Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
De nem a csengőhanggal van a gond, hanem a beszéd közbeni hangerővel. Minimumra van véve, de a másik fél hangja mégis ordít. És a vicc az, hogy csak tovább erősíthető, halkabbra már nem tudom venni. Elösszőr arra gondoltam, hogy beragadhatótt a kihangosítás. De nem, mert az még ezen felül külön kapcsolható, plusz a közelség érzékelő működik.
Remélem nem valami hardveres hiba.Csengőhangot utoljára 12 éve használtam, azóta némára vagy rezgőre van állítva a telefonom.
-
I-S-T-I
tag
gondolom azért szaggat, mert nem kompatibilis a játék a HOX-al...
-
-
g0n21
senior tag
vagy valami bezavart (kétlem), vagy olyan tok van a telefonodon, ami árnyékol (nem hiszem), szóval más ötletem nincs, mint amit mondasz... mondom, nekem a 2.1-es bluetoothos zte ilyen, hogy 10ről is recseg, a hox-on a 4.0-ás BT 5-7 méterről sem (telefon töltőn, én meg a folyosón dohányzom...)
-
FeRRaR1
őstag
Jabra termékeket ajánlom, bár nem a legolcsóbbak.
Magamnak az előbbit, faternak az utóbbit vettem, mindegyik remekül működik, akár fülpánt nélkül is használhatóak, mivel nagyon könnyűek.
Mivel több méretet is adnak hozzá testreszabható. Minőségi termékek, gondom nem volt velük, teszik a dolgukat.
Bár a te háromszögedből
-Olcsóság
-Minőség
-KényelemInkább az utóbbi kettőnek felel meg. Bár ez elég relatív, hogy "olcsó"
-
ch.peter
aktív tag
Igen tudsz, ez nekem elegge bejott:
Notification Toggle -
LouiS22
veterán
Q: Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
A: Keresd fel az üzletet ahol vásároltad a garancialevéllel vagy vidd a HTC logisztikai partneréhez (TeleMax), aki közvetlenül juttatja el a HTC szervizéhez. A szervizelést a FlexTronics végzi, akihez a TeleMax szállítja be közvetlenül a készülékeket.
TeleMax elérhetőségei:
www.tmx.hu
2040 Budaörs, Kinizsi u. 4.
tel.: +36 23 880 319
email: info@telemaxgsm.hu
Az átvevőpontok elérhetőségét a következő bekezdésben találod.
Ha csak beállításokkal kapcsolatos kérdésed van tedd fel bátran a HTC Magyarország Facebook oldalán, lelkes közösségünkben sok szakértő felhasználó található akik segítenek bizonyos kérdésekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest