Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
amúgy tulajdonképpen mi is ez a honor? hülye kérdés, de olvastam persze hogy huawei ki dobott egy új márkát ez oké, de milyen céllal? Mért pl ott a DELL ami kidobta az Alienware-t és azok a gamer csúcs gépei, de valszeg a honor nem ezzel a célal jött létre ugye?
-
matyi777
csendes tag
Válaszoltok?
-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ez jó hír. Talán hamarabb megkapjuk, mint a LPt.
-
Black&White
addikt
MM beta hírek!
-A 200 (szerencsés)L01, L02, L03, L11 és L12 tulaj már megkapta a telepítőcsomagot.
-Sajnos eddig csak az L01 és L03 frissítő fájlokat tudtam beszerezni (nem tudom mivel zsarolják szegény kínai barátainkat, de tudnak titkolózni, az biztos).
-Rollback file jelenleg nincs (visszatérési lehetőség Lollira), viszont rootra már láttam kezdetleges megoldásokat.Szerencsére a gyári recovery adott, a TWRP-n meg már patkoltak is valamit.
-B532-ről lehet majd frissíteni, bár ez majd úgyis kiderül az updater.scriptből.

-
replay007
tag
Sziasztok!
Pár napja jött OTA Loli (B521) frissítés a telefonra (L04). Fel is raktam, tök rendben volt utána. Gyorsabb is lett meg az üzemidőm is javult úgy, hogy akkor még nem is nyomtam rá factoryt sem.
Frissítés után kb 2 nappal használnom kellet volna a GPS-t csak hát miért is lett volna jó.. Előtte nem volt semmi probléma vele.
Ekkor következett beállításokból gyári, az eredmény ugyan az. Majd a gyári recoveryből factory reset/wipe user data.Sajnos ez sem segített. GPS Status nevű progival néztem a GPS on de műhold az 0. Az appon belül van vmi resetelési lehetőség és data újra letöltése, de semmit sem használt.
A telefon nemvolt mókolva, még rootolva sem volt soha.
Valakinek valami ötlet?
-
davidj92
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hát nem tudom, lehet kifogtam egy hamisítványt, pedig normális boltba vettem (utána elmentem egy másikba, ott megmutattam, ő azt mondta lehet hogy kamu a kártya). Sincerity-nél most a Samu elég jó árba van, szerintem benevezek rá, aztán meglátjuk mi lesz (max használom másik kütyübe
) -
nickedez89
senior tag
válasz
matyi777
üzenetére
Üdv.
Összefoglalódavidj92:Nekem is Kingston van, kutya baja!
-
matyi777
csendes tag
H60-L04 v100r001c00b109sp01-es verziójú mobilra van frissités vagy valami? Nem igazán vagyok képben ezekkel a dolgokkal kapcsolatban... kijött-e rá a lolipop? és ha igen hogyan kell frissiteni? A frissitőben azt irja ki hogy nincs frissités!
-
davidj92
tag
Sziasztok,
van a telefonban egy 16Gb-os Kingston (nem röhög, együtt érez
) kártya, azon vannak a muzsikáim, és hát ilyen fájlokat produkál csak úgy magától (jelzem, annyira nem értek hozzá, hogy tudjam mik ezek):
Ezeket lejátszani természetesen nem akarja, de amikről csinál ilyen "copyt", néha azokat se. Számtalanszor volt már formázva, ugyanis a kezdetekkor a telefon egyáltalán nem akarta felismerni (utánaolvastam, valahogy ez a telefon nem szereti a Kingston kártyákat, többeknél előfordult ez), aztán leraktam fél órára, és hirtelen jó lett. Egyedi hiba lenne, amit valószínűleg a kártya okoz?
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Jelzőfény,jelzőlámpával kapcsolatban lenne kérdésem.Beállítás/megjelenítés/jelzőlámpa be van kapcsolva.
Ha hiv valaki telefonon, vagy facebook messengeren üzenetet kapok és nincs épp nálam a telefon, sosem világít a jelzőlámpa...gondolom én ennek a telefon elején kellene felül lennie....Barátnőm H4c je tökéletesen jelzi zöld villogóval...mi lehet a probléma?! Köszi -
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Csatlakoznék én is a topikhoz, egy fekete Honor 6-tal.

Máris lenne egy kérdésem. Az miért van, h ha mobilnetet használok, akkor nem érkeznek meg az értesítések, csak akkor ha felmegyek wifi hálózatra? Hol lehet ezt beállítani? L04 és B521.
-
H.Roland
aktív tag
válasz
rafis83
üzenetére
Ha az Alkalmazások -> Egyebek -> Üzenetek menüpontra gondolsz, ott nincs olyan, hogy 7 bites optimalizálás sem az Általános, sem a Haladó fülön.
Igen, valószínűleg a SIM kártyára menti a névjegyeket, majd utánanézek, hogyan kell használni a Google névjegyeket, meg megnézem a Textra SMS alkalmazást is.
EMUI 3.1, Android 5.1.1 verziót használok.
Köszi.
-
rafis83
tag
válasz
H.Roland
üzenetére
A Google névjegyeknél nálam nincs ilyen korlát. Nem a SIM kártyára mented a névjegyeket?
Az SMS beállításokon belül a haladó fülön a 7 bites optimalizálás be van kapcsolva?
Ha igen, akkor kapcsold ki, és ellenőrizd, hogy működik-e rendesen. Bár így az ékezetes karakterek miatt nem tudsz majd 160 karaktert írni az üzenetben.
Vagy próbáld ki a Textra SMS alkalmazást. -
H.Roland
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a Honor 6-nál a névjegyeknél miért csak 16 karakter hosszú lehet a név? Ez gyakran kevésnek tűnik, rövidíteni kell a neveket.
A másik, hogy miért van az, hogy az SMS-nél normálisan ékezettel írom a szöveget, majd amikor elküldöm, már ékezet nélkül megy el a szöveg? Az á, ó, ú, ű, í betűknél hagyja le, é, ö rendben van.
-
svgyula
addikt
Szia! Hát aprólékosan megnéztem még egyszer az összes képet! Minden a valóságnak megfelelő legalább is az enyémnél mindezt tudta/tudja. Tehát az első EMUI-nál nem csak a hívásfogadást hanem a zenelejátszó vezérlését is a jobbra ill balra húzással lehetett vezérelni. A föl-le pedig mint most is a hívás fogadást ill a befejezést/elutasítást kezeli. Ha hívnak nem kell a tokot kinyitni kiírja a hívót és lehet fogadni ill kinyomni kinek-kinek tetszése szerint. A 3.0 EMUI-nál már kivették a zenelejátszó vezérlést (jobbra-ballra húzás) csak a hívás fogadás maradt benne. Sajna nálam is előfordult az, hogy zsebre rakás után elkezdett zenélni a telefon mert az ablakon keresztül elindítottam akaratlanul a zenelejátszást. Ez egy tárgyaláson igen kellemetlen amikor a hívást is kinyomom.
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne hogy h6-L02C00B532 re helyi frissítéssel rárakhatom-e a 5.12.16 romot?
Köszi
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok! Lehet már tudni, hogy az 5.12.16 miben frissült?
-
svgyula
addikt
Két kép "csak neked" hogy elhidd nem kamu! Az előző is pontosan ilyen. Egy évig használtam és még mindig jó csak a múltkor kapott egy pohár kávét és kicsit megviselte..........
(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2015-12/18/427903_kfhnoth8hekmbv6t_dsc00109.jpg](IMG:/dl/upc/2015-12/18/427903_kfhnoth8hekmbv6t_dsc00109.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2015-12/18/427903_lmiyvjv3sgubebzg_dsc00108.thumb.jpg/800)
Itt az új és a régi egymás mellett..............mindkettő kamu

A képeken pedig az eredeti EMUI 2.3-as órával látható! Ugyanis az enyémen ilyen volt az első óra.
-
svgyula
addikt
Üdv Mindenkinek! Ma megjött a csere Nillkin tok és az ajándék kijelzővédő előre és hátra és csak ennyibe került

-
Black&White
addikt
Elvileg ma küldik ki a MM bétát (L02/L12) a 200 szerencsés jelentkezőnek, B532-re lehet majd frissíteni.
Több, mint valószínű, hogy rollback csomag nem lesz egyből, szóval mindenki gondolja át mit vállal.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Röviden annyi hogy játszottam az ágyban majd elaludtam, de a játék tovább futott. Ráfejeltem a párnát álmomban és bemelegedett alatta. (Contest of Champions-izzasztó játék) Érdekes módon az aksi most is jól bírja. kopp-kopp
-
xKRIPAPAx
csendes tag
Sziasztok. Tegnap frisstettem OTA és halál komolyan eddig snem volt fagyás, de este 48%rol lemerült reggelre, ma pedig úgy kikapcsolta magát, hogy csak kb 10 másodperces bekapcsológom nyomásra kapcsolt vissza... elég aggasztó H60-L04
-
Matyo11
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Végül csak háromgombos volt de akkor nekifutok ujra majd ugy higy elöször helyi aztán 3gombos.
Apro dolgokon létom csak. Pl messenger amikor feljön vagy amikor ki akarok löni dolgokat akkor egy milisecre gondolkodik
-
Amiens
tag
Húha!
Hard reset után eltűnt a gyári billentyűzet!

Ez mégis hogyan fordulhatott elő? -
nickedez89
senior tag
-
Matyo11
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszi. Végül az 527est tettem fel de az meg igy két nap után mutat némi akadást a 370hez képest. Ez ismert probléma vagy egyszerüen az 527 nem annyira jo még?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Bezony és nem volt fűtőtest közelében.
-
pistuka25
csendes tag
Üdv. Megéri b521-ről b527-re frissíteni? Ha igen honnan tudnám letölteni? :$
-
Black&White
addikt
Új Lolli:
H60-L02/L12 B317->B535 OTA Update: [link]
-
nickedez89
senior tag
Ha belegondolsz már nem sok különbség van asztali pc és "telefon" között! Sőt, az asztali nem kezel GPS modult, bluetooth-t, wi-fi-t,infrát,3G/4G modemet meg ki tudja még mit egyszerre..!
De a lényeg, hogy én így csinálom, te meg úgy, mégis működik tehát jól meg vannak ezek a kütyük csinálva az tuti!

-
DIEGO15
őstag
Tud valaki egy működő és megfelelő sebességű linket B521-hez (H60-L04)? A hivatalos gyötrelmesesn lassú, az 1. hsz-s pedig 120megáig megy csak ott megáll.
-
Kbali
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Telefonokról beszéltem, nem asztali oprendszerről. Kitkatról MM-re se csináltam gyalut, pedig 4.4-ről 5.1-re mentünk.
-
nickedez89
senior tag
Egy windows 7-re sem célszerű ráfrissíteni a 8.1 -et pl.! Sokkal hamarabb belassul, vagy okoz bármilyen gondot mint egy tiszta telepítés. Persze ez nem windows de akkor is egészségesebb!
B521-ről 527 -re azért nem érzem nagyon szükségesnek mert nem fő verzió frissítés!
A MM-ót tuti hogy 3 gombbal fogom feltenni!Ami viszont már nevetséges az a FR, helyi, FR, 3 gombos majd újra FR kombináció!

-
Kbali
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Nem értem: minek egymás után kétszer frissíteni? Többféle típusú készüléket használtam már (többféle oprendszerrel), és soha nem gyalultam a korábbi romot, csak ráfrissítettem, bajom nem származott belőle, nem kellett belakni újra.
-
DIEGO15
őstag
Üdv mindenkinek!
H60-L04 edigis telefonom van, mégsem jelez a készülék 3.0-s EMUI-nál újabbat, míg a kollégámnak ugyanilyen készüléke van és neki pedig jelezte. Erről tud valami infót valaki?
Ha leszedem a hihonor.com-ról az ott található B521-es romot és feltelepítem a /dload mappából az működhet?
Köszönöm
-
Mesike32
csendes tag
Sziasztok!
Go launcher témakezelőt tettem fel a h60-l04-es, B521-esemre.
Az a gondom, hogy amikor kikapcsol a kijelző, és bekapcsolom, nem az épp általam használt alkalmazást mutatja, hanem a kezdő oldalt. Kilép az alkalmazásból, csak a háttérben futtatja. A négyzet megnyomásával vissza tudok bele menni, csak kicsit bosszantó, hogy a billenytűzár feloldása után még pötyögni kell párat, hogy folytathassam, amit pár perce csináltam.
Nem tudom, van-e köze a témakezelőnek ehhez. Minden be van állítva, futhat a háttérben, védett alkalmazás, stb.Hogyan lehet beállítani, hogy maradjon a kijelzőn a feloldás után is?
Köszi a segítséget.

-
Matyo11
csendes tag
Sziasztok,
Lehet hogy már volt de valahogy nem találom vagy elsiklottam felette de érkezett frissítés a Telenyoros edigis L04es honoromra a minap. és hát ennek kapcsán eszembe jutott hogy hát lehetne frissíteni. le is töltöttem ahopnor honlapjárol a B521st (btw Telenyor is ezt küldte nekem) és mepróbáltam feltenni. Nos, ugy ahogy a leirásban (összefoglaló) van ugy sehogy sem ment, elakadt a kezdőképernyőn. Ha belsőre tettem akkor bejött a telepítő három gombos után de ugy kb a csik elején meghalt hogy system failed.
Volt wipe elötte meg backup, viszont most kicsit tanácstalan vagyok. Valakinek hasonló tapasztalata?
Help pls...
-
poirot
őstag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni. A DW Contacts Phone telefonáló progit használom az alap progi helyett. Nagyon jó, rendesen is mükött, viszont a napokban vetteem észre, hogy mikor az adott illető névjegyét akarom megnézni, ahogy eddig is szoktam, rákattintva aképére, kiírja, hogy nincs a névjegy megtekintéséhez alkalmas alkalmazás. Természetesen meg van a telefon névjjegyzék, ahol megtudom tekinteni, de eddig a program megtudta hívni. Mi állítódhatott el? Vagy vegyem le és rakjam újra a programot?Köszi a válaszokat.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Simán mehet fel helyivel.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
-
fil
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Az már be ,de s Certifi-gate probléma még megvan.
-
csapee
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Csak a stabilt nem lattam, de mind1.
-
bancsi87
tag
Sziasztok!
Tegnap tettem szert egy ilyen telefonra (H60-L02).
A kérdésem arra irányulna, hogy van valamilyen mód arra, hogy Google-fiókos kontaktjaimat összefésüljem a Skype kontaktokkal? Tegnap este óta nem sikerült rájönnöm a megoldásra, Samsungon ez 2 érintés volt.
B532 Lolli, nem rootoltam, nem piszkáltam, csak feltettem ezt a frissítést a 3 gombossal, előtte volt FR.
Ötletek

-
csapee
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Developer mindre zöld, biztonságosnak mondja két program is.
-
aerol
tag
válasz
nickedez89
üzenetére
B521-en már csak egy sor piros

-
nickedez89
senior tag
Valaki tesztelte stagefright detektorral az új romot? Be lettek foltozva a maradék biztonsági rések, vagy maradtak ugyanúgy?

-
bullw
tag
Akinek gond van a mail frissítéssel, az esetleg próbálja meg az energiatakarékos üzemmódnál a normált választani. Nekem az oldotta meg a problémát legvégül.
-
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!
A hihonor.comon a h60-L04 edigisre csak a b521 érhető el,tudna nekem segíteni valaki hogy B109,B309,és b370 honnét tudok letőlteni?
-
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy az ébresztő óra nem indul el reggel? Konkrétan nem ébreszt, a telefon hiába van, teljesen feltöltve, nincs kikapcsolva nem indul újra nem fagy ki. Viszont az ébresztési funkció nem működik. Újraindítás sem oldotta meg, a memória ürítése sem.
Teló: H60-L12
Andorid 4.4.2 EMUI 3.0
A segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Összefoglalót olvasd el.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezért bosszúból olyanokat sem játszik le amit te akarsz................... Ez a telefon lelke