyelni a részletekre.
-
Xaels
félisten
Egy jó és egy rossz hír is egyben. Úgy néz ki kap a HOX 4.2.2-t de az lesz az utolsó.
(#26912) batai15: azok amolyan tippek voltak. És az még mindig Key Lime Pie(egy sütiféle angolul). Magam részéről lesz@rom a KLP-t, azt se tudjuk milyen lesz, mit hoz. Nekem a Sense maradjon meg olyannak amilyen.
-
Xaels
félisten
Na a tegnapi update hozott érdekes dolgot. Dropbox. Eddig simán működött WiFi-n a feltöltés automatikusan most nem. Az időjárás sem akar frissülni Wifi-n pedig tegnap még jó volt.
Ja a net is piszok lassú. Lehet újra hozzá kéne adnom a modemet?
-
Xaels
félisten
Én leginkább a BB-re vagyok kíváncsi meg a Sony-ra a HTC után. Persze múltkor a Speedshopban magam is meglestem a One-t és azóta is izgatottan várom, hogy a sajátom is meglegyen. A mobilokon kívül még a CoolerMaster meg a Hangbarlang lehet számomra érdekes. De ha már kint lesz megnézem talán az S4-et bár múltkor az Allee-ban is megtehettem volna de nem igazán érdekel.
(#26854) jeni: kint lesz a Speedshop és náluk talán lehet vásárolni is. Tavaly legalább is lehetett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest