Hirdetés
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitya103
tag
Ti szoktatok használni a képernyő energia takarékosságot? Ami le veszi a fel bontást 720x1280-ra?
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok megmaradt 2db üvegfóliám honor 6hoz ha valakit érdekel írjon privátot. 1000ft/db postázom is.
-
Vitya103
tag
köszönöm a választ másik hogy az értesitő led csak sms-re jelez erre van esetleg valmi meg oldás?
-
Vitya103
tag
bocsi hogy hülye kérdés ha buld-szám h60-L02C00B535 akkor elvileg ugye B535 van rajta arra a b803 nem fog fel menni igaz?
-
Vitya103
tag
a b550 is stabil rom?
-
Shoo
senior tag
Hali!
A B524 jobb mint a B521? Érdemes frissíteni rá? h60-L04re lenne
-
pistuka25
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, már meg is rendeltem

-
Szevi
tag
Sikeres volt a telepítés. Remélem pozitív eredményeket hoz. 1 hiba már van, google kereső minialkalmazás nem működik.
-
Bass
addikt
Nekem nincsenek ilyenek,igazából a legstabilabb droidos telom eddig,csak,unalombol inditom ujra :-) A mm betának is nálam annyi baja van hogy éjjel 100-rol kb 90%-ra esik a töltöttség és a gmail nem szinkronizál csak,ha bekapcsolom a kijelzöt de betudom a beta rendszernek,lollin sem volt semmi bajom vele.
-
JÁCINT01
csendes újonc
sziasztok Recovery es Bootloader nyitás után nem működik a három gombos, se a hang fel + bekapcs kombináció ,telefon nem Vált át erre a kettő gomb variációra sos,,,,,,,,,,,,,,,, mit tehetek ?a hang le +bekapcs megy rendesen.valaki tud segíteni
-
Black&White
addikt
válasz
pistuka25
üzenetére
Amit ajánlok, az a Nillkin TG, illetve a gyári TouchPlus TG előre.
-TouchPlus Tempered Glass-t itt tudsz venni: Flosmall
-Ha sima, TG védelmet akarsz extra funkciók nélkül, akkor a Nillkin cuccokat ajánlom:
Nillkin front TG+hátlapi fólia
Nillkin TG Back
Utóbbi már alig-alig elérhető, érdemes sietni a rendeléssel.zedorf4 & Szevi: miért erőltetitek a B527-et?Nem EU-s készülékekre szánták.
Sokkal jobban tennétek, ha csinálnátok egy tiszta telepítést, B524-re.
B370-ről (KK), vagy B521 után is telepíthető. -
Szevi
tag
válasz
zedorf4
üzenetére
Hali, sajnos ezek a jelenségek nálam is rendre előjönnek. Nem tudtam megfejteni az okát. Tegnap pl. 72%-on volt este a teló, wifi sem ment, mégis reggelre 0%-ra lemerülve kikapcsolva találtam. Ha biztosra akarok menni minden este töltőre teszem. Nagyon idegesítő már. Nem lehet megbízni benne.
-
Ceree
senior tag
Nekem Lollin tovabbra is igy van... (L12 B535).
Ami a legujabb nyugje, az a random programok elinditasa utani azonnali bezaras. Elinditod 1-2mp es bezarja. Eljatszotta ezt mar nevjegyzekkel, uzenetek progival, UC browserrel, de meg a beallitasok menuvel is. Csak a restart segit, de nem tudok mi idezi elo.
Ugy indult, hogy elet legjobb teloja. De stabilitasban az Alcatel 997D-m igazabol jobb volt az utolso JB rommal. Nagyon varok egy hibatlan romot a kis honorra, remelem az MM eljut addig, mert egyebkent nagyon szeretem.
-
zedorf4
csendes tag
válasz
zedorf4
üzenetére
Sziasztok!
A novemberi írásom óta (H60-L04, B527) annyi a változás, hogy a teló teljesen rendszertelenül újraindul(egy hétig semmi majd egy-két naponta), vagy éppen kézben van és használom vagy fekszik az asztalon. De úgy, hogy amikor megjelenik a HONOR felirat utána nem kér pin kódot. Ilyenkor az akkuidőt jelző grafikonból eltűnik kb. 5-8 óra, mintha ki lett volna kapcsolva. Egy órával ezelőtt az asztalon fekvő telón sikerült elkapni az újraindulást... Teljesen tanácstalan vagyok. Többször lett 3 gombossal felrakva a B527-es meg gyári vissza, stb... -
pistuka25
csendes tag
Üdv. Szeretnék venni a telóra fólia helyett valami értelmes üveget. Sok hozzászólást végignyálaztam, sok halott linket találtam :-( Honnan érdemes rendelni előre hátra? Köszönöm a segítséget. Jó 7végét :-)
-
JÁCINT01
csendes újonc
Sziaxtok nem sikerült meg oldani a fenteb említett problémát ,meg nagyon a katyvasz.bootloadert hogyan kel vissza zárni ?
-
elroysk
tag
uj beta a lathataron es szabad regisztracio: [Limited Public Release] , most latom hogy indiai beta.
-
elroysk
tag
Ez a gmail értesítés egyre rosszabb a béta ban, először csak késve jelzett, majd csak a képernyő bekapcsolása után, most meg már csak akkor ha elindítom a gmail t. Ez katasztrofális!
-
imiadmin
őstag
Help!
bebepesztettem a touchplus glass-omat...

nincs valakinek elfekvőben egy? -
fil
őstag
A telefonon hol vannak a névjegyek? A SIM-en vagy a telefon saját addressbook-jában?
Ha a sim-en akkor - ahogy írtam - a telefon név jegyzék kinyit ,alul menü klikk ,exportálás/importálás kiválasz és értelem szerűen.
Ha nem a sim-ről vann szó ,akkor menü -> Beállítások -> névjegyek másolása ,innen értelemszerűen. -
FSM
újonc
Köszönöm a választ. Sajnos ennél részletesebben kellene, hogy segíts, ha tudsz. Ezt megtaláltam, mármint az exportálást/importálást a neten, csak annyira nem értek hozzá, hogy azt sem tudom, hogy hol importálok, exportálok? A telefonon a névjegyek közt? A telefonon a gmailben, a gépen a gmailben?
Előre is köszi! -
JÁCINT01
csendes újonc
Köszi a választ,hát a három gonbost nem akarja be venni honor logonal be fagy ,egyedül úgy érzékeli ha gépre dugók a telot ilyenkor körben usb jel alatta installing update ....5% ig el megy a kék csik majd meg áll?ja és mivel telefon belsejéhez nem derék hozzá a 527 dload mapaba raktam sd karira
-
Ceree
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Még gyengébb, mint Lolli alatt? Ezt nagyon szomorúan hallom.
Ebben a tekintetben abszolút KK volt a nyerő. -
JÁCINT01
csendes újonc
Egyszerűen nem tok vele mit csinálni be ki kapcsol magától honor logon nem lép tul!sós valaki valami ötlet vagy szervizben tudnak vele mit csinálni?803mat toltam 517re extrém digitálos
-
FSM
újonc
Szeretném a telefonon lévő névjegyeket áthelyezni a Gmail címtárba. Próbáltam utánaolvasni, de nem akadtam rá hogyan is kellene? Tudna valaki segíteni?
-
JÁCINT01
csendes újonc
sziaxtok amatőr módon elsőnek cselekedtek utána olvastam,honor6 edigitalos lolli 5.1.1 527 volt rajta ma ma helyi friss...nyomtam neki egz azt hiszem 803 uttanw olvastam csak 550 re.lehet fel tolni meg is van q baj ki be kapcsol a készülék honor logoig ?valaki tud segíteni
-
gal3
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát igen, mindenkit megzavart, hogy a többiekkel ellentétben én akarom a boot hangot. :-)
Lehet, lassan veszem a bátorságot és átállok a B535 stabilra, hisz látom, már a 6-ost próbálgatják sokan.
Úgy láttam, hogy unroot mindenképpen kell a váltás előtt. Annyit mondjon már meg valaki, hogy ha 3 gombos (minden gyalu) módszerrel teszem fel az új ROM-ot, a local.prop fájlt akkor is vissza kell előtte állítani eredetire? Vagy ez csak OTA frissítésnél lényeges? Illetve van olyan mentési módszer, hogy lementem a dolgaimat (telepített programok, beállítások, stb) Kitkat alatt és utána vissza tudom húzni vele a szűz Lollipop-ra? HiSuite vagy a beépített biztonsági mentés progi (tényleg az hová ment, mert internet elérést kér) alkalmas ilyesmire?
-
Shoo
senior tag
Hali!
Az energiagazdálkodáson és a kényszerített GPU renderelésen kívül van valami beépített cucc vagy akár külső program, amivel optimalizálni lehetne a játékokat? Pl. lejjebb venni a részletességet.
Galaxy S5ön a Mortal Kombat X tökéletesen fut, de nem annyira szép a kép, a Honoron meg szebb, de néha-néha picit megakad, nem vészes, de zavaró.H60-L04-re még mindig a legjobb és legfrissebb az EMUI 3.1?
Köszi!
Üdv! -
Pickit3
aktív tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ház akkor asszem én vagyok a boss, mert ultrára rakom és így 0%- ot eszik éjszaka.
Ezt az értéket úgy produkálja, hogy megjárta az 53fokot. -
válasz
bandigyerek
üzenetére
A rendszer elküldi az appokat csucsukálni, és időnként felkelti őket, hogy elvégezzék a szükséges dolgukat: szinkronizálás, stb. Ezt egyre ritkábban teszi, annak függvényében, hogy meddig pihen a teló kikapcsolt képernyővel (lásd grafikon). Vagy valami ilyesmi.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
https://www.quora.com/What-is-Doze-mode-in-android-6-0-Marshmallow
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azmiaz? A Doze mode?
-
Black&White
addikt
Igen, az üzemidő az valóban gyengébben alakul, mint Lolli alatt.
Viszont a készenléti fogyasztás az parádés!
Nálam stabilan 1% éjszakánként és semmit nem kapcsolok ki.
Szóval szeretjük a Doze Mode-ot!
-
miska95
újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, bevált

-
plck
tag
Még mindig nincs downgrade B805-ről?

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi! Csak az OTA rész érdekelt. Megcsináltattam vele én is. 😃
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szedted vagy szedte?
-
miska95
újonc
Hello
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy szeretett kis hatosomat ma reggel éjszakás műszak után(hiszen a legrosszabb ötletek mikor máskor jönnének...
), hirtelen felindulásból megpróbáltam frissíteni 6.1.1es developerről b806os marsmallowra az eredmény pedig egy remek kis bootloop lett.
Próbáltam a multitoolban unbrickelni, de nem akarja rányomni az img-ket, adb és hisuite nem veszi észre, pedig fennt van minden driver. A 3 gombos 5 %ig jut utána semmi...Root sincs rajta, úgyhogy abszolút kilátástalan vagyok
Valami ötlet?
Előre is köszi

-
Black&White
addikt
Fent van a B811.
A log szerint csak stabilitás, fogyasztás és a szokásos biztonsági frissítések terén hozott változást.
Amúgy 110MB körül volt a csomag, de meglepetésre volt vagy fél óra, mire felküzdötte.
Asszem az indiai MM-re is érkezett valami.

-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Mi a gyenge pontja a Honor 6-nak?
Most látom, hogy 199USD
Az már nem rossz ár. Gondolom. -
XDModesty
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Annyit mondott hogy nincs is olyan ismerőse aki csak üveget cserél, mert hogy ez ritka...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Oh, f*ck és tényleg

Ezer bocs innen is, gal3!

-
Black&White
addikt
Szegény gal-t mindenki félreérti, ő akarja azt a boothangot!
Csak a jelenlegi ROM-on nem elérhető!
Meg kéne nézni egy másik ROM-on, ahol van, tartalmaz e a Build.prop egy megfelelő kapcsolót.
És azt hozzáadni a jelenlegihez.
Sajna én most ezt nem tudom megtenni.L02/12-re megjött a B811-es Update
-
gal3
csendes tag
válasz
svgyula
üzenetére
Sajnos az EMUI 3.0 (B317) nem tartalmaz ilyen opciót a Beállítások/Hang menüben. Nyalókába meg még nem mertem belevágni.
Ráadásul nekem pont az a baj, hogy nem működik (a hang), hiába van bekapcsolva. A hang fájl is ott van, bekapcsolva is be van, megy is az anim, de hang mégsincs.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Ébresztő rezgése hogyan kapcsolható ki? Hülyét kapok tőle. Egyszerűen nem találom sehol.

-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Tegnap egy szerencsétlen mozdulat után a mobilom pofán landolt a földön, ez pedig a felső plexi repedeset eredményezte. A kijelzo tökéletes mindenhol tehát csak az a felső üveg vagy mi cucc repedt. Hol lehet ezt olcsón javítani? Vannak már tapasztalatok? Előre is köszi.
-
gal3
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Root van. A build.prop-ban csak egy ro.ads.bootanim=true bejegyzést találok, ami ide kapcsolódhat. :-(
-
fil
őstag
Két BT eszközt tudegyidejűleg kapcsolódni hozzá? Pl. Car bt vagy bt fejhallgató és okosóra?
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy ilyen használt telefont, azon azt írja a gazdája, hogy 6.0 beta szoftver van.
Mint laikusnak elárulnátok, hogy ez cserélhető-e egy hétköznapi ember számára és egyáltalán szükséges-e?
Köszi a választ! -
morfajet
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Köszönöm. Az ikonszámlálóban valóban nincs benn a Facebook. Sem a messenger vagy a viber.
Gondolom nincs ötleted hogyan lehetne oda felvenni.
A fülest meg megnézem, mindenesetre köszönöm a hathatós tippeket!
-
bandigyerek
senior tag
válasz
morfajet
üzenetére
Ha hosszan rányomsz valamelyik képernyő üres részére, előjön aluról egy menü, ahol a widgeteket, az ablakátmeneteket, háttérkép-beállításokat találod. Van ott egy olyan, hogy –Egyéb beállítások- és azon belül az –ikonszámláló-. Ott lehet bekapcsolni az üzenetek számlálását. (Ha nincs ott a FB, vagy be van kapcsolva, akkor passz)
Beállítások- Hálózati alkalmazások. Itt lehet belőni, hogy valami használjon Mobilnetet és/vagy Wifit vagy ne. Ill. a Beállítások- Védett alkalmazásoknál állítsd be, hogy a Messenger tovább futhasson képernyő lezárás után is. Hátha…
Nekem a Samu, Skullcandy és HONOR headsetem is van és mindenféle extra állítási lehetőség nélkül működik. Nem tudom mit állítgattál, de kapcsold ki, hátha jó lesz.Ha tévedek, majd jól leugatnak, és kiigazítanak. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ebben a tekintetben abszolút KK volt a nyerő.

Ezt az értéket úgy produkálja, hogy megjárta az 53fokot.
), hirtelen felindulásból megpróbáltam frissíteni 6.1.1es developerről b806os marsmallowra az eredmény pedig egy remek kis bootloop lett.