Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
kosturica #28814 üzenetére
Hja. Ez igaz,mindenki azt vesz ,úgy és ahogyan neki megfelel....de a szövegek alapján nem felel meg. Akkor tessék más típus felé orientálódni. A topikok hetven százaléka arról szól,hogy mennyire nem jó a telefon,persze akinek megfelel,az nem ír semmit,mert minek....
Mindamellett fenntartom : ez telefon,nem játékkonzol,nem kamera,ezek a dolgok kiegészítésképpen szerepelnek a repertoárban (mint mindegyik másiknál is),tehát ennek tudatában kellene használni. Persze egy ilyen árfekvésű készülék legyen szuper minden tekintetben és mindenféle igényt szolgáljon ki....majd ilyen is lesz-gondolom.
-
Hegasus
senior tag
válasz
kosturica #28657 üzenetére
hadd off-oljak én is egy kicsit
az oké hogy bővíthető memória, de úgy tudom hogy a betett memória kártyára nem lehet programok telepíteni. vagy tévedek? mert igazából nekem azok visznek el vagy 28 gigát (és még így is kénytelen vagyok törölni párat)szóval nekem a belső memóriából egy 64es, és plusszba egy 64es teljesen elfogadható lenne.
mert rájöttem totálisan felesleges egy telefon és egy tablet, sokkal praktikusabb lenne egy phablet, főleg ha mondjuk dupla akkora (6-7e mAh) mugennel is megfejelem (bár a mérettel és ezáltal a szállításával még vannak fenntartásaim de ez legyen a "legkisebb" gondom) -
-
-
lcee79
addikt
válasz
kosturica #25434 üzenetére
Ezt ismertem én is, sőt...
NTEEB írását még én egészíttettem ki -akkor amikor megcsináltam a saját mentésemet- a 64 bites dolgokkal, és hogy mit nem tartalmaz a mentés
(egy utcányira lakik tőlem, szóltam neki, hogy változtassunk a leíráson)
Erre írtam, hogy tavaly nyár óta nem működik (legalábbis nálam nem és mások is írták, hogy 0 bájtos fájlt csinál)
Ehelyett jó ez a Commanderes plugin.
(#25437) Tyer: Miért baj, hogy USB-vel csatlakozni kell a géphez mentéskor? Szerintem elég praktikus, és legalább a gépen lesz a mentés...
Titanium Backup-hoz rootolni kell a telefont... -
BenHans
addikt
válasz
kosturica #25373 üzenetére
Nem, természetesen nem akarok posztert nyomtatni, de te mit csinálnál ha "csak" augusztusban tudnád megvenni, és onnantól számítva max 2 hónap múlva megjelenik a ráncfelvarrás.
Nem akarok a végtelenségig várakozni sem mert mindig lesz újabb és újabb de ha amúgy is csak akkor lenne pénzem vagy csak kicsivel azelőtt mielőtt megjelenik az új akkor miért ne venném azt?De arról még semmi hír, hogy lesz-e év közben újabb flagship. Vagy csak én nem tudok róla...
WinnerB0Y hozzászólását én sem értem, miért fontos egy bench érték, és ebből milyen következtetést lehet levonni?
-
Tyer
őstag
válasz
kosturica #25122 üzenetére
Igen, bocsánat, hogy nem értek mindenhez, és ezért megkérdezem olyanoktól, akikről feltételezem, hogy tudják, tapasztalták. Én pl. régebben tapasztaltam a forgatás miatti akadást, uh. én kérek elnézést, hogy feltételezni merem, hogy büszkék vagytok rá, hogy valaki úgy gondolja elég jók vagytok, hogy kérdezzen tőletek valamiről, amiről feltételezi, hogy kenitek vágjátok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
kosturica #24622 üzenetére
Nekem is jutott eszembe h lehet a Gsam battery eszi az aksit.
Mert nekem ezalatt a kis idő alatt mióta meg van este kb egyszer van ébren a telefon egy kis időre és persze nincs fent a Gsam battery.
Merül 5%-ot de semmi 84-ről 14-re vagy bármi.
Igaz nekem nincs fent a Viber.
Más: Arra létezik megoldás h a gyári időjárás óra és a FriendStream frissítsem rendesen az aktuális pozíciómra? Mert sokszor megragad a régi pozíciómban és nem frissít. Van hogy csak azt írja ki h "jelenlegi pozíció". Újraindítás után persze megoldódik de aztán megint kezdi.
-
batai15
félisten
válasz
kosturica #24145 üzenetére
huh én asszem a tnél volt ennyi . Azok eléggé rablóak.. tudod mennyiér adják? 154k-... drágább mint az újj 32 gigás, független gyári garis beatfüleses .
AMugy valakinek van 16 gigás telója? mennyire elég a tárhely? avagy megéri azta + 16 gigát megfizetni?
Másik ami érdeklne , fehéret akarok, baromira bejön a fekete előlap fehér kombó.
Mennyire kopik? koszolódik?
Jamis: én a független árat néztem, ott valamivel drágább az s3.
Tre nem adok, mert rabló banda. -
Tyer
őstag
válasz
kosturica #23904 üzenetére
Én nem csak ezért vettem, de egy elég erös ok, ami miatt HTC párti vagyok!
Hero ota Sense-et akarok!!!
Elözö LG-m Go Launcherrel ugy volt kialakitva, hogy minál inkább hajazzon a Sense-re.
Sense skin, contact widget, calendar, kifejezetten sense témával...
Tárcsázót mondjuk nem vágom miért olyna egyedi, de az tuti, hogy HTC-Sense jó combo...S3-nál meg azért nem paráztak, hogy nem a TW-t használod, mert szerintem az senkinek nem tetszik
Én pl ezért nem vennék Samut, meg mert szappantarto...
4X-en meg nincs Sense, amugy azt vettem volna... -
conanabarbár
aktív tag
válasz
kosturica #23890 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
(#23889) VD
Nem,Nem szóltam be!
Egyszerűen nem érzem azt,hogy Neked közöd lenne hozzá,hogy miért nem sensével akarom használni! Főleg úgy,hogy segíteni nem segítesz!Egyébként a GS3-at sem a TW-vel használtam,de abban a topicban ez senkit nem zavart!
Biztos Te sem tuningolod,csinosítod az autódat,mert az nem gyári! -
kirkri
addikt
válasz
kosturica #23793 üzenetére
De most lebuktál, mert ezeken is két 'lyuk" van.
Akkor most legyél kedves kipróbálni nekünk, hogy a strandon az asszony és az én telómat tudjuk-e együtt tölteni. Mert csak akkor kell!Szerk: Mielőtt megszólnál miatta, tudom, hogy a tiéd nem ilyen, mert
az pirosaz 9600mAh-s.
-
enginev3.0
félisten
-
Arween
senior tag
válasz
kosturica #22851 üzenetére
Már megbocsáss,de én nem a függetlenségét vontam kétségbe
ezt írtam:"sosem vennék szolgáltatónál vásárolt telefont,hiába jönnek itt a letiltás elleni garanciával(ami valójában sz@rt se ér) gyári függetlent kell keresni"
Tehát nem a függőségét kérdőjeleztem meg a telefonnak,hanem ha előfizetésre veszi a tag és nem fizeti nem sokra megy a kuncsaft a letiltás elleni garanciájával.Így már ok?
Szpisti
Na ez nálam a nesze semmi fogd meg jól garancia.Értem én hogy kell egy jó teló,de ilyen garanciával tuti nem adnék ki érte ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest