Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuri_1
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Mi a baj az NFC-vel? 5.10.1 tökéletesen működik, és ugyanott van ahol volt:Vezeték nélküli hálózatok/egyebek/NFC
+ értesítési sáv/parancsikon/NFC
-
Misi1980
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
A lehúzható menüben a parancsikonokra katt és ott a legultolsó helyen van.H6 pluson igy van.
-
Messzala
csendes tag
Naszóval. 30 percig aktív volt a hisuite kapcsolatom, de amint alvó módba lépett a telefon, már meg is szakadt.
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Olvasgatom a lollliról a tapasztalatokat.Nekem Honor 6 Plusom van az új lollival és ugyan ezek a hibák nekem is jelen vannak.Névjegyzébe a sorrend állítás,em tudok értesítési hangot mósosítani.Ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így hanem Ti is.Remélem hamarossan jön egy hibajavítás.
-
Shingen
addikt
válasz
Messzala
üzenetére
Addig nyomkodtam én is a telora telepítést míg nagy nehezen kiírta a telo Hisuite-ot, de hozzád hasonlóan állandóan lecsatlakozik és kiírja a pc-n a suit csatlakozás.

Ez egyre gázosabb arról nem is beszélve a névjegyeket lementettem a Hisuittal és nem tudom visszatenni így hogy lecsatlakozik. Jól megszívtam..... -
Messzala
csendes tag
Érdekes, nekem gond nélkül csatlakozik a HiSuite-hoz, de random lecsatlakozik. Mintha alvó állapotba lépéskor történne ez,mert ha felélesztem a telefont, akkor újra csatlakozik. 3 gombossal raktam fel a lollit, mert helyi frissítéssel nem volt az igazi. Ezután egyből megkérdezte, hogy aktiválom-e a HDB (vagy hbd?) módot, hogy usb hibakeresés nélkül is csatlakozzon a hisuite-hoz.
szerk: usb csatlakozási módot is választottam és így már nem dobálja a kapcsolatot

-
-
MunezXBK
nagyúr
Ultra akku funkció is távozott?

-
bullw
tag
Na akkor pár probléma ami kavarja itt nekem a dolgokat. B&W sokat segített, de ide is kiírom. Mondta hátha valaki még szív vele.
L02-esem van.
Három gombossal teljes gyalulás után raktam fel az B532-t. Rootolva is van. A Google alkalmazásokkal szokott pár bug előfordulni, kb. push üzenetek nem jönnek. B&W mondta, hogy nem mennek itt a KK-nál megszokott dolgok, mint ahogy írta is, nem szabad követni az összefoglalót ebben az esetben.
Ha a tárcsázóba a *#*#426#*#* kódot beütöm, akkor a wifi és mobilnet életjelek nem minden esetben szoktak pozitív számok lenni. Több esetben mínusz előjelű ez a szám, és ezért nem mindig kapok értesítést, üzenet, mail, stb kapcsán. Ha valakinek ugyan ez fent áll, írja meg legyen szíves, mert ha csak én sz.ok vele, akkor újra húzom szerintem 3 gombossal. Van egy alternatív megoldás, amit B&W tanácsolt, most az megy tesztelés alatt, igazából úgy néz ki beválik, csak az állapotjelző sort kavarja meg kicsit. Lehet megy majd a 3 gombos.Nálam is előfordul, ami Shingen kollégánál. Tehát ha felrakom USB-re akkor az USB hibakeresés opció inaktívvá válik. Újra bekapcsolni csak úgy lehet, ha a fejlesztői opciót a legfelső csúszkával kikapcsolod, majd újra be. Ekkor újra aktív lesz és ki is kell választani az USB hibakeresést.
-
Shingen
addikt
Nem akar csatlakozni a telo a Hisuite-hoz.
Telefonba engedélyeztem a fejlesztői beállítást bekapcsoltam az usb hibakeresést.
És nem csatlakozik.
Leszedtem Pc-ről a Hisuite-ot újra telepítettem úgy sem.
Vmi ötlet.
Mert a névjegyzéket ezzel mentettem le így nem tudom visszatenni....... -
MunezXBK
nagyúr
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Fura, nekem ugyanazok a hangok maradtak, amik előtte is be voltak állítva.
-
nagymolnar
tag
Új én is úgy tettem fel a servicet, nekem ment. Ami újdonság 2.3 után végre 3.1-ben ismét van a kocsi kijelzőjén térerő kijelzés, eddig béna volt a "térerőtlen pöttyök halmaza".... Hurrá!
Hiba hogy ha nem fogadott hívásom van, kiteszi csíkba a képernyőre és elvileg elhúzással már tárcsázza is. Na a tárcsázó megnyílik de ott lemerevedik... Másnál is van ilyen hiba? Szerintem egyébként jó ez a ROM... -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Nekem a névjegyzékben van lehetőség választani, hogy akarod látni a névjegyeket, csak hiába állítgatom, nem változik semmi.
Ezen kívül nem találom az NFC beállítást, valamint hiába állítok be alapértelmezett csengő ill. értesítés hangot, a totál alap honor hangok szólalnak meg mindkettőből. Nekem inkább ez verzió a beta, mint az 511
-
Black&White
addikt
válasz
bkiky01
üzenetére
Ritka kivétel, de azt mondom: itt most ne menjetek az összefoglaló után, mert az még a KitKat-re volt megírva.
LP-nek viszont más Play Services kell és ebből lehetnek csúnya szívások.
Ha viszont úgy csinálod, ahogy az előbb írtam, akkor frissíti magának automatikusan a megfelelőre. -
Shingen
addikt
Legyalultam a telot, 3 gombossal feltettem a Lollit újra kíváncsi leszek most mit fog produkálni a telo........
-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagy nehezen összejött az összefoglalóban levő leírásodat követtem, de hibával mindig megállt a play-ből a telepítés, de végülis összejött...
a fene egye meg..
-
bkiky01
senior tag
Feltettem lolli 5.10.1-et.. Hogyan lehet a gapps-t feltenni?
Se TWRP-vel, se CWM-mel nem sikerül, Error Code 40-el kidovja..
Van valami megoldás erre, vagy csak manuálisan lehet egyesével a szolgáltatásokat feltenni..? -
danielgalaxy
aktív tag
Ebben az 521-ben valahogy nem találom az NFC kapcsolót sehol sem...
-
Sumak
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Értettem én...
-
Sumak
csendes tag
válasz
Shingen
üzenetére
Én így csináltam:
- Backup (névjegyzék, híváslista, sms, appok, képek...) sd-re, amit biztonság kedvéért átmásoltam a gépre is.
- reset, restart
- miután nem ment a 3 gombos feltettem helyivel, majd az olvasottak alapján újra feltettem 3 gombossal
- backup vissza töltésNekem így egész jól muzsikál, csak a névjegyzéket kócolta össze egy kicsit. Telepítéstől reggel 9-10-ig 3%-ot merült, igaz éjszakára ki volt kapcsolva.
Black&White:
Több türelmet nem mindenkinek egyértelmű. Nekem is Ti segítettetek, nem vagyunk mind műszaki zsenik.
-
Sumak
csendes tag
Böngészőben rendesen jelennek meg. ráadásul nem mindegyiket cseréli fel, csak elvétve néhányt.
Ráadásul a híváslistában is jól jeleníti meg, csak a névjegyzékben van kavar.
Ami még furcsa, hogy megjelent négy telefonszám név nélkül, ami eddig nem volt. Bánatomra nem is tudom kinek a száma...
No mind1, majd kialakul, bizakodó vagyok. 
-
Black&White
addikt
Édes istenem.

-
tomcraft29
tag
válasz
tomcraft29
üzenetére
Felraktam a B521-t...
Szinte minden hiba megszűnt, kivéve azt, hogy még mindig vannak olyan alkalmazások amik elszállnak az értesítő sávból (egy ideig futnak, majd eltűnnek, pl: My Data Manager)...
Gyorsabb lett (bétához viszonyítva, B511)... Mintha egy picit több memóriát is enne,de még így is maradt bőven (kb. 1,75Gb free). Ami eltűnt a bétához képest, az ikonok kinézete, a bétában teljesen máshogy néztek ki + a zár képernyőn ott egy pontot kellett egy kereszt 4 irányába elhúzni attól függően, hogy mit szerettem volna (SMS, hívás, fényképezőgép, meg még valami volt...). Érdekes miért tértek vissza a B3xx kinézethez/funkciókhoz mikor az tök jó újítás volt...
-
-
Kovaratis
senior tag
Lollit akarunk, Lollit akarunk!
Downgragelni akarunk, downgradelni akarunk!

-
Sumak
csendes tag
-
MrSpock
csendes tag
Szerintetek fog mostanában esni az ára a Honor6-nak. Amiatt gondolnék erre, mert megjött a Honor 7 is már az edigitalhoz.
-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Hali!
Hogyan tudom downgredelni a Lolloit?
Most 5.1.1 droid van emui 3.1 B521.
Hogyan tudnám visszaállítani 370-re és emui 3.0 azzal nekem jobban ment a rendszer és nem merül ennyire.
Köszi -
kasee
aktív tag
Hát Én is tapasztalom , hogy jobban merül a B532 mint a B316...pedig semmi extrát nem használtam vele eddig.
-
Szultino
csendes tag
Az 5.1.1. hibákhoz.
Olyan lusta vagyok, hogy általában nem szoktam külön mezőbe írni a vezetéknevet és a keresztnevet, így viszont nekem teljesen jól működik a névjegyzék nagy része, a többi meg nem érdekel
Sokkal többet kapok az egyéb dolgokból, mint amennyit ez elvesz az élményből.Tényleg kicsit mintha így 1-2 nap után gyorsult volna a rendszer. De lehet, hogy csak képzelődöm.
Talán egy lehelletnyit gyorsabban merül, és kifejezetten azt vettem észre, hogy a skype többet eszik üresjáratában.
-
Katak
csendes tag
Valakinek sikerült a betűtípust módosítania? Nekem nem akaródzik sajna. B521-en csak az eredetit alkalmazza.
-
nimba1
aktív tag
Hát ez a névjegyzék így vicces lesz.
Főleg hogy a többi nyelven jó, így nem is nagyon fogják javítani sem. -
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
OK, már megy a frissités.
Utána b532 t hogyan rootolom?simán multitool?Vagy másképp kell? -
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Multitoolal rootolt L02 m van.B316
Ha az sd kártyára másolós módszerrel szeretném frissíteni akkor ez a menet?eredeti build prop visszaállítás ( hu ra átirás, illet 2. kártya 4g miatti módosítás)
superuser - teljes unroot
multitool gyári recovery
majd sd re a b326 , helyi frissítés?köszi
-
nagymolnar
tag
MA feltettem az L12-re az 5.1.1-es frissítést (stabil B532), amivel a 3 gombos telepítést követően rögtön esett az aksi 10%-ot, de a napot végigbírta a normális használatommal. Tehát sok jelentőséget nem tulajdonítok neki. Viszont a GAPPS nem ment fel (semelyik verzió) próbáltam minden úton feltenni, CWM és TWRP-n is és a Multitoollal is, de mindenütt nem elegendő tárhelyet írt, vagy nem kompatibilis verziót. Így az egyszerűbb utat választottam a Play-t, service-t és a sync-et apk-ból telepítettem.
Eddig semmi extra. Nekem még nem jelzett egyébként frissítőt hanem leszedtem innen (gyors)
-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
De a honor 6 ugye meg nem gyorstoltos?
-
Felidax
csendes tag
Sziasztok!
A nap amatőr kérdése: azt hogy látom, vagy tudom ellenőrizni, hogy az alkalmazások tudnak e írni az sd-re? (Valsz nem tud, mert s google fordító csomagjait is a belsőre töltötte, meg a 9gagről leszedett képeket is a belsőre szedte, míg korábban az sdre mentette...)
Simán helyi frissítéssel tettem fel a lolit, mondjuk előtte kapott egy hard resetet, meg utána is egyet, biztos ami biztos... mellélőttem ezzel így? Vagy tegyem fel még egyszer inkább 3gombossal? Szerintetek mit csináljak vele?
A választ előre is köszönöm!

-
Black&White
addikt
Pár új és érdekes Huawei kütyü:
Huawei Quick Charging töltőfej:
9V2A/5V2A
Qualcomm QC2.0 és Hisilicon Quick Charge protokoll támogatás
AU/EU adapter szükséges (filléres tétel)Huawei 13000 mAh Power Bank
Dual USB, mindegyiken 5.0V/2.0A kimenet.
Huawei BT4.0 hangszóró:
Csak érdekességként!Nem pedig Xiaomi/Huawei flémnek szánva.
Az összes linken adott a PP fizetés. -
Cimi86
tag
Sziasztok!
L04 LP521-en névjegyekben a beállítások/lista rendezési elve és a nevek megjelenítését át tudjátok állítani keresztnévre? Nekem nem jegyzi meg a beállítást. -
Shingen
addikt
Hali!
Lehet volt már téma nem tudom volt-e megoldása.
Feltettem helyivel a lollit HL04 van.Ami észrevettem gyorsabban merül a telo, mit lehetne csinálni?
(Kb. 1 óra alatt majdnem 10% merült úgy semmi sem volt bekapcsolva és pihent az asztalon
)Valamint a névjegyzék egy zűrzavar lett össze vissza van benne minden felcserélte a vezeték és keresztneveket hiába állítom be a vezetéknév elöl nem csinál semmit, meg betett érdekes karaktereket a nevekbe.
Meg a messengernél a huawei billentyűzet az e betű alá egy érdekes vonalat tesz?
Ezekre van megoldásotok?
Köszi
-
Sumak
csendes tag
Minden igyekezetem ellenére nem indul el a háromgombos telepítés.

Gyári L04, reset volt... Az számít, hogy nem üres az sd kártya?bocs a láma kérdésekért, de...
-
-ZsoLi-
tag
L04re otan is fög jönni frissítés?
-
Yuri_1
tag
válasz
Szultino
üzenetére
Nekem az van (mármint 5.1.1. és watch) Mire vagy kiváncsi?
A hívásjelzés működik nevekkel együtt-elutasítás és némítás is.
A Move megy szépen- állandó bluetooth mellett sem zabálja az akksit.Viszont pl. nem működik (nekem) az sms jelzés illetve az intelligens felodás- ez utóbbi bosszant igazán

meg az sajnos a Move hibája, hogy pl. az aquamaillal nem működik együtt, a facebookból is csak a normált szereti a Lite-t nem.
Szóval van hova fejlődni DE szeretem az órát
-
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon-nagyon jó az 5.1.1. (l04)! Nálam gyorsabb is lett, kivéve a Térkép alkalmazásnál a térkép húzogatása laggol egy nagyon lehelletnyit alacsony képernyőfelbontásnál is, de még nem zavaró. Az új funkciók nagyon hasznosak, nem tudtam mik hiányoztak nekem
Többet kaptam, mint amit vártam, mintha új telefonom lenne. 
Viszont... próbáltam titkosítani a telefont, meg is csinálta, viszont az ikonok meghülyültek (összementek, és az emiatt megüresedett részt kitömte szürke színnel). Úgyhogy factory reset lett a vége, és nincs kedvem mégegyszer bepróbálkozni. Valakit tapasztalt már ilyet?
Illetve az 5.1.1. alatt valakinek van tapasztalata hogy megy a Alcatel Watch-al a masinéria?
Köszi!
-
Shingen
addikt
Köszi a segítséget, helyi frissítéssel felment a lolli most már az emui is 3.1.
Elég furcsa így elsőre meg telepített +appokat amik nem voltak:
50 free games, okosvezérlő, vmall, wps office ezeket le lehet szedni, jók ezek vmire?Dupla koppos feloldás akkor nincs ugye? Mert nem találtam.
-
Yuri_1
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Tessék: [link]
Egyébként a 3.0 témák tökéletesen működnek a 3.1 is. Én pl. a saját témámat használom a 3.1-en is.+1 Soha nem frisítettem 3 gombossal se a kk-t se a lollit és mégis él a telefonom, úgyhogy szerintem aki nem akar gyalulni nyugodtan rakja helyi frissítéssel a lollit is és nem esik bántódása egyetlen adatának sem.
-
-
Becksman
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Nekem sincs ilyen opció :S
Shigen:
én először helyivel tettem fel, majd azután tettem újra 3 gombossal mert alapból nem engedte a B370re 3 gombossal. -
Shingen
addikt
Értem, köszi.
És előtte nem csináltál gyári visszaállítást?
Mert többször volt szó frissítés előtt érdemes gyalulni a készüléket a jövőbeni hibák elkerülése érdekében.
Vagy ez csak a indiai és egyéb béta verziókra volt igaz?
Ennél a http://hihonor.com oldalról letöltött romnál már nem kell ezzel foglalkozni?A helyi frissítés meg azt takarja hogy a telon az andoridon bekeresteted az új romot egy usb-t rácsatlakoztatva?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Galaxy Buds FE vezetéknélküli fülhallgató eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Ryzen 9 9950X 16C/32T Processzor! Tray
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

No mind1, majd kialakul, bizakodó vagyok.

bármit állítok nem csinál semmit