- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Petyb00 #32222 üzenetére
Pedig ezek a kis frissítések csak bugokat javítanak, mást nem kell várni tőle. Ez a két hiba volt egy ideje, amire mindenki panaszkodott és bejelentett sok felhasználó, kidobtak egy fixet, hogy működjön rendesen és annyi.
Mivel új a Sense5, így foglalkoznak a majd két éves telefonnal is még egy ideig, de egyáltalán nem lepődtem volna meg az ellenkezőjén (amit részükről is jogosnak tartok). -
la_cc
addikt
válasz
Petyb00 #31240 üzenetére
Play-ről nem lehet visszavarázsolni valami hasonlót?
Én 5 perc után visszatértem a Hagyományos-ra a Blinkfeed-ről, nekem ne tolja a képembe a FB cuccost, ha nem akarom...
Más nagyon használhatót meg nem találtam. Még talán az lenne a fasza, ha az Index valahogy integrálódna bele, amire gondolom nem sok esély van.
-
lcee79
addikt
válasz
Petyb00 #30072 üzenetére
Van egy total commander plugin, ami tud csinálni mentést PC-re
én azt szoktam használni, vags próbáltam már ki, de nem használtam még fel soha a mentést
Android ADB 6.1 van nekem, de most rákerestem, már 6.7-nél tartanak
Amúgy mindenféle egyéb dolgot is tud -
s3nsitivity
addikt
válasz
Petyb00 #30069 üzenetére
Augusztus végére van ígérve.
[link] BRÉKING(#30070) vatoteam
Én Nik droidot használok, teljesen meg vagyok elégedve vele.
Azon kívül, hogy néha leállnak a widgetekIlletve dobnak egy FC-t
Viszont ezt se fejlesztik most, majd ha lesz frissítés utána lesz.A Non Sense-el meg a Hibrid romokkal szemezgetek most én is.
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Petyb00 #29565 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de lehet hogy a következő történt: A telefon beállításokat szinkronizálja a google accountom, és reisntall esetén visszatolja a készülékre.
Csináltam egy ilyet: Settings>Apps>ALL and tap menu>Reset app preferences. Reboot your phone.
Most úgy fest a quadrant se dob hibát... Na majd meglátom mi lesz hosszútávon.
Bizakodom
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Petyb00 #29562 üzenetére
Úgy fest a valami I/O hibám lesz. Quadrant az I/O tesztnél folyamatosan elszáll.
Nemrég hoztam vissza szervizből (kijelző cserén volt), előtte nem volt vele semmi gond.És persze most lehet levelezni a szervizzel, hogy ez nem lehet a custom ROM hibája hanem a készüléké, vagy a szervizé...
Azt hiszem szereznem kell valami más telefont mert mire kiderül, hogy a szerviz hajlandó-e vele foglalkozni az vagy 1 hónap lesz, vagy még több több... és mire készülék is lehet belőle...
-
Bulitt
addikt
válasz
Petyb00 #27905 üzenetére
Kijelző fólia csak akkor, ha magad vágod méretre. Egyébként a legtöbb jóval kisebb. Értsd: A tényleges kijelző méret, nem pedig a plusz fekete káva. Tokból én kemény hátlap tokot használok meg vagyok elégedve vele, van aki ezt a belecsúsztatós tokot használja, és olyan is aki szilikon tokot. Egyén függő igazából.
De ettől a toktól én tuti hamar kiakadnék. Baromi vastag lesz tőle a telefon
-
LouiS22
veterán
válasz
Petyb00 #26623 üzenetére
Miután semmilyen törvényi szabályozás nem írja elő, hogy mikorra kell kész lennie a javításnak, így addig húzzák, ameddig akarják. Üzleti szempontból nem biztos, hogy jó döntés, de előttem is leírták, hogy a szerviz egyik cégnél sem prioritás. Plusz, azt se felejtsd el, hogy nem csak a te készüléked romlik el, a technikusi kapacitás meg minden bizonnyal erősen korlátozott.
-
Bulitt
addikt
válasz
Petyb00 #26623 üzenetére
Ebben teljes mértékben van ráció de! Mert mindig van egy DE!
Simán le teszem a telefont így lassan 3 hónap használat után, és ha kell előveszem az SE W760 telefonom. Egyébként nekem soha, nem volt az "életem" a mobil telefonom. Szeretem, használom, élvezem a tudását jobb vele az élet. De ha nincs, akkor van más amivel foglalkozzak. A munkát vele és nélküle is el tudom végezni.
A szerviz minősége pedig gyártónként/országonként/emberenként változik. Egyébként Kirkri-vel értek egyett
-
kirkri
addikt
válasz
Petyb00 #26623 üzenetére
Részben igazad van, azonban a szerviz minden gyártó mostohagyereke.
Szerintem hamarosan eljön az az idő, amikor egy telefont nem éri meg szervizelni, hanem olcsóbb adni helyette egy újat. Borzasztó nagy anyagi ráfordítást igényelnek ugyanis a szervizeltetések. Bosszantó, hogy ennyi ideig tart egy javítás, de a mobilgyártók - azért a pár dollárért amit adnak egy telefon javításáért - kompromisszumot kell kössenek a szervizekkel. Éppen azért volt naivság a hozzászólásod, hogy aláírásokat kellene gyűjteni. A HTC magasról fogja le...ni az aláírásokat. Olcsón kell kijönnie egy olyan kötelezettségből (szervizelésre gondolok), amit a háta közepére sem kíván, de kénytelen vele foglalkozni. Arról nem is beszélve, hogy a magyar piac olyan kicsi, hogy semmit nem számít neki, hogy pár vevő elégedetlen Magyarországon.Szerintem egy Vertut például biztosan nem állnak neki megjavítani. De az annyiba is kerül, hogy belefér egy-két csere, ha esetleg tönkremenne. Nem beszélve arról, hogy egy HTC telefon azért elég olcsó komponensekből épül fel, függetlenül attól, hogy a csúcsmodell, vagy a legolcsóbb típus.
Szedj szét egy HOX-ot és meglátod miről beszélek.
Hozzászólásommal nem bántani szándékozlak, csak lásd (esetedben is) minden a profitról szól.
-
Bulitt
addikt
válasz
Petyb00 #26592 üzenetére
Ez a: most azonnal, de itt helyben, és rögtön, de ízibe dolog valahogy mostanában ennyire divat lett? Nem te vagy az első aki ha nem kapja vissza a telefont két héten belül, már veri az asztalt. De ez mire jó? Legyen kész, legyen rendbe összerakva. "Elhagyom a HTC-t" Egyik szervíz sem jobb ha fizetős munkáról van szó. Nem ebből van meg a fő profituk
-
-
rígel
őstag
válasz
Petyb00 #15380 üzenetére
Nekem egyszer leesett 1,5 méterről kijelzővel lefelé. 2 db közelről észrevehető karc keletkezett a ház és a kijelző közötti részen, a GG-n egy karc se.
Na ilyen esetben nálam 3* akkora esés miatt a belső sérülés kockázata sokkal nagyobb, mégsem látszik egyértelmű esésnyom. Te nem voltál ilyen szerencsés. Nekem egyébként azóta garanciában kicserélték a telefont (egy másik hiba miatt) amit nyugodtan akár egy esésre is lehetett volna fogni, de nem fogtak. -
Eagl3
veterán
válasz
Petyb00 #15356 üzenetére
Ez minden készüléknél így van nem csak a HTC-nél. Nem tudom miért vagy ezen meglepődve...
Minden szervizben az-az első, hogy megnézik nincs-e fizikai sérülés a telefonon. Ha van és úgy ítélik meg, hogy durva (egy betört kijelző igencsak az), akkor ugrott a garancia.Szvsz ezért érdemes élni a szolgáltatói biztosításokkal egy ilyen értékű telefonnál.
-
rígel
őstag
válasz
Petyb00 #15361 üzenetére
Nyilván vannak a készülékben bizonyos helyeken olyan "pecsétek", amiknek a sértetlensége a garancia feltétele, és amiket csak szakszerviz tud eredetire visszaállítani. Otthoni, vagy nem szakszervizben való javítás esetén tehát ugrik a garancia, mint mindenhol. De majd kapsz hivatalos választ a kérdésedre.
-
rígel
őstag
válasz
Petyb00 #15356 üzenetére
Ez hülyeség, szerintem félreértetted. Természetesen ha összetöröd a készüléket,arra nem vonatkozik a garancia, de ettől nem veszlik el. Ha szakszervíz szakszerűen javítja, ugyanúgy él a garancia tovább. Ha egy sufniban reparálják, akkor természetesen elveszlik, de nem azért mert megsérült, hanem mert ellenőrizhetetlenül, esetleg szakszerűtlenül belegányoltak, amiért a gyártó nem tud felelősséget vállalni. Ez logikus és természetes.
-
twine
veterán
válasz
Petyb00 #13503 üzenetére
az a baj hogy én azért nem tartom értelmét azoknak mert az estek többségében a kezedből esik ki a telefon,,és mikor van a kezedben? Ha használod,,ha pedig használod, "ki kell húzni" a tokból...
ergó tök mindegy ha "esik"....én leginkábba karcolásoktól és horzsolásoktól védem,,,
esés ellen szvsz. nincs megoldás...
DE ez csak a saját véleményem,, -
rígel
őstag
-
rígel
őstag
válasz
Petyb00 #13179 üzenetére
Hol vetted a telefont? Oda is visszaviheted, ugyanis köteles gondoskodni a szervizbe juttatásról.
Amúgy a Telemaxnak szinte minden nagyobb városban van átvevő pontja, ahol le lehet adni a telefont.
Telemax szervizpontok -
Dicker
őstag
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Petyb00 #13126 üzenetére
Na ezt hallgassátok!
Nagy nehezen sikerült ez a logisztikai céget felhívni aki elszállítja a telefont a szervizbe.
teszik ezt 3000 forintért. A szervizt nem lehet felhívni, nem lehet árajánlatot kérni mindenképpen le kell adni a készüléket.Hát ez a szervíz szarabb lett mint volt
-
twine
veterán
válasz
Petyb00 #13126 üzenetére
Úgy úgy,,, szépen tokban, vigyázz nehogy megkarcold a hátlapot
Bocsesz nem tudtam kihagyni,,,sajnálom hogy így jártál...
én két PDA-mat "vesztettem" el annó az egyik egy Acer N311-volt mikor bejött,,,640*480-as felbontással le is cumiztam magam...főleg mikor kiesett az ingzsebből....azt hittem nyakon szúrom magam hogy ilyen amatőr hibát vétettem(tudatosan) a másikba egy fém elakadásjelző háromszög állt bele...
azt nem sajnáltam annyira,, Ez volt az,,mellesleg az első PDA-m
OFF vége mára -
Dicker
őstag
válasz
Petyb00 #13077 üzenetére
Szerintem, ha 20 alatt meg lehet úszni, akkor még nem jártál olyan rosszul. Én nem a munkadíjukra gondoltam egyébként, hanem az anyagdíjra még mennyit számolnak rá.
Amúgy, ha beviszed, és azt mondod hullámzik a kijelző, akkor lehet eltekintenek attól a pár karctól a kijelzőn, és kicserélik.
-
Steve1207
veterán
válasz
Petyb00 #11580 üzenetére
Friend Stream-ben állítsd be a fb accountod, utána szinkronizálja. Naptárban pedig frissítsd, kell neki kis idő, de utána bedobálja. Persze legyen bejelölve a naptársaknál a fb, de alapból aktív lesz.
Ünnepnapok: azt is kapcsold be a naptárban, elég egy ki-be kapcsolás, mert alapból hülye. Menj a beállításokban az account és szinkronizációhoz és ott is frissítsd le.
-
lcee79
addikt
válasz
Petyb00 #11313 üzenetére
Ez a mentés az összes programot és mentést visszateszi (tehát elvileg ha egy játékkal eljutottál a 100. pályáig arról sem kell lemondanod stb)
SMS, híváslista stb-re én a JS Backupot használom már azótaTelefonszámok azok gmail-el vannak szinkronizálva fullosan
A Leírás alapján megcsinálod, ugyanazt kapod ami előtee volt (ha minden úgy megy ahogy kell)
Hard Reset után nem csak jól működött a telefon, de még pörgősebb is lett..
Érdemes megcsinálni, annyira nem nagy ördöngösség. -
lcee79
addikt
válasz
Petyb00 #11311 üzenetére
Itt egy leírás: Felhasználói alkalmazások és adatok mentése/visszaállítása root nélkül
SMS-eket külön progival kell (én azt kifelejtettem amikor csináltam...)
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Petyb00 #10769 üzenetére
A videón feljött egy felirat, hogy 400%-os sebesség, lehet a boot alatt is volt már gyorsítva, nekem is kicsit több idő rémlik, de nem szoktam újraindítani.
#10768 Cybertrone
Nem feltételezem, hogy hülyék de apa is sokszor lelkendezett már, hogy mennyivel rendesebbek és ügyfél barátabbak az ügyfélszolgálatok német o.-ban.
Erre akartam utalni, bár kicsit ködösen elismerem.
-
SN2O
aktív tag
válasz
Petyb00 #10738 üzenetére
Hát amiket én olvastam angol oldalakat ott egyértelműen rossz hangminőséget mondtak, kézben tartva is...de jó ha nem így van
Cybertrone:
Igen,tényleg nem nagy cucc elsőre az OTG,de mivel nem bővíthető microsd-vel, elég hamar elfogyhat a 32giga,ha mondjuk rakunk rá pár filmet...nálam rendszeresen pl
Olyankor pedig jól jönne pár pendrive...Külsőleg ez jön be most legjobban és e-felé húz a szívem,de ha belegondolok,h az S3 csak picivel(néhol 5-6000ft-al) drágább csak,hiába szappanalakú szegény, elég csábitó...szerintetek nem?
-
LouiS22
veterán
válasz
Petyb00 #10401 üzenetére
Ott a pont. Az már a T dolga, hogy hol csináltatja meg a készüléket. Egyébként pedig van egy tippem, hogy ki veszi át a javítást. Látogassatok el a gyorsbolt oldalára és tekintsétek meg, hogy nemrégiben milyen szolgáltatási körrel bővültek... Csak egy tipp, de ismerve a két cég korábbi kapcsolatát, simán el tudom képzelni, hogy ők lesznek a hivatalos javítópont.
-
Dicker
őstag
válasz
Petyb00 #9402 üzenetére
Ha nem játszol, akkor nem merül le nap közben. Vagyis nekem ez a tapasztalatom.
Maximum vegyél egy kulcstartó mérető külső akkut. Azt mindig magadnál tudod tartani, ha esetleg kifogyna a szufla.
Bár inkább kontrolláld a felesleges appokat, ha még nem tetted meg. Sokat tud segíteni a fogyasztáson. -
Dicker
őstag
válasz
Petyb00 #9398 üzenetére
Pedig a gyári az nagyon is jó a magyar nyelvet tekintve. Általában azt dobja, amit akarok írni.
Egy Anysoft ahhoz képest visszalépés. Csak az ékezetes betűk miatt lenne jobb, de inkább feladtam, mert a szavak, amiket ajánlott az borzalmas volt.
Amúgy veszel hozzá akkor egy 5.000-6-es külső akkut. Párszor feltölti. Egyik telefon sem bírja ki, ha játszani akarsz vele egész nap,ezt bele kellett volna már előtte kalkulálnod a dologba, és most ilyen szemszögből nem szenvednél hiányt energiában a nap közepe felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest