Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
erre vki?
-
Lacy6
senior tag
Ha Win XP van a gépen akkor van esélyem csatlakoztatni a telót? Mert sehogy nem látja....
-
Lacy6
senior tag
Az enyém mostanában még 2 órát -t sem bír ki. Az aksi százalék kijelzése megbolondult. Azt meg tényleg nem értem, mikor egész este töltőn van és miután leveszem 2%-ot ír ki, de volt még benne fél órás kijelző idő. Csinálok egy hard reset-et ha az sem állítja helyre, akkor eladom és jön a G2. Elvileg az több mint dupla üzemidőt tud mint a hox.
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Most tettem rá telóra a frissítést és a téma választásnál nincsen meg a holo témám, már letöröltem újra felraktam de továbbra sem találom!Valaki tudna segíteni?
-
Lacy6
senior tag
Valaki tud segíteni a swype telepítésében mert sehogy sem sikerül
A "nyelvek és billentyűzet" menüpontban a "Swype Beta 1.3" ON és mégsem az jön elő hanem a sense input!
Próbáltam már mindent, de ha letiltom a sense inputot akkor meg végleg megszűnik a billentyűzet -
Lacy6
senior tag
Valaki próbálta a torrentezést a telón? Csak mert nekem nem töltött semmit sem az utorrent és nem tudom, hogy csak nálam vmi nem okés vagy teljesen használhatatlan ez az alkalmazás?
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy nemrég megrendeltem mobilnetet a telora (Domino Go!Net L), és azóta csak azt akarja használni mindenáron!
Ha kikapcsolom a beállításoknál a mobilhálózatot, ha nem akkor se tudok csatlakozni a Wi-Fi hálózatokhoz.Most is azt írja ki, hogy leválasztva.Nem értem ,hogy ezt hol lehet beállítani?Ha otthon vagyok akkor nem akarok értelemszerűen mobilhálózatról netezni. -
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Eddig is tudtam, hogy iPhone rajongók elfogultak, de ennyire???---> Link
-
Lacy6
senior tag
válasz
Cingáriusz #13692 üzenetére
Csak egy tipp, hogy fájldarabolás majd másolás, majd összeillesztés.Még nem próbáltam de lehet így sikerül.
-
Lacy6
senior tag
Hol találok olyan kamera app-ot ami javít a videó FPS-én?
Mármint van ilyen alkalmazás, és mi a neve? -
Lacy6
senior tag
500 €-ért vettem német mediamarktban. De akkor nem igazán számított a pénz, kíváncsi voltam mennyire jó készülék. De úgy érzem jól döntöttem
-
Lacy6
senior tag
válasz
hurrikan #11906 üzenetére
Igazad van nem a telefon hibája, hanem szoftveresen van a gond.Teljesen gyári minden,frissítéssel is úgy szaggat a LWP mint ahogy "Avicularia" linkelte.Azt mondod, hogy egy másik HOX amin szintén minden gyári és nincsen semmilyen szaggatás, csak nekem akad frissítés után is az élő háttérkép?Mert ha így van akkor elvileg az én készülékem a hibás amit gariba kötelességük megcsinálni nem igaz?De ami érdekes, hogy az összes "teljesítményt mérő progin"(pl.quadrant) szép pontokat produkált tehát elvileg nem a teljesítménnyel van a gond hanem a kezelőfelülettel amit nem értek, hogy másnál jó
-
Lacy6
senior tag
válasz
Avicularia #11863 üzenetére
Nálam is teljesen ugyanilyen sok LWP!!!Szerintem mindenkinél akad ennyire csak sokan nem veszik észre!(nem akarják talán).Hát ezen van még mit csiszolni, egyenlőre így nem is használok emiatt LWP-t csak sima háttérképet.De ez eléggé szomorú egy ilyen kategóriás készülétől
-
Lacy6
senior tag
Nálam még mindig nem faxa az élő háttérkép!
Próbáltam egy olyat, hogy ha megérinted a kijelzőt akkor olyan mitha hullámozna a víz.
Egyszer megérinted akkor egy nagyon pici lagg van, de ha egymás után 3-4 szer megérinted akkor elég durvákat szaggat! Megnézte az egyik kollega és elkezdte "tesztelni", mert tetszett neki az érintésre való hullámzás na elkezdett megint szaggatni és jött azzal hogy "mekkora 1 szar!" Na most kérdezem hogy ez egyedi probléma vagy mindenkinek lehet látni hogy szaggat pl. a Samsung élő háttérképet letöltve vki nézze már +!
Előre is köszi! -
Lacy6
senior tag
Van valamilyen program ami javít a fénykép/videó minőségén?
Elolvastam a tesztet az LG készüléke elég jóra sikeredett, csak nekem nagyon nem tetszik -
Lacy6
senior tag
válasz
Cybertrone #10744 üzenetére
-
Lacy6
senior tag
Szerintetek ha beviszem a telót wifi antenna problémával, akkor lehet újat kérni vagy mindenképp csak a régit adják vissza? Gondolkodtam rajta, hogy kérek egy másikat mert egyszer leejtettem és megsérült a teló sarka.Persze wifi probléma lenne az "ürügy". A probléma valóban létezik, mert elég csak odatenni az ujjamat a kamera és a hangerő gomb közé és a fullos térerő 1-es vagy teljesen lemegy. Ha viszont figyelek arra hogy ne ott fogjam meg akkor semmi probléma végig full térerő....érdekes.
-
Lacy6
senior tag
válasz
vince19 #10651 üzenetére
Ezt a kikapcsol majd bekapcsol dolgot nekem is csinálta egy ideig de mostanában megszűnt.
Azt hogy mi baja volt akkor nem tudom, de gondoltam arra hogy vmi frissitési mániája van vagy vmi internetes dolog.De csak esténként vettem észre mikor sötét volt, hogy a telo "életre kelt" magától. -
Lacy6
senior tag
A telefon bal oldala erős benyomásra hullámzik a jobb oldalon semmit nem látni.. szerintem ez az üveg illesztésétől függ. De ha nem olvasok róla észre sem veszem normál használat mellett.Jobban idegesít a GPS pontatlansága... Sygic és CoPilot GPS progival teszteltem és néha eltéveszti hogy melyik utcába vagyok....ami még idegesítő, hogy élő háttérképet nem igazán lehet használni ha mindig megáll főképernyő lapozáskor.Remélem ezt javítják idővel!
A wifi jelerőssége erősen ingadozik és félek attól hogy egyszer behal és nekem is elengedi az antenna.A telót németbe vettem majd 2 hónapja -
Lacy6
senior tag
Szerintem az normális ha erősen megnyomod a kijelző szélét akkor "hullámzik" a kijelző.
De én eddig ezt észre se vettem pedig már 1 hónapja használom a telót! -
Lacy6
senior tag
lehet kamu videó és van rajta védőfólia, de ez azért akkor is brutál: link
-
Lacy6
senior tag
Én is megreptettem a telot! kiesett a zsebemből és a járdán landolt.
Azért volt hangja nagyot csattant kijelzővel lefele találtam mire lenéztem, és a kijelzőn nem volt hajszálkarc sem.Viszont a telo sarka dúrván megsérült, de veszek rá szilikon tokot és nem fog látszódni legalábbis remélem -
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy többen írták a Sygic nevű GPS progit de szerintem nagyon gagyi a Copilot GPS progihoz képest. Valaki tud írni véleményt, hogy melyik GPS progi a legjobb? -
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
válasz
jumbo.jetta #7898 üzenetére
Nem tudom,hogy ez normális dolog-e, de 1 hetes a készülék és 2 alkalmazás szedtem le rá de akármelyik szolgáltatásba belépek pl. főképernyő--->menü--->beállítások--->főképernyő(A vissza gombbal)--->és elkezd valamit vadul tölteni kiírja hogy "betöltés.." és várok 6-8 mp-et mire betölti a főképernyőt és akármelyik menüpontból visszalépek a főképernyőre mindig ezt csinálja
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Azt miért csinálja hogy belépek egy alkalmazásba és utána vissza a főképernyőre elkezd tölteni "betöltés..." címszóval
Pedig majdem annyi mag van benne már mint egy almában és mégis pfff.....
-
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a telon nem lehet kitenni teljes képernyőre más képeket csak úgy hogy megvágom?És azt miért csinálja hogy belépek egy alkalmazásba és utána vissza a főképernyőre elkezd tölteni betöltés... címszóvalegy ilyen telotol nem ezt várná az ember!
-
Lacy6
senior tag
Ezer köszönet!
Mosmár magyar nyelvre átállítottam.Tudtam hogy valahogy meg lehet csinálni csak nem volt időm utána olvasni de köszi hogy leírtad!Szerintem maga a telo szuper jó nagyon szép minőségi darab!Ha valaki talált jó programokat hozzá amiket érdemes letölteni hozzá , szívesen kipróbálnám én is, várom a tapasztaltabbak válaszát
3 napos tulaj vagyok -
Lacy6
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni, hogy magyar nyelvet hogyan tudok tenni a telóra?
Németbe vettem ma, és nincsen benne magyar nyelv
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest