Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfajet
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy a kezdőképernyőn a facebook, messenger, viber appok indító ikonjain milyen beállításokat kell alkalmazzak, hogy jelölje, ha új üzenetem érkezett? Mert a gyaári levelező kliens ezt kijelzi egy jobbfelső sarokban megjelenő piros számmal, de a fent említett programok esetében nem. Ezen kívül a messenger is csak akkor kapcsolódik a netre, ha megnyitom az alkalmazást, amúgy viszont nem. Lövésem sincs, hogy mi a teendő.
Ezen kívül az intelligens füles beállítását alkalmazva a xiaomi piston 3-as füles gombjaival sem tudok számot léptetni. Valami útmutató esetleg?
Amúgy nagyon faja a teló, csak van pár számomra nehezen értelmezhető problémája.Segítségeteket köszönöm!
-
plck
tag
Ilyenkor melyiknek lehet hinni? Illetve menyire érdemes ilyen miatt aggódni?

-
plck
tag
Nyert valaki a teszten?

-
Ceree
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy a Lollival soványabb. Pedig szűz telepítést csináltam...
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az létezik, hogy a ROM-számom nincs meg? Nekem a Build-számnál ez van: EMUI3.1_H60-L02_6.1.1
És igen, WO bootlogós kínai belpiacos. -
de_k_ron
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek. Tudom, hogy nem egy sikeres kérés, de valaki le tudná írni -hasonlóan B&W kolléga walkthrough-jához- hogy hogyan kell visszaállítani a gyári recovery-t? Előre is köszönöm

-
elroysk
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
a legjobb uzemidot a B109-el (EMUI2.3) ertem el, a 370 es 521 valamivel kevesebbet birt es MM beta is hasonlot produkal, bar a betaban van egy bug hogy a felso negy proci orajelet sosem viszi 1500 MHz ala hasznalat kozben, ami sokat csinal. ha ezt javitjak valoszinu jobb lesz a helyzet.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Lehet hülyeséget kérdezek, de zola- problémájára nem lehet megoldás az adb driver-es fastboot módos visszaflashelés?
Vagy a honor nem olyan mint a nexusok hogy adb-vel manuálisan azt rakosgatok "amit akarok" ?
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Nekem is megvan már a telo.
Az után érdeklődnék, hogy kinek melyik rendszer vált be? És mivel lehet a Ph-s tesztben leírt időket összehozni, mert nekem úgy tűnik mintha kicsit ez nálam soványabb lenne. 5.1.1 droid van rajta
Persze még nem néztem pontos üzemidőket, illetve mivel használt nyilván az akku sem új, ne várjam ugyanazt, na de mégis hátha....
A meredek részek clash of clans -nál voltak. De akkor is kicsit sokallom. A felbontás is kisebbre van véve pedig.
-
attila98
csendes újonc
Sziasztok! A Honor 6-os telefonom nem ezekeli az SD kártyát.Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm! 😃
-
doongoo
addikt
válasz
de_k_ron
üzenetére
helyi frissítés és OTA frissítés is csak gyári recoveryvel lehetséges. Te lecserélted TWRP-re, ezért amikor próbálod a helyi frissítést, akkor bejön a recovery, de mivel az nem a gyári, ezért nem történik semmi (nem indul a telepítés). Multitoollal simán fel kell tenni a ROM gyári recoveryjét. Explicit nem szerepel a leírásban, de ugyanúgy kell eljárni, mint a TWRP telepítésekor. Ha feltetted és a többi feltétel is adott, akkor már menni fog a helyi frissítés.
Nálam alap, hogy a sikeres rootolás után (ami ugye csak a TWRP-ből megy) egyből megy is vissza a gyáry recovery, hogy ne legyen vele/rá később gond. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Aha....vissza kellett volna tenni? Amikor helyi frissítést csinálok. A leírt metódus szerint elvégzem a dolgokat: mentés-dload mappa másolása-EMUI frissítőből helyi frissítés. Majd telefon újraindul, és bejön a TWRP.
Hülye kérdés: hogyan kell visszaállítani a gyárit? Benne van az összefoglalóban? Mert nem találom, bár ez nem mérvadó...
-
leeka
tag
Lollipop-ból kivették a képernyőkímélést?
Hol találom?Köszi.
-
doongoo
addikt
válasz
de_k_ron
üzenetére
Nem jól olvasod. Nem írtam sehol visszazárást.
Fagyasztott alkalmazások kiolvasztása, unroot ill. eredeti local.prop és build.prop fájlok, valamint gyári recovery kellenek a sikeres frissítéshez (a bootloader nyugodtan maradhat nyitott).
Melyik újraindítás után jön be TWRP? TWRP csak akkor jöhet be, ha feltetted valamikor és utána nem tetted vissza a gyárit. -
de_k_ron
csendes tag
Szia. Memóriakártya a ludas. Én nemrég rendeltem 128G-t Kínából, dettó ugyan ez a gondom. Visszacseréltem a régi 32-es HC-ra, egyből megjavult és most már nem is ugat a telefon a lassú kártya miatt.
Valahonnan azt hallottam, hogy be kell tenni linux alá és valami toollal mélyformázni a kártyát, mert gyárilag szarul csinálják meg. De ez csak egy urban legend, lehet, hogy eredetileg szarok a kártyák....
-
Smithy87
senior tag
Hogyan tudom a bejövő hívásokat kezelni? Pl fix számot tiltani?
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Megoldottam: play áruház adatok törlése nem segített. Töröltem az egészet és feltettem újra. Most jó. Így viszont valószínűleg csak helyivel teszem majd fel a 6.2.1-et (megspórolandó az újra belakást).
Így jól gondolom?
1 - eredeti local.prop és build.prop visszaállítása (recoverym eleve gyári)
2 - fagyasztott appok felolvasztása
3 - teljes unroot
4 - helyi frissítés
5 - root újra a MultitoollalAki developeren van: szoktatok így helyivel frissíteni?
-
alienpapa
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Azért köszönöm!
-
fant0mi
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Már csorog is lefele az emui oldaláról. Remélem jól fog működni, ugyanis a 6.2.16 ki fog maradni a kínai újév miatt, legközelebb március 1-jén jön az újabb. (Személyes reményem, hogy az már Marshmallow lesz.)
Develop 6.2.1 chanelog:
[Weather Clock]
Add new city page displays the current time in city[Calculator]
Repair calculated as cross-screen input, the results section blank page between the equal sign and Results
Repair calculator input values, and select Copy, Delete value, long press can not be ejected Paste Options box[Locker]
New Magazine lock screen, lock screen signature is too long then wrap Display -
alienpapa
senior tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Igen, EMUI 3.1 L04. Nem akarom a Google cimtarat belekeverni, mert a simrol akarom megjeleniteni a kontaktokat. Most komolyan, nincs erre megoldás?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Melyik verziód van? EMUI 3.1? L04. Mert akkor így jártál te is. Mondták, hogy nem lehet választani, a sorrendben, mert nem működik ebben a verzióban. (ez sem) Ha nincs túl sok kontaktod, nyisd meg a google címtárad, és írd át az egészet úgy ahogy kell: Vezetéknévhez a vezetéknevet, keresztnévhez a keresztnevet. Vagy írj mindent a vezetéknévhez. Akkor jó lesz. Nekem így működött.
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a telefonkönyv néhány névjegy vezeték-és keresztnevet megcsereli, nehanyet meg nem? A megjelenitesi beallitasokban a vezetéknév szerinti sorba rendezés van beallitva, és a vezetéknév szerepel elől.
Olyan is van, hogy egy névjegy jól jelenik meg, de ha szerkesztem akkor már nem. -
microvillage
tag
Sziasztok,
Beállítottam véletlenül az egyik kártyámhoz adatforgalom kezelést (H60-L02). És szeretném kikapcsolni, vagy alaphelyzetbe visszaállítani, de a menüben nem találtam semmit, amivel ezt megtehetném.
Tudna valaki segíteni ebben?

-
doongoo
addikt
Kint a Developer 6.2.1.
Developeresek, nálatok működik rendesen a google playen az in-app purchase? 6.1.16-on nem akaródzik. Rányomok, amit venni szeretnék és nem történik semmi (értsd: nem jön fel a jelszókérő mező sem) -
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szerintem küldd a telefon után egy nagy bocsival!
-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Azert vastag a bore

-
-
zola-
őstag
válasz
Black&White
üzenetére

-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, az xda-n találtam, valóban Virusplus tárhelye. Az img fájlok mérete valóban kicsi és nem is nagyon tudom, hogy mit kellene tennem velük pontosan. Arra gondoltam, ha már nem sikerült a 3 gombossal visszatérni az indiai B803-ról az 521-re, esetleg megpróbálnám ezzel. Viszont nem akarok emiatt CWM-et vagy TWRP-t tenni a telefonra, anélkül lehet flashelni a multitollal? Pl. egyszerűen letölteni egy megfelelő img-t és a programmal egyszerűen felüliratni a telefon-t? (Abból indulok ki, amikor még Windows Mobile 6.0-s telefonom volt és ott a program egyszerűen fogta és legyalult mindent
)Utána pedig az 521-ről visszatérnék az európai Marshmallowra.
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Igen, hallottunk róla.
Tisztában vagyunk vele, hogy tőled nem kell venni semmit.
-
Szevi
tag
Sziasztok, egy kérdésem lenne. Erre a verzióra várható OTA 5.1? H60-L04V100R001C00B371
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Amennyiben a telefon már OTA-n letöltötte az 5.1.1 frissítést, és üzenget hogy telepíteni kellene, hogy lehetne megszabadulni tőle? Asszonynak megfelel a jelenlegi állapot, nem piszkálnám inkább.
A letöltött update.zip-et már elmozgattam, de az sem segített.
A válaszokat előre is köszönöm!
Elnézést ha volt már.
-
Black&White
addikt
válasz
Dominator
üzenetére
Sok van, de ami aktuális, vagy nagyjából szóba jöhet, azt a Multi-tool le tudja szedni magának.
Innen esetleg az szemezgethet, aki egy régebbi Developeren "ragadt".
Ilyenkor viszont nem közvetlenül a Multi-tool fog segíteni rajta, hanem az azzal felrakott adb driver.
Aztán mehet a flash fastboot alól.
Ez amúgy Virusplus gdrive tárhelye, nem?#11634 nimba1: köszi, ment is az összefoglalóba.

-
nimba1
aktív tag
Na ide feltöltöttem az eddig általam letöltött dolgokat L04-hez.
-
Dominator
aktív tag
Multi Tool-lal csak a Clockwork / TWRP recoveryt lehet a telefonra feltenni, vagy "gyári" recoveryt is?
Azért kérdezem, mert ITT elég sok mentés található. -
netangel
újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Sajnos, nem lehet telepíteni ezt az APK-t.

Azt hiszem, akkor „fejest ugrok” a B521-be, lesz-ami-lesz alapon.

A leírásodban megadott B521->B370 rollback csomag linkjén a H60_L04V100R001C900B500_Firmware_rollback_version_(EMUI3.1 to EMUI3.0) fájl tölthető le. Akkor ez most B370-re vagy B500-ra állít vissza?
-
nimba1
aktív tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Amikor rátetted a gépre elkezdte tölteni és átlépte a 90%-ot, így újra számolja.
Merítsd lejjebb hogy ne lépje át a 90%-ot és nem fogja újra számolni. -
netangel
újonc
válasz
csapee
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted!
Akkor lehet, hogy teszek vele egy próbát.Nem tudom, hogy milyen lehet az ingyen zeneletöltési lehetőség vagy VIP-tagság, mert az én verziómban ilyen nincs.
Black&White:
Neked is nagyon szépen köszönöm!
Annyi kérdésem lenne még, hogy ha ezt telepítem és valamiért nem lenne megfelelő (nem feltétlenül az LRC-kezelés miatt), akkor vissza tudok térni az eredeti változatra?
-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
De egy eve hasznalom

-
bandigyerek
senior tag
Cső! Jöttem zaklatni!

Az akkuhasználatnál miért csinálja, hogy ha felteszem pc-re pár kép, vagy bármi átmásolásának erejéig (1-2 perc), azonnal újraindítja a számolást az akkuidőre (meg gondolom, így aztán mindenre) . Pl.: hajnal négykor szedtem le töltőről a gépet. A nap folyamán kétszer kellet rádugni notira adatátvitel miatt. Most van 86%-on és azt írja : "4 óra akkumulátorról". Így képtelenség megállapítani, hogy most akkor mennyi is az annyi. Nem MM kell ide, hanem egy új 5.1 a L04-hez, mert ez eléggé lyukas itt-ott. Ha valaki kapcsolatban van a Honorral ezt szóvá tehetné. Meg, az üzenetjelző LED-et (töltés közben nem jelez, Ne zavarj módban nem jelez.) A névjegyzék sorrendet mondtátok, hogy megcsinálták. -
plck
tag
Valaki tudja mitől lehet, hogy véletlenszerűen eltűnnek a képeim (nem mindig és csak 1-2 darab).
Lövök pár képet, megnyitom a galériát, minden oké...megnyitom 1 nap múlva és 1-2 képnél látszik hogy nincs miniatűr és ha megnyitom ki is írja.
Szerintem nem ROM függő mert az előzővel is csinálta meg ezzel is...talán az SD kártya a ludas. (kínából rendelt 1300Ft-os 32gb
)
Okéoké beállíthatom hogy az elsődleges mentési hely a kameránál a belső tárhely legyen..de az milyen má
-
theooracy
aktív tag
válasz
csapee
üzenetére
Óóóóóóóóóóó, kérem szépen! Megoldódott! Hála Neked!
Új hozzáférési pontot kellett létrehozni (már megtettem ezerszer...) és ez a "mobilinternet.upc.hu" volt a megszívatásom kulcsa! Az UPC oldalán “internet.hu.upcmobile.com” -volt megadva. Én ezzel próbálkoztam ezerszer, azért nem sikerült....
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

-
csapee
őstag
válasz
theooracy
üzenetére
Ez van a hozzáférési pontban?
APN vagy hozzáférési pont:
mobilinternet.upc.hu
Felhasználónév és jelszó:
(üresen hagyandó mezők)
Hitelesítéshez szükséges hozzáférési szám:
*99#
APN típusa:
StatikusAmúgy ezt nekem még minden mobilinternet előfizetéssel el kellett játszanom, ami nem a 3 nagy szolgáltató klasszikus adatcsomagja.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
theooracy
üzenetére
Nem biztos, de nálunk a kínai telefonok maguktól nem ismerik fel net céljából a telenoros kártyát, upc meg asszem telenor hálozaton van, próbáld ki vodával vagy t-vel ha az jó akkor be kell valamit állítani gondolom a hozzáféréseket
Akkor passz, bár akkor is kipróbálnám telekomossal
-
theooracy
aktív tag
Üdv!
Lenne egy hatalmas problémám, még pedig a következő:
Adott egy mobil internet előfizetés sim kártyával. (UPC) Beteszem a kártyát az 1. kártya helyre, felismeri, PIN kód, oké. Hálózatot megtalálja, 3G bekapcsolva, térerő rendben.
A gond az, hogy ezek után hiába kapcsolom be a mobiladatot, NINCS KAPCSOLAT. (természetesen az 1.-es kártya van bejelölve alapértelmezett mobiladatnak..) De, hogy fokozzuk, az UPC-s kártya hozzáférési pontot sem készít.
Hogy még tovább fokozzuk, kipróbáltam Telenoros kártyával is, itt létrehoz hozzáférési pontot, de ha itt is be van kapcsolva az adatkapcsolat, itt sincs net!...
Mi a bánat lehet a hiba????
A teló egyébként 02-es, Lolli B532, rot és egyéb belenyúlásoktól mentes.....
-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az lehet

Ellenben úgy látom le lehet tölteni az apk-t. Bár azt ne tudom hogy bejelentkezik-e utána a hüvely accoountra? -
netangel
újonc
Sziasztok!
Lollipop verziót használókhoz lenne kérdésem (H60-L04). Jelenleg még KitKat van fent (B370), azonban pár hete én is megkaptam az értesítést az OTA-frissítésről, de csak most lett rá időm, hogy nekiálljak. A technikai dolgokkal tisztában vagyok (hála Black&White leírásának és ennek a topiknak, amit olvasgatok már egy ideje) – legalábbis, remélem.

Kérdésem (egyelőre) a zenelejátszóval kapcsolatban lenne:
1. Maradt a Huawei-féle lejátszó Lollipop esetén is?
2. Ha nem (ill. ha igen, de újabb/más verzió), akkor az új lejátszó is tudja kezelni a zenékhez mellékelt LRC-fájlokat (dalszöveg-fájlokat)? Ráadásul, hasonlóan a „mostanihoz”: navigálva a szövegben a dalban/hangfájlban is odaugrik?Tudom, hogy nem egetrengető probléma. Nekem azonban fontos lenne, mivel nagyon sokszor használom ezt a funkciót (sok más lejátszót kipróbáltam már, egyik sem esett ennyire kézre, nem csak emiatt).
Előre is köszönöm a segítséget!
-
pistuka25
csendes tag
A b527 is stabil rom volt nem?

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megint nyertem két hetet... 😃
-
Black&White
addikt
A 6.2.1 Dev sem ugrik még MM-re.Ez van...

nimba1: király, ha kész vagy, privizz egyet.Asszem 10GB napi limit van Mega-ra, a free csomagban
-
plck
tag
válasz
nimba1
üzenetére
Az meredek

Srácok egy ostoba kérdés: Most B805 van fent ugye tesztelés céljából, ám úgy döntöttem, hogy amíg ki jön a végleges vissza tenném az előzőt. Viszont nem vagyok képbe hogy melyik volt az. Loli volt, gondolom a végső, stabil rom. Megtudnátok mondani melyik az? Illetve vissza tudom azt úgy tenni, hogy felmásol SD-re a dload mappát ugye, majd kikapcs és 3 gombos?!
Bocs ha hülyeséget kérdeztem, nem nagyon vagyok még otthon a témában.

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi