- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamssss #14850 üzenetére
s3 utólagos akksival bűn ronda, bár ez szinte minden telefonra igaz (az s3 meg már alapból sem egy szépséggyőztes).
ha ennyire fontos a hosszú üzemidő, akkor valamilyen töltőkabátot vagy hordozható töltőt ajánlok, ilyen nagy hd kijelzőnél ne várj nagy csodát, a hosszabb üzemidő csak a vastagság növelésével lenne elérhető.
esetleg érdemes lehet még megvárnod a motorola razr hd maxx-ot, az biztos jó sokáig fogja bírni.
-
lcee79
addikt
válasz
adamssss #14846 üzenetére
Ha van konnektor a közelben akkor ha bedugod, az jelentősen növeli a böngészési időt akár napokra, hetekre is
A HOX+-ban 300 mAh-el van nagyobb akksi, de cserébe gyorsabb proci, ami jobban eszik, szerintem percekben lehet majd mérni, hogy mennyivel bírja tovább.
Amivel lehet növelni akkuidőt, ha fényerőt jelentősen lecsökkented. (kb 20% környékére)
De én nem tudok olyan telefonról ami mondjuk egyhuzamban 10 órákat bír.
-
Dicker
őstag
válasz
adamssss #14844 üzenetére
Talán ennek kicsit nagyobb a kijelzője. (+3-4 cm) Azt nem gondoltad, hogy kevesebbet fogyaszt ugye? 3-4 órát, esetleg 5? órát elböngészhetsz vele egyhuzamban. Az iPhone meríti használat nélkül is a telefont. Ez nem, ami miatt nagyon jó szerintem, és ellensúlyozza a kijelzőfogyasztását.
-
Dicker
őstag
válasz
adamssss #14841 üzenetére
Szia!
Kevesebb ideig, mint az iPhone kijelzője, de készenlétbe kenterbe veri
Elég smooth az utolsó frissítés óta.
Nagyon kompatibilisek.
Célba dobásra nem alkalmas. De jobb, mint az üvegtelefon.
A frissítések meg akkor jönnek, ha van, ha nincs nem jön. De elég gyorsan adja ki a HTC a többi gyártóhoz képest. -
g0n21
senior tag
válasz
adamssss #13776 üzenetére
Ha ez lesz Magyarországon, megvárom a tipushibakat, ès repülök is rá, februárban, születèsnapomra meglepem magam vele.
fránya megalománia... de ez távoli lesz, különben nem jönne a one x +, és ez az x5 azt váltaná szerintem. 4,7" után pedig látom, hogy az 5" is belefér...
-
keIdor
titán
válasz
adamssss #6231 üzenetére
Nekem most pont mind két készülék a birtokomban van.
Nekem már volt Android-os telefonom, meg iOS is. Samsung Galaxy S-el kezdtem, aztán HTC HD2-re tettem Android-ot (kvázi egy Desire HD volt, mert a romja is az volt), volt Galaxy S II, HTC Sensation és most HTC One X. Meg volt iPhone 4, de az egy külön történet, most i4S van még itt.Ha netezel, akkor megéri váltani, bár a gyári böngésző nekem nem tetszik a HTC-től, se a Sensation-nál nem tetszett se itt. Gyűlölöm a szövegtördelést, ugrál tőle a képernyő ahogy töri zoom után ahogy elengeded, véleményem szerint a Samsung volt a legjobb ebben.
Viszont Opera-t meg Chrome betat most tesztelem, az Opera szvsz nincs optimalizálva 720p-re, mert a két Samsung-on smooth volt, itt szaggat. A Chrome igen fasza lesz ha kilép a beta-ból. Még a Firefoxot nézem meg meg talán a Dolphine-t.
De az biztos, hogy a nagy kijelző meghálálja majd a netet!
Ha az Xperia S vezető, akkor még a Galaxy S II meg a HTC Sensation, One S is az, bőven, hasonló hardver végett. Sőt Xperia S=Sensation-el.
Ha nem vagy a dologban 100%-ig biztos, akkor próbáld ki egy olcsóbb készüléket, hátha nem jön be a droid. Galaxy S II, Sensation van 80k-ért aprón. Más világ ám a droid iOS-hez képest, nem vagyok benne biztos, hogy bejön.Én elvagyok vele, de ha lehetne a One X-re menne rá az iOS, csak sajnos ilyen nincs.
-
Cybertrone
veterán
válasz
adamssss #6231 üzenetére
Volt 4S-em nekem is! Tudom miről beszélsz, csak neked évekbe tellet mire meguntad nekem 2 hónapba! Az iOS stabil, hisz egy adott készülékre van optimalizálva, úgy hogy annak az erejét maximálisan kihasználja! Nincs bajom az almával, nekem zárt volt, és uncsi kb ennyiben ki is merül!
Amit nyersz:
-Szabadon testreszabható felületet megkötések nélkül!( Semmilyen megkötés nincs olyan romot raksz fel amilyet akarsz...)- A méretbeli külömbség neked hatványozott lesz, hisz 3.5"-hoz vagy szokva, netezésnél nagyon meg fogja hálálni a nagy kijelző a dolgokat!
- Ezzel a telefonnal az android laggok minimálisak... erős a HW, és a jégkrémet már valamennyire optimalizálták! Ehhez jön a sense felület, ami a gyári romok közül a legjobb! Véleményem szerint nem éri fel más gyártó kezelő felülete!
-Az akkuidő nálam almánál is 1 nap volt, később sw frissítéssel ez kitolódott másfél 2 napra is(kezdetekkor ugye voltak gondok) Itt nálam masszív használat mellet mindíg meg van az egy nap, este 10 fele még mindíg van 15-20%-om és úgy dugom töltőre... Nálam a telefon használva van, folyamatosan szinkronizál, legalább 2h beszélek rajta naponta, ezen kívül ha nem vagyok gép közelben ezen netezek! Jáccani nem szoktam rajta, szerintem felesleges! A GPS hamarabb talál jelet mint egy gyári gps(tesztelve a nálunk lévő tom-tom okat leveri műhold találásban
) A kijelző gyönyörű, és méltó utódja lesz a retinának, ami ugyancsak nagyon szép, viszont kicsi... nekem nagyon az volt!
- A telefon az almához hasonlóan unibody, ha kell akkor külső akksitöltőt vegyél, mert kellhet! Minőségre szerintem nincs külömbség, bár a fém keret az almán meg az üveg lágysága mái napig megérinti a szivemet! Viszont itt is nagyon jó fogni a készüléket, a kijelzőn bársonyosan siklik az újjhegy, és a nagy kijelzőnek hála gépelni, netezni, és filmet nézni egyaránt nagyon jó!
-Ha bármi kérdésed van nyugodtan szólj!
-
-
bounty123
őstag
válasz
adamssss #6222 üzenetére
Naszóval ahogy az iphone-nál, úgy itt sem lehet házilag a készülék megbontása nélkül akksit cserélni.
Az akksi üzemideje átlagos, erős használattal nyilván ez se bír ki 1 napnál többet. Ez kb. 3-4 órányi bekapcsolt képernyőt jelent. Én van, hogy 2 naponta töltöm. Ha sokat gyűri valaki, akkor érdemes egy külső pótakksis töltőt venni hozzá, utazásoknál is hasznos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest