Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Optimalizálás mellőzése alatt?
-
Figur10
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Én a telefon kezelő - akkumulátor kezelőben találtam meg a védett alkalmazássok menü pontot
L04-es B803 -
bullw
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én is a napokban várom a postást. Már Európában van az akksi. Nekem is írt a barátunk, hogy ő is készen áll a cserére. Nekem egy éves a kicsike, de én is úgy voltam, ha kijelző csere, akkor ez is menjen. Aztán meglátjuk milyen lesz

-
tabletta
tag
Egyszer nálam is volt. 40% körül leállt, de mivel egész nap hidegben volt, ráfogtam arra. B370.
-
Kovaratis
senior tag
Nekem is csinálta kétszer-háromszor. 30% alatt jellemzően, és ha visszakapcsolom 10% körüli állással "ébred". Úgy gondolom akkor történik ha túlhajtja magát, vagy én hajszolom túl. Nem parázom tőle, naponta többször ráteszem a töltőre fél órácskákra. Most simán viszi a másfél napot ha kell, pedig szépen használom.

-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
De nem most raktam fel a Lollit, már hónapok óta rajta van, egyből az első nap, ahogy fel lehetett rá rakni a romot és csak most kezdte el a héten.
-
Shoo
senior tag
Hali!
Nahh épp az előzőekért jöttem. Pár napja megcsinálta nekem is, 24%on volt elindítottam a navigációt a google térképpel, erre fogta magát és kikapcsolt azzal a felirattal, hogy lemerült az akku. Azóta napi két óra kijelzőidőt bír, mortal kombattal 10-15 perc játék alatt rohamosan leesik az akku.
Épp akartam kérdezni, hogy történt-e már valakivel ilyen? A készülék H60-L04 A verzió: H60-L04C900B521

-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Gondoltam kijelzőcsere (van egy halott pixelem) mellett ez is elfér, ha már úgyis atomjaira lesz szedve.
Még az ünnepek környékén 2x is kikapcsolt 20% feletti töltöttségnél.
Megfordult a fejemben pár dolog, legfőképp, hogy 16 hónapos és azért pár cikluson túl van már.
Mondjuk azóta sem csinálta, szóval lehet csak túlliheg(t)em. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Miért cserélsz? És miből gondolod hogy jobb lesz mint a gyári?

-
Black&White
addikt
Megjött Ali-ról a csere akksim is, jövő héten egy nagyobb update elemében beépül ez is.

-
elroysk
tag
Frissites 6.0 (b803) beta-ra. Lehet kiserletezni.
-
bullw
tag
Húha, én gondolkoztam a főzött ROM-on, de ha az akksi a 70-100 fokot se szereti, akkor tárgytalan, mert akkor nem főzött a cucc, csak melegített...

B535-ön a messengeren a chat fejikont nem tudom áthelyezni, illetve nem aktív, már minden beállítást megpróbáltam de semmi... Doongoo neked esetleg valami? Azzal nem volt gond?
Magazin zárképernyőnél a csirkelábak eltűnnek, ha állítok a local.prop-on, vagy ehhez nincs köze? A képek alatt szokott lenni, gondolom a kép címe, mert valamikor kevesebb csirkeláb van, valamikor meg egy egész csirkekeltetőre való...
Ma jól belefutottam a T bakijaiba, csak sima 2G volt a pesti térségben, távolabb szépen futott, de erre Weder nagyúr megette az összes térerőt...
-
fant0mi
őstag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Beállítások - Nyelv&Bevitel - az általad használt billentyűzetnél tudod kikapcsolni.
-
Lallerboy85
tag
-
fil
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
H60-L12 v6.1.1
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Igen, az volt az 5.9.1 Developer.

Amúgy már itt van az OTA csomag L02-re (vszínű L12-re is jó): 6.1.1 -> 6.1.16 Developer OTA Update
Kipróbálni sajna még nem tudtam. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, a Lollira is a dev ág csúszott rá először. Beta-dev-stable. Ebben az ütemben február-március magasságában megkapja mindenki. Nem kis munka!
-
bandi0000
nagyúr
Mi ez az LTE cat 6 ce?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A kínai béta?
-
-ZsoLi-
tag
Sziasztok az alábbi javitásokat végezték el a telon ezek mit jelenthetnek?
Alkatrész kód:
Megnevezés:
Db:
02350CXY
Batt cover Assembly With thermal pad,H60-L04, white
1
02350CNB
Előlap akkuval - H60-J1, fehér
1 -
Black&White
addikt
Nézzétek a verziószámokat!

-
fil
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Beállítások -> Védett alkalmazások
-
rafis83
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Feltettem én is a bétát.
A gyári email kliens valóban nem jelez alvó állapotban, csak a kijelző feloldása után jönnek meg a levelek. Gondolom egy kicsi finomhangolásra szorul még. De a Gmail alkalmazással megjönnek a levelek. -
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Nálam a gmail működik gond nélkül, értesítések is jönnek rendben mindenhonnan
Gyári email klienst soha nem használtam még :S 
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Várható volt hogy nem tökéletes,mivel béta verzió. Gyári resetet toltál utánna?
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Neked B550en volt billentyüzet? Igazábol a plusz funkciok érdekelnének (smartlock, dualwindow). Plusz ténylegesen b550-t kaptál?
-
doongoo
addikt
válasz
hozsolt1965
üzenetére
De van
-
Keszgreg
csendes tag
Am szerintetek érdemes egyáltalán frissíteni?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
hozsolt1965
üzenetére
+1

Pistuka: MM TWRP fel, és tolj rá egy L04 testire-t. Legalábbis én így próbálnám.
http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=712967&view=findpost&p=46031329 -
csapee
őstag
-
hozsolt1965
csendes tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek raktáron felesleges eredeti TouchPlus Tempered Glass fóliája? Vevő lennék rá.
-
csapee
őstag
-
pistuka25
csendes tag
Amit eddig tapasztaltam a b803-nál:
Okos vezérlő nem működik, swype nincs, több ramot eszik mint eddig
-
doongoo
addikt
Tudja valaki, hogy hogyan lehetne elérni direktben a google -féle smart lock beállításait? Biztonság-megbízható alkalmazásoknál engedélyezve van és új bluetooth eszközöknél kérdez is, de direktben kéne elérnem, hogy tudjak változtatni benne. PayPal támogatást küldenék a megoldásért...
-
Keszgreg
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy problémám. Mai napon vásárolt telefonom felkínálta a frissítést amit le is tölt de amikor újraindítást után települ kiírja, hogy sikertelen telepítés. Valaki találkozott már ilyen problémával? Megoldás esetleg? Előre is köszi.
-
fil
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
A mail kliens appot védetté tetted?
-
GordonSamway
aktív tag
Az email-ek nem jönnek meg alvó módban.

-
pistuka25
csendes tag
Én is felpattintottam a b803-at. Eddig kifejezetten jó
Várom h újra belakhassam 
-
Shingen
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Bár ez még nem végleges, hanem béta nem?
-
GordonSamway
aktív tag
Csak nem akarja ezt az Email dolgot.
Megpróbálom nem a gyárival. -
pusi1981
aktív tag
Mi a két B535 közti különbség?
H60_EMUI3.1_Android5.1_6.1.1 -------- 1.13 Gb
H60-L02-L12_EMUI3.1_Android5.1_C00B535 ------- 1.21 Gb
Melyiket rakjam fel melyik a stabilabb,vagy mi a különbség a két verza közt?
-
Dominator
aktív tag
Nekem is lenne még egy kérdésem: bár még egyetlen frissítés után sem nyomtam 3 gombos reset-et, érdekelne hogy mit csinál ez pontosan? Van rá szükség egyáltalán? A frissítés előtt készült backup-ból vissza tudok állítani mindent?
-
Dominator
aktív tag
Én is sikeresen feltettem a B803-at L04-re. Már jóval korábban frissítettem a B521-et 527-re, erre gond nélkül felment az 550 és arra a 803.
A menüben létrehozott csoportokat eldobta, de ez legyen a legnagyobb gondom
A két ablakban párhuzamosan fut két app, a hosszan nyomva tartott kockával hozható elő.Jó kísérletezést mindenkinek

-
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
-
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
A MM-nál mélyebben testre lehet szabni az energia és adatforgalmi opciókat. Engedélyezve van az adathasználat lezárt képernyő mellett?
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Viszont b550 indiai honor 6ra van csak.. 4G van neked a 6.0án?
-
GordonSamway
aktív tag
Alvó állapotban nem jönnek Emailek???Gyári kliens.
Amióta frissítettem.
A védett alkalmazásokban nincs benne hogy alvó módban aktív legyen az EMAIL.A Viber szépen megjön értesít. -
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Az enyémre is azt írták, mégis felment a 6.1.1-re.
-
RAVEN59
tag
L02-őm van.......
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Imeit okosabb lett volna takarnod..
Gondolom xdarol szedted le b521re felment? -
RAVEN59
tag
Helló,honnan lehet letölteni? 6.1.1 re felmegy, vagy mókolni kell vele sokat?
-
rafis83
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Mesélj

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Az alaplapok, és rajtuk lévő alkatrészek a gyártás során pasztától, eljárástól, board vastagságtól, stb. függően pár percig 250-280 fokot is elbírnak a reflowban. Más viszont ha 70-100 fokon tartod órákig-napokig. Az nem szerencsés.
-
Black&White
addikt
válasz
csapee
üzenetére
Hát kell!

És ahogy nézem, armageddon loaded.
Kova: nem, asszem azt még nem láttam.De amikor még csak kicseng, ott is irkál dolgokat.

Amúgy ezek a procik asszem 120 fokig életben maradnak (nekem TWRP Restore alatt volt már 90), az akksi viszont tutira nem szereti az öntödei körülményeket. -
Kovaratis
senior tag
válasz
hetfield88
üzenetére
Biztosan csinálnék egy három gombost. Ha ennyire izzad akkor jobb esetben csak valamelyik alkalmazás, vagy alkalmazások szarakodnak, rosszabb esetben egymás ellen dolgozik a rendszer és egy külső app. Minél régebben pucoltál, annál nehezebb helyretenni. A proc meg rövid távon sem szereti a meleget, ahogy az akku sem.
Ahogy B&W kolléga is írta ezen a telefonon a custom ROMok nem mennek gond nélkül. Az összes fő irányt kipróbáltam, a MIUI volt a legstabilabb, de messze elmaradt a gyári mögött. A Huawei (bocsánat, HONOR) szerencsére figyelemmel kíséri ezt a telefont, foglalkozik vele. Ha a stock Androidot nézed akkor az EMUI is "főzött" ROM.
B&W: A telefonálás utáni "mindennelmegvoltamelégedve" megy nálad is? -
csapee
őstag
Azert kell ide turelem is.

-
hetfield88
csendes újonc
válasz
Black&White
üzenetére
értem, köszönöm, akkor frissítek Lollira, B317 gondolom jó, az jött OTA-n, az a legfrisebb gyári ROM tudtommal
-
Black&White
addikt
válasz
hetfield88
üzenetére
Lollipop és Marshmallow beta is van, én Custom ROM-okról beszéltem, beszéltetek le.
-
hetfield88
csendes újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Tehát, akkor nem javaslod sem a custom romot, sem a lollipopot ezek szerint?
Elég gáz, hogy még mindig csak KitKat van rá, pedig már jó ideje ígérgetik a Lollipopot. Nem, mint ha valami változna érdemben, max 1-2 dolgot gondolom befoltoztak, ugyanolyan bugos, instabil az egész rendszer.
Komolyan mondom a Windows Phone, meg maga a divatként szidott Windows egy NASA rendszer az Androidhoz képest, na de ez már off, van kinek bejön, van kinek nem...Szóval, akkor maradjak gyári cuccon rakjam valahogy újra az egészet ha nem javul meg, akkor meg garba vissza Kínába? Ez a javaslatod?
Köszi
-
-
jarlax
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia!
Feltettem, és utána felraktam a B316-ot. Most melyiket érdemes felraknom? B317-et ajánl fel. Az update könyvtárat törölhetem ugye? -
Black&White
addikt
válasz
hetfield88
üzenetére
El kell keserítselek: Honor 6 vonalon az egyedüli használható Custom ROM az a Developer-re építkező Kangvip.
Az összes többi, CM, MIUI, Flyme ROM csak korlátozottan használható, kifejezetten erős idegzetűeknek ajánlva.
És amíg a Huawei nem nyit a közösség felé kernel és driver támogatás terén, ebben nem is lesz változás.
Márpedig miért tenné?
Amúgy mindegyik custom ROM, custom Recovery-t igényel (TWRP, CWM), innen tudod flashelni a ROM-ot tartalmazó zip file-t.
Ezt az adott ROM leírásában is megtalálod.
De mondom, nem érdemes vesződni velük, ez nem egy Nexus teló.
Ha gyári vonalon maradsz, az összes rendszert érintő változtatást el kell tüntetni, vissza kell állítani.
Különben gondok lesznek, nem is kicsik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Peugeot, Citroën topik
- ASUS routerek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)