Hirdetés
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimba1
aktív tag
Nekem ma jött meg OTA-n a B805, de szerintem egyenlőre nem telepítem.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
...de ki az a Szilárd? 😃😃😃
Megspammeltem. 😃 -
pistuka25
csendes tag
Üdv! Kis segítséget kérnék. Facebook alkalmazásnál nem ad hangot az értesítés csak rezeg, mit lehetne ez ügyben tenni?
b521 van fent. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ez az! Jött a srác telefirkálta a topikot hülyébbnél hülyébb írásokkal, szétkurta a telefont, utána pedig eladta, gondolta úgyis lesz itt aki rendbeteszi az új tulajnak. F@sza csávó. Nem akarok mindig kotnyeleskedni (ezért nem szóltam), de nekem már akkor gyanús volt, amikor fél óránként irodatott baromságokat, és adott buta tanácsokat.
-
zola-
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A teljesítmény meghatározáson kívül semmit sem tudok állítani mert nincsennek ilyen funkcióim. Lakatot sem tudok rá tenni.

-
Black&White
addikt
Az úgy korrekt...

Ha jól emlèkszem ő egyszer már visszatét indiai MM-ről Lollira, ezek szerint eladás előtt mèg felrakott egy eu-st is?Jó poén.
No mindegy...az alkalmazások menüben, ha kiválasztod a gmail-t nincsenek jogosultság menûpontok?
Megbízható alkalmazás, automatikus indulás rendszerrel,stb?
Illetve az alkalmazásváltóban adj neki lakatot egy felülről lefelé swipe-al.Az energiatakarékosság meg legyen teljesítményre állítva. -
zola-
őstag
válasz
csapee
üzenetére
Nem lehet visszamenni. Nem megoldott még. (úgy tudom)A munkaköröm megkívánja, hogy azonnal reagáljak emailekre és nincs kapacitásom percenként feléleszteni a telefont. Gordonsamway kollegától vettem, aki elfelejtette közölni velem ezt a csekélységet! Különben meg sem vettem volna!
-
zola-
őstag
válasz
csapee
üzenetére
A rootoláson kívül amit tudtam az összefoglalóból megcsináltam. A B805 romomnak az a legnagyobb baja, hogy a fele funkció sincs meg benne mint a leírásban. A probléma ott gyökeredzik, hogy védetté sem tudom tenni a gmail alkalmazást mert nem szerepel a listában. Próbáltam külön APP-ként telepíteni de nem lehet. Próbáltam más email klienset de az sem megoldás mert a gmail szerverről kéri le ami nekem nem megy.
-
doongoo
addikt
Na, én meg meló közben feltoltam 3-gombossal a developer romot és végre tölt rendesen a teló igénybevétel mellett is.
-
Black&White
addikt
EU-s MM Rollback ügyben ez jött ma FB-n:
Kedves Szilárd! Egyelőre nincs információnk a rollback package érkezésének dátumáról, mivel a tesztelési periódus még folyamatban van, azonban minden bizonnyal elérhető lesz, ezért kérjük, továbbra is kövesd figyelemmel hivatalos honlapunkat (http://www.hihonor.com/hu/support/) a további infókért! Ha információra lenne szükséged, bátran fordulj kollégáinkhoz a +3640/386-638-as számon! További szép napot kívánunk!
-
gal3
csendes tag
Tudna valaki segíteni abban, hogy H60-L12 (B317 ROM) készülékemen hogyan lehetne boot hangot előcsalogatni?
A /system/media/audio/animationsound/ mappában van egy bootSound.ogg fájl, amit le is lehet játszani, de boot közben csak egy rezgés és a honor animáció fogad, hang nincs. Emlékeim szerint én nem mókoltam semmit, hogy ne legyen.
Időnként sajnos újraindul a készülék és így legalább tudnám mikor...
-
Black&White
addikt
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi BW, de ilyenért nem telepítek programot. Nem sok minden van a telefonon. A zenelejátszót is csak azért cseréltem le mert a gyáriakban nem tudom szabályozni a jobb-bal balanszot. (ez egyik fülem nem túl jó) Meg két kártyajáték. Ami nekem kell az a telefonokban többnyire benne van. ezeket a Gameloftos csiricsáré szarokat is kihajigáltam. Csak nyűg. A samut ezért utáltam. Google kereső + S kereső, Google fitnessz + S Health. Knox, Flipboard, bla, bla bla. De a google appjaival ellentétben ezeket se kidobni, se letiltani nem lehetett. Csak futott a háttérben. De hogy minek??? Persze, tudom. Adatgyűjtés. De akkor is. Nekem az akuidő fontosabb lett volna.
-
Black&White
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Próbáld ki ezt: LINK
-
bandigyerek
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Nincs ilyen.
Lehet korlátozni bizonyos programok adatforgalmát (mobil és Wifi kapcsolatra) de csak megnézni lehet, hogy mi és mennyit evett a hónapban, de állítani semmit nem lehet. :-(
Ha majd egyszer megtalálom a t@keimet (és kedvem is lesz hozzá), felteszem a 3.1 EMUI-t, de még nem.
Az viszont érdekes, hogy van frissítés (mert leszedtem a HiHonor-ról), de nincs OTA-n.
Fura.Ja. Mi az a "LTE CAT6 CA" és mit összesít és minek? (adatforgalomnál)
-
doongoo
addikt
Aki esetleg 6.1.16-on van, megírhatná, hogy használható-e minden rendesen, van-e esetleg gondja?
Holnap indulok külföldre és előtte ma még mindenképpen egy használható rendszert kéne feldobnom.
-
fant0mi
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Lehet, L02-n legalabbis.
Settings - Data traffic management - Package settings
Ott Data limit/Start day.
Nem tudom, lehet hogy L04-bol ezt is kihereltek... -
Roland78
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia,
OK - köszi előre is. A szervizes gondolom Bp-n "leledzik"

Mielőtt lepasszolnám, szeretném rendbe tetetni, ezért is keresem a cuccokat hozzá.Írnál majd ha megjött az Ali-s motyótok? Vagy keresselek én?
-
bandigyerek
senior tag
Hahó! Újabb kérdés: Korábbi telefonjaimon az adatforgalom-kezelésnél be lehetett állítani, hogy mettől meddig (értsd aktuális hónap általam megadott napjától, következő hónap ugyanazon napjáig) számolja a mobil/wifi adatforgalmat, és a mobilnetnél be lehetett lőni figyelmeztetést és lekapcsolást, ha a beállított MB-ot, vagy GB-ot elértem. Itt nem találtam ilyet. Mutatja, hogy hónap 1.-től 31.-ig naponta menyit evett a 3G. de nem összesít, és nem szól, és gyakorlatilag csak dísz. Vagy nem?
-
zola-
őstag
Szoval akarhogy allitom be a gyari levelezot akkor sem kapok emailt. Probaltam 5percre tenni ahigy irtatok de nem mukodik sehogy sem. Adjatok mar tippet mit csinaljak vele.
-
Madness87
csendes tag
Van valami normális és emberi mód a bootloader kód beszerzésére? E.mail-re fél éve nem válaszolnak, másik módszer sem működik, mert nem enged belépni a huawei club. Se facebook-al se e-mail címmel.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A mi csomagunkéból nem lehet lecserélni nekik?
-
zola-
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
C803at honnan tudom leszedni?
-
Black&White
addikt
válasz
Roland78
üzenetére
-Lehet, a héten én és bullw is tudunk visszajelzést adni Ali-s eladókról.
Van szervizes is, akit tudunk ajánlani, eddig csak jó tapasztalat volt vele.Szépen dolgozik és rugalmas is.-Ha úgyis lepasszolod, akkor csinálj egy 3 gombos frissítést a legújabb Developer-re, az mindent kukáz a telóról (kivéve külső SD).
-
Dominator
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Elvileg én is ezt csináltam tegnap, nem sok sikerrel. A C803 után ugyanúgy B803-at kell látnom a rendszerinformációknál? Mert nekem az maradt.
-
Roland78
tag
Sziasztok,
megint HELP needed
- több témában egyszerre.
1. H60-L02 kijelző alja elrepedt - érintő működik. Lehet-e cserélni, ha igen, mennyire macera? Szét kell berhelni teljesen, és ha már berhelem, akkor valószínű akksi-t is cserélnék. Merjem egyedül csinálni, vagy inkább szakszervíz? Beszerzési forrást tudtok a kijelzőre és akku-ra?2. Melyik ROM-ot érdemes feltenni rá (jelenleg EMUI3.1_H60-L02_6.1.1 build van - Android 5.1.1
Én nagyon lassúnak érzem, előző ROM-al sokkal jobb volt3. Hogyan lehet minden fiókot, android beállítás visszaállítani? Vagyis hogyan lehet tökéletesen "nullázni" a telót? (kaptam új céges telefont, ezt pedig asszony-nak adnám, hadd lehessen az fiókját beállítani erre)
Köszi a válaszokat előre is
-
zola-
őstag
H60-L04 telón B805 ről hogy tudok visszaállni B550 vagy B525 re ha nincs B803 csomag?

-
fant0mi
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
B&W leirasa alapjan tegyel fel nyugodtan uj firmwaret.
Nem kell rootolni meg hasonlo mokolasok. A 3 gombos es a helyi frissites is egy normal, mindennapos, a gyarto altal is tamogatott (a helyi frissites menubol vegezheto peldaul) modszer.
Nem kell felni, csak a leiras alapjan - odafigyelve - megcsinalni, fontos, hogy a telefon verziodhoz megfelelo legyen a rom, es kesz. -
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, a recovery az alap. Multitoolt ott fejezem be mindig, hogy megy vissza a gyári a TWRP-ből root flash után.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem lesz OTA?
-
Black&White
addikt
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
köszi a visszajelzést. Akkor, hogy biztosra menjek: B535 teljes unroot (SuperSU alól), aztán mehet a 6.1.16 3-gombossal? Root, stb. multitoollal aztán TWRP alól.
6.1.16 okés amúgy? -
bandigyerek
senior tag
A ROM-osokat kérdezném tisztelettel, hogy nem is lesz OTA 5.1.1 az L04 variánsra? Csak mert látom, hogy a 6.0-ot teszteli a bevállalósabbja, nekem meg a 3.0 EMUI-ért is egy napot kellett sírni.
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Többen is írtuk, hogy B535 alatt "bekattant" az akksi és sajnos a kínai fórumok is tele vannak ezzel a hibával.
Nekem, annyira nem volt nagy probléma, mert akkor elég sokat cserélgettem a ROM-okat, így a probléma is megszűnt.
Igen, 535-ről tudsz Developer-re váltani és a root is a megszokott módon megy, TWRP-ből. -
doongoo
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
nem nagyon van tippetek erre
Ebből újralakosgatás lesz szerintem, mert most is merül (remélem, nem az akksim halt meg). Ha már mindenképp foglalkoznom kell vele, akkor egy kérdés: ha esetleg a developert (6.1.16) tenném fel, akkor az mehet 3-gombossal a B535-re? Illetve azt is kellene ugyanúgy rootolni vagy esetleg már rootolt alapból?
-
zola-
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
adatkapcsolat állandóra van. A google szolgáltatások szintúgy nincs benne a védett alkalmazások között, úgyhogy ezt sem tudom védetté tenni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
bandigyerek
üzenetére
Van rá 5.1.1, ha L04-es a készüléked. Lásd összefoglaló
-
fant0mi
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Nekem Lillipop van, ott sem tudok egyérintéses hívást előcsikarni a telefonkönyvben.
A híváslistából egy érintésre hív, de ahogy olvasom, neked a telefonykönyvből is kéne ilyen, ott nincs.
-
fant0mi
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
1. Még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan lehet egyszerűen számot hívni.
Na erre még én sem jöttem rá. Samumnál működött, de emiatt nem sírom vissza, ez a telefon sokkal jobb.
2. Töltés közben nem jelzi a led, hogy üzenet érkezett?
Én ugyan developer ágon vagyok nem a stabilon, de nekem már régóta tudja, hogy töltés közben villogtatja ha volt esemény. Próbálj újabb firmwaret, vagy a developer-ágat.
3. Miért zabál kikapcsolt képernyővel egy éjszaka alatt 15%-ot? ez normális?
Nekem óránként kb 1%-ot eszik éjszaka.
-
doongoo
addikt
B535-ön tegnap fellépett probléma: melegszik és merül, mint a Titanic
Még nem jöttem rá, hogy mi okozza. Semmi újdonság nem került rá tegnapelőtt sem. Tegnap reggel volt egy UPC netkimaradás és ekkor az okos hálózatválasztás kérdezgetett. Aztán egy kis séta volt a szabadban (ugye 1-2 fok volt kint). Közben éreztem, hogy melegíti rendesen a combomat. Olyan, mintha a proci pörögne ezerrel. Cache wipe megvolt, már dalvikot is töröltem, de még mindig. Akksi alatt a fő fogyasztónak az android rendszert hozza 36%-kal (CPU teljes 2 óra 21 perc) Képernyő csak 10% 55 perccel. Most töltőre téve (hálózati) is merül és melegszik. Mit javasoltok? Hol és mit nézzek meg esetleg?
Jobb ötlet híján csak egy factory reset jut eszembe. -
zola-
őstag
Segítsetek légyszi, 6.0 alatt a gmailt hogyan tudom szinkronizaltatni vele? Ugye nem tudom védettnek berakni mert nincs az alkalmazások között.
-
bandigyerek
senior tag
Helló!
1. Még mindig nem jöttem rá, hogy hogyan lehet egyszerűen számot hívni. Ha a tárcsázót nyomom, akkor a tárcsázó jön be . Normális. Ha a Névjegyzéket nyomom, akkor a címtár. Normális. De ha rábökök egy névre nem hívja, hanem a névjegy jön be. Ha hosszan nyomom, akkor is. Hogyan lehet simán a címtárból hívni? Ha nem lehet, akkor minek lehet beállítani alapértelmezett számot?
2. Töltés közben nem jelzi a led, hogy üzenet érkezett? Egyfolytában világít, mint általában a töltésnél, de ennyi.
3. Miért zabál kikapcsolt képernyővel egy éjszaka alatt 15%-ot? ez normális? Egy Samu Note 3 Neo- volt ez előtt, annak is 3100mA aksi volt, ugyanezek az appok, ugyanezek a beállítások (wifi-mobilnet-GPS be) az elvolt 2-3 %-al egész este. Az EMUI eszi? Ez abnormális. Tipp?Köszi.
/Ja, (a múltkor is kérdeztétek): 3.0 EMUI, -b370/
-
Dominator
aktív tag
Teljes lemerülésig hagytam a telefont, de nem sikerült visszarakni az 550-et. Szerintem le is mondok róla végleg

-
zola-
őstag
Sziasztok. 6.0-rol hogy tudok visszaallni 5.1re?
-
trefi83
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nincs hisuite alkalmazásom. Még B 805 előtt, mikor gépre raktam volt olyan lehetőség, hogy meghajtóként látta a gép a micro sd-t. Most nem látok ilyet, csak töltés van, fotók, meg fájlok gombok. Ha a fájlokat választom a fájlkezelő látja az egész telefon belső memóriát és sd kártyát is, de a total commander nem.
-
Emu
őstag
válasz
kelo0022
üzenetére
Nem nagyon van szoftveres gond a készülékkel, ez a rengeteg frissítéssel kapcsolatos hozzászólás azért van, mert sokan a nem stabil developer ágon vannak, és azzal bizony kell mókolgatni...Használtból én csak garisat vennék, és csak H60-L04t. (Ez az EU verzió, ezt javítják itthon is)
-
trefi83
csendes tag
Jelentem B805-nél is működik a touchplus fólia!
Ellenben a micro sd-t nem érzékeli a számítógép háttértárként.
Remélem ez később megoldódik! -
elroysk
tag
válasz
Dominator
üzenetére
a 19kB-os 3gombos utan ugyanugy 803-at fog mutatni, de ez ne keverjen ossze, valojaban elokeszitetted a downgradera. most szinten 3 gombossal tedd fel a b550-et. az elso inditas tovabb tart, varj turelmesen. ha ez megvan tedd fel EZT (500), ezt lehet mar helyi telepitessel is a telefon frissites menujebol. ha ez is megvan akkor vegre johet a 521, 3 gombossal. es legy turelmes.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
"h60 l04c900b521" Nekem a 370 vmivel gyorsabb volt, azt veszem néha észre kicsit szaggat, "megdöccen"...Ill. az akksi is mintha picivel jobban merülni. Egyébként helyi frissítéssel lett feltéve...nálad az általam említett dolgok megvannak vagy teljesen pozitív? Köszi
-
Dominator
aktív tag
-
akitto
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Megnézem!
-
-
nimba1
aktív tag
Lassan már nem lehet kapni Honor 6-ot?
Edigitalnál már a fekete nincs is. Azt írja forgalmazásnak vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

b521 van fent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)