- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz
Cybertrone #12355 üzenetére
Ne is mond...
A könnyem majdnem kicsordult, amikor szegény Westel 900-as kártyát megölték -
Face8814
őstag
válasz
Cybertrone #12349 üzenetére
Ettől féltem....
Köszi Neked is Dicker.
-
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #12344 üzenetére
Inkább a tudat a zavaró szerintem, de az is elég
-
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #12010 üzenetére
Ezt olvastad már?
-
válasz
Cybertrone #11942 üzenetére
lehet ,hogy számodra vagy más számára unalmas, de nem láttam még egy normális hox-ot!! örülj neki ,hogy a tiéddel nincs gond
-
Face8814
őstag
válasz
Cybertrone #11888 üzenetére
Már rég vettem volna ha nem lenne ez a parám hogy készülékcsere esetén kb kidobott pénz. Minden esetre köszi a véleményt, agyalok még rajta....
Ez a mostani fóliám elég "suttyó" ehhez a telóhoz de egyelőre teszi a dolgát! -
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #11873 üzenetére
Vóót má.
Meg különben sem használok olyat, amihez nem kell root. Elvből.
-
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #11749 üzenetére
Az
A droidod ingyér van a pléhszórón
-
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #11745 üzenetére
asztali? dafuq
-
p-rolee
tag
válasz
Cybertrone #11639 üzenetére
Ha céges, és kapod, akkor ne reklamálj.
Főleg, hogy nem volt belőle több a boltban, amikor el lett hozva, de csodálkoztak nagyon, amikor előhozakodtam a témával... Mindegy, ez a kisebbik gond, de a silány felületű kijelzőt nem tudom megbocsátani a gyártónak.
-
válasz
Cybertrone #11509 üzenetére
akkor mindenkitől elnézést kérek a vodafone miatt, csak pont előtte jöttem ki az üzletből és nagyon pipa voltam....
-
twine
veterán
válasz
Cybertrone #11485 üzenetére
+1
Bár nem megjelenéskor,,,,de besétáltam a Vodafone-ba (munkaidőben)
, megvettem a készüléket,,szerződéskötés miegymás,,,,majd bent a melóhelyen álló f@sszal szépen kibontottam a dobozt(dobozokat,mert kaptam beats fülest is)
-ekkor volt életemben először a kezemben,addig csak neten láttam...(ráadásul első készülék amit nem a "gyökér" bontott ki a pult mögött hanem én téptem le róla mindent)
Majd visszacsomagoltam, délután hazaérve bekapcsolás nélkül fullra tölöttem, és
"zöldülés" után láttam meg először a kijelzőt....
És láss csodát,,,,,sem pixelhiba, sem hullámzás,,,,
pedig sokszor anyázok, mivel a szövegkijelölés kicsit kényelmetlen telefonon, amikor a kijelző széléig lóg a szöveg...szóval tapogatom eleget a szélétAki nem bírja a hullámzást ne szálljon hajóra,mert elüti a Villmamost......
-
válasz
oké, felejtsük el ezt a rohadt hullámzást..nem hiba..kész....
de a pixelhiba az sajnos pixel hiba marad, és eddig nem tudtak pixelhiba mentes készüléket adni a kezembe. Erre írtam ezt a vodafone-os összeesküvés elméletes dolgot
-
LouiS22
veterán
válasz
Ennyi. Egyébként csodálkozom, hogy a hülyén fogom a telefont és nincs wifi miatt nem megy az anyázás.
-
válasz
Cybertrone #11479 üzenetére
máshol nem kapok 2 éves gyári garival 126ért.... de szerinted hány darabot bontsak még ki???? ez nem vergődés , csak keresek egy normális darabot. nem tudom te is mit szólnál ,ha sorozatban adnák a kezedbe a hibás darabokat, ami ráadásul tele van pixelhibával.
-
válasz
Cybertrone #11475 üzenetére
hülyeséget beszélek????? nem láttam még egy normális one x -et a vodafone-nál!!!!!!!!!!
-
válasz
Cybertrone #11470 üzenetére
de nem szeretnék másik telefont venni
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #11152 üzenetére
Htc One S-t választottam végül
Nem tudtam megbarátkozni az X hatalmas képernyőjével
Holnapra megérkezik az S4-em. Szeretném megköszönni a segítségedet és a többieknek is!
-
bruti01
őstag
válasz
Cybertrone #11250 üzenetére
legyen
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #11239 üzenetére
[link] ezt olvasd el. Getting Started Ha esetleg nem megy írj nekik e-mailt.
(#11241) Keldor papa: reméljük a legjobbakat és jó utazást.
-
p06
senior tag
válasz
Cybertrone #11167 üzenetére
Ne szidd
A szemet figyelő piszok hasznos, én is parasztvakításnak hittem, de nagyon jó dolog.
Ismerősöm akar ilyet venni és kérdezi attól akinek volt voodoo-s SGS-e, hogy milyen a OneX hangzása ahhoz képest? Mert sok jót nem olvastam róla, max annyit, hogy van "benne" Beats audio bár nem tartom nagy márkának
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #11152 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, egyelőre vegyes érzelmeim vannak a telóval kapcsolatban
Valóban első ránézésre óriásinak tűnt, majd a képernyőt meglátva leesett az állam. 5 perc nyomkodás után kezdtem megbarátkozni vele
-
válasz
Cybertrone #11167 üzenetére
Olvasva a hsz-eket azt veszem le, hogy már a 4.0.4-el valóban meghosszabbulhat az üzemidő, csökkenhet a melegedés és sebesség szempontjából is egyre közelebbre ér az s3-hoz
De szerintem egy 4.7-es slcd kijelzőtől, 4+1 magos 40 nanométeres prockótól 1800-as teleppel ne várjunk csodákat - ami a készenléti időt illeti - persze ha nekem egy napig kibírja akkor onnantól fájni fog a micsodám az egészre
De minden jel arra utal, hogy a HOX-nak jót tesz a szoftfrissítésEgyébként custom rommal a noti bar-ban vannak már kapcsolók és egyéb dolgok? Ugyanez a kérdésem , hogy multitasking alatt rövid idő elteltével ott is törli a memóriából a futó alkalmazásokat?
Köszönöm a válaszokat
(#11172) Eli577 - megfogom tuti, jó ötlet
-
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #11158 üzenetére
Ahhamm. Köszi!
-
Dicker
őstag
válasz
Cybertrone #11156 üzenetére
Nekem jelentősen megnőtt a szabad memória mérete. 100-120 MB-al legalább. Eddig általában 200 körül mozgott. Most meg 300 fölött látom mindig. Igaz sokra nem megyek vele, mert továbbra se tündököl a multitasking. De javult az is valamit, mert már három egész programot elbír futtatni egyidejűleg.
-----
Akkuról én most nem tudok mit mondani, mert az elején leharapott belőle a dead space gyorsan 15-6%-ot, és újra is indítottam a telefont, amivel eltűnt az addigi adat róla. De a következőnél már figyelek rá. -
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #11149 üzenetére
Ma voltam a debreceni T-s kp-ba és végre kézbe vehettem a One X-et. Élőben is baromi nagy, nem csak videón. Sajnos One S nem volt készleten
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Cybertrone #11149 üzenetére
Ömm, minden droidos telefonnál osztoznak a RAM-on, már ha van GPU
Javtsatok ki nyugodtan, ha tévedek.
mp
-
bruti01
őstag
válasz
Cybertrone #11113 üzenetére
nekem van s3-am is! és kb detto ugyanaz a két teló sebessége.
ráadásul az antutu bencmark teszben is kb ugyanazt hozta 400 pont volt a külömbség az s3 javára.
-
nistv4n
tag
válasz
Cybertrone #11058 üzenetére
Garanciáztatni.. hurrikan számára garancia lesz, srác számára pedig készpénzes javítás
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Cybertrone #11051 üzenetére
fontos ilyenkor a hidegvér és az informatikushoz illő visszafogott higgadt viselkedés...
fogj egy toughbookot és addig verd amíg vissza nem adja a pénzt!
Hurrikán:
Azért gondolkozz el rajta, hogy most már tutira nincs és nem is lesz garid, nem tudom biztosan, de eddig azt mondták, hogy normális s off nélkül lehet látni, hogy ki volt nyitva...
én inkább visszakérném a pénzt, vennék egy garisat, és kivárnám, hogy legyen normális s off, ha a project butter után még mindig rootolni akarod akkor meglesz rá a lehetőséged, de ha beszarik rajta valami akkor már nem lehet vakarózni, hogy mégis kéne a gari...
-
Hegasus
senior tag
válasz
Cybertrone #11045 üzenetére
Attól még remélem azt a +2 óra üzemidőt benne hagyták a végleges verzióba
-
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #11045 üzenetére
Nem kiszivárgott hanem konkrétan az egy Custom ROM.
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #11033 üzenetére
Azért nem az egyetlen...
itt vettem Moblarenas apródon.
torrente777-től. -
randras
veterán
válasz
Cybertrone #11000 üzenetére
Mert szó volt valami új HTC mobilról, aztán ha az JB-vel jön, nektek nem tett volna jót, ismerve a HTC üzletpolitikáját.
Xaels: Kösz!
-
Emilchen
tag
válasz
Cybertrone #10985 üzenetére
Köszönöm, xaelsnek is.
-
zezoka
őstag
válasz
Cybertrone #10971 üzenetére
Nem mázli, mert a nagy verzióváltások között sem kell "elvileg". Gyakorlatilag meg jobb a sok régi sz@rt kipucolni, ha már nem kell mondjuk az új verziónak, vagy az máshogy kezel dolgokat. Pláne esetleg ha a beállítások sem ugyanúgy vannak programozva, ne legyen kalamajka. Legalábbis ez volt a tapasztalat sokaknál. Sokaknál viszont nem volt gond.
Az ilyen kicsiknél amúgy sem gond. Szóval itt nem kell.
-
p06
senior tag
válasz
Cybertrone #10971 üzenetére
Nem hiszem, csak előfordulnak kis turpisságok a régi nem kompatibilis programokkal.
-
Jocky
tag
válasz
Cybertrone #10962 üzenetére
Nem, csak akkor kapcsolt ki 10 perc múlva amikor lehúztam a töltőről.
-
Dicker
őstag
válasz
Cybertrone #10945 üzenetére
Én a letöltés közben 31 %-on álltam. Gyorsan rádugtam a töltőre, eltávolodtam a wifitől, hogy lassítsam. 37%-nál lehúztam közelebb mentem. Befejezte a letöltést, és utána tökéletesen ment a telepítés. Nem hinném, hogy nála meg 5%-ot merült volna, ha nálam elvileg 2-t se. Sőt inkább 38 lett, amikor feltelepítette magát.
-
Jocky
tag
válasz
Cybertrone #10945 üzenetére
Tehát 35% alatt megáll a frissítés?Aha, akkor értem már!Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #10838 üzenetére
HTC-n kívül más szóba sem jöhet
Megtaláltam a tesztet éppen azt olvasom
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #10835 üzenetére
3 hónapja a DS-en gondolkoztam, most meg itt tartok, már magam sem hiszem el
Először arra gondoltam, hogy elég lesz nekem a Desire S is, de ahogy belemélyültem a tesztekbe beláttam, hogy a többmagos telóké a jövő. Így lyukadtam ide.
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #10833 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy a One S és az One X között vacillálok, de csak a kijelző méret miatt
-
Sátán44
addikt
válasz
Cybertrone #10830 üzenetére
24 órát kibír az akksija, ha teljesen lekapcsolom netről, semmi szinkronizálás, csak max. 1 óra beszélgetés? Azért lenne fontos, mert hamarosan megyek nyaralni busszal (kb. 20ó út ) és semmi energy utánpótlás nem lesz
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Cybertrone #10780 üzenetére
hagy szidják, ők már elszúrták samsungot vettek
Jézusom 145 új privát üzenetem van
-
rígel
őstag
válasz
Cybertrone #10776 üzenetére
Még szerencse hogy vannak még okosabbak, akik felhívják erre a figyelmet és mindenhez van hozzáfűznivalójuk
Jó éjt és písz!
Jól van , rendben, ne pörögjük túl.
-
rígel
őstag
válasz
Cybertrone #10773 üzenetére
Nem mondod????
Még gondoltam is hogy kiegészítem, mert valaki beleköt, de gondoltam mindenki érti a lényeget. Úgy látszik mégsem.. -
Petyb00
aktív tag
válasz
Cybertrone #10770 üzenetére
tényleg a fast boot az ki van kapcsolva
mert valami panaszkodott rá. Köszönöm a felvilágosítást.
-
rígel
őstag
válasz
Cybertrone #10761 üzenetére
Igazából senki nem tud konkrétumot, mindenki csak "hall" ezt-azt, vagy feltételez. Régebben már kitárgyaltuk ezt, akkor azért jutottunk arra hogy a samsung lehet a (vagy az egyik) beszállító, mivel Sony-Samsung vegyesvállalat gyárt(ott) slcd paneleket, viszont ebből a vegyesvállalatból a Sony már egy jó ideje kiszállt....
-
rígel
őstag
válasz
Cybertrone #10703 üzenetére
főleg hogy valszeg a Samu gyártja a a HOX LCD paneljeit (vagy egy részét)
-
Szpisti
addikt
válasz
Cybertrone #10740 üzenetére
Ez a felhő dolog nekem például abszolút nem jön be...
Mivel itthon ADSL netem van, max. kb.110kB/sec-es feltöltéssel... Kirügyeznék mire feltöltenék egy filmet... (kb. 387MB menne fel egy óra alatt)
De ha teszem azt nem volna ilyen gondom, akkor meg a használatához kellene egy komoly mobilnet-előfizu, ami meg komoly havidíjjal járna... (a jelenlegi 500MB-os forgalmamat igen hamar felemésztené a felhő használata...) -
Lacy6
senior tag
válasz
Cybertrone #10744 üzenetére
-
SN2O
aktív tag
válasz
Cybertrone #10735 üzenetére
Köszi a választ
Ezt jó olvasni...főleg mivel a Galaxy S III és a One X között variálok éppen...
Ellene szóltak miket fent kérdeztem,meg sok helyen olvastam azt is,hogy néha beszaggatt egy kicsit hiába a 4 mag... De ez csak orvosolva lesz némi szoftverfrissítésselAmi viszont még érdekelne,hogy mi van az USB OTG-vel...lehet tudni,hogy lesz-e rá valaha működő hivatalos?(Amihez nem kell powered usb hub)
Bár egyáltalán mondták valaha korábban,hogy támogatni fogja??? -
válasz
Cybertrone #10709 üzenetére
mondom, nekem a legtöbb dologra (játék, navi, netezés, facebook, instagram, foursquare stb) a one x van használva, a felsorolt okok miatt, az nem is bírja egy napnál tovább, a one s-re ezért szinte már csak az endomondo marad, súlya és mérete miatt könnyebb azzal futni
mindenesetre abban teljesen biztos vagyok, hogy azonos használat mellett, a one s jóval tovább bírja, nem hiába 28 nm, "csak" 2 mag, kisebb felbontás, amoled, ezek mind segítenek az alacsonyabb fogyasztás elérésében.
-
g0n21
senior tag
válasz
Cybertrone #10703 üzenetére
Bár 5 percen túl, de Cybertrone, köszönöm a normális választ, kijelzővel kapcs. pedig hasonlóan gondolom, új ez még a hibátlanhoz...
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone #10699 üzenetére
Értelek, de valahol úgy gondolom meg van ennek is a helye. Ha adott egy teljesen szubjektív teszt, akkor természetesen az X-hez képest sehol nincs az S. Valakinek mégis az jön vagy jönne be jobban legyen az méret, ár, soc miatt vagy akár mert szereti az amoledet úgy ahogy van. Aki meg csak egy tesztet olvas el és gondolkodni sem szeret az megérdemli.
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone #10697 üzenetére
A verdikt a végén pedig kb helytálló. Van benne saját vélemény, persze de mindkettőnek kiemelte a pozitívumait. Vagy most konkrétan az a probléma, hogy nem az X lett a többszörösen győztes (mert a végeredményben még ez sem egyértelműen így van)?
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10693 üzenetére
Igen.
Pont ezt írtam én is. Hogy ezt így nem lehet.... -
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #10655 üzenetére
Tehát a képeket nem.
vince19: a telefonszámokat a gmail-lel pillanatok alatt vissza tudod szinkronizálni. -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #10598 üzenetére
A Tablet nem is olyan ciki. Múltkor jöttem haza a 8-as busszal és egy faszi a buszon Skype-ozott és a laptop mikrofonjába beszélt. Na az volt a ciki
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10574 üzenetére
Nekünk csak jó.
Emelkedik a készülékünk értéke nem pedig zuhan. -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10572 üzenetére
A szolgáltatók meg szerintem pont fordítva gondolják
T pl ezért emelt nemrég árat 10500ft-al, amiért nem tudják függősíteni. -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10570 üzenetére
Jah mert a Tegrát nem csak nyitni, zárni se tudják xD
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone #10558 üzenetére
Hidd el van, tegránál keresztmetszet tud lenni a ram, főleg, hogy még mindig single-channelt használnak.
-
FragMaster
addikt
válasz
Cybertrone #10545 üzenetére
A T33-as tegra3-hoz gyorsabb ram is társul. [link]
-
vatoteam
tag
válasz
Amúgy ez igaz meg minden, de most komolyan, mi a töknek az a +200 MHz?
Arról nem is beszélve, hogy a melegedés az egyik központi téma (és az egyik kiváltója a hibáknak). Ha lesz valaha S-OFF, én visszább fogom venni a procit, nem hogy húzni...
Persze én olyan vagyok, hogy a benchmarkok abszolút hidegen hagynak
szerk. így utólag úgy tűnik, hogy téged támadlak, de NEM! A HTC részéről nem értem ezt a lépést...
-
hurrikan
addikt
válasz
Az új kernel vajon a 3-as kernel lesz?
Elég nagy a pontszám emelkedés..... -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10535 üzenetére
Beígérték az X-re a JB-t.
Azt nem csinálják, meg, hogy nem adják ki rá. Ez csak felfrissíti a kínálatot, semmi több.
Sensation-ra is jöttek a frissítések attól hogy kijött az XE.
Ugyanígy a Sonynál jöttek a frissítések arc-ra is attól hogy kijött az arcS.
Igen, a +200mHz lesz a marketing. Ezt nem annyira új modellnek, inkább modellfrissítésnek szánják, valószínűleg magasabb áron. -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10443 üzenetére
Akkor most mi is van?
Ugyanis végig arról volt szó és a videóban is ez volt látható, ahogy fentebb is azt állították. Hogy enyhe nyomásra/ujj végighúzásra hullámzik.
A legelejétől azt mondom hogy nagyon erős oldalnyomásra normális lehet de nem így, ahogy a videóban meg ahogy az állításban van, miszerint végignézett egy csomót és mind úgy reagált.
Mi erről beszéltünk, semmilyen püfölésről nem volt szó..... -
zsofzsof12
csendes tag
válasz
Cybertrone #10447 üzenetére
Nem ő volt az egyetlen aki leírta hogy hülyeséget beszélsz hanem még páran ha visszaolvasol pár napot......
És csak hogy mondjak neked egy szépet így estére. Az enyém sem hullámzik, akár hol, akár hogy nyomkodom. És ebben sem csak én és hurikan vagyunk az egyetlenek. Ha jól számoltam 7-en írták le 6nap alatt hogy náluk nem hullámzik. Innentől kezdve tényleg nincs miről vitázni, normálisnak beállítani meg a hullámzást... hát.... IHM show-ban jelölném max a hónap legnagyobb baromságának....
de tudjuk, mi hazudunk és mindent szarul tudunk, te vagy az okos..... kimás volna ugyan ha nem az aki 4-5embert osztott ki kellmes szavakkal az elmúlt hetekben, mert ő annyira okos hogy még azt is tudja ki melyik topikba való és kihez melyik márka illik, csak mert ellent mert mondani neki.....
észrevehetnéd magad, nem óvoda...
és ha néha olvasnád is a topikot nem arcoskodni járnál ide, akkor azt is láthattad volna, (mindamellett, hogy mennyi embernek nem hullámzik, és nem hullámzott soha egy telefonja sem) mert nem egyszer volt róla szó, hogy Sony dolgozó, és nagy Sony fúrumuk van a SEria... innentől nincs miről beszélni
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10441 üzenetére
Elfogultság? Na most tévedtél el de nagyon.
Ugyanis Sony dolgozó vagyok. És a HTC-t csak referencia modellnek vettem.
10éve csak Sony(Ericsson)-jaim vannak.
Elhiszem hogy a badarságaidat már nem tudod másképpen bemagyarázni, csak ha olyasmivel szurkálódsz amivel magad járatod le.
De mindegy én nem magyarázkodom neked.Menj be egy szakértőhöz és majd elmagyarázza miért nem hullámozhat egy kijelző GG alatt a telefonodon a laptopod vagy PC-d LCD monitorján meg miért igen....
-
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #10443 üzenetére
Én nem nyomogatom a széleit, mégpedig azért, mert ott nincsenek se ikonok, se világítás!
Ugyanezért nem nyomogatom a hátulját sem.
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10435 üzenetére
Ha ez előtted szólót elolvasod láthatod nem csak én nem hagyom hogy hülyének nézz.
És részemről vita lezárva.
Ilyen egyértelmű dologról nem vagyok hajlandó tovább vitázni. Sem olyan emberekre időt fecsérelni akik ezt normális dologként akarják beállítani. -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10430 üzenetére
Ha rám céloztál fél ezerszer leírtam hogy nem hullámzik, ahogy mások is leírták..... más telefonom sem hullámzik Innentől a vita értelmetlen...
Nincs ebben semmi szenvedés, te magad is többet panaszkodtál a HOX-ra mint én. Én sokszor leírtam hogy elégedett vagyok vele.
De ettől függetlenül egy hibajelenséget nem fognak bemagyarázni normálisként. Videózz le 10különböző telefont és ha mindet behullámoztatod úgy kis nyomással mint a videóban volt akkor elhiszem hogy normális.Egyébként nem az embereket kiosztogatni kell ide járni, csak ahogy az utóbbi pár hsz ed visszaolvasom. Ezt gyakorold máshol.
Attól hogy nem hagyom hogy bemagyarázzanak normálisnak egy nem normális dolgot még semmi jogod ehhez. -
válasz
Cybertrone #10420 üzenetére
ez nem ezen lovaglás, hanem ilyen HOX-ot lehet most kapni!!!!! ennyi!!! Szeretnénk találni egy normális példányt!!!! Ez annyira extra dolog?? nem hinném...
-
ferob
őstag
válasz
Cybertrone #10420 üzenetére
Tessék?
Most írtam ezzel kapcsolatban először.
Legközelebb légy figyelmesebb.Mellesleg, akinek még mindig nem egyértelmű, akkor elmondom, hogy ez normális dolog.
Normális esetben nem nyomkodja senki a telefon szélét.
(Az enyém is csinálja és nem kapálózok másikért, mert a végén még belefutnék valami komolyabban hibás darabba.) -
randras
veterán
válasz
Cybertrone #10405 üzenetére
Attól ez még nem lesz kevésbé gáz, és undorító hozzáállás.
Azzal, hogy az E-Care bekaphatja, viszont egyetértek.. furcsa viszont az élet, most jobb helyzetbe vannak a sufni boltos garis tulajok.
Mekkora balszerencse, hogy nem ilyen vagyok.
-
Youri
veterán
válasz
Cybertrone #10407 üzenetére
Nem is értem, hogy ehhez miért kell külön pc kliens
Miért nem jó nekik az OTA
-
LouiS22
veterán
válasz
Cybertrone #10407 üzenetére
Egy előnye van: hülyebiztos.
-
LouiS22
veterán
válasz
Cybertrone #10405 üzenetére
Attól a programtól feláll a szőr a hátamon...
-
randras
veterán
válasz
Cybertrone #10400 üzenetére
Kíváncsi voltam, úgy éreztek-e, mint én, ugyanis nekem is HTC-m van. Sőt, mostanában akartam bevinni, vannak vele apróságok, de így...
Az viszont felháborító, hogy nem válaszolnak sem e-mail-re, sem HTC.COM-os kapcsolatfelvételre, sem facebook-on, mikor az ember már a sokadik felsőkategóriás telefonjukat veszi meg.
Én tőlük várnék el magasabb színvonalat, az az igazság.
-
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10289 üzenetére
Pedig nincs
majd lefotózom makróval.
Ahogy a sérülést is lefotóztam az esés után -
hurrikan
addikt
válasz
Cybertrone #10287 üzenetére
Nekem mikor a nagy esésem volt elértem a csodát vele.
Betonon csúszott kijelzővel lefelé minimum 3-4métert és karcmentes maradt, még hajszál karc sincs.
Mások meg látom hogy panaszkodnak hogy még zsebben is összekarcolódott. -
Jamesch
tag
válasz
Cybertrone #10271 üzenetére
Mondjuk nekem ez a kabát pont jó lesz bringás navigáláshoz és még védi is, meg jobban befogható.
A fél amper annyit azért tud ugye hogy legalább tartja az akksit szinten pl GPS használat közben?Amúgy láttam ilyenből 3300mAh kapacitású 750mA-es típust de az már tényleg nagyon vastagnak tűnt.
-
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10236 üzenetére
Én már megforrasztottam, úgy hogy több gond nem lesz vele. Olyan messziről megy a wifi, hogy csoda.
Egyébként ez a legjobb leírás az okosításhoz, de mindenki maga mérlegeljen.
Ja, és itt nem ismernek olyat hogy "odin", az egy másik csatorna.
-
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #10236 üzenetére
-
kosturica
őstag
válasz
Cybertrone #10233 üzenetére
Nekem pl. most engedett el a wifi érintkező. Megy a szervízbe.
-
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10230 üzenetére
A tavalyi modellekre megoldották a visszaállíthatóságot (is) biztosító S-OFF-ot. A Sensation, Sensation XE, Sensation XL, EVO 3D, már mind zárt volt. Remélem, hogy hamarosan találnak megoldást, de az is lehet, hogy pont egy frissítéssel érkező új hboot verzió hozza meg az áttörést.
@Xaels
Ha nincs már garancia, akkor tényleg egy percet sem szabad habozni. -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #10228 üzenetére
A Sensation is 2-szer kapott azóta amióta nincs nálam. Dolgoznak ott hidd el.
Vehetsz ehhez is olyan dokkolót bár azt hiszem nem érdemes az expansys-tól rendelni.
(#10229) mumk1: én megvárom a Jelly Bean-t, de jövőre több mint valószínű, hogy átesik majd egy nyitáson. Új telefonra nem lesz pénzem, ezzel elégedett vagyok, de ha lejár a 18hónap nem fogok várni frissítésre.
-
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10226 üzenetére
Sokat javul.
Én nem beszélek rá senkit, de az összes apró bosszúság eltűnik egy jó custom rommal.
A zárt bootloader viszont tényleg szemét húzás volt a cégtől, pláne úgy, hogy mindig is a legnépszerűbb telefonok voltak a HTC-k a fejlesztők között. -
Xaels
félisten
válasz
Cybertrone #10224 üzenetére
A 3 pont az alkalmazás fejlesztőjének is a hibája. Engem Operában zavar nagyon pedig bíz isten nem telne nekik semmibe az "O"-betűt ICS-síteni. De szerencsére van alternatíva illetve meg lehet szokni.
A WP telót csak azért hoztam fel, mert ugye ott az MS felel a frissítésekért és ott is kicsapták a biztit a 7.8/8-al.
Nyugi, jönni fog frissítés. Bár sokaknak van negatív véleménye a HTC-ről és a supportjáról, de nekem eddig nem volt vele rossz tapasztalatom. Annyi, hogy kicsit több türelem kell.
-
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10223 üzenetére
Én bízom benne, hogy hamarosan kárpótolva leszünk egy jó JB rommal.
Előtte Sensation-om volt és az is elsők között frissűlt ICS-re, ami mindenképp jó ómen. -
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10220 üzenetére
Ez kitérő volt!
Egyik sem jobb a másiknál, hidd el. Mind belőlünk él. -
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10215 üzenetére
És ha most választanod kellene, akkor mi lenne a jobb. Egy azonnali 4.0.4-es ICS, némi foltozással, de ugyan olyan laggos Sense-el, vagy egy Project Butter-el megspékelt 4.1.1-es rom, kihasználva az összes JB adta lehetőséggel, Tegra3-ra optimalizálva, egy kicsit később. Nos, én már több mint egy hónapja használom a 4.0.4-es romot és mindenféle tweaksek nélkül kb. annyit tud mint az elődje.
-
mumk1
addikt
válasz
Cybertrone #10213 üzenetére
Igazából nincs rálátásunk mi zajlik a háttérben. Még az is lehet, hogy az Nvidia a legnagyobb kerékkötője a továbblépésnek.
Könnyen el tudom képzelni még azt is, hogy menet közben változott a HTC ütemterve. Elkezdték a 4.0.4-es fejlesztést, de mivel a Google a 4.1-es referencia modellnek a Tegra3-at választotta, ez kapóra jött a HTC--nek, hiszen kevesebb melóval összehozhatják (lehet elsőnek) a JB frissítést One X-re. Persze ez csak az én teóriám. -
LouiS22
veterán
válasz
Cybertrone #10209 üzenetére
Pont ma olvastam, a Viper fejlesztője írta, hogy a userek akut frissítési mániában szenvednek. Vonatkoztassunk el most önös igényeinktől, és próbáljuk meg a másik oldalt megnézni. Tudom, hogy az lesz a válasz, hogy de egyértelműek a hibák, miért nem javítják?
Pont most zártak be két kutatási központot. Ugyan nem tudjuk, hogy itt pontosan mivel foglalkoztak, de mi van, ha épp fejlesztők is voltak itt, akik éppen az új frissítéseken dolgoztak? Egészen biztos vagyok benne, hogy egy ekkora cég, mint a HTC, nem egy helyen tartja a fejlesztést, hanem szétszórva a világban (ha emlékeztek rá, az egyik legelső videó, amin a HOX (de lehet, hogy az S, lényegtelen is) volt, valahol a Balkánon készült, és láthatóan fejlesztői ROM volt rajta). A másik ismételten a multilét: hiába az akarat és hiába az erőforrás, ha a hosszadalmas jóváhagyási láncok miatt lelassul az egész. Egyszerűsített példa: beérkezik X darab visszajelzés, hogy valami szar ebben és ebben a verzióban. Ezt feldolgozzák valahol, továbbítják a a felettesnek, aki dönt arról, hogy mennyire súlyos a hiba. Kiadják a fejlesztőknek (lehet, hogy a világ másik végére). Ő megnézi, nem találja a hibát. Próbálja reprodukálni, sikerül. Megvan. Elkezdi megcsinálni a javítást. Kész. Tesztelni kell. Közben mással is foglalkoznak, mert ugye nemcsak HOX van, hanem ezer másik készülék. És abban egészen biztos vagyok, hogy nem milliónyi kicsi tajvani, akármilyen szoftverfejlesztő görnyed a monitor előtt reggeltől estig. Vagy ha mégis, akkor mindenki csak egy kis szeletért felel. Elég egyetlen elszúrt sor és lehet keresni a hibát a nagy forráskódban.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy aki dolgozott már multinál (biztosan többen vagytok itt is ilyenek, hiába utálja az ország felkent vezére annyira őket), az pontosan tudja, hogy sokszor a nyamvadt wc-papír beszerzésére is 52 aláírás kell a világ 12 országából.
Adjuk meg az esélyt a HTC-nek, hogy szépíthessen. Szerintem.
-
Eli577
senior tag
válasz
Cybertrone #10209 üzenetére
Dehogyis...van support, csak nem a felhasználók irányába.
-
LouiS22
veterán
válasz
Cybertrone #10204 üzenetére
A hírek nem gyárbezárásokról szóltak, kivonultak Brazíliából, és felszámoltak két kutatási központot. Azért még nem kell eltemetni őket. Egyébként meg saját maguknak köszönhetik a bajt: csináltak anno egy kurva jó androidos portfóliót, ők voltak az etalon és a siker megrészegítette őket. Előfordult ez már más gyártóval is (Sony, Nokia).
-
zso79
őstag
válasz
Cybertrone #10088 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak ez a Desire-n működött offline is. Eleve így nincs is értelme, hogy ha nem tudsz netre menni. Legalább engedné bekapcsolni, hogy lehessen használni a "védelmi rendszert"...
-
Hegasus
senior tag
válasz
Cybertrone #10018 üzenetére
Értettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest