- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
-
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #28675 üzenetére
Hát az tény, hogy szórakozóhely-feelinget varázsol a One-ból.
Valami zseniálisan szól a füles, amit adtak a kicsikéhez. De tényleg nagyon merít... Mindegy, a szokásos 30-40% helyett 20-30% lesz majd este az akksi, nem gáz, csak vannak olyan helyzetek, amikor az a 4-5% is sokat számít, amit a PA megeszik.
-
Nightfall75
tag
válasz
Tiger. #28586 üzenetére
Épp hogy nincs ott. Korábban ki-be lehetett kapcsolni, de most már az újabb szoftverekben elvileg automatikusan működik. Elég erős és hangos a vibramotorja, érthető, hogy korábban sokakat zavart ha belevibrált a fülükbe.
Amire te gondolsz, a vibrációs visszajelzés hívásokkor, azt jelenti, hogy ha hívnak, a csengőhang mellett vibrál is.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Tiger. #28546 üzenetére
(#28543) NandorHUN: nem, ezt biztosan nem a HTC szerviz csinálta, ugyanis elküldtem a HTC Supportnak a képet a "kókányolásról" és azt mondta, hogy bekérte a képeket (készítenek akkor is amikor beérkezik egy készülék és akkor is amikor javítás után kiadják) a HTC szerviztől, illetve továbbította a HTC szerviz vezetője álláspontját, mely szerint ők ilyet nem adnak ki a kezükből
(#28544) hudakmuvek: köszönöm a tanácsot! Sajnos sehol nem találtam ilyen törvényt, hogy a javításnak mennyi idő alatt kell befejeződnie, annyi van előírva, hogy törekednie kell a javítás mielőbbi befejezésére
(#28545) san01: köszi szépen, természetesen átolvasom
(#28546) Tiger: sajnos nem, csak 2 emberrel volt kontaktom: a szervízben lévő "mesteremberrel", illetve a központi számukat kezelő fiatalemberrel (feltételezésem szerint ő lehet a tulaj, ő lehet az "anyagbeszerző")
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Tiger. #28535 üzenetére
Hello!
Igen, Budapesten.
Az üzlet elérhetősége a weboldaláról kimásolva:telefon: 06-70-677-8521 munkanapokon 9.00 - 18.00 között várják kollégáink hívásukat
email: info@premiumgsm.huÜzemeltető cég: Olcsomobil.eu KFT
Adószám: 22623764-2-43
EU-s adószám: HU22623764
Cégjegyzékszám: 01-09-936284
Átvételi pont: Budapest, 21. kerület, Kossuth Lajos utca 117.A víztorony mellett található egy fekete színű, üveges épület (volt Matáv központ) és annak a közvetlen szomszédságában található üzletsoron van a bolt, előtte egy murvás parkoló van, ahol a parkolás ingyenes.
szekra: köszönöm a tanácsod!
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #27658 üzenetére
Köszi a tippeket, de nem ezek. Legjobban még a Füles mackó látványvilágához illik, de színesebb volt látványra, ahogy emlékszem. Ha van még tipped, inkább privátba, mert még OFF-ba se nagyon illik a topickba
A Sense 6-os egyébként akik nem kapták még meg ki fog jönni előbb, minthogy úja larendszeresre várjanak. Annak az elbírálása megint hetekbe telne, mindenki kapja, csak csúszásokkal.
(#27652) spawn21: úgy ám, jöhet egy nekem is
(#27668) dani3l: majd érdemes délután xda-t lesegetni, hogy készülnek-e vele a rom-ok.
-
-
jozso1989
őstag
-
CptAdamica
veterán
válasz
Tiger. #27560 üzenetére
Bla, bla, bla... Annyira semmit mondó cikk, nulla egész nulla tartalommal. Körül-belül olyan, mintha most kijelenteném, hogy az Android a legjobb rendszer és kész, pont! Meg ez a nyáladzást szeretem, hogy mindenki az apple-t másolja, az apple is ugyan úgy másolja az androidot, csak ezt a sok fanboy nem látja. Két hónapja vehettem volna iphone-t is, de pontosan ezért kerülöm nagy ívben az egészet, sznob emberek telefonja, persze tisztelet a kevés kivételnek...
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Tiger. #27422 üzenetére
Sosem volt bekapcsolva, de ellenőriztem, és most sem volt.
Ha tegnap napközben nem töltöttem volna rá 20%-ot (45-ről 65-re), akkor este 9-re kikapcsolt volna, mindezt mérsékelt használat mellett.
Az mondjuk lehet belejátszik, hogy elfogyott a 3 giga keretem, és 32 kbit/s letöltés miatt tovább dolgozik minden e-mail, FB, időjárás, stb. frissülésnél. -
Pppepe
csendes tag
válasz
Tiger. #27389 üzenetére
Ja vágom, biztos van saját topicja, de külső akksi vásárlásnál tudtok helpelni?
A gyárit vegyem ami 6000 mAh-es (2-3 de inkább 2 feltöltésre elég) vagy bőven faja egy univerzális? van benne tapasztalata valakinek, hogy ezek mennyire bírják? (egy hónapra olyan helyre megyek, ahol kb 3-4 naponta lesz lehetőségem telefon töltésre)
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #27374 üzenetére
Ez semmikepp. Egy darabig en is aluminiumot akartam, hogy megmaradjon a premium erzet, meg azert vedve is legyen, de joparat megneztem (ezt konkretan mondjuk nem lattam) es mindegyiknel ugyanarra panaszkodtak: rohadtul arnyekol! Meg a meregdraga Draco Designs tokot is nagyon lehuztak emiatt. Mivel ugye a telefon nagyresze eleve fem, ha meg a körben levö müanyag is el van takarva femmel, kb semmi tererö nem lesz. Sokan irtak, hogy nagyon visszadobta a tereröt, raadasul a mobilnet sebessege is sokad reszere csökkent. Ebböl egyenesen következik, hogy megrosszabb hatassal van az akkuidöre is.
Ezert tettem le vegleg a tokokrol. Sikerült megallapitanom, hogy ha normalis tokot akarok a telefonomhoz, akkor bizony iPhonet kell vennem, vagy esetleg Samsungot..
Egyetlen tok, ami kifejezetten tetszett a One-hoz es meg vedte is, az a Poetic Atmosphere volt, ami sajnos mint hasznalat közben kiderült, szar minösegü.. Birta egy darab honapot, raadasul eleg moderalt hasznalat mellett. Es ahogy lattam eleg sokan panaszkodtak ra, hogy elvalik a gumi perem a tok többi reszetöl. Persze van ra 3 ev garancia, küldjem vissza LA-be, aztan kapok masikat. Hat köszöntem szepen..De azert ne mi döntsük el, Neked milyen tok jo, ez csak az en velemenyem.
spawn21:
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #27371 üzenetére
Nekem szemely szerint az, hogy nem csufitanam el ilyennel a telefont..
En azert is vettem le rola meg a Poetic Palette tokot is, mert tokban aztan mindegy, hogy milyen szep, meg premium, ugy aztan lehetne müanyag is.. Egyetlen bajom bele, hogy csuszik mint a marha tok nelkül. -
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #27319 üzenetére
Igényfüggő ez szerintem. Ki, mire használja. Fészbúkozni tökéletes az SP, minden egyéb dologra alkalmatlan. Arra viszont túl drága.
(#27322) spawn21: Az SP elég benchmarkos telefon, s4 proval, adreno 320-szal HD (!!!!!!!!!!!!!) felbontáson... Igaz, hogy hétköznapi használatra alkalmatlan készülék, de legalább a pontszáma jó.
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #27142 üzenetére
Én ezt mondjuk taskerrel oldottam meg, éjszaka ha nem használom és nincs töltőn, akkor kikapcsol egy bizonyos idő után minden adatkapcsolatot. Így alig merül valamit éjjel, viszont amint bekapcsolom a kijelzőt, visszakapcsolja a netet, így nem kell az epssel szarakodni..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Tiger. #26675 üzenetére
Manualisan mukodik az extrem energiagazdalkodas, de hogy automatikusan igen, vagy nem, azt nem tudom.
Este, ha lemerul 20% -ra, akkor megnezem neked, hogy bekapcsol-e magatol.dani3l!
2 fontos resze van a receptnek, de leirom az egesz elkeszitest:
1. A sutot bekapcsolod, 180℃-on elomelegited.
2. A tojasfeherjet nagyon nagyon kemenyre felvered (geppel) NEM TESZEL HOZZA MOST MEG SEMMIT!
3. A feherje port szinten geppel nagyon lassu fordulaton adagolva szep lassan adod hozza.
(en nem teszek bele sutoport, meg semmi egyebet...minek ?)
4. A sima tepsibe teszel sutopapirt.
5. A masszabol kanallal kicsi kis halmokat csinalsz.
6. Be a sutobe 10 percre.
7. Ahogy kesz (letelt az ido) kikapcsolod a sutot, DE NEM SZABAN KIVENNI, HANEM 10 PERCIG BENT HAGYOD A SUTOBEN.
Nekem igy jol sikerul mindig, kb. 4-5 eve keszitem ezzel a modszerrel.
Sok sikert! -
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #26677 üzenetére
EPS-nek - nalam - van külön pontja a Power menüben, ott be tudod allitani, hogy egyaltalan bekapcsoljon-e a funkcio, illetve hogy mikor (5-10-20%).
Közben hozzaadtam Call Meterben egy szamot a kivetel listahoz es kapasbol ki is vette a naplobol meg a szamlalobol az ahhoz tartozo beszelgeteseket (visszamenöleg is).
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #26675 üzenetére
Ingyenes hivasokat hozza tudod adni, attol függöen, hogy x perced van ingyenes, vagy adott szamot hivsz ingyenesen a beallitasok - alapbeallitasok - hivasok menü alatt. Eggyel följebb (alapbeallitasok menüben) a szamlazas elsö napjanal mindenkepp valaszd ki a szamlazasi honap kezdetet.
Ertesitest a beallitasok - müködes menü alatt tudsz beallitani, hogy latom 80 illetve 100% valaszthato.
De tudsz magadnak letrehozni sajat tarifat, mit honnan szamlazzon, mi mennyibe kerül, halozaton belüli hivasok, stb stb. Igazsag szerint annyi sz.rt be lehet allitani, sose volt kedvem vele szöszölni.. De ha szerencsed van, lehet talalsz neten beallitast az adott dijcsomagodhoz, mivel importalhato/exportalhato.Talaltam egy Logout cikket közben, hatha segit valamit.
EPS nekem müködik, igaz nekem meg a regebbi ARHD van (62, M8 port), bar mindig az az elsö, amikor bekapcsol, hogy kikapcsolom..
-
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger. #26601 üzenetére
Call Meter 3G-ben minden aprosagot be lehet allitani.
-
Acsifun
aktív tag
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Tiger. #25252 üzenetére
Ha nincs takargatni valója, akkor simán odaadja.
Amikor én vettem a sajátomat, egy "idős" cipészmestertől a belvárosban (már megvolt neki az S4, amit helyette vett), kb fél órán keresztül beszélgettem vele általánosságban a telefonokról meg a ONE-ról is. Mindeközben én teszteltem a telefont a beépített HTC teszterrel (ő nem is tudta hogy van ilyen benne), illetve a DeadPixelel. A személyit is simán ideadta, az adásvételit én töltöttem ki, én is vittem az üreset (3 pld hátha elrontjuk a kitöltést), beleszerkesztettem a szövegbe, hogy ha letiltódna a készülék, azonnal visszaveszi és az árát vissza téríti.
Ezt töltöttem ki. Ha valakinek van még javaslata mit lehetne beleírni, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest