Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz bounty123 #30895 üzenetére
Azért nem teljes az öröm.
Jobb lett volna az akksi ikonban.Az új bill jól néz ki, csak egy kicsit szokatlan elsőre.
Htcnek érdemes lenne szétnéznie xda-n és onnan meríteni új ötleteket.
Bak szélső gomb a kezdő képernyőn még mindig nem képes a menüt előhívni (úgy tudom a oneba az már megoldott), a beállításoknál még mindig rosszul van jelezve (m1íg).
+zavaró,hogy eltűntek a nyilak fektetett nézettben, ami rossz pont.Droid dna óra jól néz ki, kár, hogy gyárilag nem elérhető.
Teljes kijelzős időjárás widgetért is kár.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
zuzo28
tag
válasz bounty123 #27601 üzenetére
igen, én sem fogom az biztos.
infóként beszéltem az előző előtti tulajjal, aki leinformált, hogy igazából Ő fözött rommal használta Vodafone-osként és hibátlanul működött a telefon.
amit nem teljesen értek, mert Ő viszont április elején adta el a srácnak akitől én vettem és nekem már telenorral szakad, de úgy napjában kétnapjában egyszer...
ezt meg pláne nem értem -
Lacopapi
addikt
válasz bounty123 #24340 üzenetére
A gördülékenység persze viszonylagos,megítélése elég nehéz,azonban a kijelző érzékenysége már kissé dühítő lett (az eddigi lassú érzékelés után),csak gondolok az appra,már indítja....
Amúgy reboot és cache törlés nálam kéthetente van,tehát ez a része nem téveszt meg.
Nálam a Nova szalad...[ Szerkesztve ]
-
Robumike
csendes tag
válasz bounty123 #20726 üzenetére
Kinyírtam a facebookot már egyszer, tettem fel újat. A probléma ugyanúgy fen áll. Előtte nem léptetett ki belőle.. Igazából mindegy, hogy mit csinálok vele, mert a főképernyőn is folyamatosan előjön a hibaüzenet, vagy ha éppen piszkálok valamit a telefonon, akkor is... Így nem is tudom, hogy hol keressem az okot...
-
Steve1207
veterán
válasz bounty123 #20566 üzenetére
Tisztában vagyok az akksi élettartamával, jogosan nem tesz jót neki, szerintem csak szarul jelzi a frissítések óta és még lenne benne bőven. Persze nem azt mondtam, hogyha végre jól jelzi majd, utána is így kell
Másrészt van még egy garis köröm, így nem igazán érdekel. De nem mertem kb használni se, mert lemerül pikpak... Nekem ne mondjátok, hogy egy 150e-es telefon 2 órát megy el max és tiltogatnom kell mindent úgy, hogy semmit se használhatok. Csúcskategóriánál kompromisszumok? Ennyire azért ne...Viszont ezzel lezárom az akksi dolgot, mivel minimálisan számolva is megduplázódott.
.
-
LouiS22
veterán
válasz bounty123 #20020 üzenetére
Félreértettél, én arra céloztam, hogy nem szabad 1:1-ben a Motorola megoldását hajszolni, nyilvánvalóan nem írhatnak 100%-ban ugyanolyan appot.
A Tasker pedig egy must have, kb Titanium Backup szintű (mármint telepítési listán új ROMnál).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
demigodno1
tag
válasz bounty123 #20011 üzenetére
Sejtettem hogy így van, csak nem értem hogy miért, nem látom benne a logikát.
Louis: Igazából az egyetlen funkció amit használnék, az az hogy a fényerőt csökkentse, de ahogy észrevettem pont ezen nem segít túl sokat, erre örülnék valami alternatívának, mert hajnalba mikor kelek a teljesen sötét szobában a teljesen levett fényerő is bőven elég lenne, sőt még lámpafénynél is, viszont az automata fényerővel ezt kb 30-40%-ra teszi szerintem.
-
istnag
addikt
válasz bounty123 #19159 üzenetére
amúgy nem tudom Ti megfigyeltétek-e,de az,ilyen monitorozó programok fogyasztanak a legtöbbet...
(#19162) hurrikan: A Facet én megnyitom nyomkorászom stb,stb..ház gombal "kilépek" ,utána belépek ott van,ahol volt. Viszont,ha előtte "kilövöm" a hosszúgomb nyomással,akkor újra betölti a nagy kék Facebook oldaltól kezdve. Szóval valami lehet benne,hogy bizony mégis csak kilövi,csak nem mindegyiket tudja szvsz...
[ Szerkesztve ]
-
-
bounty123
őstag
válasz bounty123 #17747 üzenetére
Ami miatt gyanús, hogy számíthat: most 1d6h -nál járok, és 71%-on az akksi. Ilyet nagyon rég tapasztaltam, talán csak a tv24 installja előtt De egy adat az még semmi.
http://forum.xda-developers.com/wiki/Wakelocks
"Wakelocks statistics are good indicators if the battery drain is high when the phone is off and supposed to sleep.""A wake lock is a mechanism to indicate that your application needs to have the device stay on."
Szóval az app maga lehet, hogy tényleg nem foglalja a cpu-t, csak épp rászólt a telóra, hogy ne maradjon már standby-ban egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz bounty123 #17346 üzenetére
Nem azt kérném, hogy ingyen. Kifizetem én az akksit, meg a munkadíjat, csak oldják meg...
Ha meg wifi hibával vinném be, és akksi cserét is kérnék, talán még s munkadíjat is lenyelnék...
De kedves a hozzáállás, Desirehez onnan vettél akksit, ahonnan nem szégyellted, és ha baja lett, visszaraktad a gyárit, és irány gariztatni... Nesze Neked unibodyKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
twine
veterán
válasz bounty123 #17346 üzenetére
Amiről a srác ír az már rég piacon van
Ő nem a "find 5"-re rakta a JB-t hanem az elődjére...
És nem is teljesen igaz a "beelőzés",hiszen a mandulaszemű HOX tulajok már megkapták a JB-t ha jól tudom...
Csak a napokban ment a hiszti,,,gondoltam "bedobom"...
De itt be is fejeztem a témát -
-
Pistakiss
őstag
válasz bounty123 #16703 üzenetére
Háát!
Viszont, ha megnyomom, ott, ahol eláll és rugózik, hullámzik a kép. Sajnos pixelhiba nincs"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz bounty123 #12085 üzenetére
Csak kár, hogy nem működik rendesen....
bámulom a kijelzőt mint a hülyegyerek, erre kiteszi a csukott szemes jelet és kilövi a kijelzőt, egyelőre kalap sz.t sem ér.
Egyébként az S3-on lévő app is ugyan ezt csinálta....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
twine
veterán
-
waccamár
senior tag
válasz bounty123 #9830 üzenetére
Annyira nem fontos, ezért nem teszek fel külön programot, csak kíváncsi voltam Azért köszönöm.
Más: Tud valaki olyan wallpaper programot Play-ről, ahol TÉNYLEG HD képek vannak fent, tehát a telefon felbontását maximálisan kihasználó? Letöltöttem már pár HD nevűt, de egyik sem volt éles...
-
mumk1
addikt
válasz bounty123 #9193 üzenetére
Ezért lehet alul váltogatni.
@hurrikan
Lassan már annyit kell várni az S-OFF-ra, hogy akik elsőnek megvették, már eladósorba kerülnek. Nyomorult tegrás soc, feladta a leckét rendesen.@Psytech
Tényleg, kékben milyen?[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
-
keIdor
titán
válasz bounty123 #7892 üzenetére
1 éves Galaxy S-t két darab mikrókarccal adtam el, az is a műanyag hátlapon volt, ami tudjuk milyen szar anyag volt. A kijelzőn egy darab karc nem volt, direkt volt nézve napon, a két kis karcot hátul csak fényben lehetett látni. Végig bőrtokban volt hordva, fóliát az nem látott.
Szóval igen, lehet vigyázni rá, szerintem nem kell fólia, már a felrakástól amúgy is agyvérzést lehet kapni.
Én tokpárti vagyok.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
veterán
-
BenHans
addikt
válasz bounty123 #7710 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Amúgy One X rootolásával kapcsolatban valaki tudna segíteni akár priviben is?
Alapból azért szeretném mert jól jönnének az így már ingyen letölthető alkalmazások
Tudtok valami egyebet mondani amiért megéri rootolni(minden érdekelne) de a gyári romot alapból nem szeretném lecserélni, vagy győzzetek meg
(ebben a témában annyira nem vagyok otthon, és szeretném megtartani a garit, de az is teljesen megfelel ha valahogy vissza lehet állítani gyári állapotra)bocs a gyökér kérdésekért
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
lcee79
addikt
válasz bounty123 #7522 üzenetére
A videóban S3-hoz rakják a cuccokat, de gondoltam ilyet már lassan mindegyik telefon tud
HTC ONE X nem??https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz bounty123 #6296 üzenetére
Természetesen van egy routerem és ha minden el van indítva akkor arra csatlakozik
-PC
-2 TELEFON (egyik a ONE X)
-TV
-LAPTOP
-DUNE BASE 3.0
mindennel látok mindent elvileg
kivéve, hogy ha elindítom a pc-n a hálózati scannelést, akkor én úgy gondolnám, hogy telefont is látnom kellene a listában...
Hacsak nem DLNA kliensként van jelen lés nem tud szerver funkciókat ellátni...
de szerintem kéne.A telefonról ki tudom választani, hogy a PC-n levő médiák elinduljanak.
(Pc-n egyszerű beállítani. Pl. a képek mappába belerakok képeket (nem fizikailag kell, csak a képek mappába be kell tallózni azt a könyvtárat, ahol a képek vannak és így a zene, és filmnél is)
És ezeket le is tudom játszani telefonnal.
Akkor az is megy hogy dice playerrel megadtam a gép nevét, és elindítok minden filmet...
De ugye azt akartam kipróbálni, hogy a telefonon levő képeket lejátszom a tv-n, ahogy a HTC oldalán mutatja a videóhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Dicker
őstag
válasz bounty123 #6221 üzenetére
Rá szigszalagoz egy 5.000-es aksit
Icee79: Akkor, ha letiltom őket se megyek vele sokra? Valami app nincs rá?
adamssss: Elég, ha csak a kijelző méretét veszed, és megkapod a választ. Gyorsabban merül, viszont a készenléti állapotában mérhető, gyakorlatilag 0 merülés, ezt ellensúlyozza.
[ Szerkesztve ]
-
válasz bounty123 #6221 üzenetére
Nem tudom, azért kérdezek. Gondolkodom, hogy váltok 4S-ről, de még nagyon bizonytalan vagyok. Kb sohasem volt még droidos teló a kezemben, de ma a T-ben tapogatva nagyon megtetszett, és amúgy is meguntam már az ios-t így 3 év után.
Azt tudom h unibody, csak gondoltam megkérdezem. A többi kérdésemre esetleg tudsz válaszolni?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
lcee79
addikt
válasz bounty123 #6043 üzenetére
Az a helyzet hogy BP-en van a központ én Kaposváron vagyok és helyileg rendszergazda is, persze ezeket a beállításokat nagyon titkolják mert ők akarnak tudni mindent.
De most konkrétan erre rákérdeztem hogy okostelefonba beállításhoz mi kell....
Remélem elárulják!https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
blackmacs
aktív tag
válasz bounty123 #5604 üzenetére
Köszi,ez jó megoldásnak tűnik.Rá is nézek a neten a bankom oldalán mik a lehetőségek.
A play-en is a sima visa-t használtad?[ Szerkesztve ]
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
rígel
őstag
válasz bounty123 #5530 üzenetére
Mivel monitoron is ugyanúgy jelenik meg, egyértelműen nem a kijelző sara. Kevés szürkeárnyalatot használtak a programozók. Szerintem.
A screenshot magáról a képről készül, nem arról amit a kijelzőn látunk. Tehát a kijelző hiba (pl. egy pixelhiba) nem fog megjelenni a sh-on. Jól tudom? Akkor ez egyértelmű bizonyíték hogy nem a kijelző hibája.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bounty123 #5455 üzenetére
En sem hajigaltam az orom elott volt az asztalomon, azt a fonok megis megreptette vagy ket metert. ( es amugy meg karcolodik a kijelzo, dezim sokkal tobbet kapott egy karc sincs rajta, ezen sajnos mar van)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Gergőkee
aktív tag
válasz bounty123 #5333 üzenetére
Persze, ez így korrekt! De a kolléga azt mondta, hogy pusztán "álltában" lekapcsolja a net kapcsolatot.
Gondolj bele. Irodában lerakom a telót. x idő múlva kikapcsol a net. Céges postafiókra jön egy mail, hogy 1 óra múlva találkozás üfféllel. Én meg nem értesülök róla, mert nem volt éppen netkapcsolatom.
Nagy lendülettel repülne a szemétkosárba, ha nem lehetne kikapcsolni ezt a "feature-t". Én igazából el sem hiszem, hogy ilyen van (és nem kikapcsolható). Ha ilyen lenne, akkor zengene tőle a tech.média.
Vagy én értek valamit rosszul a dologgal kapcsolatban?
-
crhis86
tag
válasz bounty123 #5136 üzenetére
A developers options-ban olyan dolgok vannak amit egy nem android fejlesztőnek felesleges bekapcsolgatni, pl. az a Force GPU rendering azt idézi elő, hogy a teló mindenképpen kapcsolja be a hardveres gyorsítást (így tesztelhetik a feljesztők, hogy hogy működik az alkalmazásuk), vagyis hogy a GPU számolgasson. Ez pl. annál az amőba játéknál tök felesleges, nem is jól működik mint ahogy írtad is, és még az akksit is eszi rendesen.
-
-
Youri
veterán
válasz bounty123 #4566 üzenetére
Látom semmi értelme ennek.... Én majd cseréltetek kijelzőt 1-2 hónap múlva, amikor már biztos, hogy jó széria lesz, és utána boldog leszek. Együtt tudok élni a hibával, de ez akárhogy is nézem, hiba. Nem megfelelő működés. Aki szerint pedig én teszem rosszul, hogy olyanhoz hasonlítom, ahol nyomkodhatom és semmi nem történik vele, hát egészségére. Én elvárom azt, hogy az enyém se legyen hibás.
rígel: Igen masszívan használtam ez alatt az idő alatt, eléggé power user szinten
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Dicker
őstag
válasz bounty123 #4009 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor megvan.
Most unlinkeltem, de semmi. Esetleg próbáljak egy újat? Mindenhonnan szedjem le?
Ha azután se jó, akkor lehetséges, az, hogy valaki a T-nél felhasználta már? :S Csak, azért gondolom, mert már 1.29-es szoft-al kaptam, és HT242W a sorozatszámom, ami nem tudom mikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest