- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
Szerintem arra nincs optimalizálva a tegra 3 azért olyan kevés, érdemes megnézni ezt a videót utána meg ezt, azért ha az első szemmel láthatóan szaggatás mentesen viszi, nem hiszem el, hogy a másodiknál ennyire nem bírná. Mind a telefon frissítésekkel, mind az app frissítésekkel vagy 50%-ot "javult" a hox pontszáma a benchmarkokban. Szerintem ezek csak a pénzről szólnak, ha fizetne az nvidia (mint ahogy azt a qualcomm és az apple is teszi) akkor több lenne sokkal(természetesen nem az s4 szintje, de egy 20-24 fps biztos), de persze akkor hogy nézne ki már, hogy a tegra 4 alig fejlődött elődjéhez képest
-
lcee79
addikt
Az s4 sikerült szerintem túl jóra, és túl későn....
Tegra kész volt év elején, a többieknek is adott volt a lehetőség, de nem csinálták meg, ezért az összes olyan gépbe amibe 4 magos processzort szántak szinte mindegyikben tegra volt 1. félévben.
Mostanában jönnek csak teljesen év végén az S4-es procik igazán, de kb 1-2 hónap és jön a tegra 4 valószínűleg ami meg ettől lesz jobb (legalábbis ha az nvidia jót akar magának, mert különben bukta lesz)
Szóval lényeg hogy az is számít ki az első.
És a tegra szerintem elég jó játékra, és a THD is nagy előny
én nem cserélném le jelenleg a tegrás procimat... (de ICS-et JB-re már igenNem tudtam kihagyni
)
(és még az hozzá, hogy az androidos telefonok kb 90% ami a piacon van gyengébb mint a one x-ben levő proci, de lehet hogy kis számot mondtam
20-30-50-100e ft-ért gyengébbeket lehet kapni, és ezek teszik ki az androidos telefonok nagy részét... [ha leszámítjuk a galaxy S3 30 milliós eladási számát ])
(#18800) nistv4n: el kell ismerni a samsung marketingben nagyon profi, és ezért van a nagy haszon, de ezt a többi gyártónak is tudnia kellene, de főleg a htc-nek
-
rígel
őstag
Ez így is van.
Hogy miért maradt ki abból a körből Magyarország? Annak az oka biztosan másban keresendő. Bár kétlem hogy kizárólag Mo. maradt ki.A piac szerinti megkülönböztetés meg teljesen normális, senki nem olyan hülye, hogy a zsíros piacait hátrányosan megkülönböztesse az olyan 0 piacokkal szemben, mint K-Európa.
-
dauroth
csendes tag
Megpróbálom akkor mégegyszer, ahogy végigolvastam, úgy nekem se esne le, hogy miről beszélek. A helyzet az, hogy tudom, hogy a jobb szélső gombbal tudok váltani. Én olyanra gondoltam, ahol ezt az alkalmazásváltó"menüt" kihagyom és csak lépeget az alkalmazások között, valami bill. kombó. Remélem érthető, hogy mire gondolok, így már talán.
Mint amikor pl.: csak egy pillanatra nyomod le az ALT+TAB-ot.
-
twine
veterán
Én azt olvastam hogy oKtóberben kezdik a terjesztést....
Aztán mindenki ráugrott,hogy "októberben megkapjuk...."
Simán lehet hogy oKtóber utolsó hetében elkezdik a világ másik felén, és november elején, közepén érnek ebbe a régióba...
Bármi lehet,,,az is hogy oKtóberben "velünk" kezdik...csak itt mindenki annyira biztosra vette hogy oKtóber a mi hónapunk...várjuk ki a végét,,,kiváncsi vagyok én is...csak hááááát...én személy szerint,,nem vettem az októbert annyira biztosra -
LouiS22
veterán
Nem lehet tudni. Megy a tippelgetés, hogy hamarabb prezentál JB-t (az biztos, hogy nekik, mivel elevate tagok, már megvan a frissítés, de értelemszerűen nem adhatják ki), illetve egy twitter-beszélgetésben szó volt holmi S-OFF-ról, vagy valami ahhoz vezető megoldásról. De ezek csak találgatások, szóval nem kell készpénznek venni. Személy szerint én az elsőre voksolnék.
-
twine
veterán
Persze, hiszen a drivereket(is) mégis rá kell hegeszteni az uj verziókra....(ez kinek gyorsabban,kinek lassabban szokott menni)
De nem is a frissítésekre akartam helyezni a hangsúlyt, hanem arra hogy stock....!
B@szottul tudnám csípni a OneX-emet egy (gyári)stock zselésbabbal....(pld.) -
twine
veterán
Párszor már be lett dobva ez a kérdés....
de utána mire fogunk várni?
Megkaptuk,,, mindenki örül,,,,,hamar kivesézzük, hogy mekkora raj lett a telefon....
aztán.....
Végre elkezdi mindenki használni?
"Odass'b@@z tárcsázó....e-mail kliens..."
Na bocsánat....kinek nem inge......
-
-
Face8814
őstag
Én a CID getterrel olvastam ki, de ott nincs ilyen funkció. Hogy egyébként át lehet-e írni arról fogalmam sincs. Mondjuk nem lenne rossz ötlet már csak amiatt sem hogy hamarabb kapnék frissítést.
A garipapíron pontosan ez szerepel: "A készülékre 12 hónap teljeskörű szervizgaranciát vállalunk", valamint +24 hónap szoftver-garancia ami szoftverfrissítésre vonatkozik. Mondjuk ez utóbbi kb annyira hasznos mint halottnak a csók, de legalább a bolt elmondhatja magáról - parasztvakításként - hogy ilyet is ad.
Továbbá benne van hogy a garanciális szervizt csak a GsmLine.hu Kft szervizpontjaiban lehet érvényesíteni, tehát sajna bolti gari.
Amikor vettem akkor nem teljesen voltam képben a bolti garit illetően, de asszem ez most már késő bánat.
Reméljük nem lesz szükség gariztatásra. -
Face8814
őstag
GsmLine.hu
Elkezdtem nézni az internetes boltokban a HOX-ot és olyan helyet próbáltam választani amiről jó kritikákat írnak, valamint az árak sincsenek elszállva.
Akkor találtam őket. Elég sok hsz volt a boltról és rosszakat nem is nagyon írtak róluk. Ezért is mertem onnan rendelni.
Azóta kicsit jobban próbáltam beleásni magam az internetes mobilboltokról szóló véleményekbe, írásokba és akkor szembesültem a különféle trükközésekkel amik miatt olcsóbban tudják adni a portékájukat.
Most már mindegy, illetve amíg a telón nincs semmi hiba, nem is foglalkozom a dologgal.
Viszont ha gariidőn belül történik valami gebasz és nem úgy járnak el ahogy azt én elvárom, akkor biztos szerzek nekik egy-két kellemetlen percet! -
Face8814
őstag
Hidd el engem is meglepett amikor CID szám alapján kiderült ez egy HK-i verzió....
Netről rendeltem és amikor már mindenki megkapta a frissítést, de én még nem, kicsit utánanéztem és akkor szembesültem ezzel a ténnyel. Nyilván ez is egy szürke importos szösszenet, csak hát erre elég későn jöttem rá.
Amíg nincs vele hibám, addig annyira nem pörget a dolog, bár jobban örültem volna egy magyar változatnak, de most már ez van....A szoftver számozás terén azt hittem hogy régiótól független ezért lepett meg a dolog.
-
heidrich
senior tag
-
LouiS22
veterán
Amennyire felfogtam a mondandóját, annyit, hogy hiányoztak belőle olyan dolgok, amik a miénkben benne vannak.A fiókszinkronizálásnál volt valami, erre határozottan emlékszem. Gondolom a szokásos kínai cenzúra, vagy a szolgáltatója kiszedetett egy-két, szerintük haszontalan szolgáltatást
-
LouiS22
veterán
Nem is nagyon fogja senki leszedni. Egy ilyen korai valamire, ráadásul ICS alapúra nem fog építkezni egyetlen normális dev sem. Egészen egyszerűen azért, mert annyi bug van benne, hogy nem éri meg molyolni vele. Plusz, azt sem szabad elfelejteni, hogy a kínai piacra bizony van ám custom Sense-es ROM (épp a Handcent fejlesztője mondta, hogy neki ilyen telefonja van).
-
LouiS22
veterán
-
Xaels
félisten
-
rígel
őstag
itt van:
XXYMDABBBBBB pl.:SH26RW123456)
XX-a gyártás helyére utal,ez lehet:
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, ChinaY-a gyártás éve(2=2012)
M-hónap:1,2,3,4,5,6,7,8,9(jan-szept),A,B,C(okt.-dec)
D-nap:1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A-a szoftver régiójára utal
BBBBBB-gyári azonosítóPélda:
HT24D.....= Hsinchu, Taiwan, 2012, április 13.
-
Xaels
félisten
Lehet én vagyok kényes a kezem általános tisztaságára, de a One X nem nagyon maszatosodik be nálam, pedig fehér van. Ez erősen függ a használójától és, hogy mibe rakod. Zsebben hordom, de a hátlap olyan mint amikor kivettem a dobozból. Eleinte féltem tőle én is de ez esetben nem csalódtam a fehérben.
-
rígel
őstag
Zseniálisan pofátlanok ezek a kínai
tolvklóngyártók. Jelen vannak az ipar minden területén, Mivel mindenki náluk gyártat, minden előzetes fejlesztés nélkül egyszerűen lemásolják a terméket. És az a poén hogy nem lehet, nem érdemes ellenük semmit tenni, míg a kínai piacon belül értékesítik a portékát. Egyet lehet tenni, feladni az olcsó gyártás lehetőségét és visszavinni a gyártást tisztességes országokba. Mint ahogy ezt már kezdik felismerni. -
Xaels
félisten
Egy régi Transit-al, néha azt hittem nem megy fel velünk, 10-en ültünk bent igaz 3 kisgyerek volt. Majd magam alá csináltam 1-2 szakaszon. Nagyon szép, de ha valaki arra jár számítson rá, hogy a kevés parkoló miatt fent dugó szokott lenni és az utolsó szakasz araszolós néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest