- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csgyuszi
csendes tag
Tiszteletem!
Nekem egy SH készülékem van! Magyar nyelvet a leírás alapján nem tudom összehozni!
nincs Customization Setting Provider az összes alkalmazások között!A Network Location ban Show notifications ki van pipálva, és ott 2 lehetőség van.
Vagy Force stop, vagy disable!
Ha a Force stop ra klikkelek és OK, akkor sem történik semmi!
Ha a More local2 telepítem fel, vagy bármelyik ilyen programot, akkor pedig meg jelenik a Hungarian (Hungary) lehetőség de klikk után ezt írja!MoreLocale 2 is not granted a CHANGE_CONFIGURATION permission. stb.
Most fogom ezt a lehetőséget (http://udhyantimilsina.wordpress.com/2013/08/15/how-to-unlock-developer-mode-to-set-multiple-languages-on-android-os-4-2-2/ ) , de szeretnék tanácsot kérni előtte!
A HTC annak ellenére, hogy rootolva volt a készülék az előző tulaj által, teljesen rendbe tette a készüléket, de a gyári szoftvert visszarakta! Ezért a MoreLocale 2 stb. már nem segít, mint szerviz előtt
Várom segítségedet!
Üdv
-
No1joepapa
csendes tag
-
No1joepapa
csendes tag
XXL-nél volt 120e ft. Most itt ahogy vissza sikerült mennem néhány oldalt.. azt kezdem sejteni, hogy nem mindegyik HOX kapja meg a Sense 5-öt és az új androidot?
Ezt most nem értem egészen mi alapján dől el?
Azt sem tudom,hogy az én készülékemnek mi a CID-je .. és azt sem vágom egészen, hogy ezt miként tudom lekérdezni ... -
Zsirmanc
aktív tag
Persze, nyilván jobb összességében a rendszer, csak ha valamit szeretsz, attól nehezen válsz meg még akkor is ha nem az a lelke a rendszernek, csak szép és jól néz ki.
Végül is van egy jó öreg Desire tartalékban, amin Sensation XL, Sense 3.5 alapú ROM megy, ott ugyan olyan a weather widget, mint a HOX-on. Majd ott nézegetem, ha nosztalgiázni akarok.
És néha kimegyek majd az utcára is
-
lcee79
addikt
A galéria az megvan most már
nem eseménynézetben voltam...
De kamera alatt az a 3 másodperces video készítés amit itt írnak, ilyet nem találok. Ez nincs one x-en, vagy valamit be kell állítani?
-
Zirowe
nagyúr
Vmi cikkben olvastam, hogy működik one-on.
Mindenesetre one s-en is ment rendesen a legutolsó gyári rommal.
Kezdőképernyőn megnyomva előugrik egy kis gyorsmenü, ahonnan a beállítások is elérhetőek, mint régen a külön menü gombbal.Másik zavaró, hogy érthetetlen az smseknél miért rakták be a vázlatokat is a rendes smsek mellé, eléggé zavaró.
Pistakiss: a második opcióval appon belül előjön a menü sima nyomásra, hosszan nyomva pedig app kezelő.
-
Zirowe
nagyúr
Kijelző és gombok beállításnál lehet one x-nél változtatni az alkalmazások gombot.
Most is úgy van nekem, hogy egy nyomás appon belüli menü, hosszan pedig az alkalmazás kezelő.
Viszont a kezdő képernyőn továbbra sem megy a sima menü+a beállítás már a 4.1es verzióban is hibásan volt írva. -
lcee79
addikt
Igen, megvan
És jobban is érzem magam, most hogy megnéztem
Mivel ilyet nem láttam még, azt írja, hogy 626MB ramot fogyaszt!!!
Konkrétan eddig 750-890 közt volt mindig, de nagyrészt 800 felett...
Szóval úgy látszik ez kevesebb ramot fogyasztÉs szerintem gyorsabban is tölt... Legalábbis reggel elég sokáig töltötte még 80-ról 90-re is
most meg pár perc voltAz "Álmodozás" az mi a franc?
-
Steve1207
veterán
Teljesen, eltűnik, olyan lesz utána, mint a régi 7 oldalas.
Ha beállítottad és visszaváltod, akkor mindkettő megtartja a tulajdonságait, szóval nem kell újra belakni az "asztalt" az tűnt fel. Bár ez nem tudom mennyire újdonság.
Amúgy jó dolog a BF, a lényeg, hogy ne a saját szósöl baromságokkal nézzük, egyszerű hírolvasásnak használjuk, úgy tökéletes. Néha legörgetsz, meglátsz valamit, fejleszted az angolod addig is, kicsit még bővülhet, de nem rossz.(#30836) Nigér: fentebb írtam a véleményem, a régi szebb-egységesebb-extrább, ez meg szimplább-gyorsabb-kímélőbb.
-
Steve1207
veterán
Lehet választani a Testreszabás > Kezdőképernyő stílusnál, hogy a BlinkFeed-et vagy a Stock régit akarjuk használni. BlinkFeed esetében 5 képernyőt enged, a régi esetében pedig 7-et.
Más: javult a vaku, tök sötétben egész korrekt képet készített, jobban szinkronba van hozva, mivel felvillan hosszabban, mint régen és utána fókuszál csak, így éles is marad a kép.
Frissítés: fölös nézni, eddig volt, hogy Taiwan környékén jött először, volt, hogy EU-ba...
-
HUTCHDB
nagyúr
az egész egy s2-es dologból indult ki, aztán meg a 720 p-s kijelzőből...
akinek nem megy a kijelző használat során, az nem is használja igazán a telefont.
(jó, aki diszpécserkedik vele, az más, de az emberek nagy része nem kifejezetten telefonálásra használja, mert az is eszik bőven, holott nem megy a kijelző.)
szóval, ha használom a telefont, akkor igen is megy a kijelző.
én reggeltől estig lemerítem általában a telefonjaimat, mert e-mailek, sms-ek, hírek olvasása, böngészés, kicsi játék, PH olvasgatás-hozzászólás, fényképezés, kicsi navigáció az, ami nálam napi szinten megy.
én erre használom az okostelefonokat, és akárhogyan nézem ezeknél igen is megy a kijelző.
akinek egy ilyen telefon nem merül le csak 2-3 nap alatt, az nem használja arra, amire kitalálták. -
LouiS22
veterán
Egyetértek. Van valami programod a háttérben, ami zabálja az akkut. Ám ezt neked kell megkeresned, mert mi nem tudjuk megmondani, hogy mi az. Én első körben az akkunéző, akkukalibrátor, ilyen-olyan én állítom a fényerőt appok takarításával kezdeném. Hosszú menet lesz, de előbb vagy utóbb meg fogod találni a bűnöst.
-
Agony
aktív tag
Ezen az oldalon még azt írják, hogy a HOX "biztosan" megkapja az KLP-t.
Bár én a nyitott bootloadernek jobban örülnék. Épp egy ismerős mondta, hogy Sony-nál úgy kezelik a dolgot, hogy romolhatsz ahogy akarsz, ha a hiba nem a romolásból ered, akkor a garancia ugyanúgy él és javítják a készüléket.
Updatere visszatérve, én örülnék neki ha pl. 1-2 év után fizetőssé tennék az updateket, viszont évekre biztosítanák, hisz ez is egy szoftver, egy op.rendszer, nekem simán megérne évente mondjuk 5.000Ft-ot, hogy az aktuálisan legújabb verziót futtassa a telefonom ha ennek nincs hardware oldali akadálya.
-
BenHans
addikt
A "nagy" Samsung egyre undorítóbb. Meglátták hogy az emberekben pislákol még a minőség iránti vágy lángja, és hogy emiatt sokaknak megtetszett a One...
Pedig egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy ha kiadja a Samsung a HTC minőségének másolatát adok neki egy esélyt, de mindig rádöbbenek hogy ameddig lesz a világon HTC addig nem lesz nekem más telefonom. Minden gyermeteg dolguk ellenére szimpatikusabb cég mint bármelyik, pláne a Samsung, akik már akkor sírnak és megpróbálnak alátenni bármely más gyártónak ha 2vel kevesebb terméket adnak el a konkurenciánál. Áh le sem írom milyen mentalitás ez, mert egy életre bannolnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest