Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerol
tag
Sziasztok,
Ezt az aksi cserét mennyire érdemes bevállalni mezei felhasználónak? Ráadásul úgy, h a csere aksi is kb. másfél éve hever a fiókban kibontatlanul... az még jó vagy "kuka"? Vagy inkább nézzek egy üzletet (melyiket ajánlanátok), amelyik kicseréli?
Köszi a válaszokat!

-
aerol
tag
TS580 és mindneki, aki még nem frissített B521-ről.
Ma végre feltettem MM-et. Első nekifutásra az ajánlásod alapján, linkről letöltöttem a b860-as romot, kicsomagoltam, az sd kártyán dload mappába tettem az update.app fájlt. Csináltam biztonsági mentést, majd 3 gombossal elkezdtem a frissítést, ami 5% után leállt. 2x megpróbáltam, majd úgy gondoltam, h akkor felteszem előbb B820-at majd utána B860-at.
B860-as rom kuka, B820-as uppdate.app bemásolása dload-ba. Szentháromság újra és simán lefutott a frissítés, egyedül az újraindítás tartott sokáig kb. 15 perc. Utána szokásos mizéria a bejelentkezésekkel.

Teló gépre feldug, B860-as rom átmásolása az sd kártyán lévő dload mappába, csakhogy itt jött egy kis gebasz, mert vmiért nem lehetett törölni a B820-as update.app fájlt...
Sebaj, mert OTA-n jelezte a B860-at, gondoltam, miért ne, hajrá. Telepítés sikerült. Utána csináltam egy fr-t, mert mégiscsak
Utána megint kb 15 percet kellett várni az újraindításra, majd bejelentkezés és egyebek.Szóval fent van a B860-as rom. Egyelőre fura, sok beállítási lehetőség nem ott van, ahol eddig volt és/vagy körülményesebb a beállítás.

Viszont van egy dolog, amit nem értek, a dload mappát nem tudom törölni. Próbáltam már telóról a belső fájlkezelővel és az ES file explorer-rel is de semmi, annyit ír, h hiba történt, de hogy mi azt nem.
Valamint próbáltam még pc-ről is. Itt max az van, hogy látszólag törli, de valójában nem. Más mappát vagy fájlokat tudok törölni.Szerintetek ez mitől lehet? Találkoztatok már ilyennel?

-
aerol
tag
sziasztok,
még október vége felé tettem fel a b521-es romot az összefoglaló szerint, ment is minden, mint a karikacsapás
azóta összesen kétszer indítottam újra a telót, egyszer egy sd kártya csere miatt, a második meg most hétfőn volt, igaz az magától történt
de így is +1400 óránál járt a teló
és soha nem volt semmi baja, néha néha megdöccent egy kicsit, de pár pillanat múlva már rendben is volt 
viszont az vettem észre, hogy zenelejátszásnál (rocket player) néha néha, mintha ugrana a zene, mint régen a cd-nél, vagy egy karcosabb vinylnél... szerintetek ez mitől lehet? kezdene behalni a sd kártya?
lenne még egy kérdésem, mi most az éppen aktuális rom H6-L04-re? hihonor még mindig b521-et írja, de kétlem, h október óta nem adtak volna ki, vmilyen frissítést...

előre is köszi!
-
aerol
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
ugye kicsomagoltad...
-
aerol
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
B521-en már csak egy sor piros

-
aerol
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Black&White: az időjárás widget is megoldva. Bevallom este nem értettem, hogy mit írsz, de így reggel már leesett

Köszönöm!

-
aerol
tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
aerol
tag
Sziasztok,
Ma nekigyürkőztem és feltettem nyalókát. Edigis L04 készülék, zárt bl és nincs rootolva. Előtte gyári alkalmazással csináltam egy mentést. Ahogy olvastam, többen is úgy csináltátok, hogy helyi frissítéssel kezdtétek, majd a szentháromsággal folytattátok. Részemről előtte az összefoglaló alapján csináltam egy wipe data, factory resetet, aztán hajrá. Frissítés után mentés visszaállítása. Minden simán ment

Az első pár óra tapasztalata az, hogy van egy-két furcsaság. Az egyik az, hogy nem jelenik meg az alap időjárás app.
Kerestem mindenhol, az alkalmazás keresőben meg is találom, de elindítani nem tudom. Van vmi ötletetek, hogy hol lehet a gubanc?A másik apró dolog, hogy amikor lapozok az appok között, akkor a hátterem is "mozog". Ez eddig nem volt és egy kicsit zavaró. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Az eddiginél jobb akksi és memória kezelésről még nem tudok nyilatkozni. Viszont a stagefright detector-nál már csak egy sor piros, igaz ezzel se vagyunk kint a vízből.

-
aerol
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Black&White: abban az esetben mit ajánlasz, ha edigitálos L04 emui 2.3-ról OTA-n frissült emui 3.0-ra és most mennék új androidra és emui-ra. Mehetek 3 gombossal egyből, vagy előbb downgrade 2.3-ra majd 3 gombossal 3.0-ra és utána ismét 3 gombossal az új verzióra?
Bootloader zárva és ebből adódóan root joggal sem rendelkezem.
3 gombosnál mi az ami törlődik? Appok, kontaktok, híváslista? Hogy úgy mondjam 3 gombos szűz vagyok

-
aerol
tag
válasz
slezakimi
üzenetére
slezakimi működik nash2 linkje a bootloader kódra, egy trükk van vele, nem szabad átrakni kínairól angolra, max a chrome-mal lefordítani angolra vagy esetleg magyarra... a listában ott van az L02 is, sőt azt előbb találtam meg mint L04-t

egy másfél órája csináltam meg

ha esetleg már túl vagy ezen, akkor bocsi
nash2-nek meg köszi a linkért és a tanácsért

-
aerol
tag
Sziasztok!
Szintén belépek a H6 fanok közé. Egy bő hónapja van meg a teló. Sokat olvastam ezt a topic-ot is, mire eljutottam odáig, h edigitálnál megrendeljem a kicsikét.

Nekem is EMUI 2.3 volt rajta, de OTA-n simán frissült minden, szinte semmi dolgom nem volt vele, ment mint a karikacsapás.

Nillkin-es Touchplus-t és Frosted Shield tokot rendeltem hozzá, igaz a tok még nem jött meg.
Becksman-nek köszi a magazin képekért, a múlt héten sikerült frissíteni mentés nélkül.
Egy kis apró észrevételem lenne a telóval kapcsolatban, hogy mostanság előfordul az, hogy egyszercsak megjelenik a kijelzőn a Honor felirat és mintha újraindúlna vagy vmi ilyesmi. Ilyennel találkozott már vki?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sebaj, mert OTA-n jelezte a B860-at, gondoltam, miért ne, hajrá. Telepítés sikerült. Utána csináltam egy fr-t, mert mégiscsak
Utána megint kb 15 percet kellett várni az újraindításra, majd bejelentkezés és egyebek.
Valamint próbáltam még pc-ről is. Itt max az van, hogy látszólag törli, de valójában nem. Más mappát vagy fájlokat tudok törölni.

de így is +1400 óránál járt a teló
és soha nem volt semmi baja, néha néha megdöccent egy kicsit, de pár pillanat múlva már rendben is volt