Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Ma jott uj developer 6.1.1. Van changelog, ami latin betus, nem pedig csirkelabhalmaz?
-
tekknopit
csendes tag
Tegnap le adtam a szerviz pontban a felhőfoltos képernyőhibás Honor 6-om. Majd írok mi a fejlemény vele illetve mennyire hurcolják meg a kicsikét a szervizben. A nagy állapot felmérés annyi volt hogy a gyerek megfogta és körbenézte a telefont miközben nyomta a Galaxy s6 edgen a vibert...Mondtam neki hogy nem kapcsolja be és nézi meg a hiba jelenséget? A válasz az volt hogy őt nem érdekli ö csak a pultban van és csak a bejövő panaszokat kezeli. Aztán be akarta dobnia telefont valami gyüjtő féleségbe és ismételten meg kérdeztem hogy egy zacsiba nem rakod legalább bele hogy ne karcolodjon? Válasz hogy ők nem szokták... Tudtam hogy ez lesz a válasz és így fogják kezelni a telefont ezért vittem magammal egy buborékos borítékot és abba bele tette...Biztató remények! A várható szervizelés időpontját Január 5. re írták.
-
Yuri_1
tag
Nem hát ! Hanem arról, hogy először felrakom a B... helyi frissítéssel, utána nyomok neki egy 3 gombost, majd nekiállok mindent visszaállítani, aztán látom, hogy OTA újabb frissítés DEEEE azt nem rakom fel, hanem lementem, és miután csináltam egy teljes visszaállítást, először felrakom helyivel ÉSS biztos ami zihhher nyomok egy 3 gombost

Kedves fórumtársak: BUÉK !!!!!!!
-
Kbali
nagyúr
Ugye most nem arról fog szólni a topik két napig, hogy ki hány pontot kap?
-
kewin81
csendes tag
Köszönöm a segítséget,sikerült a frissítés,bár kicsit sokáig tartott.Utána csináltam egy gyári adatok visszaállítását,valami teleszemetelte a belső tárhelyet,de nem találtam meg.Eddig tetszik,meg lett az adatforgalom mérő is
Kíváncsiságból ráböktem a frissítésre,nem ajánlotta fel a b527-et,majd még próbálkozom.Érdemes felrakni azt?Tudom nem sokat számít,de kíváncsiságból lefuttattam egy antutu-t,a kitkat-tal 42-43ezer körül volt,most 49ezer valamennyi.Ez reális lehet? -
Zophia
csendes tag
üdv srácok! valaki tudna segíteni abban,h sd kártyára telepítek játékokat(csináltam adroid mappába egy obb mappát) de indításkor ezt írja ki? download failed because you may not have purchased this app... mi tudok tenni ellene? elvileg torrentről szedtem le,és ott ezt írták,h így kell csinálni..vkinek ötlet?
-
kewin81
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Nekiesek akkor.Csináltam bizt.mentést,most töltöm le a rom-ot,(bár lehet idén nem jön le),krva lassú.Még egy kérdés:nem túl régi a teló,garancia nem ugrik így?
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Eladó Dual Sim-es Honor 6-t keresek. Ha valaki megválna tőle dobjon egy privit!
Köszönöm
-
rafis83
tag
-
kewin81
csendes tag
Sziasztok,lenne két kérdésem.Nem akartam letöltögetni semmilyen frissítést-mondom megvárom az OTA B521-et -de valahogy nem akar ideérni.Mi lehet a gond.Ismerősömnek közel egy éves a telója,neki is megérkezett már.Ráadásul azt hiszem B527,de ebben nem vagyok biztos.Edigitálos a telefon,első bekapcsolás után jött a B370,azóta meg semmi.Vagy ne várjak rá,szedjem le a hihonor-ról?
A másik pedig,hogy néhány belinkelt képen látszik az értesítési sávban egy ilyen adatforgalom számláló(vagy sebesség mérő).Az valami gyári alkalmazás,vagy külön app?
Köszi előre is. -
bkiky01
senior tag
Holnap ha minden igaz belépek a Honor-7esek táborába.. Most melyik az a full stabil rom amivel megválhatnék a 6-osomtoól?
Köszi mindent Black&White és mindenki!

-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok nekem is szervizbe kell vinnem sajnos naponta újraindúl frissítés nem segít. Szerintetek a smartphone hungary kft is kiküldi a telemaxhoz?
-
tekknopit
csendes tag
Hát igen. Én meg aztán főleg érzékeny vagyok az ilyen minőségi problémákra ( szakmai ártalom). Megpróbálok tényleg laikusként hozzájuk állni és mindent meg teszek a saját termékem védelmében. Leadás előtt körbefotózom,jegyző könyvet vetetek fel az állapotáról és gondosan becsomagolom.
Most 3 hetes a telefonom. Volt egy ZTE Nubiám az már első bekapcsolás után ilyen volt. Sajna azt kínábol rendeltem és bármiféle garis javítás felejtös volt. Engem kísértenek ezek a felhőfoltok :S Ha 1év után jön ez elő nem érdekel de így hogy lényegében még "bejáratós" a masina kicsit idegesítő.
-
Teseract
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a választ.
Még egy kérdés. Azt írták a kollégák, hogy B370-ről B521-re frissítésnél nem szükségszerű a gyári visszaállítás. Ha mégis megcsinálom, van jelentősége, hogy a Beállításokon belül teszem azt, vagy
"-Opcionális: ha már úgyis gyalulni akartunk, előtte gyári recovery-ből (hang fel+power) nyomhatunk egy gyári visszaállítást is (wipe data, factory reset).Reboot, majd újra kikapcsolás."
Vagyis ez utóbbi "tisztább" visszaállítás? -
-
tekknopit
csendes tag
Gondoltam lövök egy képet a kijelzőmről. Hát elég csúnyácska
Beszéltem a Huawei Fővárosi központtal is mondták hogy mindenképp meg kéne próbálni a garanciás Javíttatást. Most hogy Telemax kft ide vagy oda, nem tudok mit csinálni sajna. Más az országban nem igen foglalkozik garanciális javítással...Mivel én is egy globális cégnél vagyok minőségi osztály dolgozó, nem tudom elhinni hogy ennyire barbár módon bánnak a több száz ezer forintos termékekkel. Ha meg igen akkor miért nem záratták be őket?! Szóval érdekes,de egy biztos hogy kérek állapot felmérést a telefonomról mielőtt ott hagyom szervizre.Teljesen makulátlan még hajszál karcom sincs rajta,reménykedek hogy a minőség ügyi kollégáktól így kapom vissza. -
kopee1980
tag
Sziasztok!
Egy Honor 6-os vásárlásán gondolkodom.
Azonban sok helyen olvastam, hogy recseg a telefon beszélgetés közben, melegszik a készülék és eldobálja a térerőt.
Ezek a kritikák mennyire igazak? -
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi az infót.

-
Black&White
addikt
-
kalman1
csendes tag
Kellene egy kis segítség .Most kaptam vissza atelefonomat a szervizböl az új szoftverrel 5.1.-el és nem tudok a számítógépre felcsatlakozni az USB kábellel mert azt mondja hogy nem lehet. Nincs rajta a HiSuite nevü program amivel ki tudnám választani hogy usb vel menjen föl a gépemre. Honnan tudnám leszedni hogy a telefonomon ilyen legyen a régebbi verziónál volt ilyenem. Segitséget elöre is köszönöm.
-
tekknopit
csendes tag
válasz
czollnerg
üzenetére
Hali!
Te hova fogod vinni? Gondolom garanciális még a tiéd is. Nekem a közepén van és ez az úgy nevezett Cloud effekt. Felhő foltokba fehér a képernyőm. De tényleg csak a Feketén látszik. Írtam a hivatalos oldaluk segítség kérő szolgálatukba is hogy mi a szitu és hova vigyem ilyenkor...Ha Válaszolnak jelzek neked

-
Meghivott
addikt
Valaki használ vele zökkenőmentesen okosórát, ha igen akkor milyet?
Köszi -
Zophia
csendes tag
válasz
microvillage
üzenetére
Szia ez a b532 stabil rom? most vettem a telót,de azt hallom,h a loli nem igazán jó! érdemes 4.4.2ről frissíteni,vagy várjam meg a 6.0? L02 van üdv
-
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ahogy a szavaidból kiveszem, sok változás nem lenne a mostanihoz képest, ellenben lenne vele "meló", ha cserélni szeretnék. Szerintem maradok B532-n.

Köszi a segítséget!

-
Teseract
tag
válasz
Black&White
üzenetére
H60-L04C900B521 rendszeren is van gond a push üzenetekkel? Jelenleg H60-L04V100R001C00B370 van a gépen. Érdekel, hogy mit "nyerek/vesztek" az átállással.
Előre is köszönöm a választ.
-
czollnerg
aktív tag
válasz
tekknopit
üzenetére
Hali!
Ez érdekes, én is most ugyanez miatt viszem vissza garanciáztatni a készüléket.
Egyik napról a másikra (saccra) 30-40 pixelhiba jelentkezett a kijelző bal felső sarkától indulva lefelé.
Csak sötét képernyőn látszik! úgy látszik ez apró típushiba ami 1-2 telónál kijön..
-
Black&White
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Fel tudod, de csak ha először visszamész B532-ről B317-re, rollback segítségével.
Aztán onnan már frissíthető a korábban linkelt csomaggal.Kérdés, hogy ér e neked ennyit az egész....
-
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!

Nekem most B532 van fennt. Akkor erre nem is tudom felrakni? Vagy van egyáltalán értelme?
-
Black&White
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Igen, az.Bár egyelőre csak OTA frissítésként érhető el B317-re.
-
microvillage
tag
Srácok, L02-re melyik a legfrisseb stabil rom?

szerk: lehet a B535?
-
akitto
tag
válasz
Mesike32
üzenetére
Nekem meg az volt az első dolgom hogy feltegyem a Novát, (régebbi telefonon is az volt). Ez a launcher ott "folytatja" ahol abba maradt. Pld. Külföldön vásárlásnál elég sokat használom a valuta váltót és nincs gond, kikapcsol a kijelző, vissza kapcs és ok. A Go Launchert is próbáltam de valahogy a Nova nekem kezelhetőbb és logikusabb... Persze ez csak az én véleményem! :-)
-
Mesike32
csendes tag
válasz
akitto
üzenetére
Amikor megvettem a telót, első dolgom a Go launcher felrakása volt, az a kedvencem. Viszont valami nem ok benne, mert amikor kikapcsol a képernyő, én bekapcsolom, kiugrik a főoldalra ahelyett, hogy az épp általam nézett app-ot mutatná. Idegesítő dolog ez, pl. bevásárlás közben, mivel a lista is a telóban van. Mindig újra és újra be kell lépkedni az appba.
-
tekknopit
csendes tag
válasz
csapee
üzenetére
Köszi a tippet.Mindenképp kérek állapot felmérést és fényképes dokumentációt. Kíváncsi vagyok erre a kecskeméti hivatalos oldal által adott Huawei szervízre...Felhívom őket holnap aztán lesz ami lesz!
Igazad van tényleg csak egy hülye telefon de azért nem esik jól az embernek ha a 2 hetes terméke pixelhibában szenved. Na mind1. Azért megírom a topikba hogy mi lesz a gépezettel.
Köszi,sziasztok -
Kovaratis
senior tag
Az első negatívum a 4.0-n hogy ha lecseréled a témát és nem tartod meg a magazine unlockot akkor nem is tudod visszaállítani. Hiába teszel be unlockos témát újra.
-
Mesike32
csendes tag
Sziasztok!
Lehet-e a rácsméretet kisebbre állítani, mint a 4*4 és 4*5? Nekem ez túl nagy ikonokat csinál és rettentő gagyi hatást kelt. Amúgy imádom a telót.
Téma genetorral csak a gyári progik ikonjait módosítja le. Vagy esetleg tudtok valami működő ikon-pakkot ajánlani?
Köszi -
tgeri
tag
Üdv!
Van egy kis problémám. Konkrétan most L04 (B521) kapcsán írok, de asszony Honor7-e is ugyan ezt csinálja, szóval vagy én vagyok a hülye, vagy nemtudom...
Adott a telefon és egy Samu okosTV, ugyan azon a WIFI-n.
Lehúzom az értesítősávot, rányomok, hogy "több képernyőre, látja a TV-t, kiválasztom, TV
átvált...de ahelyett hogy mondjuk a telefon képernyőjét látnám 1-1-ben (azt lehet amúgy?) csak egy default_dlna_image.jpg vagy hasonló nevű "szép kép" tölt be a TV-n és ennyi.Bármit csinálok a TV-n, nem változik semmi. Pl. megnyitom a galériát a telefonon, abból egy képet, de az nem jelenik meg a TV-n. A TV távirányítójával sem jutok semmire.
Ma megnéztem anyámék LG okosTV-jén is és ugyan ez a kép jön csak be ott is. Én értek valamit félre vagy mit rontok el?
Illetve: B527-hez létezik "hivatalos" link? (Tehát L04-hez.)
Előre is köszönöm,
TG -
svgyula
addikt
válasz
Pickit3
üzenetére
Szia! Ahhoz, hogy kiírja elég egy bluetooth ODB II jeladó és minden kiír a telóra amit akarsz. Berakod a helyére és folyamatosan adja az infót a kocsiról a telónak! De nem hiszem, hogy ezen keresztül menne a kihangosító......Itt lehet válogatni
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Yuri_1
üzenetére
Bakker, a kocsira állítólag van frissítés csak én voltam a buta, hogy a teló frissítéseire figyeltem. A fene egye meg, hogy a z3c-re optimalizálták az egész kocsit. Állítólag az a telefon képes a motor információt kiírni pl szép grafikus órán a fordulatszámot, sebességet, gyorsulást, fogyasztást és a nyomatékot. Valaki ezt honor 6-tal is megcsinálta, de még keresem.
-
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
B@szod, sokra mész vele ha az USB és a bluetooth működik. Az nekem is megy szépen. A baj az, hogy az autó szoftverét kell(ene) frissíteni. Valszeg az autógyárakra hiába várunk, úgyhogy ha lesz egy kis időm körülnézek a "sötét oldalon"
(Lehet frissíteni a gyár nélkül is !!) -
Pickit3
aktív tag
válasz
Yuri_1
üzenetére
+1 Nekem mondjuk furcsa volt megszokni, hogy helyi frissítés után ugyanúgy használható a telefon. Régen a p6 használhatatlan volt helyi frissítés után. Kékfog, gps, wifi rendszeresen meghalt ez után, de a kedvencem amikor úgy lezárta a képernyőt, hogy nem lehetett feloldani az oldalgombbal.
marshallow+mirrorlink=info? Bluetooth és az usb kapcsolat tökéletesen műxik csak a mirrorlinknél nem érzékeli az autó a telót.
-
Yuri_1
tag
válasz
Teseract
üzenetére
Kbalinak tökéletesen igaza van. 1,5 éves a telefonom, és még nem volt 3 gombos frissítésem. Valaki valamikor kitalálta ezt a baromségot, az összes többi meg szajkózza. B&W kollégát sokan nem értik....
Developer ágon nyomom 2 hetes frissítésekkel... Kb. 60 program van a telefonon, most képzeld el ha mindig legyalulnám, gyakorlatilag használatlan lenne. -
Pickit3
aktív tag
Odaútra karcosnak írták, de visszafele is csak a fólia volt az. Feleslegesnek éreztem, hogy egy 100Ft-s fólián rugózzak ami beadáskor sem volt makulátlan. Ennek már fél éve, lassan rojtokban áll és nem érzékeli az összes érintést így szerintem megdolgozott az áráért. A fiókban lapul még 5darab csak fel kéne rakni, de szerintem majd jövőre.

-
-
tekknopit
csendes tag
válasz
Tibi1967
üzenetére
Köszi a segítséget! Két ünnep közt rápróbálok erre a Hirös Elektro Wing-re,csak félek hogy ezek is a Telemax-hoz küldik fel a fővárosba,ami köztudottan nem túl humánus módszerekkel bánik a telefonokkal
Esetleg akinek van szerviz tapasztalata honor 6-tal kapcsolatba írjon bátran hogy hova küldte és javították-e. -
tekknopit
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre és információkra lenne szükségem a tapasztalt szervizes hallgatóságtól.
2 hete vettem egy Huawei Honor 6 készüléket a Laptopexpressz.com-on. Termék megjött minden oké volt vele,viszont a mai nap észrevettem hogy pixelhibás a masina. Ha korom fekete a képernyőm látni világos foltokat rajta.(eddig nem tűnt fel mert nem csináltam olyan képet amin full fekete a háttér). Először azt hittem hogy valami kosz vagy bármi egyéb szennyeződés,de hát sajnos nem
Horror dolgokat írtok erről a Telemax-ról és nem biztos hogy én oda akarom bevinni a 2 hetes készülékem ami makulátlak de még hajszál karc sincs rajta. Teszem fel a kérdést! Hol tudnak garanciális Huawei készülékeket szervizelni még? A Huawei hivatalos oldalán szervíz központnak ki se dobta a Telemax-ot. Mivel én Bács-Kiskun megyei vagyok ezért Kecskeméten adott nekem egy szervíz központot a hivatalos oldal.
Hirös Elektro Wing KFT ( gyüjtőközpont). Ezt dobta ki nekem Kecskeméten. Ezek gondolom bevizsgálják és tovább küldik,de hova?? A Telemaxhoz megy ilyenkor vagy máshova? Kérlek segítsetek hogy mi lenne szerintetek a legjobb megoldás ilyenkor. Ahol vettem a terméket (laptopexpressz.com) azt tudom hogy ők a Telemax-hoz küldik.Vagy probáljam előbb felkeresni az expresszeseket hátha tudnának nekem másikat adni helyette? Ha volna humánusabb mód kérlek osszátok meg,mert ezekhez a barbárokhoz nem szívesen vinném vissza a készüléket.Boldog békés karácsonyt mindenkinek!
-
Teseract
tag
Sziasztok,
Telefonom nemrég jelezte, hogy a jelenlegi H60-L04V100R001C00B370 helyett van újabb: H60-L04C900B521.
Van pozitív/negatív tapasztalatotok a frissítés után?
Frissítést a Beállításoknál ajánljátok, vagy "jobb" a 3 gombos megoldással? -
tgeri
tag
Mi most a legújabb stabil L04-re? B521?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Beszéltem a Huawei Fővárosi központtal is mondták hogy mindenképp meg kéne próbálni a garanciás Javíttatást. Most hogy Telemax kft ide vagy oda, nem tudok mit csinálni sajna. Más az országban nem igen foglalkozik garanciális javítással...Mivel én is egy globális cégnél vagyok minőségi osztály dolgozó, nem tudom elhinni hogy ennyire barbár módon bánnak a több száz ezer forintos termékekkel. Ha meg igen akkor miért nem záratták be őket?! Szóval érdekes,de egy biztos hogy kérek állapot felmérést a telefonomról mielőtt ott hagyom szervizre.Teljesen makulátlan még hajszál karcom sincs rajta,reménykedek hogy a minőség ügyi kollégáktól így kapom vissza.

(Lehet frissíteni a gyár nélkül is !!)
Developer ágon nyomom 2 hetes frissítésekkel... Kb. 60 program van a telefonon, most képzeld el ha mindig legyalulnám, gyakorlatilag használatlan lenne.