- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Hegasus #31497 üzenetére
Biztos nagyon nagy koponya mindenki a google-nál, de valahogy nem érzem hiányát annak hogy kiadjanak egy full puritán szoftvert, de gyorsan. Van összehasonlítási alapom, mert volt szerencsém összehasonlítani a One X-em egy Nexus 4-el, és csak egy dolgot tudnék mondani amivel jobb a Nexus az pedig a SoC, a HOX pedig nagyjából minden más szoftveres dologban. Ismerősöm telefonja a nexus 4 és nem egyszer hallottam tőle hogy várja az új hibajavítást mert kiadtak egy frissítést úgy, hogy bőven volt benne még kiküszöbölendő hiba. Ezzel nem azt mondom hogy rossz lenne, csak nekem olyan mintha egy autónak megkapnád a karosszériáját és utána mindent magadnak kell hozzátenned, de sohasem lesz annyira egységes mint ahogy a gyárban összerakják.
A nexus azoknak tökéletes szerintem akik állandóan romolnak, formálgatják a telefonjukat, így viszont tökm1 hogy mikor milyen gyári update jön szerintem.
Én nem találok jelenleg kivetnivalót a 4.2.2-ben és elvoltam az előző verzióval is, és lehet sokaknak lelkébe gázolok ezzel de az iPhone5-nél simább és gyorsabb a cucc, egymás mellett volt a két telefon és a tulaj is elismerte.
-
blt.62
őstag
válasz
Hegasus #29084 üzenetére
Akkor ha a szabi alatt minden nap 2 hétig, 8 órán keresztül játsszunk vele, akkor se fog beégni? Gyorsan kell döntenem, mert kedden viszem a gsm boltba a beégett kijelzőjű SGS3-at, és vagy toldom 35 ezerrel egy új Lg Optimus G-re, vagy egy az egyben cserélni egy független HOX-ra. Nehéz döntés mert Lg-m soha nem volt, viszont a Htc sensation xe-m szerettem.
-
g0n21
senior tag
válasz
Hegasus #28685 üzenetére
igazán nem ugatnék bele, de egyrészt van már használható office, és tényleg nem tudja kiváltani a laptopot bizonyos helyzetekben, de ha nem vagyok bent a munkahelyemen, mert menni kell valahova, de kapok egy táblázatot ellenőrzésre, vagy minimális javításra, arra jó. Vagy a leltárt azon átfutni nyomtatás helyett, vagy a kp-s költségvetést kezelni rajta, etc... Szóval hasznos tud így is lenni asap feladatokra, de azért egy ktgvetést nem állnék neki írni mobilon.
Zenében, talán böngészésben, levelezésben, kapcsolattartásban felveheti a versenyt egy sz.géppel, de játékban, amíg nincs rá CoD mw3 multi, addig esélytelen. Filmezés úgyszint'.Barthezz2: ez gyors volt
push értesítést kaptok bizonyos szavakról? (de tényleg)
-
Bulitt
addikt
válasz
Hegasus #28679 üzenetére
Nem kell azért minden magot kihasználni, mert "okos" telefon. A gond nem azzal van, hogy mire lehet jó, és mire jó jelenleg. Egyszerűen nekem az a meglátásom, hogy ez a tudok majd rajta dolgozni téma nem lesz életképes. Soha nem fogok tudni telefonon megszerkeszteni mondjuk PS-ben a fotóimat. Egyszerűen nem elég nagy a kijelző hozzá. Hiába 6" meg hiába tablet 12", egyszerűen kicsi. Nem nyújtja azt a minőségi igényt még így sem, amit én elvárnék.
Így marad továbbra is egy szórakoztató elektronika, ami sok mindenre jó
-
Bulitt
addikt
válasz
Hegasus #28676 üzenetére
Céleszközt veszek
Ennek megfelelően használom.
A telefont sem csak telefonálásra és sms küldésre/fogadásra használom. De annak sem látom értelmét, hogy 128Gb adatot tároljak a telefonon, ahogy annak se hogy 28Gb program legyen feltelepítve. Azok a programok amik nekem kellenek amúgy sem mennek telefonon, tehát innentől kezdve érdektelen mindent a telefonra pakolnom.
Ezért számomra elképzelhetetlen az a tény, hogy mit lehet 28Gb-t programot feltelepíteni a telefonra. Össze sem hasonlítható azzal a tudással amit az asztali gép nyújt, vagy akár egy notebook. De ennek ellenére megvettem mert tetszik
Ha telefonálok róla, ha SMS-t küldök/olvasók. Tetszik, ennyi
-
Bulitt
addikt
válasz
Hegasus #28673 üzenetére
Elég extra kívánságok. Azért érdekes, hogy csak a programok esznek neked 28gb-t? Hova kell ennyi programot telepíteni egy szerencsétlen telefonra? Meg mi a lópikulának kellene egy telefonba 128GB? Ami nem kell letörli az ember. Nem fogok egy egész szervert üzemeltetni a telefonról. LOL
Valahogy az az érzésem, hogy ez kezd a beteg kategóriába átmenni
-
mumk1
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Hegasus #28320 üzenetére
De érted, "vírus" csak akkor van, ha az ember vmi megbízhatatlan forrásból (vagy nagy ritkán ellenőrizetlen playen lévő app) származó alkalmazást telepít, aminek eleve ő adott jogosultságot a disznóságokra.
Ezeket meg úgysem fogja meggátolni, viszont a sok tudatlan ember meg felrakja az olcsó android telefonjára, hogy most aztán védve lesz, aztán csodálkozik, hogy 1. nincs védve, 2. tetű lassú lesz a telefonja. -
enginev3.0
félisten
válasz
Hegasus #27730 üzenetére
Nem akarom lecserélni gagyi samsungra vagy lgre a HTC-t, akkor inkább tennék fel tört romot hoxra sense nélkül, amit már rég megtettem volna, ha nem lenne garancia vesztés, de így nem akarok belevágni
Nézegettem más telefonokat, de igazából.... Egyik sem nyerte el tetszésemet -
Davzone
senior tag
válasz
Hegasus #27302 üzenetére
Gondolom egy kalap alatt van az osszes One X igy azok is amiket az USAban 99$ert vagy ingyen hozzavagjak mindenkihez a szerzodese miatt. A tobbi HTC is ebbe a kategoriaba esik,kint baromira maskepp megy ez, Ha elofizud van, akk alapba jar mindig uj keszulek evente pl, vagy a csucsert le kell raknod 99$-t es viheted. Ott kint baromi gyorsan kifutnak a szeriak es jon az uj, igy tulajdonkepp minden telobol rengeteget adnak el. Jol nez ki igy statisztikaban de jo lenne halani vegre egy olyat is hogy a HTC nyereseges lett vegre.
-
Bulitt
addikt
válasz
Hegasus #27246 üzenetére
Földeletlen elosztoknál szokott előfordulni, valamint trafóknál ha nincs rendesen leszigetelve. Túl nagy jelentősége nincs, csak valamelyik elektronikai eszköz össze akad a hálózaton lévő másik eszközzel. A PC tápegység is szokott ilyet csinálni. Ha zavar, próbáld ki másik dugaszoló aljzatba, amin nincs ennyi minden
-
batai15
félisten
válasz
Hegasus #27231 üzenetére
Később állítottam le. Énis nagyon keveslem..
Most tiltottam a facebookot is, meg 1-2 dolgot.
Gsammal lehet kiszűrni mi fogyaszt ennyit nem?
aza 60+ % fölötti alkalmazás használat ilyesztően sok .
Ma megnéztem óránként 5-6%ot csökkent .
a régi telóm egésznap evett ennyit.
Azon is bevolt kapcsolva, wifi 3g mindíg. itt is. Fényerő auton volt.
Szinkronizálást is tiltottam , csak az időjárás van meg hagyva. -
batai15
félisten
-
Steve1207
veterán
válasz
Hegasus #26524 üzenetére
Na igen, ezért kérdeztem én is, egy kontrasztjavítás elég sokat dob a fotókon a normál határokon belül. Szinte új képet kapunk (néha azért túllő a célon). Itt előny, hogy a felhasználó szabja meg ahogy hallom a csúszkával a mértéket.
Ettől függetlenül maradok a Pixlr Express proginál úgy érzem.
-
kirkri
addikt
válasz
Hegasus #26524 üzenetére
Tapasztalataim alapján kb. 10% a javulás.
Igazság szerint én soha nem monitoroztam a fogyasztást, így számszerű adatokkal nem szolgálhatok. Illetve mivel nekem dokkolóban van a telefon a nap nagy részében, így annyira nem is tudom felmérni, hogy mennyivel jobb ez az aksi. -
Agony
aktív tag
válasz
Hegasus #26429 üzenetére
Köszi a videót. Magával az akksicsere menetével tisztában vagyok, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy aki megcsinálta, annak megérte-e a macerát, meg a pénzt, de ha inkább az újabb SoC, miatt javult az üzemidő, akkor én is úgy látom, hogy nem éri meg foglalkozni vele azért a +2-3 óra készenléti időért.
-
jeni
félisten
válasz
Hegasus #26429 üzenetére
HTC One X Plus Tegra 3 felturbozva 1,5 GHz-ről 1,7Ghz-re,fehér LED helyett piros LED,valamint erősebb aksi !
-
batai15
félisten
válasz
Hegasus #25224 üzenetére
az nekem is adja. remélem a htc, nem fuccsol be. tegnap néztem egy 30 perces one rewiev vidit, hát mit mondjak nagyon love it<3 telo. most már tetszik a sense 5 is, hoxon is jol mutatna.
one al kapcsolatba a frissitésen aggódom , nem egyszerünek tűnik a sense 5.
ill a blinkfeed remélem nem csak angol oldalakat tud meg jeleniteni, hanem tetszőleges feedekrt is. -
BenHans
addikt
válasz
Hegasus #24989 üzenetére
Xperia Z áll a legjobban...? Nincs több kérdésem. Jól csinálták azok a gyártók akik idén először nyomatták ki a piacra a telefonjukat, Istenem, annyira együgyűek az emberek, még véletlenül sem gondol senki arra hogy nem csak Sony van a világon hanem jön még pár gyártó a sorban, de hát mit lehet tenni az volt az első, és ha ez egy általános nagy kiterjedésű szavazás lenne már akkor jól járt a Sony ha ezen emberek 70%-a már meg is vette....
((Ahhoz képest hogy a One azért nem sokkal előbb jelent meg mint az S4, szvsz ez jó eredmény. Bár szerintem ennél jobb lesz még, ez viszont nem egy ilyen szavazáson fog eldőlni.))
-
-
lcee79
addikt
válasz
Hegasus #24983 üzenetére
"de szerintem is tuti, hogy ha valamikor, akkor most jó eséllyel választja sok ember majd a one-t az s4 (és sok más) helyett, főleg ha tolják a reklámokat. "
Én a legtöbb specifikáció alapján, és főleg kinézet alapján a ONE X vs. SIII esetén is ezt mondtam volna és mégsem így lett... (én így tettem
)
(hozzáteszem a legtöbb ilyen telefonos ismerősömnek ONE X van és 1 akinek S3... szóval valahol az izlés és minőség győz van ahol a marketingesek elképzelése)
De hozzáteszem, hogy nekem a ONE X annyira megfelel, hogy nagy valószínűséggel megvárom a jövő év májusát, amikor lejár a hűség, mert ettől kimagaslóan jobb nem lesz egyik sem.
-
BenHans
addikt
válasz
Hegasus #24462 üzenetére
Szerintem ez több egyszerű összeesküvés elméletnél. Sok jel utal/hat arra. Ha jobban belegondolunk az Apple-nek is jól jön és a HTC-nek is. A 10 éves béke meg végképp gyanús főleg ugye úgy lekommunikálva, hogy rájöttek hogy nincs értelme pereskedni.... jahj persze...
Én már csak azt várom hogy kijöjjön az iPhone 5s Ultrapixellelmert ugye az is csupán véletlen hogy mindenhol iPhone 5-tel hasonlítják össze elsősorban(az is gyanús hogy az első kameraösszehasonlító képek amiket nem a rendezvényükön készítettek a fotósok az iPhone 5 tel hasonlítja és jelenleg nincs is számottevően más)...
Ja és egész véletlen a HTC most hirtelen elkezdte a widgeteket háttérbe szorítani, néhány évvel ezelőtt még ezzel tűnt ki. Almában hány hasonló jellegű widget van?
Ha mindent számba veszünk akkor elég sok a gyanús elem... szvsz van az Apple-nek HTC részvénye gondoljunk csak bele hogy most esett az Apple, és volt már olyan kijelentés a cégen belül hogy [link].Ha mindez csak ennyiben nyilvánul meg mint a HTC One esetében akkor áldásom rájuk. (egy biztos a precizitással és minőséggel nem lesz probléma az optimalizációt meg nem is említem, és ami a legjobb nem kell soha Samsungot vennem
)
-
lcee79
addikt
válasz
Hegasus #24467 üzenetére
Én legutoljára ma állítottam át a képernyőimet kb 3x, hogy melyik lesz jobb
Nem hogy a megvásárlás után 1x és kész, vagy egyszer sem...
Én sem értem ezt...De nekem feleségem sem olyan aki ne akarná váltogatni.. Ő azért nem akar windowst (mert tetszene neki a nokia--kinézetre) mert nem lehet állítani hátteret stb...
-
nistv4n
tag
-
I-S-T-I
tag
válasz
Hegasus #24460 üzenetére
Az én környezetemben szinte mindenkinek androidos telója van, néha szoktam nyomkodni őket...
A csajok tényleg semmilyen widgetet nem használnak (max ami gyárilag kinn van, szerintem azt se tudják, hogy le lehet törölni őket), a haverok között általában az alap óra widget és valamilyen wifi, bluetooth stb. állító widget van kinn a kezdőképernyőjükön.Mondjuk az is szép amikor az ismerősök (általában nő neműek) telefonján megyek végig, hogy mindet lefrissítsem
Volt olyan, hogy egy másfél éves Galaxy Ace még soha nem volt frissítve, jött rá vagy 2-3 OTA
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #24429 üzenetére
Tegyük fel downclockolva van. Valószínűleg az üzemidő miatt tették ezt az elhatározást. De mint megkérdeztem a 4X is ugyanazt az eredményt érte el Epic Citadelben.
De ott van a hírhedt hűtős teszt is. Pillanatok alatt visszaveszi a teljesítményt ahogy melegszik. Amit a N7-ben el tud vezetni a nagyobb házban azt itt nem tudja. Ez a Tegra tetszik vagy sem, de nem telefonokba való hígf@s.
-
nistv4n
tag
válasz
Hegasus #24355 üzenetére
Összességében, ha élvezhető, pörgős játékot akarsz belőle kihozni, akkor jóval többet elköltesz rá, mintha 1200 vagy 1600 forint lenne az ára egyben. És ez így van kitalálva. Én ezért utálom a mikrotranzakciós rendszert, mióta csak megjelent. Az Android-on azóta a Free játék sokszor nem is Free többé.
-
-
ferob
őstag
válasz
Hegasus #24123 üzenetére
A Viber úgy, ahogyan van még egyszer se működött megfelelően a One X-en.
Kezdve ott, hogy mióta kapható a telefon, azóta nem képes a Viber kezelni a kapacitív gombok világítását és legyen bármi, világít.
Aztán ez a sercegés, amit mondasz én is észrevettem többször egymás után, arról nem beszélve, hogy fülhallgatóval az egész Viber hívás alatt hallom magam. Az üzeneteknél pedig, amit leírtál szintén ilyen, hogy hallom magam, ha beleszólok.
A másik probléma, hogy akár pár másodpercre tartásba tett hívást, ahogy újra aktiválok, már nem a fülhallgatón hallom, hanem a telefonon és ezért ki kell húzni, majd újra be kell dugni azt, hogy jó legyen.
Azt sem nagyon értem, hogy ha befejeztem egy Viber hívást, akkor utána miért kell automatikusan az üzenet panelnak megnyílnia a hívott féllel.Na mondjuk aztán a Viber support semennyire sem foglalkozik azzal, hogy valamit bejelent az ember androidos telefonnal kapcsolatban, mert próbáltam más típusú készüléknél is jelentkező hibát bejelenteni nem is egyszer, ami még a listájukon is rajta van, hogy kompatibilis, de persze valami oda nem illő sablon választ kaptam valami hülyeségről és mikor erre válaszoltam nekik, mivel már nem először játszották el ezt, akkor elintézték annyival, hogy az a telefon nincs a kompatibilitási listájukon, holott de.
-
Xaels
félisten
válasz
Hegasus #24118 üzenetére
Én is így látom, hogy mintha a fókuszt elvesztette volna. Nyoma sincs. Pedig az összes képnél mindig kézzel állítottam a fókuszt. Csináltam újakat itt már nincs ilyen.
(#24119) BenHans: végleges tesztek szerintem jövőhéten már lehet, hogy lesznek.
Ja és a szöszöket nem nézni, macska van a házban
-
LouiS22
veterán
válasz
Hegasus #24099 üzenetére
Nem akarok flame-et, csak egy egyszerű tényre hívnám fel a figyelmed: szerinted miért van az, hogy egy normális kompakt gép kb. egy középkategóriás okostelefon árával egyenértékű? És folytatva a sort: egy normális tükörreflexes váz meg sok okostelefonnyi árban?
Van az a régi mondás, hogy cipőt a cipőboltból. Addig meg kompromisszumot kell kötnöd, mert sosem fogsz okostelefonnal olyan minőséget produkálni, mint egy célhardverrel (nevezzük nevén a gyereket: fényképezőgéppel). Igaz, azzal meg nem fogsz telefonálni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest