Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
Ha valakit érdekel egy hibátlan, karcmentes májusig garis One X tokkal(-vonóval), autós tartóval, jöhet pm, mielőtt felteszem vaterára. Van egy S650-es gyári kihangosítós dokkolóm is, azzal együtt 75, anélkül 70. A dokk külön 7k. Bp
-
bounty123
őstag
basszus félre, bocs
-
bounty123
őstag
Bocs félre ment.
-
bounty123
őstag
Nemrég szóba került, hogy a híváslista alapból nem csoportosított. Viszont ha bal fent a "recent calls" opciót választom, akkor már legalább csoportosítva mutatja és így is marad.
-
bounty123
őstag
válasz
lcee79 #31142 üzenetére
Én több emberhez tettem fel gmailben fotót a pöttyösödés miatt, és 1 kivételével mindnél megszűnt a hiba. Akinél nem, annál kiderült, hogy alacsony felbontású fotót adagoltam be a gmailbe. Van akinek a fb fotója is pöttyös, ő szar felbontásút állított be magának a fb-n. Engem amúgy ez a pöttyös megoldás sokkal jobban zavar, mint egy gyengébb felbontású fotó, aki ezt kitalálta (google / htc?) azzal lenne egy nem túl barátságos beszélgetésem. Legalább lenne opcionális, de nem, basszuk el a jól működő megoldást.
-
bounty123
őstag
A telefon (=legfontosabb) program simán rosszabb, mint a sense4-ben volt, szerintem. Elcsesztek egy tök jól működő, megszokott funkciót. Indítás után eddig a legutóbbi kontaktok listája dobódott fel csoportosítva, így szinte mindig 1 gombnyomásnyira volt a hívandó fél. Most meg csak a legutóbbit teszi oda teljes képernyőben, és kénytelen vagy t9-ezni vagy mászkálni balra-jobbra a favoritokhoz vagy a híváslistához, ha nem _pont_ a legutóbbit akarod hívni. Ráadásul ez már nem csoportosított, ahogy írod.
-
bounty123
őstag
Így 1 évnyi birtoklás után gondoltam rákeresek e-bayen, biztos kiadtak már 10-féle 3rd party dokkolót, amivel kábelmentesen a hátsó csatlakozóval lehet tölteni a telót, hát nagy szart. Nem is értem, miért nem csinálnak ilyet a gyári kődrága mellett.
-
bounty123
őstag
válasz
enginev3.0 #27720 üzenetére
Törölj le minden widgetet és ez is olyan lesz és pont olyan buta is
Amúgy én veszettül gyorsnak érzem (apex launcher). -
bounty123
őstag
válasz
zuzo28 #27595 üzenetére
Nagyon inkorrekt, megérdemelne egy pert. Azt gondolom elég jók lennének az esélyeid a fórumos bizonyítékokkal, hogy hibás cuccot sózott rád. Google azonnal kidobja, kiről is van szó, még azt is, hogy 'A bootloader nyitot és sajnos nincs meg az unlock.bin file.' Gondolom azt azért tudtad vásárlásnál, hogy rootolt.
-
-
bounty123
őstag
válasz
Jamesch #24770 üzenetére
Határeset, a htc hivatalos sajtóközleménye 2012.6.18-án jelent meg a javításról.
"we have taken immediate steps to implement a solution in our production process to prevent this issue from happening in the future."
A probléma nagyon alapos xda-s körüljárásának a topikja.(Az enyém amúgy jóval korábbi, áprilisban vettem, de hibátlan azóta is.)
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
Avicularia #23431 üzenetére
Detto, semmi fólia és 0 karc, gyári állapotú a telóm. Igaz én egy bőrtokban teszem a táskába, nem csak úgy bevágom a kulcsok közé. De amikor használom ne rondítsa semmi, ez alap nekem minden kütyünél.
-
bounty123
őstag
válasz
kosturica #21997 üzenetére
A hdmi összekötéshez kell venned egy kábelt, a dlna lejátszáshoz adott minden gyárilag (már ha a tv támogatja, de ez egy modern készülékkel nem téma). Nem beszélve arról, hogy mennyivel kényelmesebb távolról, vezeték nélkül mutogatni pl. a fotókat, mint a tv mellé görnyedve kábeltávolságra.
-
bounty123
őstag
válasz
Darth_Revan #21240 üzenetére
1. nem komoly. nekem soha nem kapcsolt még ki magától 8 hónap alatt.
2. nekem a legelső példányok közül van és tökéletes. nem kell ettől parázni, erre van a garancia, ne vegyél sufni gsm-ből és nyugodt lehetsz.
3. lehet, hogy jobban jársz hosszabb távon egy valamivel drágább, de rendes garanciás készülékkel
4. vigyél pénzt -
-
bounty123
őstag
válasz
Steve1207 #20565 üzenetére
A tökéletes módszer egy lítium akksi minél gyorsabb kinyírására, ha csutkára lemerítgeted - mármint igazából ezt persze az elektronika nem is hagyja, de ha hosszú életet szeretnél neki, akkor ne is erőlködj ezen. Az élettartamának az lenne a legjobb, ha sohase lenne se teljesen lemerítve se teljesen feltöltve, dehát ugye használni veszi az ember, nem védeni.
Hasznos olvasmányok:
http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries
http://hup.hu/node/120502 -
bounty123
őstag
válasz
jilian #20449 üzenetére
El kell fogadni, hogy a garit csak a gyári szoftverrel vállalják, ebben azért van is némi logika. Ha egy custom rommal szénné pörgeted a procit, amitől elolvad a gorilla üveg majd felrobban az akksi, azért én se vállalnám a felelősséget a helyükben
Komolyra fordítva, ez kb. olyan, mint hogy pl. egy autónál se marad meg a garancia, ha chiptuningolod, lecseréled a gyári elektronikát, nem lehet kizárni azok után, hogy bármliyen hardveres hiba annak a következménye - még ha adott esetben a logika akár nem is ezt diktálná. Ez így tiszta sor. -
bounty123
őstag
válasz
LouiS22 #20019 üzenetére
Vagy éppenhogy sokkal nagyobb igényeket is kielégít - a taskerrel tulajdonképp bármit megcsinálhatsz, amit az android megenged. Én kb. 5-6 programot váltok ki vele, ha nem többet. Pl.: hívás után home, elmulasztott hívások/üzenetek figyelmeztetés, éjszakára wifi ki, értesítés hangok ki - reggel be, elforgatás ki/be apponként.
-
bounty123
őstag
válasz
demigodno1 #20008 üzenetére
Olyankor tudod állítani, amikor ki van kapcsolva. Utána pedig csak a bejelölt funkciók aktiválódnak.
-
bounty123
őstag
válasz
aAron_ #19904 üzenetére
Általánosságban elmondható, hogy a gagyibb külső akksik a névleges feltüntetett értéknél (jóval) kevesebbet tudnak csak, de így is hasznos lehet. Gyakran azt csinálom, hogy a dx.com-on keresem ki a beszerzendő kütyüt, ahol el lehet olvasni a vásárlói értékeléseket, aztán ugyanezt a cuccot megkeresem az ebay-en, ahol kicsit olcsóbban megtalálni.
-
bounty123
őstag
válasz
dani993 #19843 üzenetére
Oké ez lehetséges. Viszont ez egy olyan erős hw, hogy tényeg nem érzem szükségét a mókolásnak, főleg garivesztés terhe mellett. Anno az első androidom csak 3rd party rommal, ext adat+swap partis bűvészkedéssel volt használható, nem sírom vissza az állandó visszapakolgatásokat, app beállítgatásokat, az állandó késztetést a frissítésre, mikor 2 naponta kijött egy újabb rom verzió. Persze azért megvolt a maga szépsége, ezt most a zte blade-emen élem ki
-
bounty123
őstag
válasz
pingwin011 #19283 üzenetére
xp/win7? ha a számítógépre böksz a start menüben, ott se látod a telót?
-
bounty123
őstag
A Now meg tud még lepni, a pc-n chrome-ban a maps-en keresgéltem helyeket, erre megjelentek a telón a now-ban automatikusan a célpontok, hogy elnavigál oda szívesen meg hány perc az út. Olyan 21. század feelingje van végre az embernek
-
bounty123
őstag
válasz
sziklassy #18402 üzenetére
pl. cid getter program a playről
-
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #17747 üzenetére
Ami miatt gyanús, hogy számíthat: most 1d6h -nál járok, és 71%-on az akksi. Ilyet nagyon rég tapasztaltam, talán csak a tv24 installja előtt
De egy adat az még semmi.
http://forum.xda-developers.com/wiki/Wakelocks
"Wakelocks statistics are good indicators if the battery drain is high when the phone is off and supposed to sleep.""A wake lock is a mechanism to indicate that your application needs to have the device stay on."
Szóval az app maga lehet, hogy tényleg nem foglalja a cpu-t, csak épp rászólt a telóra, hogy ne maradjon már standby-ban egy ideig.
-
bounty123
őstag
válasz
pixta78 #17653 üzenetére
A telefon fül szerintem a legjobb találmány a sense-ben, messze a kedvenc tárcsázóm. Eleve a T9 nagyon jól használható. Ezen a fülön a felső részen a legutolsó hívóid vannak, alatta a kedvenc kontaktok, azalatt pedig az összes kontakt. Így nyilván előfordulhat, hogy valaki mind3 szekcióban feltűnik.
Engem nem zavar, ha nincs a legfelső látható részen akkor úgyis max 3 érintéssel előhozza a T9. -
bounty123
őstag
Lehetséges, viszont egy másik (szépség)hibával simán elzavartak a 3 napon belül is, azt a 8 nappal küldtem vissza. És ezek mennek vissza a htc-hez mint hibás készülékek, ezért nem is engedték, hogy csak úgy kinyittassak egy dobozt, és ha az is rossz akkor másikat, végig le kellett papírozni mindent.
-
bounty123
őstag
válasz
aAron_ #17047 üzenetére
Én pl. a chrome-ot angolra állítottam, de marha egyszerűen vissza lehet tenni magyarra bármikor. Nem lepődnék meg ha lenne hozzá addon, amivel egy gombnyomással tudsz nyelvet váltogatni, firefoxhoz meg még esélyesebb ilyesmi.
pl. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/quick-locale-switcher/ -
bounty123
őstag
válasz
Fernando321 #16830 üzenetére
Nekem fekete van és az ujjlenyomat nem jelent problémát, legyen akár régi vagy új.
-
bounty123
őstag
válasz
Pistakiss #16702 üzenetére
Haas!
3 munkanapon túl (tehát egy hétvége pl. nem számít bele) nincs automatikus csere, csak szerviz. De előtte is komoly hibának kell lennie, kis esztétikai probléma nem elég. Engem pl. anno elhajtottak a T-től 3 napon belül amiatt, hogy a figyelmeztető led erősen bevilágított a keretnél, ezért a 8 napos webshopos elállással küldtem vissza. Pixelhibával viszont azonnal cserélték. -
bounty123
őstag
válasz
Acheron #16106 üzenetére
Én azt mondom, ha normál, mindennapi használat közben, nem a hibát keresve a legszélét nyomogatva (ahol nem is aktív a képernyő) előjön a hiba, akkor érdemes visszavinni, máskülönben nem.
A legszélén nyomkodva (nem érintve!) az enyémen is elő tudnék hozni hullámokat, mégis a fél év alatt 0 (zéró) alkalommal találkoztam ezzel használat közben. Én ezt hibátlan működésnek tekintem, eszembe nem jutna visszavinni és szívni egy esetleg pixelhibás darabbal. Na az tényleg gáz tud lenni, mindig rááll az ember szeme. -
bounty123
őstag
Kb. úgy, hogy ha elkezded nyomogatni oldalt a kijelzőt, úgy ahogy az életben nem nyúlnál a telefonhoz normál használat közben, az lcd kijelző az lcd kijelzőkre jellemző módon behullámzik
Kipróbáltam az otthoni pc monitoromon is, és az is csinálja. Lehet vissza is viszem cseréltetni!
Van akinek érintésre is csinálja állítólag, azt megértem, ha visszaviszi. A nyomogatást nem. -
bounty123
őstag
válasz
simico #14627 üzenetére
DLNA-hoz nekem elég bemenni a galériába, azon belül egy albumba, aztán a more alatt a select player pontnál ki lehet választani a tv-t. Első csatlakozásnál emlékeim szerint a tv (samsung) rákérdezett, mehet-e az eszköz.
Van, akinek a tv-jével csak külön dlna programmal sikerült megbarátkoztatnia a telefont, mint ezzel -
bounty123
őstag
válasz
LouiS22 #13605 üzenetére
Ha a google referenciatelefon ezt megközelítő külső-belső hw-el ilyen áron kapható lett volna a szolgáltatónál, egész biztos azt vettem volna. Így viszont ez tűnt a jó választásnak. Amúgy én is pár nap után kihajítottam a béna sense launchert az apex miatt. A sense widgetek pedig nekem borzalmasan nagyok, nem használtam soha egyiket se. Már az előző desire s-en is ugyanígy tettem, ott is a telefon anyaghasználata és kinézete (+a hw ami akkor még jónak számított
ami megfogott, nem a felület.
-
bounty123
őstag
válasz
Avicularia #12341 üzenetére
Akkor is csak hibával cserélik, tökéletes telefont hiába viszel vissza. Szóval szerintük hiba volt az 1 pixel, 2 külön T pontban is.
Annyi, hogy 3 napon túl ugye mindenképp megy a márkaszervizbe. De ha a T a 3 napnál hibának tekinti a halott pixelt, akkor ez nyilván központi elv kell legyen. Ők a cserélt készülékeket ugyanúgy elszámolják a gyártóval, nem akarnak bukni rajta. -
bounty123
őstag
válasz
Avicularia #12335 üzenetére
Személyes tapasztalat: 2x is cserélték 3 napos gariban 1db pixel miatt a T-nél.
-
bounty123
őstag
válasz
Aszi10 #12100 üzenetére
A ram azért van a gépben, hogy használjuk. Ez itt nem azt jelenti, hogy az a 800 megányi cucc fut és zabálja az akksit, és lassítja a telót. Pont ellenkezőleg: az inkább lassítaná, ha 800 mega szabad ram lenne, és mindig mindent kidobna a memóriából, 0-ról kéne betöltenie a sokkal lassabb háttértárról.
-
bounty123
őstag
Nem tudom, volt-e már. Az S3 smart stay-éhez hasonló funkció, ingyen a play store-ból:
[link] -
bounty123
őstag
Kb. ez a fotókészítés még a legjobb módszer, ha nincs net. Ha van, akkor egy kamu gmail accot beregelhetsz és a playről szuper teszter progit is feltehetsz rá. Egyébként anno nekem a T-pontban kijelentették, hogy olyan nincs, hogy csak úgy kinyitnak egy dobozt, és ha nem jó kinyitnak egy másikat. Minden egyes esetben végig kell papírozni, garizni. Mivel a csereperiódus újraindul, van időd letesztelni a készüléket. Ja és ha 3 napos cserét csinálsz, a 8 napos elállási lehetőséged megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest