Hirdetés
- Google Pixel topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
JÁCINT01
csendes újonc
-
Shad3
újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalóban találtam nimba1 MEGA tárhelyéről szedtem le így fogalmam sincs....
-
Shad3
újonc
Szia!
Ugyan ebben a cipőben járok én is, de haladás annyit sikerült elérnem h most töltődik a telefon.
Rengeteg dolgot kipróbáltam és végső próbálkozásra letöltöttem a b805-os beta romot kicsomagoltam majd update app szétszed és a recorvery.img és a boot.img-t kiszedtem, majd fastboot a két image file... Feldugtam töltőre és mostmár nem villog az állapot led hanem folyamatosan világít és szépen töltődik a teló.Csak a további lépéseket nem tudom

-
huntamas
csendes tag
Nekem elegem lett a kisérletezésből és a telónak is. Nálam is az aku teljesen lemerült és sűrűn villog a led pirosan jelez de sehogyan sem lehet feltölteni... Szerintem hasonlók a problémák a kolégával egy cipőben járunk... Most viszem az üzletbe szervzelni hátha ők okosabbak.... Nagyon remélem, hogy helyre tudják hozni és nem kell kukába dobni... Az első olyan telóm amit igazán megkedveltem nagyon sajnálom már azt a lépést amikor kipróbáltam is ezt a mókolást...

-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, felment mind, b521ből, nem volt hibaüzenet, ez van az sd-n is, de kártya nélkül se akar 3 gombossal indulni
Már csak fastboot van...
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Jahh igen, bocsi...már megkeveredek. Szóval ha felrakok egy ilyen fájlt akkor miért nem tudja magától megcsinálni az újratelepítést?
Asszem nem töltődik a teló konnektorról

-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azon tűnődöm, hogy ha már így tudunk fájlokat küldeni, nem lehet az egész telót újratenni ez alapján?
Illetve egy nagyon nagy recovery fájl is át van küldve, egy sima recovery-vel miért nem települ újra?Nahh új cucc jött elő, valahol már láttam említve...rá kell raknom töltőre mert, valamiért nem töltődött...most meg villog pirosan az állapotled és az elemet mutatja folyamatosan zöld villámmal...
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megvolt minden, ahogy irtad.
Volt már olyan, hogy valakinek döglött volt és a B521el jött vissza? Látom, hogy minden úgy csinál ahogy kellene, de a 3 gombos nem akar elindulni
Úgy néz ki 3 gombos már sehogy se működik...
-
fakekorom
tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszönöm a gyors választ!
kicsit off: szted mi lenne, ha cm11s titanium backup mentést megpróbálnék feltenni erre a honor6-ra?
és mi lenne, ha downgrade után próbálnám meg - amúgy a downgrade könnyű?
előre is köszönömüdv
-
fakekorom
tag
Üdv,
L02, B532
a telefont még soha nem használtam
ha cyogenmodot akarok feltenni, akkor downgrade-elni kell kitkatre és CM11, vagy CM12 felmehet, vagy egyáltalában felejtős a CM?
minden komment welcomeelőre is köszönöm
ui: Black&White-nak

-
Black&White
addikt
Így csináltad?
Legyen a 3 img file a Multi-Tool mappájában.
Parancssor nyitása itt.
Pötyögd be:fastboot devices
ezzel csekkolhatod, hogy minden rendben van e csatlakozás terén
Fastboot flash recovery RECOVERY.img
Fastboot flash boot BOOT.img
Fastboot flash system SYSTEM.img
flasheled a 3 kérdéses img file-t
fastboot reboot
Kapcsold ki a telót.
SD kártya be, a dload mappában az UPDATE.APP-el.
3 gombossal telepítsd.B521-el csináld végig.
-
JÁCINT01
csendes újonc
Szia mivel nekem 803nal halt be nekem ezek közelében kellet mozogni nem Tom annyit próbáltam, de valami ilyesmi volt unbric mapaba be másoltam az 550es img fájlokat bolt recovery sistem ucsora nem emlékszem lévén ám írva.en egyszere futottam le az összes parancsot majd újra indítottam... Vissza raktam fastbot módban ahol a kis robot van a képen ki szedtem a 370esvagy 803 vagy 309 boot és recovery img ezt mini multi tolsal nem Tom pontosan MEK volt már le ment a parancs.... Karira rá toltam valamek downgrade packot ez kicsi méretű a karit be helyeztem a nyilasba de nem nyomtam bele három gombos logonal bakancs elenged, mikor szürke a képernyő be nyomtam a karit telepítő körbe el engedtem a két hangot..... Meg volt minden rá raktam a Karira azt hiszem az 550 teljes romot ugyan így jártam el három gombos és sikerült
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nahh valami még nem jó....
Ki van nyitva a telefon, az unbrick elvileg rendben lefutott (a végén lehúztam a kábelt, nem engedtem, hogy újraindítsa a telefont), majd 3 gombossal megpróbáltam indítani. Sajnos a logoig jutott el. Mit csináltam rosszul?
-
huntamas
csendes tag
Nos úgy tűnik, hogy nálam is meghót a teló a mókolások miatt.

Valószínű, hogy annak ellenére, hogy nekem úgy tűnt nincs kapcsolat az usb probléma miatt mégis van ha a HONOR_MultiTool-t használom és azon belül az unbricket. Fastboot parancsok kiadásánál is kiírja, hogy megtörtént a fájlok írása stb. Mégis az eredmény honor boot logo és folyamatos újraindulás vagy töltés... Annyiban változtak a dolgok, hogy most már nincs szines boot logo se hang
Szervizelhető egy ilyen jellegű szoftver hibásodás amúgy?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy behalt az akkumulátorom. Maximum 9%-ig tölt fel, újraindítás nem segít. Van valami tippetek vagy szerviz? :/ Volt már ilyen tapasztalat?
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Még nem váltottam, de már folyamatban van. Jó áron sikerült szerezni, plusz kell az ujjlenyomat olvasó ill. a kicsit nagyobb kijelző és a dupla kopp (de legalább annál is maradok a kínai verzióknál a tárhely miatt.
-
Shoo
senior tag
Ohh tényleg, hogy csináljam a dolgokat, hogy ne szúrjam el?
-Bootloader nyitás
-Unbrik
-Recovery
-ROM -
Pedro9102
csendes tag
Üdv! Gyári a telefon, az elején frissült a lezárási képernyő képei. kb 1 hónapja törölgettem programokat (kínaiakat) és azóta nem frissít! Help me
( újra nem szeretném rakni ez miatt) köszi -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, asszem várok még. Most úgyis külföldön vagyok és a céges gépre nem mennek fel az adb driverek, azaz úgysem tudnám mókolni. Még a multitool sem indul rajta, így még azt sem tudtam megnézni, hogy abban melyik recoveryk érhetőek el. Kivárok még, 1-én úgyis jönnie kell teljes csomagként is a 6.3.1-nek. Addigra talán a Honor 7-em is megérkezik...
-
huntamas
csendes tag
Igazán nincs mit viszont ha valaki esetleg tudja hogyan kapcsolódhatok a programhoz annélkül, hogy a rendszerben "hülyegyerek" módján 7x-er tapogatnám azt a bizonyos részt annak örülnék én is .. A rendszer döglött a fastboot elindul, ki is tudtam nyitni viszont írja, hogy a kábelt dugjam @@@@@ az viszont hozzá van csatlakoztatva mégse érzékeli ...
-
Shoo
senior tag
Totál hülyének nézem már saját magam...
Leírom pontosan, hogy mit csinálok (a készülék még mindig H60-L04):
ID generátor:
1. Y300-0000 modell kiválasztása
2. IMEI megadása
3. ID megkapásautána
-Link megnyitása inkognitó ablakban
-szerződés elfogadása
-belépés facebookkal
-első sor: Y300-0000
-második: S/N megadása
-harmadik: IMEI megadása
-negyedik: kapott ID beírása
-ötödik: kulcs megadása
és a legvégén SubmitEz az üzenet jön: Please make sure the verification code and model number are correct. If your device has multiple IMEIs or MEIDs, please try another IMEI or MEID.
Van még egy EAN szám is a dobozon. Az nem jó semmire?
-
Figur10
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megelőztek
-
huntamas
csendes tag
Black&White
Köszi de ismétlem: nem tudok belépni a rendszerbe ....
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
811-et tudta, szóval szerintem ezt is.
Viszont figyelj arra, hogy a legfrissebb (v4) TWRP-t és SU-t használd.
Ha biztosra akarsz menni csinálj előtte egy TWRP backup-ot is, ha bármi beütne, azzal biztosan vissza tudsz állni.huntamas: Beállítások/A telefonról/7-szer nyomj rá a Build Number sorra, onnantól lesz fejlesztő lehetőségek menüpont, ahol majd engedélyezheted az USB hibakeresést.
-
huntamas
csendes tag
Ha egyszer felnyitották és lezárták akkor ismét ki lehet nyitni ... Pont úgy csináltam ahogy a leírásban van és sikerült, a kódot megkaptam. Működött is, sikerült kinyitni. Viszont: Enable USB Debugging Under Setting>>Developer Menu, ezt mivel lehet még megoldani ?
-
Shoo
senior tag
-
huntamas
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ha megvan minden a készülék feloldásához (sikerült a számot is beszerezni) akkor azt, hogy lehet elérni, hogy az usb csatlakozás is működjön? A rendszeren nem tudom bekapcsolni az usb hibakeresést mivel nem bootol az android ... A multi tool egyszerűen nem látja nem tud kapcsolatba lépni vele ...
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Multitool tudja már rootolni ezt is?
-
JÁCINT01
csendes újonc
http://pantomath.xyz/honor-6-how-to-unbrick-lollipop-5-1-beta-emui-3-1-to-emui-3-0/ szia en ezt a címet kaptam unbrick .a verziók nekem nem voltak jok de az elméletet használtam más szoftver verziókkal
azt ne kérdezd mik voltak azok mer a végére nagyon el vesztem a számok tengereben !!! https://mega.nz/#F!OFYXVSpb!0RNlcJntmzVuT-1m-6s8Iw!vR41RTDD innen válogattam próbálgattam es be jött
ja es köszönöm mindenkinek a segítséget -
Figur10
tag
Sziasztok
Volna egy javaslatom.
Mostanában nagyon sokan elkövettük azt a hibát, hogy még működő telefonnál nem mentettük el a ProductID-t legjobb volna vásárlás után azonnal. (nemcsak itt hanem a Honor 7 fórumban is) Ezért javasolnám, hogy kerüljön be az összefoglalóba , a ProductID mentése, mert többünknek sem sikerült a generátorral jó ProductID-t generáltatni. (Honor H60-L04 esetében) Esetlegesen booutlopból könnyebb vissza hozni, a telefont ha birtokunkban van mentésben a ProduktID! -
deadelon
aktív tag
sziasztok.kérem segítsen valaki! egy honor 6 dual sim es h60 l02-őt szeretnék frissiteni droid 5 re.otan nem ajánlja fel ezért le szeretném tölteni a gyártói felületről innen [link] de 320 mb -nál állandóan megáll a letöltés?honnan a bánatból tudom még megszerezni?leszedni.
-
JÁCINT01
csendes újonc
sziasztok nagy küzdelem árán sikerült eletet lehelni honor6 h60-l04 készülékembe,de most 507 van rajta billentyűzet nincs stb ,innen merre mehetek 521 et hogy tom rá rakni ?
-
Szevi
tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne felétek. H60-L04C900B521 felrakása után minden rendben működik, meg vagyok elégedve vele. Viszont a teló akku ideje tetemesen csökkent. Használat közben is jobban merül, illetve kb. fél nappal megrövidült az üzemideje. Helyi frissítéssel tettem fel a B521-et. Valami észrevétel okosság? Köszi!
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A magyar supportra írjak vagy melyikre?
-
Black&White
addikt
Igen, megírhatod akár azt is.
Ha válaszolnak, akkor majd úgyis kérik a megfelelő készülék-azonosítókat.Vannak kerülő utak, pl KK alatt, ha rootolod Kingroot-tal, majd felteszed a Honor Tuner alkalmazást, ki tudod iratni a nyitó kódot, de ugye ez az út csak működő készülék esetén járható be.
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, face-el és inkognitó ablakban.
Írjam meg nekik, hogy bootloopba került és ezért szeretném a kódot?
Este eszembe jutott, hogy van egy android fejlesztő (nem hobbi, kifejezetten ezt tanulta egyetemen) ismerősöm, lehetséges ő majd tud valami spéci cuccot -
Black&White
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
Azért van jó is, az intelligens feloldás hiba nélkül üzemel Mi Band 1s-sel, visszakerült a power menüs némítás is.Lehet választani 4*5-ös rácsméretet is.
Bár nem tudom ki milyen rendszeren van, de ezek a Lollihoz képest pozitívumok.
Shoo: privát ablakot nyitottál és fb accal léptél be, ugye?
Sajnos, vagy nem, de elég hamar elavulnak a bl kód beszerzésére vonatkozó instant megoldások.
A megjelenés óta ez már a 4., 5. lehetőség.
Próbáld meg emailben, fb-on felvenni velük a kapcsolatot. -
Shoo
senior tag
Már sokszor próbálkoztam, de mindig ezt kapom vissza a kód generálásakor:
Please make sure the verification code and model number are correct. If your device has multiple IMEIs or MEIDs, please try another IMEI or MEID.a verf... kód jó, a model numberben nem vagyok 100%-ig biztos, oda H60-L04-et írok, de ha a Y300-0000 (erre mellesleg azt írták nekem, hogy a honor 7 kódja), 1 imei-je van.
Mit rontok el?
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hat akkor olyan nagyon jo hir nincs is... Pedig hogy vartam a 6.3.1-et.
En 720p-ben hasznalom, neha jol jon a plusz uzemido. Es a gmail is kell. -
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Nagy különbséget nem veszek észre MM Beta után.
Ugyanúgy nincs 720p mode, nem lehet eltűntetni a telefonszám nélküli kontaktokat, Gmail hol szinkronizál, de inkább nem.
Akksi talán picit javult.
Aki először látja az EMUI4-et sanszos, hogy anyázni fog.
Pityu89: KK-ról hova szeretnél visszalépni, talán ICS-re?

-
Pityu89
senior tag
Nem tetszik nekem a kitkat. Az összefoglalóban a downgratet csak helyi frissítéssel elindítom és minden visszaáll?
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Frissítésről vmi infó?
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás, amivel át lehet színezni az alkalmazások nevét? -
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát megvan a doboza.
A model number: H60-L04
S/N: X9L02.......
és meg van az IMEI is.A generátorral minden rendben ment, de utána a weboldal nem akart generálni, chrome-ban inkognitóban nyitottam meg azt az oldalt. Beírtam mindent és folyamatosan hibát adott ki, hogy nem jó a biztonsági kód vagy a modellszám. Van valami más módszer? Mert akkor még próbálkozom ezzel hátha összejön.
-
Shoo
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Igen, ki van csomagolva és csak az van benne.
Két kérdésem lenne:
- Az indítás több mint 10 perc is lehetnél arra érted, hogy lehetséges, hogy a logo és az update kör között eltelhet ennyi idő?
-A legutoljára valamelyest működő rom az a B524 volt, azzal próbálkozzam vagy azzal ami megölte?A telefon csak annyiban tehet az egészről, hogy hiába európai egyetlenegyszer nem ajánlotta fel az OTA frissítést hiába volt frissebb verzió. Miután úgy kell vadászni a jobbnál jobb verziókat így mindenképp becsúsznak ilyen hibák.
-
svgyula
addikt
Szia! Ezt már olvasni is idegesítő
Biztosan ki is csomagolod a ROM-ot a kártyán levő dload mappába? Mert ott csak egy UPPDATE.APP állomány lehet DE csak az ami azelőtt a telón volt!!! mielőtt belekezdett a mókuskerékbe! Nekem is volt ilyen amikor az unroot kimaradt. De nem a telefont szidtam meg a fórumot!
Sajna ha nem vagy jártas a dologban akkor nem kellene belevágni az ilyen ROM-CSEREBERE mutatványba, hiszen mindegyiknél ott a figyelmeztetés "csak saját felelősségre"
Ha úgy csinálod ahogy leírták/tam akkor menni kell! DE mivel megy a mókuskerék üzemmód megy először ki kell kapcsolni vagyis számolj! Amikor zizzenik azonnal nyomni mindhárom gombot ha lekésel vele akkor semmit nem fog csinálni.
Ha felmegy a ROM akkor az első indítás akár 10<perc is lehet! -
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Arra nincs lehetőség, hogy ha valahogy megszerzem a nyitókódot ilyen állapotba kinyissa?
-
rafis83
tag
Anno helyi frissítéssel tettem fel 550-re a b803-at, de nálad az a probléma, hogy nem kapcsol be a telefon és nem éred el ezt a menüpontot.
Service menüben is van lehetőség helyi frissítésre, nem tudja valaki, hogy ebben az állapotban esetleg elő lehet-e hozni valahogyan? -
M3oH
addikt
Sajna, megfáradt a telóban a mikrofonom. Ami érdekes, hogy a telefonálás közben, mint ha nem is használná a másikat, mert semmit nem hallanak belőlem. Videó és hangjegyzetnél működik. Esetleg, vki már cseréltette a mikrofont? Mennyibe fájhat?
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagy nehezen letöltődött, de sajnos nem jártam vele sikerrel.
Azt a nagy B370es csomagot is kipróbáltam, de nem indult el. Kezdem feladni a reményt, hogy lesz belőle telefon...
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A következő volt a menet:
B521 volt sokáig, majd B524, azzal elkezdett újraindulgatni, amikor bármilyen net be volt kapcsolva és akkor gondoltam, hogy feljebb váltok, csak ezek szerint elnéztem, hogy kompatibilis és a b550 ment rá
B521->B524->B550
Köszi! Máris kipróbálom

-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem ismeri fel a gép a telefont, így hogy tudok belső sd-re másolni?
A BL zárt, mert nekem nem működik az a felnyitás, nem kapok kódot.
Ugye a nagyobb probléma ott kezdődött, hogy feltelepült rá a b550 :S És valószínű arról kellene indulni valamerre. Ezért is akarok kipróbálni egy teljes romot, ami nem update. Már bármit ki tudok próbálni, mert ettől rosszabb nem lesz a telóval, max megjavul.
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalóban megtalálható B521-es update.app volt.
Most próbálok letölteni egy B370-et, találtam egyet ami, 1,8 giga meg van, ami csak 900 mega. Jön az 1,8 gigás (ezt ajánlják a CM11-ről való visszatéréshez, lehet tartalmaz valami indítót a telefon számára, mert a többi csak update, ergó lehet csak jól működő telók esetén működik).
Még olyan tervem van, hogy a B550et újra telepítem 3 gombossal, ha megy, megnézem, hogy elindul-e, ha nem akkor folytatom 805-re vagy 803ra hátha beindul. Ennél rosszabb már nem történhet.

-
Shoo
senior tag
Nahh most reggel tovább folytattam, jó híreim nincsenek, de ezek után remélem lesz megoldás.
A következőt próbáltam ki:
Arról a memkártyáról, amin csak a dload mappa volt letöröltem azt is, hagytam üresen és betettem a telefonba. Lámlám úgy működött a 3 gombos, csak mivel nem volt fájl nem kezdte el megcsinálni.
Azon tűnődöm, hogy nem lehet az, hogy a B521 nem alkalmas egy totális újratelepítésre? Lehetséges, hogy a legelső totálisan teljes csomagot kéne rátölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
neked min halt be?

ja es köszönöm mindenkinek a segítséget

Biztosan ki is csomagolod a ROM-ot a kártyán levő dload mappába? Mert ott csak egy UPPDATE.APP állomány lehet DE csak az ami azelőtt a telón volt!!! mielőtt belekezdett a mókuskerékbe! Nekem is volt ilyen amikor az unroot kimaradt. De nem a telefont szidtam meg a fórumot!