Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Már megoldódott köszi, én hülye usb 3.0-ába dugtam a sima 2.0 helyett és így nem lehetett küldeni adatot,csak törölni! Ki tudja miért... a lényeg hogy már gyönyörűen parancssorból települt minden ahogy kell!

-
svgyula
addikt
válasz
Janije24
üzenetére
Szia! A H60 L02 működik a pofozós ébresztés! Ami ennél elérhető az megy! Persze állandóan a "pro" verzióra izgatna rá
mert ezen csak két beállítás van. Nem találtam a rajzolós, ébresztést csak a pofozóst.
Csak azért raktam fel mert kíváncsi voltam mire jó egyáltalán! De az a helyzet, hogy nekem nincs szükség rá mivel van intelligens tartóm és az megoldja helyettem. Ja viszont eltávolítani csak úgy lehet ha az alkalmazáson belül leállítom! Addig ez a lehetőség nem elérhető(szürke) az alkalmazás info-ban. -
nickedez89
senior tag
Most kicsit más jellegű problémám van, sikerült egy Nexus 4-est félig téglásítanom!

Csak a bootloader van még rajta, de minden más törölve lett, recovery is meg a rom is természetesen ! A BL nyitott állapotban van, de mégsem enged feltenni semmit, csak törölni! Viszont nincs már mit törölni, abszolút elakadtam!
Nem tudjátok ilyenkor milyen megoldás lehetséges ?Most épp egy Nexus root toolkit nevű progival próbálkozom, ami ugyanúgy minden fázisra failed-et ír! Nem tud rátenni semmit, recoveryt se!

-
Janije24
csendes tag
Ja azért mert működik és aki erre vágyik annak lesz egy kis "öröme" .
Te miért írtad amit írtál???

Nyiván te sem tudtad előre mi lesz a reakcióm, nah látod én sem tudtam.
Nem is gondoltam,hogy lesz 1-2 okoska aki leszól azért, amiért egy fórum létre van hozva vagy is az , hogy az emberek írogassanak bele.

Here I am!

-
Janije24
csendes tag
Én nem mondtam , hogy nem segített sokat.
De a stílus néha hagy némi kívánivalót maga után.
Amúgy Xda developeren rengeteg minden fent van nem muszály szegényt sullykolnotok az ismétlődő kérdéseitekkel.Mikor ott az összefoglaló is!!
-
bullw
tag
Én nem tudok angolul. Van már ott úgyis annyi magyar, hogy lassan csak átveszik az angolok a magyart.
Amúgy meg ha a HUawei nem tudta megoldani a dupla taperolós dolgot, akkor egy app sem fogja ezt megoldani.B&W attól függetlenül elég sokunknak segített már. És olyat nem osztott itt meg, ami felesleges lenne.
-
Janije24
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tudom, elolvastam, tisztában vagyok azzal amit leírtál. (sajnos tudok én is angolul egy picit)
De nem tudtam, hogy nem szabad megosztani mások számára "hasznos" vagy "haszontalan" dolgokat .
Ha valakinek jó így akkor legalább kiélheti ezt a vágyát!
Amúgy meg ha jól tudom millió egy dolog előjött már ami le lett rágva, pl: mint a 3 gombos, stb...
Úgy , hogy legközelebb mindenkinek aki olyat ír ki amiről volt már szó említsd meg neki ,hogy ez már át lett rágva!!

De legközelebb odaírom hogy igazából nem úgy működik ahogy kellene mert a hardveresen nem támogatja , úgy hogy ne is szedjétek le!

De úgy gondolom mielőtt valaki leszed egy alkalmazást elolvassa a leírást.
Szomorú, hogy feltételezed másról, hogy nem olvassa el a leírásokat....Ezentúl ígérem megkérdezlek , hogy posztolhatok-e olyat ami már szóba jött régebben is.
Köszönöm a figyelmet és elnézést, hogy megosztottam amit megosztottam, sőt azt is , hogy ezt a szöveget is megosztottam.
Várom az "építő jellegű kritikákat" a Black&White fanatikusoktól!

-
Pystyke
tag
Jelszóval védett wifik feltöréséhez,
Jelszó kikerüléséhez tudtok tippeket adni?
Előre is köszönöm... -
Pystyke
tag
Van arra megoldás, hogy a kezdőképernyő
Meg a töltés közbeni háttérképek is
automatice elforduljanak?
Van egy kis tartóállványom, és
Állítva nem fér alá a töltőcsatlakozó... -
Pystyke
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Okosórám van (alcatel watch)
Akkor az óra oldja fel a képernyőt?
(Bár annak sok értelme nem lenne...)Inkább kérnén vissza az arcalapút,
Az látványos volt... -
akitto
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Az ok, megosztás opció van így is, csak ha a szivecske mentessél állítólag megmaradnak a magazine képek. Bocsi ha nem voltam elég érthető! 😀:-)
-
Black&White
addikt
válasz
Janije24
üzenetére
Már ez a téma is át lett rágva párszor és a lényeg a program leírásában is szerepel:
If you use the tap to wake feature the app will display a black screen, so the screen is actually running.
The battery consumption may be higher when activated! Do not use with LCD screens, OLED only!! -
nickedez89
senior tag
Könnyű menteni mert a megosztás gombra kattintva bárhová "küldhető", pl. Viber,gmail,wi-fi,es file explorer... stb.!
Pystyke:
Az intelligens feloldás az inkább ilyen bluetoothos balhé, okos órával feloldáshoz meg ilyesmi, tehát arc alapú feloldást én nem látok!
Ez a time-lapse meg vmi gyorsított vagy lassított felvétel opció, nagyon nem néztem meg, gondolom a szifon féle lassított felvételt akarják ezzel koppintani de az ilyesmi engem nem hoz lázba!
-
Pystyke
tag
Másoknak loli alatt van arcalapú feloldása?
Az inteligens feloldás mire való?Illetve a kameránál van a szépítés-fénykép-video választás mellett megjelent egy
Time-lepse is...
Az mire jó? -
akitto
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszönöm igy már világos!
Visszont nem látom a mentés opciót, igy is el tudod menteni a képeket? -
kalman1
csendes tag
Az lennen a kérdésem hogy van nekem egy Edigitálnál vásárolt Honor 6 H60-L04 ver telefonom és nem akar frissülni a a telefonon található frissitővel. Soha nem volt rootolva vagy piszkálva, csak a frissités amit kiadtak annak idején EMU 2.3 ról EMU 3.0 ra. Azota semmi . Mikor várható a lolli? azzel a frissitéssel mert én nem vagyok egy nagy telefon guru. A mostani ver. H60-L04V100R001C00B370. Válaszokat elöre is köszönöm.
-
pontpont
újonc
Sziasztok! Nekem olyan problémám van, hogy most óra állításnál automatikusan visszaállt egy órával a fenti kis óra és a zárolt képernyő órája. De az alkalmazás, ami mutatja az időjárást, a helyszínt és az órát az nem. Ha rákattintok behozza az óra alkalmazást, stopperrel, stb. És ott rendesen már az új idő van. Van ötletetek? Köszi.
-
Janije24
csendes tag
Aki esetleg vágyik a koppintós képernyő felébresztésre annak ajánlom ezt: https://play.google.com/store/apps/details?hl=es&id=com.jamworks.knockz
-
ocsem28
csendes tag
Hívás hangminőség gondra nincs orvosság,ötlet?
-
bullw
tag
Nagyfejű ne izgulj, szerintem senki se hitte el. hogy komolyan kérdezted ezt a gyökér könyvtár dolgot. Ha annyi számítógépes ismereted van, hogy ide tudj írni, akkor azért egy ilyen alap dolognak is menni kell.
Ha bármilyen fájlkezelővel megnyitod az SD-t, akkor eleve a gyökér könyvtárba jutsz, ennyi az egész.Meg látom nem tolong senki a segítséggel sem, de mondjuk, ha ez a kis cicamica (Macskalány) kérne segítséget, én is a gatyámat is elhagynám, hogy mindenemet felajánljam a szolgálatára
de úgy látszik, nem nagyon van rá szüksége sajnos 
Amúgy meg ne izguljatok ennyire, most már itt a várva-várt LP. Ezen izgult mindenki anno. Most már ki van fújva purhabbal a sok biztonsági hiba, hallelujjjaaaaa!!! Az meg hogy nem úgy megy az értesítési led, valamint a névjegyzék nem úgy rendez, azt hiszem mellékes, ha azt vesszük, hogy nem törnek be a telefonyba idegenek, és nem ET-re gondolok

B&W napokig adott tanácsokat, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy jöjjenek a gmailről üzenetek. Aztán kiderült, hogy az intelligens energiagazdálkodás nem is annyira intelligens, vagy épp úgy gondolták ferde szemű barátaink, hogy elég intelligens dolog, ha a google nem ébresztgeti a telefont, és akkor fél órával tovább lesz majd delej... Szóval vannak apróságok, amik nem úgy mennek LP alatt, mint KK alatt mentek. Szokni kell az új rendszert, és tesztelni. Aztán végül kiderül, hogy van e megoldás, vagy nincs. Én megvagyok most az LP-vel, vissza már nem akarok lépni, ámbár én is win 7-et használok PC-n
Egyébként azt vettem észre, hogy ha helyivel rakosgatjátok egymás után, akkor sok dolog megmarad. Viszont a 3 gombos tényleg teljesen új rendszert ad, még akkor is, ha a helyi után újra húzzátok. Szóval azért a régi rendszerből is maradnak meg dolgok, és ezért is van az, hogy nem mindenkinek működik egyformán ugyan az a ROM.
-
svgyula
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Szia! Úgy tudom a 4G-n nincs hanghívás jelenleg! Csak 2G és 3G de ha elérhető a 4G akkor az bezavar a hanghívásnak! Főleg akkor ha neked van de az ellenfélnek nincs és fordítva és a teló nem vált át! Ez azért még igen csak SCI-FI bár, a dual sim fóumon mindenki erre élvez el, hogy van a telóban B20 sáv és milyen gyors a net..........De milyen gyors-an el is fogy

-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
De kb. március óta volt 4G-m.

-
nickedez89
senior tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Nekem is azt ígérték,hogy majd küldenek sms-t mikor számomra is elérhető lesz a 4G! Persze ennek több hónapja, azóta jön az sms!

Amúgy annyi az egész, hogy csatlakozhatsz az LTE hálózatra, gyorsabb net! Meg elméletileg stabilabb vétel, tisztább beszédhang ha mindkét fél 4G-n van, stb.
Én még ezt nem tudom alátámasztani ugyebár!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem meg múltkor írtak, hogy yippiájé, már nálam is elérhető az új 4G vagy valami ilyesmi. Azt se tudom mi ez!

-
nickedez89
senior tag
válasz
ocsem28
üzenetére
Nálam "csak 3G"-re van állítva, mert a melóhelyemen sokszor eldobálta a hálózatot, mivel kereste az elérhető legjobbat! Mióta fix 3G-n van, sosem dobta el. (Azért 3G mert a kedves yodafone csak ígérgeti,hogy rendelkezésre bocsátja a 4G hálózatát a flottás előfizetőknek!
) -
ocsem28
csendes tag
Ciao.Nálatok a preferált hálózattípus mire van állítva?Gyanakszom,lehet hogy automatán nem áll át,mert mindig full a térerő még a pincében is ilyen nincs.Átraktam 2g-re ugy hallottak de recseget kicsit.Ez bizony valami hálózati gond,régi sim okozhatja?T-mobilban vágták le microsimmé,ott mondták cseréljem mert nem mai darab.
-
fil
őstag
válasz
Pystyke
üzenetére
"Loli alatt tapasztaltatok problémát a névjegyzékkel?"
Én csak olvasgatom itt ezt a névjegyzék mizériát. Nem értem. Én is Lollit használok ,mióta kijött. OTA frissítéssel tettem fel ,nem gyalultam semmit ,nem reseteltem ,és tökéletesen ,családnév szerint rendez...
(H60-L12 5.10.16) Én a gmail-t használom ,és annak (több accountnak is) a címjegyzékét. Ami korrektül van fölvéve "Családnév, Keresztnév" formátumban ,az jól is jelenik meg.
Úgy hogy szerintem ez nem lolli probléma... -
gulyasa
őstag
A nosztalgiázásról...
A H6 előtt egy Sony Ericsson Xperia Ray-em volt, 2012 elején vettem. Az egy 2011-es modell, (eredetileg) 3.2-es Gingerbread-el.
2011 végén és 2012 elején az utána következő modellek már a 4.0 Ice Cream Sandwich-el jöttek ki és már akkor hírezték, hogy az előző verziókra is lesz ICS frissítés.
Megjött...
Akkor is azt csináltam, amit most. Hónapokig figyeltem a többiek (a frissítést elvégzők) reakcióit a Ray fórumain.
Kinek így sikerült, kinek úgy, a lényeg, hogy nem sok pozitívumot olvastam.Így történt, hogy a H6 idei februári megvásárlásáig használt Ray-emen végig a 3.2 Gingerbread futott.

Egy a lényeg, nekem a (jól megszokott) használhatóság a fontos.
Mondjuk sokatmondó, hogy az asztali gépemen is még Win7 fut...
-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
Loli alatt tapasztaltatok problémát a névjegyzékkel?
Azt még benyelném valahogy, hogy keresztnév szerint rendez, és
Hiába állítgatom, nem történik semmi...
De hiába rendelek hozzá képet, meg csengőhangot,
Képtelenül, és alap csengőhangon csörög...Gyaluljam le, és próbáljam meg helyi frissítéssel felrakni, hátha úgy működni fog?
-
rafis83
tag
Most vettem észre, hogy a Magazine borítókhoz saját képeket is hozzá lehet adni

-
ocsem28
csendes tag
Sziasztok!Én is vettem egy honor 6-ost a Turbado oldalon eust 2 év garival(87700 FT-ért)
Ez egy H60L04-es típus.Frissitettem a telót,emui 3.1-re,aztán később 3 gombossal rátoltam sd-ről a lolli 5.1.1-et ,minden szélsebes,semmi laggolás,ujraindulás,nem volt sem fagyás,ám mégsem vagyok boldog,hogy miért???Mindenre jó a telefonom csak telefonálni nem,amikor hívnak én mindenkit hallok,csak engem nem hallanak :-( Már mindenki köpködi a telómat,hogy szart vettem,sebaj gondoltam bár fáj jöhet egy gyári visszaállítás hátha megoldja,sajnos nem lett jó.Gyanús a dolog mert minden más kifogástalan net, facebook stb gyors,sőt az akksi időm is 2 nap.Valaki segítsen légyszi mi lehet a gond?Még arra is gondoltam,visszaállítom valahogy kitkat-ra,emui 2.3-ra és tesztelem ha nem jó van rá 2 év gari,visszaküldöm.
-
kazsolt
tag
Szerintetek tudásban,sebességben a mate 7 gyengébb mint a h6? 2gb ram
Gondolkozok a cserén.. -
H.Roland
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi.
-
H.Roland
aktív tag
Sziasztok!
A B532-es 5.1 Lollipopot szeretném felrakni helyi frissítéssel microSD kártyáról. Az alábbi linken azt írja, hogy az SD kártyát formázzuk FAT32-re.
[link]Viszont az összefoglalóban csak az USB meghajtóra ír FAT32 formázást.
A kártyát egyébként gond nélkül felismeri a telefon, és már van rajta pár kép és videó is. Jelenleg a Windows Általános többszintű fájlrendszert ír, ha jobb gombbal klikkelek a kártyára.Most akkor kell FAT32-re formázni az SD kártyát vagy működni fog a helyi frissítés a jelenlegi "általános többszintű" formátummal?
Ha FAT32-re kell formázni, azt csak kártyaolvasón keresztül tudom megtenni? Jelenleg telefonon keresztül nem lehet formázni a kártyát.
-
Nagyfejű
aktív tag
kösz mindenkinek a kibaszott nagy segítségét.
-
törölt tag
Milyen menüpont alatt lehet a kijelző felbontàsàt àllítani?
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok.sd kártya gyökérkönyvtárba hogy megyek bele?
-
Bennyboy
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
ezt néztem ki: [link] viszont sehol sem látom mennyi gari van rá
-
Black&White
addikt
válasz
Bennyboy
üzenetére
Itmedia-ról itt van pár nap alatt.
Az, hogy már nem olyan megbízható, mint régen.Illetve olcsóbban kapsz, jobbat. -
Nagyfejű
aktív tag
van valaki érd diósd,budaörs,11,22,12 ker környékén aki tud segíteni frissítésben?
-
Bennyboy
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi a segítséget. Az összefoglalót olvastam de nem szeretnék külföldről rendelni ha nem muszáj. Mi a baj a kingstone-al?
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok.sd kártya gyökérkönyvtárba hogy megyek bele?
-
Black&White
addikt
válasz
Bennyboy
üzenetére
SDHC 32GB-ig, SDXC 32GB-tól.
UHS-3 átlagos H6 felhasználónak eléggé ágyúval verébre sztori, de ha esetleg máshol ki tudod használni az elméleti sebességtöbbletet és a felár sem okoz problémát, megveheted.
Azonban ne Kingston-t és ne onnan.
Összefoglalóban találsz eBay-es és egyéb linkeket, vagy gyors megoldásként pl [link] -
Bennyboy
őstag
Üdv!
Szeretnék 64gigás sd kártyát venni a telefonba. Ahogy néztem 10-15k között vannak. Mennyire számít, h UHS 1 vagy 3-as? Melyik a jobb? Az SDCA vagy a SDCX? Pl. ez megéri 15k-ért?[link]
köszi -
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Mióta kijött a stabil Lolli azóta fenn van L04-emen. Volt egy problémám a hanghívásokkal otthon (elfelejtett 3G-ről 2G-re átállni ha gyenge volt a térerő, és kvázi leszakadt a hálózatról), ez megoldódott, illetve a hangminőség is sokkal jobb. A rendszer kicsit döcögősebb, de még az elviselhetőség határain belül mozog. Néhány egyéb plusz dolog miatt is (intelligens feloldás stb) mindenképp marad.
Viszont van egy nagy szívfájdalmam. Az akkumulátor bekapcsolt WiFi-nél nagyon-nagyon gyorsan merül. Semmi olyan program nincs fent, amit korábban ne raktam volna fel, volt factory reset is. Kiszedtem minden felesleges védett alkalmazást, energiatakarékos módban van, kikapcsoltam a WiFi+-t, az auto szinkront is stbstbstb, nem változtat a dolgon.
Egy éjszaka alatt véletlen bekapcsolva felejtett wifivel 60-70%-ról 20-30%-ra is lemegy. Lolli előtt 60%-nál még simán kibírta másnap délutánig viszonylag aktív használat mellett is!
Akkumulátor infók: Adroid OS 21%, Android rendszer 16%, tehát általában az "Android" most elviszi az akksi 1/3-át, tehát többet fogyaszt, mint a kijelző! Sokat elmond, hogy az "előzmények" szerint a telefon szinte állandóan "ébren" van, és az Android OS tartja ébren.
Esetleg ötlet?
-
Pickit3
aktív tag
Lassacskán 3hét után kihúzza a gyufát a lollipop. A főképernyőre váltáskor az alkalmazásváltóból "híváslerakás" képet dob be (mindig). A lezárt képernyőt feloldva alulról felhúzott opciókra nem reagál. Néha előjön(kb 2naponta), hogy az érintésekre késve reagál. Néhány gomb nem csinál semmit vagy anomáliát kreál. Nagyon szórakoztató meg minden, de kezdem azt érezni, hogy az l04 is megkapta a developer ágat.
Kissé szétbarmoltam a rendszert, de nah.. jobban bírta a 3.0. Ha nem javítják ezeket akkor vissza a stabil 3.0-ra vagy a 2.3-ra.(Az utóbbira csak nosztalgiázni.)
Remélem ezzel nem indítok polgárháborút.(4.4 vs 5.1)Pedig jó móka lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aerol
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Black&White: az időjárás widget is megoldva. Bevallom este nem értettem, hogy mit írsz, de így reggel már leesett

Köszönöm!

-
Pystyke
tag
Edigis készüléken három napja nyalókázom....
Amiért váltottam, az megvan,
Jobban kezeli az akksit...
Viszont a telefonkönyv...
Nem elég, hogy kereszgnév alapján rendez,
Akármi csinálok vele,
De pl anyámnak hiába állítottam be képeg, meg csengőhangot,
Alapértel.ezett hangon, kép nélkül csörög... -
aerol
tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
aerol
tag
Sziasztok,
Ma nekigyürkőztem és feltettem nyalókát. Edigis L04 készülék, zárt bl és nincs rootolva. Előtte gyári alkalmazással csináltam egy mentést. Ahogy olvastam, többen is úgy csináltátok, hogy helyi frissítéssel kezdtétek, majd a szentháromsággal folytattátok. Részemről előtte az összefoglaló alapján csináltam egy wipe data, factory resetet, aztán hajrá. Frissítés után mentés visszaállítása. Minden simán ment

Az első pár óra tapasztalata az, hogy van egy-két furcsaság. Az egyik az, hogy nem jelenik meg az alap időjárás app.
Kerestem mindenhol, az alkalmazás keresőben meg is találom, de elindítani nem tudom. Van vmi ötletetek, hogy hol lehet a gubanc?A másik apró dolog, hogy amikor lapozok az appok között, akkor a hátterem is "mozog". Ez eddig nem volt és egy kicsit zavaró. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Az eddiginél jobb akksi és memória kezelésről még nem tudok nyilatkozni. Viszont a stagefright detector-nál már csak egy sor piros, igaz ezzel se vagyunk kint a vízből.

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A supersu friss, a root során tette fel a multitool. Ennek ellenére jön a hiba, amit írtam.
-
Black&White
addikt
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A PNF root csak nekem nem megy a 5.10.16-on?
(SU error - error: only PIE are supported)Sajnos nekem se jelez a Viber, nem értem miért

-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja értem köszi! Hirtelen azt hittem elkerülte a figyelmem ez a beállítási lehetőség!

-
geotom
tag
Bocs de nem értem, hogy a javasolt helyi frissítés után minek kell a 3 gombos?
Nem elég egy gyári visszaállítás?
Üdv! -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Light Flow-val (fizetős verzió, ~500Ft) be tudsz állítani mindent a 3 alapszín egyikére.Sajnos intenzitást, custom color-t nem.
Sőt, hogy fokozd a hatást, a Camera Flash-t is kezeli mellé.
Esetleg...
-
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Időjárás frissül, lehúzással keresés is megvan.
Témák passz, nem emlékszem milyen volt, de nálam most nincs design mappa, van viszont luxury, de üres
H60-L12 B532 -
Macskalány
csendes újonc
Én is feltettem a Lollipop-ot. Csak én úgy csináltma, hogy a HiCare-ben valahogy kikutattam - odatévedtem - a frissítésekhez és onnan szedtem le közvetlenül a telefonra. Ott aztán már nyomta is(a frissítő menüpontban), hogy jujujj, frissítés van.
Ha a böngészőre várnék,még most is jönne. A mobilon keresztül pedig kb 20 perc és lent volt.Lehet,hogy a kis sárga barátaink valahogyan megoldották, hogy csak a mobilra suhanjon a cucc?

Náltatok frissül az időjárás app rendesen? Nálam nem. Egyik app sem akar frissülni, csak mondhatni elég hektikusan, illetve, ha rákattintok. Valamint a lehúzással történő keresést nagyon hiányolom, köddé vált. Van,akinek még ez megvan?
Nekem lejöttek új témák is! Másnak is? Bár még így is hiányos pl. a Luxury vagy a Design mappa, de már haladás. Apropó, tudok valahogy újat létrehozni?
-
doongoo
addikt
válasz
gyurkamásik
üzenetére
H60-L12-t mutat, 3-gombossal ment fel. No restore, full új belakás, semmi sem laggol.
-
kasee
aktív tag
Rootolni lehet a telefont pc nélkül? Ha igen valaki leírná a bevált módszert.köszi
-
gyurkamásik
csendes tag
Sziasztok,
Nálatok is (H60-L12 tulaj vagyok) H60-l02-t mutat a telefon LP ROM felrakása után? ez OK?
Amúgy
- belső, majd 3 gombos LP frissítés és KK adatok restore után (cust, data és misc) néhány program lag-gel, vagy nem indul (FB reader nem találja az SD kártyát, Fifa pl nem indul)
ez normális?
- email sem tud egyik indamail fiókomba belépni (másikba igen)ezek miért lehetnek?
köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- Linux haladóknak
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mert ezen csak két beállítás van. Nem találtam a rajzolós, ébresztést csak a pofozóst.

de úgy látszik, nem nagyon van rá szüksége sajnos 
sok helyen 3g egy nagy nulla , van viszont B20 4g , és itt már tulajdonképpen nem az a lényeg hogy mennyivel gyorsabb a 3g nél hanem hogy mennyivel gyorsabb a 2g nél...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)