Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Működik a telefonon a dupla kattintásos feloldás? Én akárhogy nézem, nem tudom beállítani....
h60-l04
4.4.2 android -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, nem örülök, mert a KK alatt nem volt ilyen gondom, bár csak ez miatt nem térnék vissza.
-
Black&White
addikt
prop file-t biztosan nem, ez más bibi lesz.

Más.
Nem állt le a KK fejlesztése sem, már B318-ra lehet jelentkezni a kínai fórumon, illetve jött egy új Lolli, most az oroszok kapták meg B394-re (L04), ráadásul OTA-n.
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
BT-n csatlakozik az autóhoz mikor indítom a kocsit, de a telefonkönyvet nem mindig tölti be automatikusan, hanem rákérdez és hiába pipálom ki, hogy megjegyezze, másnap újra kell engedélyeznem. Melyik prop fájlt kellene megerőszakolnom?
-
Farkas82
tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Ha mtp a csatlakozás módja nem kell leválasztani, nincs is akkor ilyen menüpont a winben, ha usb háttértár módban csatlakoztatod, akkor jelenik csak meg a hardware leválasztása a tálcán.
-
Black&White
addikt
5.11.16 Developer Release Notes: [link]
-
Shingen
addikt
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Win 10 nem ismerem, de win 7 úgy kell leválasztani mint egy usb adattárat.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Amikor a telefont összekötöm a számítógéppel(win10), nem találok un leválasztást....ha csak simán lehúzom a telefont a kábelről nem lehet semmi baja?! Köszi
-
avlisz80
tag
válasz
jocoarsenal
üzenetére
Yes

Egyébként T-s a teló! Már próbáltam az összes lehetséget a hálózat választásnál de ugyanúgy ledob hol 5 hol 10perc múlva! -
avlisz80
tag
válasz
jocoarsenal
üzenetére
Nekem alapból ezeket az adatokat írja!Gyárilag ez lehet benne mert én még hozzá nem nyúltam semmihez!
-
jocoarsenal
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom (Honor 6) úgy döntött két napja, hogy újraindul, majd a sikeres újraindítás után az a helyzet fogadott, hogy minden képem törlődött a telefonomról, és véletlenszerűen pár alkalmazást is lenullázott.
Találtam egy programot, amit sokan emlegettek megoldásként a törölt adatok visszaállítására, ám sajnos az egyetlen amire képes volt, az az volt, hogy rootolta a készülékem (legalább is én erre következetnék), ami jelenleg a kernelnél ezt írja: 3.10.30-00232-gd69b2c0-dirty, a tanusítványnál meg egy Serbia felirat fogad. Illetve megjelent egy Egyéni verzió: CUSTC432D370 opció is.Ha jól gondolom, nem ennek kéne itt lennie gyárilag. Vagy ez így ok? Lehet ezzel tenni valamit, hogy visszatérjen egy original állapotban?
Köszönöm előre is a tippeket.

-
Defqon69
újonc
Sziasztok!
Van egy Honor 6 HL60-L02 -es készülékem az utolsó verzió rajta B611, ezt szeretném most frissíteni EMUI 3.1-re.
Lehet-e ezt a verziót egy az egyben frissíteni vagy vannak átmenetek, pl B302 vagy B307?Vagy ha nem megoldható, mivel a B611 és egy béta EMUI 3.0 le kell downgradelni EMUI 2.3-ra, és onnan kezdeni felépíteni?
Előre is köszönöm!
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Tudom hogy régebben már volt róla szó de van valami megoldás arra hogy állandóan kb 2-3 percenként eldobja a mobilnetet!

-
gal3
csendes tag
Hátra nem tud valaki olyan fóliát vagy üveget, ami nem fényes és csúszós és ezáltal biztosítani némi tapadást? Állandó para, hogy kicsúszik a kezemből a kicsike.
-
doongoo
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
Egy darabig használtam ilyet még Redmi 1S-en. Az ujjlenyomatokat tényleg nem gyűjti, viszont:
- tapintásra kevésbé finom érzés, mint az edzett üveg
- nem is véd annyira, mint az edzett üveg (fólia véd a karcoktól, edzett üveg meg ugye az ütésektől is)
- levesz a fényerőből is észrevehetően
Szerintem.
Persze, lehet, hogy ez más ill. valakinek ez is bejöhet természetesen. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
mbwrestling
üzenetére
Régi lenyomat sem látszódik?

-
monti0222w
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
Szia, privi ment!

-
Shingen
addikt
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Igen -
kzkz
őstag
válasz
gyurkamásik
üzenetére
Köszi!
Azóta sajnos a céges exchange miatt PINkéréssel indul a teló, így nem látom a változó háttereket
Az xposed framework meg még nem meg a legújabb 5.1-es developer-en, hogy meghekkeljem a korlátozásokat
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mbwrestling
üzenetére
Ez üveg vagy csak fólia ?
-
mbwrestling
csendes tag
Sziasztok. Rendeltem Honor 6-hoz screen protectort.
Enyhén matt hatású, nem látszik rajta az új lenyomat és a tükröződést is jelentősen csökkenti.Nagyon jó minőségű, Sinpax márka. (Nem noname gagyi!)
Én maximálisan meg vagyok elégedve, de nekem csak 1db-ra volt szükségem. Van még belőle pár darabom.Akinek esetleg szüksége lenne rá, az írjon privátba és postázok szívesen.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
A töltőcsatlakozó nektek is nehezen pattan be a foglalatba? Nálam eléggé kell "erőszakolni"...
-
He-Nike
aktív tag
válasz
gyurkamásik
üzenetére
Szegénynek majd fél évet kellett várnia a válaszra...

-
mofiba
csendes tag
Sajnos tényleg kell a két kártya.
Egyébként meg sem fordulna a fejemben a H6ot lecserélni másra. Teljes a megelégedettség.
Már nem is recseg, mint amikor megvettem (szoft frissítés rendbehozta).
A max szemetelésem a kb 5 gb igo és pár album zene.
De ehhez most kell nekem a + 8 gb sd, ami az előző telómból jött.
Ezért óckodom a 16Gb-tól.
Hogy miért nem lehet kapni belőle egy egészséges 32-eset
De 64est sem nagyon láttam még.A G8 annyival rosszabb, mint a H7 és esetleg a H6+? Mert a 32es ára annyi kb, mint a H7 16Gb.
-
gyurkamásik
csendes tag
Szia, ezt nekem a köv.képp sikerült megoldani (ha volt már sorry) - ezek a képek címei tyúklábbal
1. Magazin frissítése (zárolt képernyőn keresztül)
2. PC-re másolni a "MagazinUnlock" mappát
3. Minden file kijelöl, ezután jobb-klikk valamelyikre
4. Tulajdonságok - Részletek - tulajdonságok és személyes adatok eltávolítása - cím és tárgy kiválaszt
5. OK, majd a MagazinUnlock mappa visszamásolása a telefon főkönyvtárába...Uez angolul (innen szedtem - xda dev)
1. Subscribe to all Magazines you want and then check for updates.
2. Connect your phone on your PC and copy "MagazineUnlock" folder to your PC.
3. Select all images and then left click on one of them.
4. "Properties" > "Details" and delete "(multiply value)" on "Title" and "Subject".
5. "Apply" > "OK" copy "MagazineUnlock" back to phone, disconnect your phone, done. -
mofiba
csendes tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Pontosan...
Meg tudnám, de másra kell most egyben, s a két telefon sem derogál, csak unom hordozni.
S ha valamit meg tudok venni részletre, s azzal nem veszélyeztetem a családi kasszát, miért ne tegyem?A H7 tetszik a legjobban, de a 16 gbtől félek (ami tudtommal 11).
Akkor H6 plus vagy van esély, hogy megjelenik itthon a közeljövőben a H7 64es? -
nickedez89
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Ha ez így működne akkor asszem sok vállalat lehúzhatná a rolót..
Pl. vajon akkor is ennyi iPhone lenne az embereknél ha mindenkinek egyben kellene kicsengetni azt a negyed millát egy telefonra? Nem hinném...
Szerintem nincs azzal semmi baj ha valaki részletre vesz valamit, főleg ha körültekintően teszi és keresi a kamatmentes lehetőségeket és nem száz évre hanem 10-12-15 hónapra hozza el amíg még bőven garanciális is!mofiba: Egyébként én a Honor 7-et venném a helyedben, ha megelégszel a 16GB tárhellyel!
Ha mindenképp kell a 32GB akkor meg a 6plus! -
svgyula
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Ja! Én azt mertem feltételezni, hogy prémium telefonról beszélünk
Akinek meg nincs pénze Mercire az ne részletre akarja megvenni mert kiröhögik ................. 
ilyen van a tescoban 4500Ft-ért ezt kell megvenni -
Szmoki
senior tag
ha letöltöttem egy másik indítót (jelen esetben Nova és Next) hogy állítom át, hogy az legyen az alapértelmezett? ha bennük állítom be visszadob az alap EMUI indítóra..

köszi -
geotom
tag
Sziasztok!
Hamár billentyűzetről volt szó megkérdezném van e valami mód arra, hogy gépelés közben
felajálja a szavakat, vagyis magyar szótár legyen benne.
A gogle bevitelt használom, de nem tanulja a szavakat az istenért se :-(
És letölthető szótár nincs a listáján!
Köszi! -
-
svgyula
addikt
Szia! Van a honor 7-nek ez a változata:
Huawei Honor 7 ( PLK-AL10) (64G ROM)
Ez már elég tárhelyet tartalmaz a felhasználók 99,9%-nak.
Természetesen nem occó
kintről ÁFA nélkül 465$ erre jön az itthoni 27%+kezelési költség. Mivel ez is dual aktiv nem fog semmi lekapcsolni ha az egyiken hívnak mert 2db rádiós egység van benne. A külföldről rendelt terméket is le lehet könyveltetni! Csak erről az eladót értesíteni kell a címzett a cég legyen! és küldjön számlát! -
Becksman
őstag
Szerdán adtam le a honor 6om szervizbe. Mennyi azaátlagos idő mire visszakapom? Tnel azt mondta a csaj 1-2 hét, ha nincs alkatrész 2 hét akkor. Remélem kijavitjak a hibat
-
mofiba
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítséget kérek tőletek, tanácsot.
Nagy megelégedéssel használok egy éve egy L04-es verziót. Szeretem, semmi bajom sincs, s maradna is, ha nem kellene nekem egy dual simes verzió.
Ez menne asszonypajtinak.
Viszont nem tudok dönteni az utódról.
Dual simes a céges telefon miatt kell.
Három telefon került a látóterembe mint lehetséges opció:
- Honor 6 Plus
- Honor 7
- Huawei G8Segítsetek választani. Legszívesebben H7-et vennék, ha nem csak 16 gb lenne a háttértár.
A másik 2nél 32 Gb, s az elég is lenne.
A céges előfizetés az teljes Európás, 10Gb net van benne, stb. Beállítható, hogy a net csak erről menjen, vagy külföldön csak erről?
Mindegyik lekapcsolódik a másik hívás esetén a hálózatról?Mindenképp részletre venném meg a készüléket, mert egyszerre nem adnék ki ennyit, s van sok helyen s lesz is 0%-os az elkövetkezendőkben.
Esetleg hasonlóan jó készülék, de más gyártótól, ami hasonló árfekvésű, akkuidejű, stb.?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
fil
őstag
Igazad van. Nálam is "lecsal" bizonyos ékezeteket.
Az "Árvíztűrő tükörfúrógép"-ből "Arvizturo tökürfurogép" lesz.
A fogadottak jók ,tehát nem a karakter készlet a hibás. Valószínűleg a sw konvertálja át küldéskor. Nem találtam rá beállítási lehetőséget.
Ennél nagyobb bajom ne legyen...
-
shanya83
tag
Az SMS beállításoknál be van állítva, pontosan, nem tudom milyen betűkészlet, talán valami olyan, hogy egyszerűsített betűkészlet, amiatt váltja át ékezet nélkülire, legalábbis valami ilyesmire emlékszem. Amúgy ha ékezetes betűket küldesz, az nem 1 karakternek fogja számolni, hanem kb. 3-nak.
-
Hzi
aktív tag
Nem az a gond, hogy nem találok ékezetes betűt.
Ezt a szöveget is telóról írom. Az SMS beírásakor még jó, mikor elküldöm, már ékezet nélkül mutatja és a címzett is úgy kapja meg. -
gulyasa
őstag
Az, hogy "import" és Kínából jött, vagy EU-s változatot vettél, teljesen mindegy.
Kapcsolj át a beépített magyar - Android billentyűzetre (AOSP), és gépeléskor ha valamelyik magánhangzó gombját hosszan nyomod, akkor előjönnek annak különböző ékezetes változatai. Odacsúsztatod az ujjad, amelyik kell és elengeded. Voilá... -
fil
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Egyetértek azzal amit írtál ,kivéve ezt "...Ha naponta kétszer töltöd akkor feleződig az élettartama..."
A töltési merülési ciklusok száma egy elméleti viszonyítási szám ,teljes töltés-merülés ciklusokra vonatkozik. Ha félig töltöd ,akkor az fél ciklusnak számít. A litium akkuknak nem árt a gyakori töltögetés. Ami árt az a teljes lemerülés ,vagy az ha valaki pl. mindíg 70% töltöttség felett tartja. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok. L12-es a telóm, azaz import. A gondom, hogy SMS küldésnél nem jelenít meg néhány ékezetes betűt: á,é. Már letöltöttem vagy 4 billentyűzetet, de ugyanaz a jelenség. Valami ötlet?
-
svgyula
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Szia! Légyszíves olvasd végig még egyszer amit írtam! Az amit "látsz" az az érték csak tájékoztató! Tehát TE soha nem a tényleges 100%-os töltöttségnél vagy akkor amikor az 100%-ot mutat és így semmi jelentősége nincs annak amit beszélsz! Az pedig "nem tény" , hogy tönkreteszi az akkut hanem Urban legenda
Amikor zöld a jelzés akkor lekapcsolja a töltést fokozatosan a vezérlő. Amúgy telefon még "kikapcsolt" állapotban is használja az akkut! Ugyanis soha nem tudod teljesen kikapcsolni, mert az óra és esetenként az ébresztő akkor is megy ha power off állapotba teszed..................
Tegyél egy próbát hagyd rajta egész éjjel kikapcsolt állapotban és reggel feltöltött hideg töltő és telefon fogad!
Most vettem le éppen az éjszakai töltésről! Ja és az a f@szság, hogy "töltök rá egy kicsit" többet árt az akkunak mintha egész éjjel a maximumon tartod. Ugyanis a töltési-merülési periódusok száma az ami véges nem a töltés hossza.............. Ha naponta kétszer töltöd akkor feleződig az élettartama DE egy egész éjszakás töltéssel sokkal többet bír a telefon mint a kihúzom-figyelem-bedugom-jajj-mi-lesz
módszerrel 
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
szia. nem ismerem az említett cikket, ilyen témában pont az utolsó forrás lenne amiből informálódnék. ahogy mondod, szinten tartja. ami használatot jelent. ami károsabb mint a nem használat. érted. nyilván nem döglik meg ha éjjelre rajta hagyod, de az akksi élettartamát csökkenti feleslegesen. persze akinek pont az a 3% hiányzik amit éjjel merül annak nyilván elfogadható kompromisszum egy kis élettartam csökkenés, de más esetben felesleges ott pihentetni a telefont, mert nem tesz jót neki. és ez tény
-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
Nyalókázó Edigis telónál előtt, hogy töltőn diavetítőzik...
Hol tudom állítani, hogy milyen képek jelenjenek meg rajta?
Lehet állítani a képek tájolását?
Van egy fekve-támasztó kisállványom hozzá,
De hülyén mutatnak rajta az álló képek...
Állva meg nem fér alá a töltőcsatlakozó... -
svgyula
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Szia!
(#9724) JoeCockBill Szia neked is!
Nos nem kell minden baromságot elhinni amit egy riporter firkál egy! azaz egy gyártó fantáziája alapján!
A töltésvezérlő áramkör nem véletlenül van a telefonba beleépítve! Nem neked kell és nem is lehet ezt a folyamatot irányítani! Az áramkör figyel mindent és ha kell akkor le is kapcsolja a töltést és csak a szinten tartja az akut! DE amit a kijelzőn látsz az a 100% az nem az akkumulátor valós 100%-os töltöttségét jelzi hanem a gyárilag beállított feszültséget ami a tényleges max. feszültség alatt van! Ezt azért a gyártó beállítja a figyelő áramkör méretezésénél rendesen és nem bízza az 1bit-es luzerre és semmi esetre sem egy firkász riporterre! Hagyhatjátok simán egész éjjelre is mivel ha minden OK akkor semmi baja nem lehet. Az enyém augusztusban múlott 1 éves és még mindig semmi gondja nincs az akkunak pedig éjjel ha kell a töltőn pihen!
Gond csak egy esetben lehet ha valami ok folytán túlmerül az akkumulátor! Ez is csak azért gond mert a töltésvezérlő egy bizonyos szint alatt nem érzékeli az akut! Egy kivehető akkumulátorral ezt simán meg lehet oldani egy buta töltő beiktatásával vagyis rövid ideig ha kell ha nem kapja a feszültséget a minimális feszültség szint elérése után már a gyári töltő áramkör is tölti! De sajna ennél ehhez a művelethez le kell venni a hátlapot.....................
Ja és még valami eddig soha nem ment tönkre egyetlen egy akkumulátor sem a kínai telóimnál az első telómnál csak az üzemidő csökkent 3 év után amíg le nem dobták és megmekkent a kijelzője így már az akkukra sem volt szükség
pedig azok mindig!! egész éjjeles töltést kaptak! -
ktamas55
tag
Mi lehet az oka annak, hogy a Honor 6 plus nem jelzi az elmulasztott hívásokat?
Sem a LED nem jelez, sem az értesítési sávon sem jelez. -
Samanbacsii
őstag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Régebben HVG cikket linkelt egy fórumtárs ebben a témában aminek lényegét leírtad. A nem 100%-ra töltést egyébként a telefon is "preferálja"
mivel 91-92% már zöld a töltést jelző led... -
Lallerboy85
tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Köszönöm az infót!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
mindegy. illetve annyit nem számít hogy megérje kikapcsolgatni. a lényeg hogy ne hagyd teljesen lemerülni, ne hagyd éjjelre a töltőn (lehetőleg húzd ki 100%nál), és inkább több kicsi töltést alkalmazz mint egy nagyot. ja és pár hetente merítsd 20 % alá
-
Lallerboy85
tag
Hali. Kövezzetek meg ha nagyon hülyét kérdezek, de akkumlátor élettartam szempontjából, hogy jobb telefont tölteni, kikapcsolt v. be k. állapotban...esetleg teljesen mindegy?! Köszi előre is!
-
doongoo
addikt
Váratlanul a semmiből dobott a telóm egy kikapcsolást. Éleszteni akartam a kijelzőt csak és látom a bootscreent...
És rá is jöttem az okára: a háttérben engedélyezett pebble app frissítés akasztotta meg
-
kopaszsop
csendes tag
igen, ugyanez volt a móka. nekem levélre nem is reagáltak.
viszont a dobozon lévő sn/imei párosítással sikerült a weboldalon kódot generálni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
köszönöm keresgélek.
mindenképp megvédeném ha van rá mód.
üveg fóliát is néztem de megláttam ezt a touch plust és elgondolkodtam rajta. -
royalka
őstag
Ha a képernyőt kóddal zárom és el felejteném akkor hogy tudom törölni? Egy ismerősöm most szopta be iphone 6s- el. Minden adatát törölni kellett. :/. Mert ahogy nézem nem olyan mint a stock droidba hogy pár próbálkozás után letilt, itt a végtelenségig lehet szenvedni.
-
Shingen
addikt
Hali!
Nézegettem a telo tetejét, és jobb oldalon az infra port rajta?
Mire használjátok?
Illetve mellette a pici lyuk az mi lenne, nem hinném, hogy reset. -
ADAM1337
nagyúr
Tudtok valami jó tokot ami az ipaky-hoz vagy a spigen-hez hasonló kivitel ?
-
ADAM1337
nagyúr
Az mitől lehet, hogy az fb kliens-es értesítéseket ha a notificationból akarom megnyitni nem indítja el az appot, de nem csak a sima fb-nél néha úgy körbe kell menni.
-
svgyula
addikt
Szia! Hát ez csak felfogás kérdése! Igaz itt off ez de az overmax topikon sokan pórul jártak a "gyári" frissítéssel és a szervizben NEM javították a készüléket garanciában! Ez nem vita téma ezek már lezárt tények. A szervizben a következőt nyilatkozták a sorban álltam az előttem álló srácnak: A frissítéseket mindeni a SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE tegye fel az ebből eredő bármilyen meghibásodás a garancia vesztéssel jár! Aztán fizetett a javításért! Ez ráadásul a szemem láttára meg is történt! Bp. Conflex kft. Az csak egy dolog, hogy az OTA frissítések jól vannak elkészítve és "elméletileg" nem tehet kárt okozni a készülékben. DE egy 1bit-es luzer ha mellényúl nem biztos, hogy pár órás olvasás után megtudja a javítást csinálni. De hajrá mindenkinek! Az is egy jó dolog ha legalább itt megtanulja azt ha hibázik és saját maga ki tudja javítani! Ez legalább emeli az önbecsülését.
-
doongoo
addikt
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
olvass vissza és megtalálod a válaszokat a kérdéseidre
-
M3oH
addikt
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
Szoftverfrissítés nem jár garanciavesztéssel. Telepítés többféle módon mehet, először azt kellene tudnunk, hogy milyen készüléked van.
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek tempered glass vagy touchplus fólia van a kijelzőjén, azoknak az emberkéknek működik a kesztyüs mód ??
Előre is kösz a választ.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
A garis kérdésed ugye vicc?
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok. Érdekelne érdemes-e kitkatról lolipopra váltani? Ha kikatos készüléket veszek és lolipopra váltok aszal elvesztem-e a szoftveres garanciát. Mért-e valaki antutut lolipoppal ?
-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Sejtettem, hogy valami hasonlót írsz, a 7 Plus nekem is várós ha a kirin 950-el jön, meg valami jobb hangchipel.

-
imis
senior tag
Developer lolli van fent. Két gondom van, ami eddig jól működött.
- A kocsiban a bluetooth nem mindig tölti be a telefonkönyvet. Rákérdez, én engedélyezem és kipipálom, hogy nem kell kérdezni többet.
- NFC reggelente nem indítja el az egyik programomat, mintha nem érzékelné a telefon. akkor elindítom kézzel, ezután már érzékeli a TAG-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Akinek meg nincs pénze Mercire az ne részletre akarja megvenni mert kiröhögik .................

módszerrel