Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
válasz
Pystyke
üzenetére
az IGO szülinAPP-ot meg lehet menteni valahogy?
Én ES File Explorer-el tudok biztonsági mentést csinálni az appokról .apk formátumba az SD kártyára. Ha kell, csak onnan feltelepítem és kész.
De ha csinálsz egy biztonsági mentést a telefonról, akkor az az alkalmazásokat is lementi, majd vissza tudod állítani. -
Shingen
addikt
válasz
Pystyke
üzenetére
IGO szülinAPP-ot meg lehet menteni valahogy?
Én úgy tudom, hogy ha 1x letöltötted mikor ingyenes volt akkor mentődik a gmail profilodba és utána le tudod tölteni újból a playből.
Lehet engem is félre vezettek így nem 100%
DE nem próbáltam még én is most akarok majd telot gyalulni. -
csonkadavid
tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Ezek ilyenek. Csavard vissza finoman. Az összes tepsi telefon tekeredik egy kicsit. Nekem is meggörbült egy kicsit a zsebemben. Finom csavarással visszaegyenesítettem. Egyébként a hátlapja tiszta hepehupa, úgyhogy csak kijelzővel lefelé nézd meg, mert lehet hogy egy kicsit púpos a hátlap.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Pystyke
üzenetére
Az ebay-ali se rosszabb mint a hardverapró.
Ott is arra kell figyelni mint a hardveraprón.... a megbízhatóságágra. Ennyi.
Nem kell dramatizálni. Én már legalább 7-8 cuccot rendeltem és mind megjött eddig.
Most egy telo tokot várok ami még nem ért ide, viszont az eladónak 33.000 értékelése van. (február 2.-án rendeltem) Gondolom hogy nem az én 1500 ft-omnál akar lelépni. -
Black&White
addikt
válasz
Pystyke
üzenetére
Ezt (root),Huawei/Honor vonalon maradva, láttad már így leírva valahol?

Illetve a hivatalos úton végrehajtott szoftverfrissítés sem jár garanciavesztéssel.Tök mindegy, hogy az OTA, Helyi, vagy esetleg 3 gombos módszerrel lett végrehajtva.
Amibe esetleg beleköthetnek: ha nem a régiódnak megfelelő ROM-mal adod le gariba.L04 esetén ugye sokan használtak maláj, taiwani KK ROM-okat (B380,B390) is.
-
suhi84
tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pystyke
üzenetére
Nekem a gyári, szürke van. Még csak két hónapos, de semmi baja, viszont nem okos, inkább buta. Képernyő automata ki-bekapcsoláson kívül sajnos nem tudja az értesítés jelzést, emiatt nyitogatni kell. Vastagabb is vele a készülék, nekem így nem fér bele az autós tartóba, viszont nem tágul a ki-berakosgatástól.
-
poirot
őstag
válasz
Pystyke
üzenetére
Nekem ablakos tok van, szintén Edigiteltől, de nem erre számítottam, hiányolom róla a rögzitő fület, néha felveszem, csak úgy lifeg, olyan vékony, gagyi érzetét kelti az eleje. most már szilikonos tokot vennék, habár itt valaki fényképen mutatott füles megoldásút, fényképpel, de azt azt hiszem máshonnan szerezte be.
-
fil
őstag
válasz
Pystyke
üzenetére
"Loli alatt tapasztaltatok problémát a névjegyzékkel?"
Én csak olvasgatom itt ezt a névjegyzék mizériát. Nem értem. Én is Lollit használok ,mióta kijött. OTA frissítéssel tettem fel ,nem gyalultam semmit ,nem reseteltem ,és tökéletesen ,családnév szerint rendez...
(H60-L12 5.10.16) Én a gmail-t használom ,és annak (több accountnak is) a címjegyzékét. Ami korrektül van fölvéve "Családnév, Keresztnév" formátumban ,az jól is jelenik meg.
Úgy hogy szerintem ez nem lolli probléma... -
theooracy
aktív tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Na, figyelj, akkor leírom, hogy hogyan csináld, lépésről lépésre:
-számítógépre töltsd le ezt a csomagot, az összefoglalóból: EMUI3.1, Android 5.1.1 B521
Ez egy WinRar Zip lesz. Ha nincs a gépeden WinRar, (amivel ki tudod csomagolni) innen le lehet tölteni: [link]
-Csomagold ki a számítógépre ezzel a progival ezt a WinRar Zip-et. (Ha telepítve van a gépre a linkelt progi, csak rá kell kattintani és utána már adja magát...)
-Ha kicsomagoltad, kapsz egy "dload" nevű mappát.
-EZT a mappát másold át a telefon sd kártyájára. (Ott nem kell neked semmi féle mappát csinálnod, ezt a kicsomagolt mappát másold át.)
-Ha megvan, telefon kikapcsol és onnan mehet a háromgombos indítás.
Kb. ennyi...De mindezek előtt szerintem csinálj egy visszaállítást megint, hogy tiszta legyen a kép.....
-
-
törölt tag
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Régen a p6ból 3fajta volt, mégis simán megfértünk egymást mellett. Ráadásul a kínai és az eu-s p6 tulajok támogatták egymást. Emellett egy összefoglaló is gyérítené a hozzászólásokat, mivel ott már a sok újoncka megkapja a választ a kérdésére.
Más:
Mivel én is reklamáltam hogy egy fórumot kéne csinálni ezért csináltam egy összefoglalót. Szeretném ha valamelyik nagykutya megkeresne(vagy akárki) és én elküldeném neki bár kibővítésre szorul. Vagy inkább prototípus, de legalább van valami kiindulási alap. -
válasz
Pystyke
üzenetére
Emuiban tudtommal nem különbözik, csak a 04es típus később kapja meg a frissítéseket, de hardveresen(nfc és dupla simslot) kivételével azonosak.
sárgásodási hajlamról akkor lehetne nyilatkozni, ha gyártás után kb ugyanannyi idő telne el míg hozzájutsz egy AS vagy EU modellhez. De ez ugye nincs így, mivel az AS modell többet áll mire EUs tulajhoz kerül.
-
svgyula
addikt
válasz
Pystyke
üzenetére
Szia! A "fényképész gomb"

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kedvenc zene a mai napra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Független ÚJSZERŰ/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4567
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- iPhone 16 Pro Max 512gb tökéletes állapot
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(ZaZa Remote-tal)