Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
royalka
üzenetére
Plusz 1 napig szárad a ragasztó. Már ha elsőre sikerül jól megragasztani, és nem jön fel itt-ott. Nem árt egy új hátlap se, amin gyárilag van kétoldalú öntapadó ragasztó, így nem kell levakarni a régi (leszedéskor deformálódó) hátlapról a maradványokat. Az öntapadó ragasztó mellett B7000-es folyékony ragasztó is kell hozzá, mert önmagában nem elég az öntapadó.
Képek itt.
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nekem a sim oldalán végig, illetve az alján engedett el, mire tegnap hazaértem. Pedig a kétoldalún túl még nyomtam neki B7000-et is, de lehet, hogy keveset, és nem vártam eleget a préseléssel, mert úgy tűnik 24-48 óra a kötési ideje, én meg 1-2 óra után elkezdtem használni.
Szóval most ott ahol elengedett kicsit felfeszegettem és adtam neki B7000-et még. Este leveszem a présből, remélem most már jó lesz. Ha nem, akkor megy neki az F.BS
, csak azután már nem hiszem, hogy szét lehet szedni 
-
kzkz
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Igen, mivel már most is elválik 2 helyen

De gyárilag is ragasztva van, bár nem biztos hogy pont ezzel a kétoldalú ragasztóval. -
kzkz
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
A hátlapon körben volt kétoldalú ragasztó, amit még körbenyomtam B-7000-es ragasztóval. Szerintem nem lett tökéletes még így se, de kap majd egy olyan tokot, ami befedi a hátlapot, és az oldalát is. Inkább rendeltem 2$-ért ilyen tokot, minthogy újra szétszedjem

ROM-ok: [link]
-
kzkz
őstag
Szétszedéskor valószínű el fog szakadni egy hajlékony szalag nyák, ami a kihangosító mikrofonját vezérli, ebből érdemes újat rendelni. Illetve a telefon normál hangszórója is szétesett szétszedéskor, ebből is kellett egy új.
Elég macerás összerakni, nem lehetetlen, de rohadt kicsi minden, és nagyon vigyázni kell a szereléskor. -
kzkz
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Tudnátok Bp-en ajánlani egy szervizt, aki javít Honor 6-ot?
A bekapcsoló gomb környékén a kijelző üvege elkezdett elemelkedni, gondolom elengedett a ragasztó. A hátsó üveg is mozog kicsit, de az első a durvább, eléggé érezhető, és látható is... Egyik pillanatról a másikra jelentkezett, két éves a készülék.
Előre is köszi!
Üdv,
KZ -
kzkz
őstag
OTP SmartBank tiltásra megoldás: RootCloak
Honor 6-on xposed framework-os módszerrel kipróbálva működik!
-
kzkz
őstag
L12 B860: mostanában előjön elég sűrűn, hogy amikor lehúzom az értesítési sávot, az egyből visszacsukódik, és nem tudok semmit kiválasztani.
Nálatok jelentkezett ilyen? -
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
update.zip-et nem próbáltam 3 gombossal, csak update.APP-ot.
Xda-n azt olvastam hogy multi toollal is megy a root 6.0-nmost találtam egy másik módszert:
http://www.pantomath.xyz/honor-6-root-guide-marshmallow-emui-4-0-twrp/kipróbálom

ui: sikerült!!!
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Igen, B860, L12-es a teló. Előtte próbáltam honor multitool-lal, de azzal se root-olta.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia!
A leírásod alapján próbáltam root-olni de nem sikerül. Az újraindítás után nincs sehol a supersu, és a rootchecker ellenőrzésére se ugrik fel.
A TWRP-ben lefut a su telepítése, a végén no-t nyomok.
Az echo utasításnál lényeges, hogy melyik mappánál adom ki? Én a / -t választom a parancs beírása előtt, azt ajánlja fel alapból.
Köszi
-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Feltettem a B371( vagy 317?) -> B535 -> B860 -at az L12-mre. Érdekes, hogy 3 gombossal nem ment egyik se, csak helyi frissítéssel és akkor is úgy, ha a belső SD-n volt a dload-ban a cucc.
Erre van magyarázat, hogy a 3 gombos miért áll meg a honor logo-nál és nem csinál semmit?B860-on se megy az értesítési led, a light manager is másodjára lett jó. Remélem így marad.
Az újraindításnál is volt, hogy az automatikusan indítandó programokat nem indította el.
A waze az angol nyelv mellett csak két krix-krax nyelvet ajánl fel a felület nyelvére, a hangnavit be tudtam állítani magyarra.
A névjegyzék szinkront se volt egyszerű beállítani, most se jelenik meg a google account alatt, de szerencsére szinkronizál. A naptár ott van.
Az időképet nem tudom feltenni, kb.6MB letöltése után kifagy a play áruház.
A témáknál több lehetőség volt B317 alatt, itt felsorol x-et az adott kategóriában, és nem lehet továbbiakat kérni. Max keresni szövegesen: na de mire keressek?
Én nézegetni akarom és az alapján választani.Az akksit még nem tudom hogy bírja, illetve kérdéses, hogy megjönnek-e időben a viber/gmail üzenetek, nem csak akkor ha bekapcsolom a telót...
Szerencsére a letiltott app-ok (pl. gyári böngésző, yellow pages) az újraindítás után is letiltva maradnak.
-
-
kzkz
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nálam 2 sim-mel megy folyamatosan, és volt 2x30 perc waze navigáció is, meg játék, ami mind jobban fogyaszt, mint a chrome meg a viber.
-
kzkz
őstag
Nos az 5.1 stabilról is visszább kellett lépnem, mert mégiscsak volt olyan, hogy a waze-ból eltűnt a hang, és a viber se volt tökéletes, a hangot is macerás volt némára tenni rezgőről, stb... Szóval most a 4.4-es stabil B317 van rajta és végre újra minden frankó!
Van led értesítés, waze hang, xposed framework az exchange security miatt, és az akksi idő is sokkal több lett. 5.1-en 3-4 óra volt a kijelzőidő, itt meg 6 óra után volt még 18% benne (két simmel használom) Pedig minden progi ugyanaz.
Érzetre gyorsabb is mint az 5.1, egyetlen hátrány, hogy az egykezes kezelés nincs meg benne úgy, hogy lekicsinyíti a kijelzőt, csak a kezelőgombok csúsznak oldalra.
BUÉK

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
LED értesítés megjavult már?

Mióta visszatértem a stabil 5.1-re, azóta a waze-n se megy el a hang, illetve a viber-ből se tűnik el a névjegyzék. Szóval a dev-ben azért van még bőven hiba
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, próbáltam a light manager-t, de nem értem miért jelez a gmail-nél, és miért nem a viber-nél.
A stabil ágon is hibás ez? -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Letölthető már? Mert én ezzel az 5.11.1-gyel nem igazán vagyok kibékülve. Főleg, hogy nem jelez a led, a hangerővel nem tudom rezgőre tenni néha, a bekapcs hosszan nyomvánál már nincs a 3 hang választási lehetőség, így egy lépésben nem tudom arra állítani amire szeretném.
A Vibernél meg néha eltűnnek a contactok, a waze meg elfelejt hangot kiadni. Majd újraindítás után jó minden.Legjobb még mindig a kitkat-os utolsó developerek voltak szerintem.
-
kzkz
őstag
válasz
gyurkamásik
üzenetére
Köszi!
Azóta sajnos a céges exchange miatt PINkéréssel indul a teló, így nem látom a változó háttereket
Az xposed framework meg még nem meg a legújabb 5.1-es developer-en, hogy meghekkeljem a korlátozásokat
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Sajna ezzel se jelez a viber ha üzenet érkezik, pedig bíztam benne hogy javítják.
-
kzkz
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
meg ne vedd. max 1x töltheted fel vele a telót, már ha szerencséd van,és nem kartonlap van a napelem helyén!
-
kzkz
őstag
Próbáltátok már kikapcsolt képernyőnél hosszan nyomta tartani a hangerő le gombot?
Érdekes hangok jönnek utána a telefonból
...5.10.16 developernél legalábbis... -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A supersu friss, a root során tette fel a multitool. Ennek ellenére jön a hiba, amit írtam.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A PNF root csak nekem nem megy a 5.10.16-on?
(SU error - error: only PIE are supported)Sajnos nekem se jelez a Viber, nem értem miért

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor lehet, hogy emiatt kapok RPC hibát bármit akarok letölteni. Most nyomtam megint egy factory resetet és megpróbálom ahogy írtad.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalóban nem jó a contact és calendar link, illetve a pack linkje se. Meg 5.1-nél már nem a 038-as play services kell. 238-at raktam fel.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, sikerült, viszont minden program eltűnt, gyakorlatilag factory reset lett, szerencsére a fényképek megmaradtak
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát én befrissítettem, azóta csak honor feliratot látom, nem loop-ol, folyton ez van kint

Mi a megoldás rá, melyik verziót kell visszatenni rá? -
kzkz
őstag
Én tegnap feltettem az 5.1-es developer rom-ot, az kettővel előzőre, ami még kitkat volt. A menüből választottam a frissítést, de a helyi sd-ről a teljes állománnyal.
Szépen be is frissítette, megmaradt minden, kivéve, hogy eltűnt a google naptár és címjegyzék szinkron lehetőség. Ezt az összefoglalóban lévő két apk-val telepítettem újra.
Illetve még a root is eltűnt, de ezt a multitool-al sikerült visszatenni. -
kzkz
őstag
válasz
microvillage
üzenetére
Nálam 4 óra kijelzőidő, max 4,5-5, de inkább 4, és a felbontást is visszavettem 1280-ra, nem fullhd-n megy.
-
kzkz
őstag
válasz
ttfgyb10
üzenetére
-Melegszik,akadozik?
Nem tapasztaltam még ilyet. Sebességre az MTK6752 gyorsabb szerintem (pl.: levono p70 jiayu s3s), a samsung galaxy s3 jóval lassabb.-Fényképező,kamera minősége?
Szerintem Kiváló!-Akku idő(főleg játék miatt)?
4, max 5 óra kijelzőidő.-GPS? Hamar talál jelet?
Jól működik, igen.-Sérülékenység? Főleg a hátlap
A dobozban lévő fóliát rátettem a biztonság kedvéért. -
kzkz
őstag
Azt észrevettétek hogy a galériában úgy is ki lehet jelölni a fotókat, hogy az elsőn hosszan nyomjuk és utána ha húzzuk azujjunkat a többin, akkor azokat kijelöli, nem kell egyesével böködni?!
-
kzkz
őstag
Megjelent a honor 6 multi-tool-ban a GAPPS (via sideload) menüpont, végre innen is telepíthető

Visszatettem a gyári dev recovery-t, de error-ral elszáll az update
A root is zavarhatja? -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Jelezte a teló is, de letöltés után a TWRP recovery-be boot-olt, és ott nem történt semmi, nem telepítette magától.
Úgy tűnik vissza kell rakni a gyári recovery-t hogy felmenjen...
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Negatív érték volt ott nekem, töröltem az xml-t remélem most már jó lesz, most pozitív érték van.
És remélem napközben a mobilneten is jó lesz, nem csak wifi-n
Köszi

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalót olvastam, ezért kérdeztem, hogy meglett-e azóta a megoldás, mert ott ennyi van, a mindenféle beállítás után:
"Ezzel együtt még így is előfordul, hogy egy-egy üzenet késve jut el hozzánk, ez részben az Android rendszer (heartbeat WiFi-n 15, mobilnet esetén 28 perc)hibája, másrészt a WiFi routerünk is ludas lehet benne."Nos ez számomra nem elfogadható, ugyanis egyik előző telómon se kellett 3-4 órát várni arra, hogy megjöjjön a gmail üzenet, és a beállítások (amik android szinten beállíthatók) ugyanazok.
-
kzkz
őstag
Arra rájött már valaki, hogy miért nem frissíti a gmail a leveleket normálisan?
Éjfél körül kaptam leveleket, azok megjöttek szinte azonnal, de ami hajnal 3-kor jött, és 6-kor azok csak akkor jöttek meg, amikor 6:30-kor kézzel ráfrissítettem.Teljesen hektikus, hogy mikor hogy frissít, pedig mindent engedélyeztem neki, nincs beállítva semmi, ami korlátozná, nem kapcsolom ki sose a netet.
-
kzkz
őstag
A hivatalos B316-ban benne van a Google Play? Vagy külön kell telepíteni?
Olyan gondom van a developerrel, hogy néha fél óráig se frissíti a gmail-t. A B313-on ilyen gondom nem volt, és vissza akarok állni, de ha a B316-ban sincs play, akkor lehet, hogy mégse... -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Azt külön kell, hogyan? Nem ment fel a romfrissítéssel?
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor nekem miért van?

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ez érdekes, mert nálam a developer alatt továbbra is kinai karakteres az email
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Most próbáltam a 3 gombos módszerrel visszaállni a B313-ra de kiírja 1%-nál, hogy failed. Van ennek valami trükkje? Az 5.6.1-es simán felment ezzel a módszerrel.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, úgy sikerült, ha asztali nézetre váltottam az app.vmart-ot a böngészőben,akkor előkerült.!
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ilyen pont nem jelenik meg a huawei appstoreban
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ott van de mire kell rakeresni?
Naptar egyertelmu de a masik nem -
kzkz
őstag
Feltettem a developer romot, playt es services_t telepitettem,de mit kell felrakni hogy a nevjegyek is szinkronizalodjanak? Nem talalok google contacts_ot sehol
-
kzkz
őstag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Szerintem nem túl jól. 3 nap után láttam rajta egy karcot, úgyhogy ment is rá a fólia.
A Samsung galaxy s3-amon lassan 3 év után nincs ekkorra karc, azon inkább alig látható mikrokarcok vannak, pedig sose volt rajta fólia. -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Működik minden rendben az 5.6.1-es verzióban? Fel merjem rakni a B313 helyett?

A developer verzióra is érkezik OTA, ha kijön újabb dev, vagy OTA csak a hivatalos verziókra van?
-
kzkz
őstag
Sikerült meghackelni az Exchange security-t. Xposed framework-öt kellett felrakni és az Exchange bypass for Xposed modult.
Most már nem veszi át a hatalmat a telo felett, nem kell kötelezően pin kód a kijelző feloldásához és nem zárja le mindenképp a kijelzőt 1 perc után
-
kzkz
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
És ha 2G-re állítod, akkor a mobilinternet letöltési sebessége mekkora lesz, a 3G/4G-hez képest?
Kipróbáltam, és így gyakorlatilag használhatatlan mobil internetere 2G-n, max 0,16Mbit/s a 3G-s 10Mbit/s helyett. Szóval ez nem megoldás semmire...
ui.: Nálam érdekes módon nem ezek az értékek vannak, és nem is állítható mindkét kártyánál, csak a SIM1-nél.
-
kzkz
őstag
-
kzkz
őstag
Azt vettem észre, hogy töltésnél számít a kábel minősége is. A gyári töltő a gyári kábellel 1,3A-rel is tölt, míg amikor megtoldottam a kábelt, vagy kicseréltem egy másik ugyanolyan hosszú kábelre, akkor 0,7A környékére csökkent, lényegében felére.
Szóval nem árt erre is figyelni. -
kzkz
őstag
Átírtam a ro.product.locale.language=zh és ro.product.locale.region=CN értékeket HU-ra, jogosultságot ellenőriztem, újraindítottam a telót, de a gyári email kliens a céges exchange fiókban továbbra is kínai karaktereket jelenít meg az ékezet helyén. Mondjuk érdekes, mert csak a feladó nevében, a levél tárgya és tartalma már helyesen jelenik meg
Tudtok rá megoldást?
-
kzkz
őstag
Ma volt két szoftveres bug-om:
1. Egyszercsak folyamatosan elkezdett rezegni a teló, de semmit nem írt ki. A power gombra abbahagyta azt hiszem. Kiderült a viber-en keresett valaki, az jelzett utólag nem fogadott hívást.
2. Regző módból hangosra tettem a bekapcsoló gomb hosszan tartása után előjövő menüben, erre elkezdte egyből lejátszani folyamatosan a csengőhangot. Ha visszatettem rezgőre, abbahagyta, de ha újra hangra tettem megint játszotta. Kikapcsoltam a kijelzőt akkor megszűnt.Remélem nem jön elő sűrűn, most épp jól működik.
ui.: Ha van valakinek eladó tempered glass, akkor légyszí írjon PÜ-t, köszi.
-
kzkz
őstag
dupla kopp-os érintést nem tud a gyári rommal?
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Én köszi a jó összefoglalót, hasznos volt

-
kzkz
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban lévő bootloader nyitásnál nem a telefonban lévő szériaszámot kell beírni, hanem nekem a telefon hátára ragasztott cetlin lévő S/N:-nél lévő sorozatot kellett beírni.
Innentől minden sikerült, boldog H60-L12 tulaj lettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak azután már nem hiszem, hogy szét lehet szedni