Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullw
tag
Nagyfejű ne izgulj, szerintem senki se hitte el. hogy komolyan kérdezted ezt a gyökér könyvtár dolgot. Ha annyi számítógépes ismereted van, hogy ide tudj írni, akkor azért egy ilyen alap dolognak is menni kell.
Ha bármilyen fájlkezelővel megnyitod az SD-t, akkor eleve a gyökér könyvtárba jutsz, ennyi az egész.Meg látom nem tolong senki a segítséggel sem, de mondjuk, ha ez a kis cicamica (Macskalány) kérne segítséget, én is a gatyámat is elhagynám, hogy mindenemet felajánljam a szolgálatára
de úgy látszik, nem nagyon van rá szüksége sajnos 
Amúgy meg ne izguljatok ennyire, most már itt a várva-várt LP. Ezen izgult mindenki anno. Most már ki van fújva purhabbal a sok biztonsági hiba, hallelujjjaaaaa!!! Az meg hogy nem úgy megy az értesítési led, valamint a névjegyzék nem úgy rendez, azt hiszem mellékes, ha azt vesszük, hogy nem törnek be a telefonyba idegenek, és nem ET-re gondolok

B&W napokig adott tanácsokat, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy jöjjenek a gmailről üzenetek. Aztán kiderült, hogy az intelligens energiagazdálkodás nem is annyira intelligens, vagy épp úgy gondolták ferde szemű barátaink, hogy elég intelligens dolog, ha a google nem ébresztgeti a telefont, és akkor fél órával tovább lesz majd delej... Szóval vannak apróságok, amik nem úgy mennek LP alatt, mint KK alatt mentek. Szokni kell az új rendszert, és tesztelni. Aztán végül kiderül, hogy van e megoldás, vagy nincs. Én megvagyok most az LP-vel, vissza már nem akarok lépni, ámbár én is win 7-et használok PC-n
Egyébként azt vettem észre, hogy ha helyivel rakosgatjátok egymás után, akkor sok dolog megmarad. Viszont a 3 gombos tényleg teljesen új rendszert ad, még akkor is, ha a helyi után újra húzzátok. Szóval azért a régi rendszerből is maradnak meg dolgok, és ezért is van az, hogy nem mindenkinek működik egyformán ugyan az a ROM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de úgy látszik, nem nagyon van rá szüksége sajnos