Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Nundee K.
üzenetére
Nálam is üres, ha erre gondolsz.
Én csináltam más miatt egy FR-et és azt értem el, hogy pl nem volt telepített billentyűzetem és így már a google fiókom se tudtam bepötyögni. Gondolom más alap appok is eltűntek a telefonról, csak nem vettem annyira használatba, hogy megnézzem, toltam fel rá újra a ROM-ot...

Más: Ha majd kijön egy újabb hivatalod ROM, akkor unroot is kell vagy elég visszatennem a gyári recovery-t a Flashelés erejéig?
-
Nundee K.
tag
Sziasztok!
Lolli-ra frissítést követően az alapértelmezett alkalmazások ablak üres lett, valamint a google névjegyeimet nem lehet rendezni, fix-en ragadt a "vezetéknév rendezési elv+vezetéknév elöl".
Másnak is ilyen, vagy marad a FR+reinstall? (L04)
-
bisket
csendes tag
Sziasztok, hozzám is ma érkezett meg a telefon.
A kérdésem az lenne, hogy ha még életemben nem csináltam ilyen frissítéseket, mennyire nehéz dolognak nézek elébe? Kicsit tartok az egésztől.
Nekem is az edigitalos L04-es van (emui 2.3-vel) és látom nagyon sokan mondják hogy érdemes felfrissíteni az EMUI 3.1-re.Másik kérdésem hogy egy microSD-t is tervezek hozzá rendelni és a leírásban szereplő ebay-es linknél az alábbi [kártya] megfelelő lenne bele?
Előre is köszi!
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
3 gombos frissítésnél mit és mennyi ideig kellene látnom a kijelzőn?
Jelen pillanatban a "Honor powered by android" van 10 perce.Köszi!
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez
üzenetére
Úgy fest "megoldódott" a LED probléma.
Tehát az alkalmazások nem tudták lázba hozni a LED-et, feltettem a Light Manager - LED Settings-et, de továbbra sem működött. Kis utánajárással kiderült, hogy a LED csak 4 színt támogat.
- Piros
- Zöld
- Sárga
- FehérTehát a LED értesítés kezelőkben ezen színek valamelyikét kell beállítani, különben nem villog. Nexus után ez "visszalépés", max eljátszogatok a villogások sűrűségével, hogy meg tudjam különböztetni mi mit jelent.
Üdv!
-
bandi0000
nagyúr
ez a fényerőszabályzás nem úgy működik, hogy beállítok egy értéket, aztán rányomok autóra, és a beállított érték alá sose viszi csak fölé?
-
komyka
tag
Üdv! Tesómnak néztük ezt a telefont, aki januártól Amerikában lesz egy-másfél évig. Kérdésem annyi lenne, hogy az itthon megvett telefont tudja majd kint is használni?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Light Managert feltettem, beállítottam, de továbbra sem villog a LED, sem vibernél, sem Facebook (lite) alkalmazásnál.
Vmit még kéne rajta variálnom? Védett alkalmazásnak beállítottam a Light Managert, azon ne múljon
Köszi: RR
-
bandi0000
nagyúr
honor honlapjáról csak felraktam 3 gombossal az újat, itt amúgy ha rossz sw-t is rakok fel elsőnek akkor ha következőnek jót rakok fel elvileg nyoma se maradna nem? bootloaderbe nem nyúlok bele szal...
-
bandi0000
nagyúr
ezt találtam illetve raktam fel, ez ugye jó?
-
bandi0000
nagyúr
romot le akartam tölteni, de nem találta az oldalt, tud valaki linkelni működőt?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
ezer köszönet.

-
bandi0000
nagyúr
H60-L04 gyári ROM-ok:
-EMUI3.1, Android 5.1.1 B521 (régió: Európa)
Ezt kell felrakni ha nekem is edigitálos L04 van ugye? és ha ezt dobom nem lesz gari vesztés, ez ugye nem béta ?
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
bocsi figyelmetlen voltam,ha b109 szeretnék akkor a B370 után ujra rollpack és b0109?ezer köszönet a segítségért
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
nagyon köszönöm úram a rollback után ha a b109 ralom fel otán erőszakosan ajánlani fogja a b370 et?belső tárhelyről mehet ez is?ksegítséged elöre is köszönöm szépen
-
bandi0000
nagyúr
Miért léptek vissza5.1 ről? Ennyire rossz lenne?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok! H60-L04 telomon 5.1.1 van belső tárhelyről csináltam a frissítés,szeretném vissza tenni a telóm b109re vagy b370re,ahoz a hionor-ról előszőr a downgrade packet kell feltenni? vagy az vissza teszi egyből a b109 emui 2.3 ra? ezt is lehet belső tárhelyről?
-
akitto
tag
Hard reset után, elveszett a dark (black) téma amit eddig használtam, keresgéltem le töltöttem vagy kettőt de valahogy nem kezelik a magazin unlockot, nem tudom mi lehet a probléma? Esetleg valaki tudna-e valami sötét téma linket küldeni, azt meg köszönöm...
-
Mezso
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sziasztok!
H60-L12 B532-ről szeretnék visszatérni KK-ra. Van B500 csomag a H12 esetében is a visszatéréshez? -
bandi0000
nagyúr
Meg is kaptam tetszik
viszont van valóság alapja annak hogy annyira is melegedhet hogy levállhat a hátlap?Illetve dupla koppos feloldás van?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az értesítési LED beállítására van lehetőség? Az alkalmazások nem villogtatják (pl a viber).
Hol kéne engedélyeznem?Vagy csak 3rd party alkalmazásokkal megoldható?
Nundee K.: nem téma, én se láttam, ezért kérdeztem
-
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
A bootlander nyitása a garanciavesztés oka...
Ami a root-olás első lépése...
(ahogy itt olvastam, mert nekem még ötlet szintjén se merült fel...)
A frissítés, meg a root-olás két külön dolog... -
Black&White
addikt
válasz
Pystyke
üzenetére
Ezt (root),Huawei/Honor vonalon maradva, láttad már így leírva valahol?

Illetve a hivatalos úton végrehajtott szoftverfrissítés sem jár garanciavesztéssel.Tök mindegy, hogy az OTA, Helyi, vagy esetleg 3 gombos módszerrel lett végrehajtva.
Amibe esetleg beleköthetnek: ha nem a régiódnak megfelelő ROM-mal adod le gariba.L04 esetén ugye sokan használtak maláj, taiwani KK ROM-okat (B380,B390) is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
végig olvastam, na már most nekem a mókolás nélküli frissítés az eddig úgy ment hogy volt keret progi, sony esetén pl pcc, rádugtam és megcsinált mindent magától, persze ahogy olvastam itt se bonyolult csak itt le kell tölteni egy jó romot aztán azt felvarázsolni rá, mindenesetre ha meg lesz a telefon akkor jövök vissza még rinyálni

Amúgy 5.1.1 alatt szoftveres gondok, valami nem jól működne vagy elrontottak stb ismert? vagy egyenlőre nincs ilyen?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
asszem kezdem érteni, az L04-re 5.1.1 a legfrissebb, ha kihozok most egyet edigitalbol akkor azon 5.1.1 lesz vagy a 4.4.2?
ha a 4.4.2 akkor simán tudom frissíteni gépről, vagy mókolnom kell hozzá hogy felmenjen rá?
-
bandi0000
nagyúr
én stabil ágon maradok
elegem volt régen is utáltam a rootolást hogy legyen egy stabil telefonom most se fogom elkezdeniamúgy gondolom gari vesztéssel nem járna az hogy ha rá mókolom, de ha jól értem hivatalosan az 5.0.1 vagy hasonló első lolli van rá ugye? Előbb utóbb megkapná hivatalosan az 5.1-et is az edigitálos változat is nem?
-
M3oH
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Kábellal kell rámókolni
Ha lenyitod az összefoglalót, abban le van írva a frissítés menete. Nem egy nagy munka. Gyári szoftver stabil és nincs vele gond. Én Nexus vonalról jöttem, nem volt csalódás. Azt kell eldöntened, hogy stabil ágon leszel vagy a developer ágát követed. Stabilt felrakod és nemlesz gondod vele. Dev pedig 2 hetente frissül. -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
ne haragudjatok meg hogy nem olvasom végig a fórumot, de igyekszek

Mennyire jó vétel a telefon? P8 lite van hasonló árban, de tudásba alatta van a honor 6 nak, szoftverileg patent a telefon? gyors stb? megbiztató?
-
suhi84
tag
-
Pystyke
tag
válasz
suhi84
üzenetére
Tavaly november óta használom nagy-nagy elégedettséggel...
Két ok miatt van ennyi buherálós hozzászólás
Add1, nemrég jött ki hozzá a lolipopp-frissítés,
kicsit trükkös a telepítés...
Add2, elég sok a kínai kétkártyás teló, ami mindenféle csirkelábakkal kommunikál,
Azokat büntetlenül lehet basztatni, az Edigis-t meg nem lehet csak frissíteni...Nagyon jó kis teló ez,
A kamerája nagyon jó, a mindenféle ájfonokat, meg hasonlókat megeszi reggelire...
Az infratávirányítója nagy áldás...
Ajánlott vétel...
20 év alatt volt pár jó telefonom,
De ez messze üt mindent... -
Nundee K.
tag
válasz
RootRulez
üzenetére
Üdv!
Ha jól láttam, KitKat-en még lehetett, Lolli-n viszont már nem lehet szerkeszteni az értesítési felület összetételét. (Kemény 1 nap használat után írom mindezt
)Mellesleg Üdv a topic többi lakójának is!
Tegnap lettem (én is) H6 tulaj, eD-s akcióban. A perfect összefoglaló lassan már fejből megy.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az értesítési sávval kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Első: Az értesítéseket oda lehet-e szögezni? Van egy profilkezelő alkalmazás, amit enged félrehúzni, igaz ekkor bedob egy ablakot, hogy biztos törlöm-e, mert az az alkalmazás hibás működésével járhat. Szóval én azt szeretném, hogy ezt félre se lehessen húzni, "jó helyt van az ott"...
A második: Személyre lehet szabni a az értesítési terület gombjai, WiFi, képerynőforgatás és társai gombokat, nem találok rá opciót.

Gyári 5.1.1 ROM-om van.

Köszi: RR
-
zaskar
senior tag
válasz
suhi84
üzenetére
Minden telefon topikjában találsz olyan embereket, akik szeretnek kipróbálni ROM-okat, kísérletező kedvűek, vagy egyszerűen ez a hobbijuk. Na én nem vagyok ilyen, ezért használtam iPhone-t évekig a Honor előtt. Aztán tavaly decemberben váltottam, mivel szerettem volna nagyobb készüléket, mint az iPhone 5, és nem utolsósorban 800-as LTE sávot is. Viszont akkor nem volt meg a keret egy iPhone 6-ra, ezért választottam a Honort. Bátran állíthatom 11 hónap használat után, hogy mindenféle mókolás nélkül is teljesen problémamentesen működik. Szerintem még most is ajánlott vétel. A kameráról meg annyit, hogy nem rossz, de zárt térben, kevesebb fénynél egyik telefon sem teljesít túl fényesen. Ha most kéne választani helyette valamit hasonló árban, bajban lennék. 5 colos méretben még mindig az egyik legkompaktabb, és súlyra sem nehéz, az akkuideje viszont kiemelkedő. A gyári 5.1-es frissítés után utóbbi nekem jelentős mértékben javult.
-
suhi84
tag
Sziaztok!
Páromnak szeretnék telót venni.
Jelenleg két verzió van a Honor 6 és a G3.
Úton van a baba és szeretnénk megörökíteni a fejlődését képekkel, videókkal. A G3 képességeit láttam zárt térben az elfogadható. A Honor hogy teljesít e téren?
Olvasgatom a fórumot és 90%-ban csak a ROM-lást látom. Gyári állapotban ennyire tele van gyermekbetegségekkel? Eddig egyik telómat se rootoltam, se nem romolgattam ezért, ha nem muszáj most se tenném. Leírnátok milyen buktatói lehetnek gyári romnak?
eDigitálos akcóban megvenném a hétvégén, ha megrősítetek ebben.
Köszi! -
RootRulez
félisten
válasz
Black&White
üzenetére
N4-en az van és ez nem olyan volt.
Akkor meglehet, hogy azt tette fel, pedig ezzel a DOS-os cuccal számozgattam... :\ -
RootRulez
félisten
Feltettem ezt a TWRP Recovery-t, hát csak 3 gomb volt benne, ami a
- reboot
- factory reset
- clear cacheSzóval most fogtam és megint a CWM ment fel. A kérdés az, hogy okozhat-e problémát, ha közöttük nem tettem vissza a Stock-ot, hanem a TWRP-re simán ment a CWM...
-
Black&White
addikt
Alapesetben minden repül a telefon belső tárhelyéről.
Nézd meg mi van beállítva a fényképezőgép app-nél hova ment.Ha külső SD-re, akkor nincs gond megmaradnak.
Ha a belsőre, akkor mentsd ki őket valahova (van biztonsági mentés alkalmazás is), a belső tárhely, DCIM mappában találod őket. -
KLiFF
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Értem, még egy kérdés a fényképek megmaradnak? ( azt írtad a leírásban, töröl minden adatot)
-
KLiFF
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen helyi frissítéssel. szép és jó is volt pár hétig mígnem megbolondult.
-
KLiFF
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
a http://www.hihonor.com/hu/pages/support#?view=downloads
oldalról töltöttem le -
KLiFF
csendes tag
Helló, újra eltűntek a kezelő gombok és a háttérkép, meg a felső lehúzható menük.
Valaki járt már így?????, gyári beállítás visszaállítással megoldódik egy darabig.....
3.1 emui van rajta
Vagy nem kell valakinek a teló 50ért eladom.
-
Black&White
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Launchert a Beállítások/Alkalmazások kezelése/Alapértelmezett alkalmazások menüpontban tudsz beállítani.
L04-re nem kell gapps csomag, minden google alkalmazást tartalmaz, ami alapesetben szükséges.
Nem tudom mi lehetett nálad, de 3 gombos telepítés után felesleges FR-t nyomni, az már előtte legyalult mindent a flashelés során.
Még előtte megértem, de utána szerintem nem kell. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Feltettem a H60-L04C900B521 gyári ROM-ot, leszedtem rá az APEX launchert, de amikor megnyomom a "home" gombot, nem kérdezi meg,hogy melyik alkalmazás főképernyőjére ugorjon és a beállításokban sem találok olyan opciót, hogy alapértelmezett indítóképernyő.
Ha leszedtem a honor oldaláról a gyári ROM-ot, ahhoz még kell vmi gAppsot telepíteni custom recovery telepítést követően?
-
Hzi
aktív tag
Segítség! Törölni akarok egy levelező appot, de nem engedi, mert "aktív eszközkezelő". A Play-ben sem tudom deaktiválni. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

volt sok panasz rá, de ez mindenhol meg van pár embernél
Az lesz a tuti és 3 gombossal told az új telora.

Azóta én is megtaláltam az értesítési panel szerkeszthetőségét.