- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Szia(sztok)!
HTC one x-m van, jelenleg sajnos szervízben. Kb másfél hónap múlva tudok telefont cserélni, szerződés hosszabbítással. A dilemmám a következő, Htc one-LG G2. Most mindkét fórumot lelkesen olvasgatom, teszteket, leírásokat elolvastam, csak élőben nem tudtam még összehasonlítani őket. Azért nálad írom ezt, mert látom pont LG G2-t váltottál le a one-ra. Ha röviden, elfogulatlanul le tudnád írni a váltás indokait megköszönném. De bárki véleményére kíváncsi vagyok. Azt leszögezném, hogy a Hox-mal nagyon meg vagyok elégedve, az LG G2-t a kijelző mérete és a processor sebessége miatt gondoltam ellenfélnek, a HTC one-t viszont maga, hogy HTC, a minőség, a sens és egyéb HTC tulajdonságok.
Valamint még érdekelne a Kit Kat a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest