Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
Srácok, előre is bocs a láma kérdésért:
eldöntöttem: ma frissítek gyári lollira...

ha innen letöltöm a 2015.11.16-i file-t és felrakom "helyi frissítéssel", akkor töröl minden adatot vagy olyan lesz mintha OTA-n jött volna és megmarad mindenem?
-
HeyTchiki
csendes tag
Holnap az Extreme Digital-ban, a Black Friday napon, 96 990 Ft helyett 79 990 Ft-ért vásárolható meg a telefon.
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
Erre valaki valamit :S?
-
Hzi
aktív tag
Mondjuk most épp nekem sem akar működni.

-
Black&White
addikt
Nálam elég komolyat gurított ma a Telenor sebességek terén.
Aki lemaradt: a mai nappal, díjcsomagtól függetlenül mindenkinek elérhetővé tették a 150Mbps sebességű LTE szolgáltatást.
Úgy tudom, Telenorék nem számolnak fel adatforgalmat a speedtest-es mérések után, úgyhogy szabadon csekkolhatjátok.
-
Bennyboy
őstag
Hi
azt belehet állítani, h csak akkor legyen bekapcsolva a wifi ha talál olyan hálózatot amire tud csatlakozni?
köszi -
ocsem28
csendes tag
válasz
ocsem28
üzenetére
Sziasztok.Megoldódott a hanghívás gondom,kicseréltettem a régi simet,ugyanugy nem hallottak,teszteltem a mikrofont jo volt de halk.A flip bőr tok volt a ludas a szilikon része letakarta az alsó mikrofont,ami az usb mellett van alul,nem volt kivágva a helye csak az usb-nél.Jól megszivatott,már majdnem gariztattam :-)
-
Kbali
nagyúr
válasz
BorsóKorsodi
üzenetére
A 3.0-ás emui-t fel kellene ajánlania, a lollit viszont letöltve a hihonor oldalról tudod felrakni. Én helyi frissítéssel csináltam, semmi problémám nem volt.
-
ADAM1337
nagyúr
Tud a telefon widi-hez hasonló funkciót ?
Ismerősöm P70-én van és a smart tv-n az egész telefon menüjét átdobja wifin, elég korrekt. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Huhh, mennyi ideig bírtad a stabilt! 😃
-
BorsóKorsodi
tag
Sziasztok. Ma kaptam meg honor 6 l04-met, 4.4.2. emui 2.3. Szeretném lollipopra frissíteni. Magától semmilyen frissítést nem kínál fel. Kérdésem h az összefoglalóban adott lolliopop romot tegyem-e fel, vagy van már valami jobb link, és hogy csak sd-ről lehet telepíteni(nincs kedvem emiatt venni egyet :S). És melyik legyen 3 gombos vagy helyi frissítés ?
-
Hzi
aktív tag
Az Antutu szerint a 3 giga RAM-ból a fele elérhető. Ezt mi okozza, jó így?
-
Hzi
aktív tag
Nekem is megérkezett a frissítés 5.11.16-ra.
És befigyelt az Egészség app. Első blikkre kikapcsoltam. :-) -
Black&White
addikt
válasz
Aladdin81
üzenetére
H6-ba egy átlagosnak mondható Toshiba eMMC került, nem igazán befolyásolja a felhasználói élményt, ha a külső SD-re pakolsz dolgokat.Főleg egy jobb SDXC mellett.
Az új Samuknál bukkant fel a marketing bullshit, hogy azért hagyják ki a bővítés lehetőségét, mert az visszafog(hat)ná a teljesítményt.
Na most az S6-ban valóban egy ütős belső NAND van, viszont nem tudom melyik az a felhasználási terület, ahol számít, ha nem oda másolok, vagy onnan olvasok. -
Aladdin81
csendes tag
Már biztosan volt a kérdés, de időközben jöhettek új tapasztalatok: van vmi előnye a 32GB-os verziónak, ha nem kívánom kihasználni az NFC-t, s amúgy meg van egy 64Gb-os Samsung microSD-m? Köszi.
-
eetee
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Működik! 1000 hála!
-
eetee
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Pontosan! És még sem akarja..
L02es telókon vajon műkszik ez a mod? Xda-n van erröl egy thread, és ott is van olyan akinek nem müködik a dolog l02-n.
Elég hasznos lenne ha menne, mert az autós kihangosíto miatt az egyes slotban kell lennie a céges simemnek hogy tudjak hivást iditani a gk. konzoljából, viszont a sim2röl megy a net, és hát az edge dög lassú.. -
eetee
csendes tag
Sziasztok! Rootolt b532 L02-nél nem tudom megcsinálni a sim2 4g választo gomb hozzáadását. Bemásoltam a "persist.sys.dualcards=true" sort a teló cust mappájában lévö local.prop-ba, és reboot után semmi sem válozott a beállitásokban. a permissionöket beállítottam.
A local.prop file uccsó sorába illesztettem a parancssort.
Mit cseszhettem el?
Köszi! -
tompyka
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
A céges levelezés biztonsági beállításai megkövetelik a telefon titkosítását illetve a lezárókód használatát.
5,1 van a készüléken a titkosítás miatt ez muszáj.
A probléma az, hogy ha beállítom a titkosítást és a kóddal történő lezárást a kód bekérésekor nem jön fel a billentyűzet, hogy beírjam.
Ötlet?Köszi
-
zedorf4
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült feltenni, de most majd vagy az fog kiderülni, hogy a teló rossz vagy a teló nem bírja a Lollit.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon cinikus vagy mostanában.

-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére

-
Black&White
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére

-
mbwrestling
csendes tag
válasz
bkiky01
üzenetére
Hali!
Nem rég rendeltem kiváló minőségű SINPAX fóliát a Honor 6-osomra. De mivel csak 1 db-ra volt szükségem, ezért pár darab nem került felhasználásra.Enyhén matt színű, (tényleg csak enyhén ezért nem nyomja el a teló fényét).
Ujjlenyomat álló, tükröződést is megszünteti, vékony, karcoktól véd.
Nagyon jó kis cucc, bátran ajánlom!Akit érdekel és kellene neki, tudok postázni. Írjon privátban.
-
bkiky01
senior tag
Ha facebook-on megnyitok egy hivatkozást, vagy legtöbbször böngészőben, akkor olyanok jönnek be, hogy iphone-t nyertem, vagy, h veszélynek van kitéve a telcsi frissítsek újabb androidra (gagyi verziószámmal..)
Vissza sem lehet lépni, vagy nehezen, van, h reboot..
Ki mit használ ez ellen?? -
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. H6-L04-es telómmal van egy kis problémám. Még B370-essel vásároltam. Szeptember végén a hihonor oldaláról letöltött B521-est tettem fel 3 gombos módszerrel. Néhány napig remekül működött. Majd jellemzően éjszakai időben többször lefagyott. Általában ultratakarékos módban használom. Reggelente nem lehetett magához téríteni (biztos szépeket álmodott
). Csak a bekapcsoló gomb hosszas nyomva tartásával lehetett működésre bírni. Ekkor az újraindulás ikonnal indult, de nem volt zene, majd a PIN kód után a telefon csak "félig" üzemelt. Néhány app nem indult vagy a beállítás menü nem akart elindulni. Ekkor egy újraindítás után már rendesen működött. Aztán nem használtam az ultratakarékos módot, de ekkor is produkálta a hibát. Csináltam gyárivissza, háromgombos, gyárivisszát, de nem használt. Néha nagyon forró volt ilyenkor a teló, valami beragadhatott. Ilyenkor az akkuhasználatnál szakadás volt látható, mintha nem működött volna a telefon. A lényeg, hogy mióta a Lolli van fent azóta van gond. Nem tudom vissza lehet-e tenni a B370-et próbából. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban a háromgombost is az itteni leírás szerint tettem fel. Valami rollback file kéne?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Hzi
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
OK, köszi. Akkor türelemmel elviselem.

Régebben nem csinálta, gondolom, a legutóbbi frissítésben volt. -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, próbáltam a light manager-t, de nem értem miért jelez a gmail-nél, és miért nem a viber-nél.
A stabil ágon is hibás ez? -
Black&White
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
De, használja, pl a Honor is.
#9842 kzkz:
Kint van az OTA csomag L02-re, feljebb linkeltem (szerintem szokás szerint jó L12-höz is).#9843 doongoo:
Lesz mit faragni rajta, a Developer ág miatt gondolom még csak a saját márkás eszközökkel működik.#9847 Hzi:
Menüböl nincs rá opció, mást még nem láttam.#9850 kzkz:
Én ezzel oldottam meg a Vibert: [link] -
KLiFF
csendes tag
Felraktam az új emuit, majd kb 1 hónap után eltűntek a navigációs gombok, a háttérkép, és a fenti lehúzható értesítési sávok. valaki tudna segíteni?

-
Hzi
aktív tag
Sziasztok! Amikor feldugom töltőre a telót, kis csilingelő hangot ad. Hol lehet ezt kikapcsolni, sehol nem találom?
-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ma reggel a developer megviccelt nem indult a kamera (fekete kép), most feltettem a stabil romot., remélem a BT problémám is megoldódik.
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, meglestem, de a meglévő eszközeimet nem ismeri, így meg nem lesz pálya
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Letölthető már? Mert én ezzel az 5.11.1-gyel nem igazán vagyok kibékülve. Főleg, hogy nem jelez a led, a hangerővel nem tudom rezgőre tenni néha, a bekapcs hosszan nyomvánál már nincs a 3 hang választási lehetőség, így egy lépésben nem tudom arra állítani amire szeretném.
A Vibernél meg néha eltűnnek a contactok, a waze meg elfelejt hangot kiadni. Majd újraindítás után jó minden.Legjobb még mindig a kitkat-os utolsó developerek voltak szerintem.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dominator
üzenetére
Felesleges megváltóként tekinteni az új verzióra.
Anno a 4.0 után a 4.1 volt a nagy szám a project butter, de kb azóta olyan ami érezhetően könnyebbé tenné, nem nagyon volt talán az ART, de azt meg nem használja egyik gyártó se a nexusokon kivül.
Nekem 5.1-el tökéletesen fut -
Dominator
aktív tag
Sziasztok,
közel 1000 óra üzemidő után először indítottam újra a telefont, mert egy nagyon picit kezdett belassulni és pár apró funkció nem működött (pl. Viberben).
Az Android 6-ta még jobb lesz vajon a rendszer? És mikorra várható?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ne bántsátok szegényt, így is ő a legértékesebb tagja a topiknak. Nagyon hasznos infókkal lát el minket csak nem mindig veszed észre a rejtett iróniát. Szégyelld magad!

-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére

-
Lugi01
tag
Sziasztok!
Valahogy elállítódott a default home képernyőm (bal szélsőről a jobb szélsőre), de sehol nem találom az erre vonatkozó beállítást. Android 4.4 EMUI 2.3. Köszi!
Lugi
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
én még mindig hiszem hogy trollkodik

legalábbis ha én teljesen inkompetens lennék valamiben biztos nem írogatnék az adott témában teljes meggyőződéssel egy szakmai fórumon -
Black&White
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Gyula, tényleg te vagy a király!
Az iménti app ajánlóból is csak az derült ki, hogy fogalmad sincs, hogy működik a hardveresen támogatott dttw, illetve hogy azt se tudod mit csinál az általad ajánlott progi.
Mindenesetre ez most legalább akkora klasszikra sikerūlt, mint amikor codec packokat ajánlgattál a win10 topicban.
Azért remélem jössz még!

-
svgyula
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Duble tap
Ha felrakod nem lesz több kérdésed! Ja és tényleg a "hardver" alkalmatlan rá..............
-
gulyasa
őstag
Az L02/L12 verziók nem tudják, mert valójában a kínai belső piacra szánt készülékekről van szó.
Az L04 verziót lehet/lehetett kapni az edigitalnál és a trémobilnál, az tudja a 800MHz-et, de - mint tudjuk - csak egy SIM-es..
A jelek szerint az edigital még mindig árulja, sőt van náluk Honor 6 Plus is és van már Honor 7 is - két SIM-esek, de sajnos ezek sem tudják a 800MHz-et). -
YxVs
senior tag
Az összefoglalót olvasva elbizonytalanodtam. A dual SIM-es verzió tényleg nem tudja a 800 mhz-es 4G-t?
Vagy már van ebből is európai verzió?
Lehet nálunk ilyet kapni hivatalosan? Vagy megbízható európai raktárból? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi

-
Black&White
addikt
Holnap megnézi egy lehetséges vevő, így kérte.

#9826 imis:
GP Services van, de ugyanúgy frissíteni kell.
Szóval itt is a szokásos formula:
-App Center (ami mától HiApp lett): Play Store, Calendar&Contact sync telepít
-Bejelentkezel Play áruházba
-Első tetszőleges Google alkalmazás telepítése után frissíteni akarja majd a Play Services-t, amit engedélyezel. -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
én hétvégére hagyom, mert le kell mentenem a belső sd-ről mindent, és talán jobban ráérek.
A google service és az appok benne vannak a stabil romban? -
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
"...ma mentem vissza én is.."
Mi volt az oka? Jobb?
-
Black&White
addikt
Haha, ma mentem vissza én is.

-Az aktuális Developer-t gyári állapotba hozod.
-Aláírásomban lévő GDrive linkről letöltöd a köztes ROM-ot (Revert EMUI3.1 Developer to 3.0 Stable mappa).*
-Kicsomagolod, dload mappát SD-re másolod, majd helyi frissítéssel telepíted.
-Letöltöd a B532-es ROM-ot.
-3 gombossal, vagy Helyi frissítéssel telepíted.* Ne tévesszen meg a neve, nem kell visszamenni EMUI3-as ROM-ra, tökéletesen működik az EMUI3.1-es Stabil ággal is.
-
imis
senior tag
Ha developer-ről stabil ágra váltanék (5.11.1) akkor az mehet simán 3gombossal v. itt is trüközni kell, mint a KK-nál?
-
extasymajom
aktív tag
Üdv írok ide is hátha tudtok megoldást vagy találkoztatok már ezzel a problémával.
Adott egy huawei honor 4a.
5.1.1
build szám: scl-th00hc00b190
alapsáv: 11306101Gyári szűz rendszer, első bekapcs. Root NO. Bootloader szerintem Off.
Nincs rajta Google apps semmi és nem is nagyon tudok rátenni.
Fiókbeállításnál gyárilag nincs olyan hogy google fiók hozzáadása.
Van rajta egy App Center de abból letöltve a Google play áruház nem működik. nem is nyitja meg.Netről leszedtem egy google installert ami felrakta a google keretrendszert, play áruházat, play szolgáltatást, meg minden más google cuccot DE..
Gmailbe belépve létre tudok hozni fiókot, illetve be tudok jelentkezni Google+-ba is. google play áruház viszont nem tud bejelentkezni., google search meg sem nyílik.
Probáltam a legújabb play servicével és régivel is. nem indul.
Próbáltam a legújabb play áruházzal és régivel is. nem indul.
Hard reset. újra másolás szintén ugyanaz. Googla play frissítést akar aztán hibával leáll. hiba kód nincs.Host file átírása a root hiánya miatt nem megoldható, bár szerintem nincs is értelme.
Valakinek valami ötlet.?
-
Black&White
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Nem, sajnos komolyan gondolja, amit ír.

Aztán mikor szembesítik vele, eltűnik pár hétre/hónapra.
De ezzel nincs vége!
Ha letelt az önkéntes száműzetés, frissült erővel posztol valami fantasztikusat.
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Igen.
Gondolom a gravi szenzor segít neki, ezenkívül engedélyt kért GPS és internethasználatra is.
De megmondom őszintén, amikor megláttam, hogy 28 kilót akar velem ledobatni a 88-ból, bezártam a francba...
[HwHealth]
Normál alkalmazásként kaptuk, Data/dataapp mappában volt -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
gyárilag tettek bele egészség appot? Mi alapján mér? Kimásolnád az apk-filet?
-
Black&White
addikt
-
akitto
tag
Elnézést, uraim a felvett beszélgetést hová menti a telefon? Köszönöm!
-
svgyula
addikt
válasz
gulyasa
üzenetére
Szia! A hardvernek ehhez nem sok köze van kivéve ha nem nyomógombos a teló! A "dupla kopp" vagy hívhatod bárhogyan egy szoftveres megoldás ami ébren tartja a kijelzőt és figyeli az érintéseket. Ez lehet előny is de lehet a fogyasztás miatt hátrány. Már leírtam ha visszaolvasol, hogy az egyik fórumtárs által belinkelt apk működik! DE az sima két koppos ébresztésen kívül semmit nem tud. Arra csak a fizetős képes mint a figurákra egyebekre! Mivel ez egy fizetős apk ez lehet az oka annak, hogy nem adják neked meg a duplakoppos kollégáknak éngyé az OTA frissítéssel................
-
Misi1980
senior tag
-
Szmoki
senior tag
1080 akárhány órát bírt a telefon újraindítás nélkül

ma csak azért indítottam újra, mert egy kicsit belassult (pl intelligens tok nyitásakor) de tényleg nem zavaróan, csak gondoltam ha már prémium telefon legyen villámgyors
bezzeg amikor az xperia sp-t naponta kell újraindítani, hogy használható legyen
-
ktamas55
tag
BT-n próbáltatok beszélgetést felvenni?
Nekem sajnos a partner hangját nem rögzíti! Mi lehet az oka?
Tudnátok ajánlani valami jó automatikus felvevő programot, ami működik is? -
Becksman
őstag
Visszakaptam a telefont
:
a lapon ezeket kaptam:
Elvégzett szolgáltatások: Single software upgrading.
Kiadott tartozékok: Akkufedél -fekete with thermal pad, H60-L04,black, Előlap ele, akkuval,H60-J1,Black.A lila folt eltűnt és a sárga sáv sincs már láthatóan
(megjegyezném, hogy a simfedélen sincs semmi sérülésem pedig ott volt egy lepattanás) -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Az összefoglalóban linkelt micro sd kártyák eredetiek lehetnek?Feltünően olcsók.Valaki rendelt már valamelyik ebayes eladótól?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Csak a bekapcsoló gomb hosszas nyomva tartásával lehetett működésre bírni. Ekkor az újraindulás ikonnal indult, de nem volt zene, majd a PIN kód után a telefon csak "félig" üzemelt. Néhány app nem indult vagy a beállítás menü nem akart elindulni. Ekkor egy újraindítás után már rendesen működött. Aztán nem használtam az ultratakarékos módot, de ekkor is produkálta a hibát. Csináltam gyárivissza, háromgombos, gyárivisszát, de nem használt. Néha nagyon forró volt ilyenkor a teló, valami beragadhatott. Ilyenkor az akkuhasználatnál szakadás volt látható, mintha nem működött volna a telefon. A lényeg, hogy mióta a Lolli van fent azóta van gond. Nem tudom vissza lehet-e tenni a B370-et próbából. Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban a háromgombost is az itteni leírás szerint tettem fel. Valami rollback file kéne?