Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
Aki már L04re feltette:
Külső alkalmazás tud sdre írni?
Jobb a videó hangja?
Fm rádió hangosabb? -
Janije24
csendes tag
Üdv!
Eddigi tapasztalatok a B521-el kapcsolatban.
Elég gördülékeny eddig a rendszer nem akad nem gondolkodik.
2 hibát véltem eddig felfedezni már ha annak számít.
Az egyik hogy touchplus fólia esetén hiába van levéve a rezgő visszajelzés akkor is rezeg, a másik meg hogy ablakos toknál még minidig csak kb az ablak 65%-t tölti ki, szóval durván egy centis fekete keret van az ablakon belül és abban egy fránya óra se időjárás se semmi más ....
Az akkumulátort szerintem jobban igénybe veszi a rendszer. -
doongoo
addikt
H60-L12 B532 HD felbontáson

kb. 3000-3500 ponttal több, mint 4.4.2-n
-
avlisz80
tag
Sziasztok! 2 kora reggeli hülye kérdés:ez az OTA-n való frissitést jelzi a telefon vagy én keressem illetve szokott lenni adatforgalom eldobás az helyre állhat a frissítéstől?A telefon T-től van és b370-es!
-
danielgalaxy
aktív tag
511-re is simán felment helyivel. Mérföldekkel simulékonyabb mint a beta és végre az aksiadatokat is gyűjti.
-
elroysk
tag
en B507 beta-ra frissitettem es minden tokeletes.
stabil, gyors es mar nem is melegszik mint a beta. -
microsd81
csendes tag
Sziasztok! Ezt a frissítést ami ma kijött, fel lehet tenni a B380-ra, vagy vissza kell menni B370? S ha igen hogy kell visszatenni a 370-t? Előre is köszönöm a segítséget!
-
nimba1
aktív tag
Van mini nézet, 4G kapcsoló, dupla kopp sztem nincs.
-
wyltord
csendes tag
nálam eddig jó. B370 rol frissítve
-
nimba1
aktív tag
Na gyerekek kipróbáltam B114-re letöltöttem a B521-et. Kikapcs és 3 gombossal feltette.
Benne van a navi sáv elrejtése, okosvezérlő. -
monyo12
tag
Nálam is fennt!

-
Smithy87
senior tag
Viszont mivel fent maradtak az appok ráeresztettem egy antutut, alig haladta meg a 39K pontot

-
Becksman
őstag
Durva pont mai nap került fel a honor 7 teszt és ekkor jött a 6 frissítés is

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Yeeaaahh !! Felraktam király !!! Thanks !
-
Garold
senior tag
L04 lolli alatt működik a dupla koppintásos feloldás, vagy csak én nem találom.
Az inteligens feloldást már sikerült belőnöm a MiBand karkötőmmel, de azt szeretném hogy a képernyő is feloldható legyen dupla koppintással ha a Band bt hatótávolságban van.
Az intelligens feloldás azért kell mielőtt valaki megkérdezné, mert a mobilt céges policy alapján kötelező jelzárral védenem. Ha ez nincs beállítva nincs céges levelezésem és VPN-em sem. -
Smithy87
senior tag
Srácok letöltitek a b521 et felmásoljátok valami bármire és helyivel feltoljátok ennyi a trükk.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt az értesítési sáv bárhonnan lefelé húzással már a Nova is tudta. Naon szerettem, ez jó lesz, alszom egyet a frissítére és megjön az OTA Így lesz értelme a lebegő gombnak. Eltünteted a navsávot, lebegő gomb bekapcsol, lefelé húzással pedig jön az értesítési sáv. Faca!)
-
Garold
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Kérlek akkor oszd meg velünk, hogy hogyan is működik...tényleg kíváncsi vagyok!

-
orrlyuk
aktív tag
Srácok, bár 3 Nexusom is volt már (nyitott bootloaderrel), ehhez a telefonhoz retard vagyok.
Megtenné valaki, hogy csupa félkövérrel kiírja ide, hogy pakolom fel a hazai edigi / T netwörkben forgalmazott 04-esre az új Lollit? Ez a link megy fel, 3 gombos metódussal?
Ha jól sejtem,teljes gyalulás melegen ajánlott...
Hálaaaa...

-
Strauss
senior tag
Gondolom B507 - re nem megy fel az EU rom, valaki leírná a sorrendet , hogyan tudok eljutni a Fullos Romig?
-
Black&White
addikt
Én múltkor megtettem, fordítva.És működött (persze nem lett NFC-m, meg dupla tárhely)!

Az 532-es telepítők is megegyeztek.
Persze azt is megértem, ha nem kockáztatsz!
#8559 Kovakoma:
-Képernyő közepéről (vagy egy tetszőleges, szabad területről)húzd le az értesítési sávot egy lefele pöccintéssel
-Kereső ablakot csalogasd elő ugyanott, egy felfele pöccel. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkora király azért nem vagyok, hogy kipróbáljam az L02-t az L12-re, de előre is köszi (ravasz vagy
) 
-
Garold
senior tag
Érdekes hogy OTA-n nem jelzi Lolli a frissítést, pedig többször is csekkoltam az után is hogy felkerült a hihonor.com-ra. Mindegy, már folyamatban van a helyi frissítés.

-
Pickit3
aktív tag
H60-L04C900B521 [link]
Az a C900 nem tetszik nekem, de ettől függetlenül majd kipróbálom. -
Becksman
őstag
Végre
Le a kalappal legalább gyorsan (viszonylag) megkaptuk india után
Ma vagy hnap feltolom 
-
RAVEN59
tag
Sziasztok 5.9.16 ra hogy megy fel a legujabb?
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hi ! L12-re ?
-
wyltord
csendes tag
pdf nincs hozzá sajna de gondolom vissza kell térni B370 re
-
törölt tag
Na végre kint van az eu-s lolli a kérdés már csak az hogy ha feltettem az indiai stable verziót arra hogy lehet ezt rárakni?

-
wyltord
csendes tag
és már honor 6 ra is

-
wyltord
csendes tag
honor 6+ ra fent a lolli a hihonor .com-on
-
Lagabor11
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia, neked mi a tapasztalatod, hogy megy, minden ok?
Köszi előre is.
-
Becksman
őstag
válasz
:eL.BaNDiTo:
üzenetére
ez mindenkinél így van aki b507et kapott... EU-s lollit kell kivárni azon minden rendben lesz remélhetőleg.
Am akinek hiányzik a dupla kopp az flip tokkal simán pótolhassa. Nekem is van egy Doongoo kollégától (lehet rosszul irtam a nicket.) ,de lényegében ugyanazt adja mint a dupla kopp csak még védi is a teló kijelzőjét vmennyire

-
:eL.BaNDiTo:
csendes tag
most vettem észre hogy az indiai B507-nél a Motion control menüpont alatt nincs nekem semmi opció... nagy fehérség... másnál is?
-
Black&White
addikt
H60-L02 5.10.1 OTA Update: [link]
Egy kicsit előbb jött, mert most többnapos party-time lesz Kínában.
-
törölt tag
A napokban felraktam a hihonor.in-en található stabil lollipopot, mert több helyen is olvastam hogy ugyan az mint az európai változat lesz(?), előtte B507-es európai Lolli béta volt fent, a build száma ugyanúgy B507 maradt szóval nem lett belőle B510, valamivel stabilabbnak meg gyorsabbnak tűnik mint a béta volt de amúgy semmi extra, viszont pár alkalmazással kevesebbet telepített fel, nem volt billentyűzet, tükör alkalmazást stb. ami eléggé érthetetlen és idegesítő volt de aztán megoldottam. A Mozgásvezérlés menüpont alatt eltűnt minden beállítás szóval semmit nem lehet beállítani, az Akkumulátor menüben meg nem jelzi ki hogy milyen alkalmazások mennyit fogyasztottak stb, a záróképernyő háttérkép elég hibás valamikor magától megváltozik a felbontása a képnek mintha ránagyítottak volna, a térerő jel fölött meg folyamatosan kivan írva hogy 4G ha megy a net ha nem, ez nem tudom hogy hiba e de bétában ilyen nem volt.
Másnál is előfordultak ilyen problémák? -
Felidax
csendes tag
Szerintem a telefon maga korrekt, ha nem a legdurvább grafikájú 3Ds játékokat akarod vele fullHD-n tolni, akkor nem sok panasz lesz rá. A teljesítménye még szinte mindenre elég.

Más kérdés az elbxxxott support... én marhára megbántam, hogy hittem a huawei marketing rizsájának...

-
ch13
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozok egy Honor 6 megvételén. Mi a véleményetek megéri-e még ilyet venni, esetleg milyen alternatívái vannak?
Válaszokat előre is köszönöm!

-
nimba1
aktív tag
Én amíg lemegy ez a káosz (L04) addig visszatértem B114- re.
Jó egy kicsit nosztalgiázni
-
Strauss
senior tag
Aki B507/ B511 es után tette fel a stabil verziót ossza már meg , hogy van -e vmi különbség a 2 verzió között...
Előre is thx. -
doongoo
addikt
Bár gondolom nem sok mindenkit érint, azért gondoltam leírom hátha másnak is jól jön (mehet az összefoglalóba is akár)
NFC hang elnémítása Lollipop alatt (azaz ha NFC címkét észlel a telefon, akkor nem pittyeg hangosan):
Előzmény: KitKat alatt az xposed frramework telepítésével és az Nfcunlock... modul telepítésével ki lehetett iktatni a csipogást, de Lollipopra nincs működő xposed a mi telónkra, azaz más megoldást kerestem és találtam.
A hangot nem lehet menüből módosítani, mert az apk-ba (NfcNci.apk) vannak beleforgatva a hangfájlok. Ezért az apk-t kell hozzá módosítani. tartottam tőle, de gondoltam kipróbálom és bejött.
Ehhez kell egy néma(silent).ogg hangfájl és a telón az APK Editor program (free verzió elég).
Hangot töltöttem le a netről és átneveztem simán start.ogg, end.ogg és error.ogg nevekre (ezek vannak az eredeti apkban) és felmásoltam a telóra őket.
Előfeltétel: rootolt telefon és egy megfelelő root fájlkezelő.
FONTOS! A gyári alkalmazásról készítettem egy biztonsági mentést (ha valamit elrontanék, ne kelljen újrahúzni a romot az NFC képesség miatt) /system/app/NfcNci/NfcNci.apk
Megnyitva az apk editort kiválasztottam a "select apk from app" menüpontot, majd jobbra fent 3 pötty "system apps" és innen az "NFC szolgáltatást"
A feldobott lehetőségek közül a "simple edit (file replacement)" menüpontban kiválasztottam az "audios" fület és itt a szerkesztés lehetőséggel a korábban lementett fájlokra (start, end, error) cseréltem a hangokat és végül az egészet mentettem. Ekkor kiírja, hogy hová mentette a fájlt (gen.apk néven). Nálam ez a storage/emulated/0/apk editor/tmp/gen.apk útvonal volt
Átneveztem a fájlt NfcNci.apk-ra és felülírtam vele a rendszerfájlt.
Beállítottam a jogosultságokat rw-r--r-- és aztán egy újraindítás.
NFC bekapcs, próba, címkét olvassa és nem csipogÉs miért kellett ez nekem? Én NFC gyűrűt használok a képernyőzár feloldására és itt megőrjít, hogy mindig csipog a teló. A bluetooth feloldás (Lollipop újdonság) nekem nem pálya, mert a hatókörön belül mindig feloldja a képernyőzárat (irodában asztalon hagyott telónál a vicces kollégák számára szabad hozzáférést adva). Ennél biztosabb a gyűrű.
-
bullw
tag
Ma én is lefrissítettem a B532-re. Kivettem a készüléket a szilikon tokból, és rájöttem megint, hogy milyen szép. B310-em volt fent, rootolva, meg fagyasztott alkalmazásokkal, így azokat olvasztottam, majd jött az unroot is. Aztán visszatettem az eredeti cecoveryt, majd jött a 316, majd az 532. Aztán most jön a belakás, tesztelés folyamat.
Már jól elszoktam a telepítgetéstől, mert a 310-es ROMon is jól elvoltam, de most már itt a stabil LP és lehetett váltani.
-
-
gulyasa
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Csak megjegyzem, a Gmail nem mindig jó MSExchange levelezés kezelésére, mert pár helyen (mint nálunk is) nem elég a szokásos fióknév/jelszó/szerver/port/stb megadása. Tartománynevet is használnak, azt pedig a Gmail nem tud - még az a megoldás sem működik, ha a felhasználónév így van megadva Gmail kliensben bejelenkezéshez: TARTOMÁNYNÉV/felhasználónév...
-
poirot
őstag
Az alapértelmezett értesitési hangot bongo nem tudom megvaltoztatni hiába jelolok ki masikat rögtön visszaall a bongora. Tudna valaki segiteni? Koszonom
-
xtibi
tag
válasz
tomcraft29
üzenetére
A melegedés, nem Honor op kérdése lesz, hanem valamelyik app. Nekem ilyet az Outlook csinált a múlt héten. Töröltem, azóta csodákat művel az akksi. Azóta olvastam itt-ott, hogy az utosó frissítés nagyot csapott rajta.
A Viber is be tud csípődni, ezen kívül a Messenger, a Letöltéskezelő vagy a Médiatároló sem aprózza, ha belendül. Pocsék, amikor lángol az ember zsebe.Más. Tud valaki segíteni, hogyan lehet exchange (céges) naptárat a teló alap naptárába beleszinkronizálni? Vagy mivel tudom a PC Outlook-ról Gmail naptárba szinkronizálni?
-
Black&White
addikt
válasz
juventusfan
üzenetére
Hátlapi, lehetőleg USB2-es port, HiSuite reinstall.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Olyan segítőkész vagy és ezt olyan boldogan teszed, nem akarsz lenni topigazda, hogy még boldogabban tehesd ezt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
phanfantom
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
nagyon segítőkész vagy, köszönöm
egyelőre megvárom míg megjön magától, ha nem, akkor ehhez vissza fogok "nyúlni"
gondolom nem tart sokáig megcsinálni, de most nincs időm rá -
Black&White
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
Tessék: [H60-L12 B532]
Telepítheted Helyi frissítéssel és 3 gombos telepítéssel (ajánlott) is.
Részletek az összefoglalóban. -
phanfantom
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
értelek, nincs probléma

nekem amúgy a B316 óta semmi nem jött, hiába frissítek rá manuálisan, szóval nem tudom, hogy lehet az amit írtál, nyilván nem értek hozzá és nagyon nem is érdekel a dolog, csupán írtátok, hogy az akksi 20-30%-al jobban bírja lolli alatt -
Black&White
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
A B532 LP az utolsó.Egyébként az összefoglalóban mindent megtaláltok (bármilyen furcsa [ezt nem konkrétan neked, mielőtt..]).
-
tomcraft29
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Igen!
Itt elég jó gyűjtemény van: xda developers forum: "[OFFICIAL] Honor 6 (L02, L12, L04) Stock ROMs"
-
phanfantom
senior tag
válasz
hetfield88
üzenetére
L12-őn B316 a legutolsó, ami pár hónapja jött, legalábbis nálam
-
Black&White
addikt
válasz
tomcraft29
üzenetére
Az nem volt normális.
Nálam B526 óta nincs semmi komoly probléma.
Talán annyi, hogy néha Playről egy picit döcögősebben települnek az app-ek, de más nem. -
tomcraft29
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem újraindítás, hanem 4-5 napi használat után... szóval valami csúnyán kiakadt rajta. Csak azt vettem észre, hogy "izzik" valami a zsebemben.
-
Black&White
addikt
válasz
tomcraft29
üzenetére
Ha ez a melegedés az első indítás környékén jelentkezett, az teljesen normális.
A LP-ra váltásnál a rendszer az összes telepített alkalmazást újraforgatja az új futtatási környezet, az Art miatt.
Ez pedig sok-sok processzor idő, ami meg a melegedést hozza. -
tomcraft29
tag
dettó, B370 - B380 - B390-eket használtam nem volt velük ilyen probléma.
A beta Lollipoppok már más tészta - én ott tapasztaltam melegedést: B506, B511-nél is... (Sőt egyszer a B511-nél szinyatosan felforrósodott, bekapcsoló gombra nem reagált - csak akkor nyugodott le mikor kinyomtam a szemét telejsen és újraindult. Valami beakadt rajta, de nagyon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert a rezgő visszajelzés kikapcsolása nem működik az oké,,, de az ablakos tok így elég értelmetlenné válik:S
stabil, gyors es mar nem is melegszik mint a beta.

EU-s 5.0 kijött vagy mikor fog hivatalosan?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)