Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bullw

tag

Nagyfejű ne izgulj, szerintem senki se hitte el. hogy komolyan kérdezted ezt a gyökér könyvtár dolgot. Ha annyi számítógépes ismereted van, hogy ide tudj írni, akkor azért egy ilyen alap dolognak is menni kell.
    Ha bármilyen fájlkezelővel megnyitod az SD-t, akkor eleve a gyökér könyvtárba jutsz, ennyi az egész.

Meg látom nem tolong senki a segítséggel sem, de mondjuk, ha ez a kis cicamica (Macskalány) kérne segítséget, én is a gatyámat is elhagynám, hogy mindenemet felajánljam a szolgálatára :DDD de úgy látszik, nem nagyon van rá szüksége sajnos :(((

Amúgy meg ne izguljatok ennyire, most már itt a várva-várt LP. Ezen izgult mindenki anno. Most már ki van fújva purhabbal a sok biztonsági hiba, hallelujjjaaaaa!!! Az meg hogy nem úgy megy az értesítési led, valamint a névjegyzék nem úgy rendez, azt hiszem mellékes, ha azt vesszük, hogy nem törnek be a telefonyba idegenek, és nem ET-re gondolok :DD
    B&W napokig adott tanácsokat, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy jöjjenek a gmailről üzenetek. Aztán kiderült, hogy az intelligens energiagazdálkodás nem is annyira intelligens, vagy épp úgy gondolták ferde szemű barátaink, hogy elég intelligens dolog, ha a google nem ébresztgeti a telefont, és akkor fél órával tovább lesz majd delej... Szóval vannak apróságok, amik nem úgy mennek LP alatt, mint KK alatt mentek. Szokni kell az új rendszert, és tesztelni. Aztán végül kiderül, hogy van e megoldás, vagy nincs. Én megvagyok most az LP-vel, vissza már nem akarok lépni, ámbár én is win 7-et használok PC-n :D

Egyébként azt vettem észre, hogy ha helyivel rakosgatjátok egymás után, akkor sok dolog megmarad. Viszont a 3 gombos tényleg teljesen új rendszert ad, még akkor is, ha a helyi után újra húzzátok. Szóval azért a régi rendszerből is maradnak meg dolgok, és ezért is van az, hogy nem mindenkinek működik egyformán ugyan az a ROM.

Új hozzászólás Aktív témák