- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Tiger. #34726 üzenetére
Nem akarom hosszúra húzni a dolgot, de eddig kettőtökön kívül senki más nem jelezte sehol, még az XDA-n se írtak róla, sőt amikor először említetted én kipróbáltam és ugyanúgy működik, szóval ilyen hiba nincs az új verzióval.
Ha nem tömődtek el a furatok és nem hardveres probléma, akkor a készülékeden lévő dolgokkal van gond.
Mi több, egymás után többször tényként állítod a problémák meglétét, de még csak nem is gyári ROM-ot használsz, így mivel erre külön ki sem térsz, a később idetévedő embereket vezeted félre. -
ferob
őstag
válasz
Tiger. #34686 üzenetére
Egyrészt a frissítés elkerülhetetlen, mert megtörténik csendben, másrészt azt kell mondjam, hogy nincs értelme ezekre az értékelésekre adni, főleg ilyenekre, amiket nem is másolnék, mert nem férne meg a fórumon, ugyanis a sok hozzá nem értő ember értékel ahol tud, közben azt se tudja, hogy mit csinál.
-
ferob
őstag
válasz
Tiger. #34592 üzenetére
Mivel tudsz MMS-t küldeni, amit mások megkapnak, ezért az MMS szolgáltatás aktiválva van, szóval azzal nem lehet gond.
Esetleg az előfordulhat, hogy a gyáritól eltérő program van beállítva az üzenetek kezelésére és azzal van a probléma.Az alábbi beállítási lehetőséget még megnézhetnéd, hogy akítválva van-e, de kétlem, hogy sokat változtatna a dolgon.
Üzenetek > Beállítások > Multimédia üzenetek (MMS) > Automatikus letöltés -
no more
veterán
válasz
Tiger. #33972 üzenetére
Az kimaradt, hogy kivétel a FB Messenger, igen.
Bocsi. De neki Viberhez kell, azon szerintem működik (én nem használom személy szerint a Vibert).
(#33965) Redplee: Amúgy, miért szeretnéd őket bezárni? Full felesleges, ugyanúgy futni fog (némelyik) és több enerdzsi lesz újra elindítani ---> energiazabálás és merülés.
-
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #33023 üzenetére
Vagy csak direkt nem írja bele specbe a HTC, ahogy én sem tenném elkerülve a felhasználókkal való hadakozást. Mert igazából lehetetlen kinyomozni, pl kádba esett=oké hogy a vizet bírja, de ha volt benne fürdősó vagy vegyszer(tus-habfürdő) vagy medencés használat de 1 méternél mélyebben vagy több mint fél órát...
És ugye: IP - 5(x) = Por ellen védett (nem károsító mértékű behatolás megengedett)
- 6(x) = Teljes mértékben védett por ellenés a lényeg:- (x)7 = Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0,15–1 m között 30 percig)
- (x)8 = Víz alatt folyamatosan használható a gyártó által megadott ideig (1 m-nél mélyebben)forrás: [link]
A vastagozott részekbe mind beleköthet a gyártó, és a fogyasztó is és egyikük sem tudja érdemben bizonyítani az igazát így a gyártó bármikor bárkivel kitolhat hogy úgy állapítja meg hogy megvonja a garanciát, és a gyártóval is kiszúrhat a fogyasztó ha a user hibája miatt ázott be és a gyártó mégis cseréli (persze nem halna bele 1-2 esetbe a gyártó de ugye az elv).
Amúgy meg valamennyire szerintem minden készüléknek por és vízállónak kell lennie mert ha telefonálás közben elkap egy zuhé nem megy tönkre pl velem volt ilyen hogy nem volt fedett hely esett és telefonálnom kellett. Videó: [link]
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Tiger. #32628 üzenetére
Hiába. Élesben egy leheletnyivel sem volt gyorsabb. Sőt, nekem lustábbnak tűnt. A dupla koppintásos ébresztésre se reagál mindig tökéletesen. A kijelzője is ronda szerintem, nekem túl mű színei vannak (mintha valami gagyi amoled lenne), de sokkal életlenebbnek is tűnt. Viszont az anyaghasználat és kezelőfelület valami rettenet.
-
-
Tiger.
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #31658 üzenetére
Swipe felfé és úgy marad, ahogy beírtad (vagy swipe le és következő javaslat, nagyon gyorsan korrigálható így). De pont az a jó benne, hogy 90%-ban nagyon pontos és eltalálja.
Arra érdemes figyelni, hogy nyugodtan beírhatjuk, space és amikor a másikat kezdenénk írni, akkor lehet az előzőt korrigálni így. -
enginev3.0
félisten
válasz
Tiger. #31125 üzenetére
Hangszóró cserével már volt beadva, recsegett az alsó, és kicseréltek benne minden hanggal kapcsolatos dolgot
Most kameralilulás miatt akarom beadni, vagy is az annyira nem érdekelne, az lenne az indok, és valami finom megjegyzés, hogy cseréljék ki a házat, a szélei azért sima hétköznapi használatban is kapnak kisebb nagyobb pofonokat, ami engem már zavar, tokba meg nem teszem
-
-
Loboda
senior tag
-
-
ferob
őstag
válasz
Tiger. #30778 üzenetére
Az a szám teljesen rendben van, mert feltételezem, hogy olyanra gondolsz, mint a Telekom esetében a +36309876543, de neked a További beállítások alatt kell a Hívásvárakoztatás elől kivenni a pipát, így foglaltat fog jelezni, ha hívnak, míg ha bekapcsolva tartod, akkor kicseng a másik hívónál és neked külön jelzi a hívást.
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #30618 üzenetére
Kb csak a Vipert nem teszteltem, a többi rom-ban mindegyikben működött, amelyik tartalmazta. Megvannak a system/media-ban az időjárás dolgai? Ha a frameworkből hiányozna akkor alapból nem is mutatná sztem.
Eddig volt? Vagy csak ráengedted a régi rendszerre, hogy frissítés, mert akkor ez a baj. Más ötlet nincs hirtelen. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Tiger. #30475 üzenetére
Igen, pár napja, 1 hete használom, hangosabb is sokkal.
De mondom viszonyítás kérdése.
Én a halkat úgy értettem, hogy lehet hogy 1 középkategóriás LG hangosabban szól,
vagy 1 alsó kategóriás samsung, de az fülsértő hangokat ad, meg recseg és a többi.
Ez meg nem torzít, van mély, szóval öröm hallgatni.Na visszatérve, használom a póver ampot. Nem is merem maxon hallgatni, félek hogy széthajtja.
Nem arra való 1 telefon. Féltem. -
Reddevil84
tag
válasz
Tiger. #30295 üzenetére
Köszi nem! Régen amikor desirem volt mérgelődtem eleget a főzött romokkal! Soha többet!
Pont ezért vettem a One-t mert számomra tökéletes a gyári Rom rajta! Egyedül a root hiányzik pont a backup miatt,de ez van a gari meg kell! Szerettem volna egyszerűbben megúszni a visszaállítás utáni dolgokat,de ha nem lehet akkor megoldom magam csak egy kicsit hosszabb úgy -
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #30039 üzenetére
Nekem is ez a a bajom (Maestro-t nem engedi a Play). Viszont! Már elindult a PayPal-os fizetés 13 országban pár hónapja, remélem 1-2 hónapon belül Magyarországon is működni fog és akkor semmi bajom nem lesz a mostani kártyámmal. Persze lehet átpártolok egy Visa-ra, de addig is lehetne egy-két app-ot vásárolni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Tiger. #29672 üzenetére
" A HTC szervizcsomag egy támogató frissítési szolgálat, amely egyesíti a korábban kiadott frissítéseket és a HTC élményt még megbízhatóbbá teszi. A szervizcsomagok ingyenesen biztosítottak. Győződjön meg arról, hogy telepítse a legújabb szervizcsomagot, ami segít, hogy a HTC tapasztalatok naprakészek legyenek. "
-
Kocsó
aktív tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Tiger. #29556 üzenetére
Mármint miben?
A HTC s appok már csak system appok nem pedig az UI szerves részei.
Ez azért jó mert így tudod őket frissíteni store on keresztül és nem kell teljes system upedatet várni miatta ha mondjuk bugot találnak a blinkfeefben. Gyors patch fel store -ra és boldogság van.
Mint a google appok.
Legyen az bármilyen rom, frissíthetők.markyy18
Az nekem valahogy mindig kimarad de idén majd megpróbáljuk. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is. Főleg a vízállóság miatt!
Csak aztán negatívum lett a nagy melegedés.
Bár vízben le lehet hűteni. Itt most ki is derül, hogy végleg!Most az LG G3 tetszik nagyon. Tényleg. Egyedül a UI nem annyira,
meg hogy akadozik a QHD miatt. Ha snapi 805 lenne benne, akkor nem lenne
ilyen gond.Szeretem a mostani One-t. Tényleg imádom, meg menő is.
De valahogy idegesít, hogy egyre több hiba jön elő rajta.
Kameralilulás... Az alap.De a hálózat eldobálása kellemetlen, hogy nem tudnak elérni.
Ott van az ágyon, ahol 3-as térerő van (mindig), de egyre többször nincs hálózat.... :S
És elég sokáig. Meg most a kijelzőben jelent meg 1 "kis" sárga folt. Ami kisebb melegedés hatására úgy megnő, hogy csak na.Persze minden telefonnak vannak, lehetnek hibái. Mármint mindegyik gyártóénak.
Még mindig jobb, mint ha a samu kigyulladna a zsebembenNa mindegy most szombaton leadom szervizbe. Régóta halasztottam, de most rászántam magam.
T-Mobilnál nem kell a dobozát is meg minden tartozékot vinni? Gondolom elég csak magát a készüléket.
Garipapír megvan. Bár eddig olyat még nem kértek. -
F_Gergely
őstag
válasz
Tiger. #29098 üzenetére
Én is arra akartam váltani, de mikor kiderült hogy a sztereo hangszóró csak kamu és igazából csak az egyik szól már éreztem itt gázok lesznek, és utána jöttek szépen a hibák, mint a beázás, magától elpattanó üveg hátlap, a pocsék hangszóró és mikrofon, meg a fene tudja még mi.
És hozzáteszem hogy a mai napig nincsen a készülékhez, gyári autós kit, és olyan dokkoló amivel tudod számítógépen keresztül szinkronizálni a telefont...
Maradok egyenlőre a One-nál, ez legalább nem kamu telefon! -
jozso1989
őstag
-
saintex72
aktív tag
válasz
Tiger. #29058 üzenetére
Hangosnak hangos, nem szól rosszul, de nem m7 szint az biztos. Nincs meg az a teltség minden tartományban. Annál jobban szól,mint a one kikapcsolt beats-el. Fülessel nem rossz, külsőnek eddig is bluetooth hangszórót használtam. De ha valakinek fontos akkor mindenképp meg kell hallgatni mert van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest