Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
CrAck69 #26380 üzenetére
HOS+PicSay Pro
-
istnag
addikt
válasz
lcee79 #26234 üzenetére
Itt a fórumon isvan már pár embernek saját.
Morelocale-t nem ismeri
Na és akkor ott be is fejeztem,hogy a Blinkfield nem működik együtt másik launcherrel.
Nagyon laikus a tesztíró.26236:
Jó olvasni ilyeneket,hogy elégedett vagy vele. Én jövőre fogok váltani a One S-ről,azt még nem tudom mi leszaddig,de vagy HTC vagy valamilyen Lumia ami addig kijön. -
-
istnag
addikt
S-OFF
S,XL,DNA - lassan szerintem jön az X-re is
[link] -
istnag
addikt
válasz
enginev3.0 #23046 üzenetére
Adj neki WCDMA -t..
-
istnag
addikt
válasz
enginev3.0 #23014 üzenetére
Én ezt vettem meg,mert a Notification Toggle-től meggajdult a telefonom...
[link] -
istnag
addikt
válasz
enginev3.0 #22957 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
Tatu-1981 #22774 üzenetére
"Szerintem egyébként a google navigációs rendszer adatforgalma nem itthon problémás, hanem akkor, ha külföldre megy az ember..."
Pontosan,nem tudom ki használt mobil netet külföldön,de én soha többet nem fogok.
Netezni nem neteztem,e-mail volt inkább,meg navi,de nem 5000-10000 ft-ot fizettem érte elhihetitek.
Én ezért nem használom a Google naviját. -
istnag
addikt
Ha valaki érdekel én One S -en,ilyen fülest használok:
[link]
Mély egy kicsit sok vele,de ki.....tt jól szól.és nem mellesleg nem is drága.
-
-
istnag
addikt
válasz
hurrikan #19213 üzenetére
nekem a Filemanager be van lőve,hogy kezelje a LAN kapcsolatokat, a PC, D meghajtója meg van osztva és kész. A gépet nem is kell megközelítem,úgy másolok adatokat oda/vissza. ehhez nem kell más csak a gépnek fix IP-adni és amint felcsatlakozik a wifire már látja is a teló a megosztott meghajtókat. Ez persze fordítva is megoldható a Smaba filesharing nevű appal.
-
istnag
addikt
válasz
bounty123 #19159 üzenetére
amúgy nem tudom Ti megfigyeltétek-e,de az,ilyen monitorozó programok fogyasztanak a legtöbbet...
(#19162) hurrikan: A Facet én megnyitom nyomkorászom stb,stb..ház gombal "kilépek" ,utána belépek ott van,ahol volt. Viszont,ha előtte "kilövöm" a hosszúgomb nyomással,akkor újra betölti a nagy kék Facebook oldaltól kezdve. Szóval valami lehet benne,hogy bizony mégis csak kilövi,csak nem mindegyiket tudja szvsz...
-
istnag
addikt
válasz
balazs0102 #18261 üzenetére
ment pü.
-
istnag
addikt
válasz
simico #17521 üzenetére
Kedves simicio!
Köszönjük érdeklődésedet,de a WP9 nem lesz elérhető One X készülékedre,mert a felhasználói élmény nem lenne tökéletes. Mi továbbra is fontosnak tartsuk,hogy felhasználóink a legnagyobb elégedettséggel használják készülékeiket,de sajnos ebben ez esetben ezt nem tudjuk garantálni. Helyette menj és pucold le a csempéket a fürdőszobában,színezd át őket.Gyakorolj,hogy jövőre egy WP9 mobillal üdvözölhessünk köreinkben.
Használd továbbra is nagyszerű telefonod és kövess minket a facebookon.
HTC -
-
istnag
addikt
válasz
steadywarp #16953 üzenetére
-
istnag
addikt
Ezt láttátok már?
[link]HOS -n megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest