Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
tudnátok valami jó tokot ajánlani fehér h6-hoz?
-
-FreaK-
veterán
Igen volt, miután telepítettem a B521-es frissítést.
(#9991) kasee: Jajj, hát ez igen rosszul hangzik :/ egyelőre megoldottam úgy, hogy wifi-n másoltunk rá, de ez max ideiglenes megoldásnak jó. Lehet, hogy akkor szerviz lesz belőle. Így viszont gyanús, hogy akkor a frissítés cseszett el valamit.
-
Black&White
addikt

-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok! Végre megvan nekem is a telefon. Egy kérdés rögtön felmerult. Minden launcher meg ilyesmi módosítás nélkül a dupla kattintás a sötét kijelzore dolog működik valahogy? Havernak honor 4c-je van és abban van ilyen funkció,ami azért fura mert elvileg ugyanaz a szoftver.
-
Shingen
addikt
válasz
darthsmoke
üzenetére
Be tudod állítani, hogy a kezelő gombokat az üveglapon érzékelje, annyival nagyobb lesz a kijelződ.

-
BorsóKorsodi
tag
Segítség. h6 L04-em van , próbálok frissíteni lollira. De bármit próbálok be rakni dload mappába kb a felénél ki írja h az eszköz eltűnt és rendesen meg is szakad a kapcsolat a géppel amíg nem húzom ki be. Teló is irt egy hiba üzenetet de csak egyszer és sajnos nem írtam le. Próbáltam már h egy másik mappába rakom be az APP-t abba bele is ment és telon fájlkezelőben át helyezni dload-ba de ott meg azt írta h a file eltűnt pedig ugyan úgy ott volt benne. Gyári belítás se segített :S
-
Black&White
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Én pl. egy hete raktam újra a win-t (8.1x64).
PC-re feldobtam a Hisuite alkalmazást.Telefonon usb hibakeresés be, összedug (én hátlapi, USB2-es portot használok).
Első csatlakozásnál telepíti a drivereket, illetve a telefonra is felteszi a Hisuite app-et, amit védett alkalmazásnak állítok be.
Ezek után még jön egy kérdés az usb hibakereséssel kapcsolatban, ahol írja a PC RSA kulcsát, mindig megbízok benne majd okézom.
Innentől 4 féle lehetőség adott:
-töltés
-fotók
-fájlok
-usb meghajtó -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Az alap szoftver mennyire smooth? A feleségemnek vennénk telefont, ezt ajánlották samu a5 ellenében.
Igazából ő nem akar se mókolni, se semmit, csak hogy folyamatosan müködjön...
htc 8x lesz cserélve.előre is köszi
-
-FreaK-
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Nem, win 10 pro, meg egy win8-as laptop. Lollipop előtt ment. Nem a PC oldalon van a gond. A telefonon nem jön be a csatlakozás választó menü valamiért, ott a bibi. Úgy rémlik, hogy ez egy menüben is megtalálható valahol, csak nem tudom, hogy hol.
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sajnos csak a hard reset segített.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
Telepítve kell legyen a PC-n, csak akkor jön fel a kapcsolatválasztó menü? Ez komoly?
Kipróbálom azért, de erősen WTF?! egy androidos telónál
szerk.: nem nyert, nem ez a gond. Akkor sem ismeri fel. A telefonon bárhogy elő kéne jöjjön a választó menü, de nem teszi. Volt Factory reset a B521 telepítése után pedig. Ami fura még hogy a beállításoknál sem találom, igaz a G3-on se perpill

-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Párom telefonját hiába dugom laptopra, PC-re (USB2), sehogy nem jön fel a menü ahol az USB módok között lehet váltani, így csak tölti a telefont. Gyári kábellel és egy másikkal is próbáltam, valamint rákerestem itt a topicban, másnak is volt ilyen, kipróbáltam amiket írtatok pl, USB hibakeresés stb. de semmi, egyszerűen nem megy.
A beállításoknál nem találom azt az opciót, ahol a csatlakozás módját változtatni lehet, de lehet ez csak akkor jön elő ha rádugjuk a telefont. Valakinek ötlet még?Próbáltam az USB hibakeresést ki/be kapcsolni, vissza vonni a HDB engedélyeket, ADB engedélyeket, semmi. Jah ás B521 van az L04-en.
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Némi segítséget kérnék. Jelzett a telefon, hogy kevés s helyem, ezért összekötöttem a laptoppal, leszedtem a videókat. Miután leválasztottam, megbolondult a telefon. Ha elindítok egy alkalmazást, majd kilépek belőle, a képernyőn lévő alkalmazás ikonok eltűnnek és csak percek múlva jelennek meg. Ugyanez a helyzet ha képernyőt váltok. Probáltam újraindítani, de semmi. Találkozott valaki már ilyen jelenséggel?
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black&White
üzenetére
Mire jó ez a TouchPlus TG?

-
spe88
senior tag
Sziasztok,
Valószínűleg hülyeséget kérdezek: létezik bármilyen olyan szoftveres "kókányolás", hogy az L12 vigye a 800 MHz-es LTE sávot is?
Jó volna...
Anno, amikor vettem ennek tudatában voltam, de mindenki azt mondta, hogy alig van 1-2 hely Mo.-on, ami a 800-as sávot használja, de tapasztalatok alapján konkrétan a nagyvárosokat leszámítva semmi nem használja a másik sávokat csak a 800-ast...Köszi
-
Black&White
addikt
válasz
darthsmoke
üzenetére
Nincs mit!

AliExpress-en is találtam korrekt áron TouchPlus TG-t, így aki onnan szeret rendelni, annak ez egy jó opció.
A store is megbízható, én is rendeltem tőlük korábban. -
darthsmoke
Korrektor
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi szépen!

-
Black&White
addikt
válasz
darthsmoke
üzenetére
Csak zöld és piros, illetve az ebből kevert sárga van.
Ingyenes appként a Light Manager, fizetősnek meg a Light Flow, ott már be lehet vonni a vakut is a mókába, stb.
Én az előbbit használtam Viberhez, működik szépen. -
darthsmoke
Korrektor
Nem nagyon kapok választ, de azért még próbálkozom.

Notification LED vezérlésére van valakinek ötlete? Egyáltalán RGB LED ez? Meg lehet oldani, hogy különféle színnel jelezzen? -
imiadmin
őstag
Ha már fólia, meg üveglap... Nemrég panaszkodtam, hogy a hátsó tempered glass belezavar a képbe (a kép széle tejfölszerűen fehér), ha vakuzok....
Gondoltam egyet és fogtam egy fekete filctollat, majd körberajzoltam a vakut úgy, hogy a tempered glass belső éle tuti, hogy fedve legyen... az eredmény:siker!
Elég homemade, de legalább tökéletesek a vakus képek! -
Ceree
senior tag
válasz
imiadmin
üzenetére
Nem felvetel utan fekete a kepernyo, hanem fekszik az asztalon, hivnak, csorog, de nem tudom felvenni, mert fekete a kijelzo. Bekapcsolo gomb, eletre kel, felveszem, fulemhez tartom beszelek..... onnantol mar minden ok. De remelem ez majd megoldodik.
Ha barmi negativat tapasztalsz a lollival, ird majd le kerlek!
Koszi
-
imiadmin
őstag
Hát, az alcatel 997D-nél ez egy kicsit egyszerűbb lesz... Ott csúnyán beleavatkoztunk a teló identitásába...

Ott szükség volt a mókányolásra, hogy használható teló legyen. A Honor6-nál nem volt szükségem ilyesmikre, mert ez alapból tudta azokat amik nekem kellettek. Még root-olva sincs a készülékem! Szóval itt én még zöldfülű vagyok...Nekem nem jelentkeztek az általad leírt dolgok. A proximity szenzor az, ami ezt figyeli, hogy a füledhez vetted-e a telót (akkor kikapcsolja a kijelzőt). Ha lolli után is csinálja, lehet, hogy azzal lesz a gond...
Az ébreszés elmaradás meg azért érdekes, mert az MTK chipesekhez hasonlóan a Kirin is tudja azt, hogy kikapcsolt állapotban ébresszen... Legalábbis én így tudom... De majd a többet látottak kinavítanak...Még annyit a frissítéshez, hogy a 0-ik lépés a BACKUP!
Én a HiSuite progival csináltam.... Ill. a SuperBackup appal lementettem a kontaktokat, sms-eket, hívásnaplót...
Szerencsére nem volt rájuk szükség... -
Ceree
senior tag
válasz
imiadmin
üzenetére
Orulok, hogy megcsinaltad, a 997D frissitest is a leirasod alapjan csinaltam meg. Ugyhogy mivel nalad minden rendben van, belevagok majd en is. :-D
Annyit meg hozza, hogy nekem a KK-val is van 2 db bajom...
Neha fekete hivasfogadas keprnyo fogad ha csorog, es csak gombnyomasra kel eletre a kijelzo.
A masik, hogy eddig 4x fogadott mar a PIN keres ablak mikor a telefonhoz nyultam -ujraindult- ebbol egy reggel volt es igy nem ebresztett...
Szoval ezek miatt en egy teljes szuz installt fogok majd csinalni. Amugy ha nincs SD, akkor OTG-s pendrive-os megoldas is 100%-os es teljeserteku? Kicsit tartok tole...
Koszi!
-
imiadmin
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Egyelőre minden rendben a telóval... Fürgébnek érzem (remélem ez nem a restartnak köszönhető, mert az utóbbi 4 hónapban nem volt újrainítva).
Azoknak, akik hezitálnak, leírom, én hogy csináltam a lolli frissítést:
H60-L12, gyári minden, root nincs, build.prop érintetlen.Sw frissítés csak az, ami OTA-n jött.
Letöltöttem a csomagot és felraktam a könyvtárral együtt az SD-re, majd a frissítés app-ban rámentem a helyi frissítésre és kiválasztottam azt, amit ott felajánlott (ha jól csináljuk a másolást, ott lesz)
Ezután vártam és már bootolt is (vagy 200 app-ot regisztrált át... Ez eltartott néhány percig)
Nem volt factory reset, se dalvik cache ürítés! Nincs boot-loop, nincs akadás.
Mindenem (híváslisták, sms-ek, stb) megmaradt!Szóval csak ajánlani tudom...
Ui. Köszönöm Black&White kollégának a coacholást...

-
JoeCockBill
senior tag
Szia.
1: hihonor.com, 3gombossal vagy helyi frissítéssel tudod feltenni, OTA tudtommal (még) nincs.
2: nem üveg, valami műanyag szerű dolog, ezáltal nem törik, viszont karcolódik. véleményem szerint érdemes rá tenni valamit. bár 8-10 dollár körül tudsz rendelni újat ha nagyon összekarcolódna.
3: igen -
barano
csendes tag
Sziasztok,
Jövő héttől remélhetőleg én is a Honor 6 tulajdonosok csapatába fogok tartozni. Három kérdésem lenne így elsőre:1 - a hivatalos Lolli frissítés még folyamatban van, vagy elviekben már minden (független) Honor 6-ra kijött? Vagyis, azonnal fogom tudni frissíteni?
2 - vásárláskor elfelejtettem, hogy a telefon háta üvegből van, ettől eléggé tartok... Nem dolgozom veszélyes helyen, és amúgy is vigyázni szoktam a kütyüimre, de üveghátú Xperiákkal volt pár nagyon rossz tapasztalatom. Szóval a kérdés: hosszabb használat után mennyire bírja az üveg? Érdemes rá edzettüveg hátlapot venni (előlapot úgyis veszek), vagy elég egy tok?
3 - ennek megpróbáltam utánajárni, de nem sok infót találtam, az edigital (ahonnan vettem a telót) oldalán meg nem láttam erről infót... (a black fridayes rohanásban meg inkább megnyomtam a gombot, amíg tudtam
) az edigitalnál ugye a L04-es verziót lehet kapni? A b20 LTE miatt lenne fontos.Előre is köszi a válaszokat!
-
darthsmoke
Korrektor
Nekem egyelőre nincs gondom, de például a Facebook csak rezeg meg jelez, de a notification LED nem villog.
Azt lehet állítani? Vagy tegyem fel a LightFlow-t, és azzal még a színt is tudom szabályozni? -
Szmoki
senior tag
ha megkocogtatjátok a telefont a közepe fele picivel, a közepén nektek is ilyen ciripelő hangot ad ki? ha az alján csinálom meg normális kopogás.
UI: tanulás közben minden érdekesebb mint az anyag
-
imiadmin
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Igazából ezek azok a hozzászólások, amik elrettentenek a gyári 532 felrakásától:
"pár napja elbénáztam a build.propomat és emiatt újrahúztam a telót 3-gombossal.
Szűz 532-n megint nem volt a névjegyzékben állítható a vezetéknév, keresztnév (nem volt ilyen menüpont sem). A lokalizáció beállítása után újraindítva jelent meg csak, azaz ehhez kell, úgy néz ki"#9052
"Na ma meguntam a szenvedést az 532-vel. B&W tanácsára, és hathatós segítsége mellett, rárepülök a developer ágra. Most lakom be a kicsikét. Kiderül, hogy a push üzenetek a google alkalmazásoktól helyre rázódnak e, vagy ez nálam a LP hülyesége lesz.
Frissítés menete a következő volt: helyivel=>B500=>B316=>5.10.1, majd utána még három gombossal is újra az 5.10.1."Persze lehetnek ezek egyedi esetek.... de én egy stabilan működő 4.4-ről marha nehezen váltanék egy "valakinél működik, valakinél nem" verzióra...

De ha leírod, hogy neked milyen tapasztalataid vannak, azt szívesen venném...

-
Kbali
nagyúr
válasz
Pystyke
üzenetére
Nekem a gyári, szürke van. Még csak két hónapos, de semmi baja, viszont nem okos, inkább buta. Képernyő automata ki-bekapcsoláson kívül sajnos nem tudja az értesítés jelzést, emiatt nyitogatni kell. Vastagabb is vele a készülék, nekem így nem fér bele az autós tartóba, viszont nem tágul a ki-berakosgatástól.
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke
üzenetére
Közben utánaolvastam, hogy valószínűleg bugos a betűtípus-rész, nem működik.

-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Tegnap a BF akcióban sikerült vennem egyet.
Köszönöm szépen az összefoglalót, fel is raktam az EMUI 3.1-es gyári 5.1.1-et.
Előzetesen annyi kérdésem lenne, hogy root és egyéb mókolás nélkül tudok valahogyan betűtípust telepíteni, amit a Beállítások menüpontban felismer és tudom használni?Előre is köszi,
G. -
KukkSteve
senior tag
Üdv,
Valaki feltette már ezt a V7es miuit? [link]
Ha igen, érdekelne, hogy pl akksi idő hogy alakul, meg stabil-e maga a rom?!
Ha nem, akkor érdekelne, hogy hogyan legyen feltenni magát a romot? Valaki írna nekem egy skiccet? Csak egy vázlat kellene, nem kell szájbarágósan, rengeteg telót újraraktam már.
AMi konkrétan a kérdés, hogy bootloader nyitás, root, recovery után fel lehet tolni twrpből? Ha igen, akkor milyen rom legyen az alapja? 5.1-es emui, mivel ez a v7 is 5.1?
Köszi.

-
XDModesty
aktív tag
Jövő hét elején vehetem át a telefont, addig viszont megrendelnem hozzá a védő fóliát és a tokot. Tudtok ajánlani?
-
fil
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Ha gyakori frissítés kell ,akkor a developer ág ami neked kell. Rendszeresen minden hónap elsején és 15.-én jön rá frissítés. A "stabilnak" nevezett ág ritkábban kap. De minek is ,ha nincsenek komoly problémák. A stabilt azért tettem idézőjelbe ,mert mióta megvan nálam az van fenn és semmi problémám vele ,tehát stabil...
-
poirot
őstag
válasz
Pystyke
üzenetére
Nekem ablakos tok van, szintén Edigiteltől, de nem erre számítottam, hiányolom róla a rögzitő fület, néha felveszem, csak úgy lifeg, olyan vékony, gagyi érzetét kelti az eleje. most már szilikonos tokot vennék, habár itt valaki fényképen mutatott füles megoldásút, fényképpel, de azt azt hiszem máshonnan szerezte be.
-
Pystyke
tag
Ablakos okostokról kinek mi a tapasztalata?
Mennyire koszolódik, reped, stb...
Kinyitva nem takarja ki a kamerát?
Ha fektetve, állványként töltőre teszem, fekve tájolja a telefon a képeket?
Ezt megéri megvenni?http://bf.edigital.hu/tok/honor-6-ablakos-flip-tok-white-p469030.html
Bár ez a beige jobban tetszik, meg talán nem is koszolódik olyan hamar...
Ezt is lehet állványként használni?http://bf.edigital.hu/tok/honor-6-ablakos-flip-tok-beige-dots-p469032.html
-
XDModesty
aktív tag
Én is megrendeltem edigitalon, jövő héttől a honor 6 tulajok közé tartozom.

-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Honor 6 megér 80k-t? Gondolkozok a telócserén. Jó teló? Frissítik rendesen? Ennyi most az EDignél.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Eredeti?
-
*Älex*
csendes tag
Nah sziasztok nkm is sikerult 1 feheret rendelnem az edigitalon. Kivancsi leszek ra.

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
nekem jobb alul van repedés, kb. 10-15 leszedés után nemrég vettem észre. Ettől még szerintem a legjobb tok, rendeltem is egy pótlást, de bírja ez így még egy jó darabig.
-
Shingen
addikt
Na gyorsan tesomnak rendeltem egy fehéret.
nekem bevált, csak én majdnem 100 ért vettem anno.
-
MrSpock
csendes tag
Sziasztok!
Valami jól kinéző szilikon vagy műanyag tokot tudtok ajánlani rá? Akár ebayről vagy aliról is jó.
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok!
Edigitalban 80-ra van értékelve a telefon, és most nagyon elgondolkoztam rajta. Akinek van ilyenje, meg tudná mondani, hogy megér-e ennyi pénzt? Meg vagytok vele elégedve, nem elavult így 1 év után? A másik "versenytárs" aki között vacillálok az a redmi note 2 prime ami olcsóbb lenne 15-el, segítsetek plz dönteni.

-
imis
senior tag
Nem régiben váltottam developer ágról stabilra (532) azóta végre működik rendesen a telefonkönyv bluetooth-n is. Negatívot nem tapasztaltam a developerhez képest.
-
Emu
őstag
Sziasztok! Ha minden igaz sikerült leadnom a rendelésemet edigitalban, úgyhogy én is csatlakozom a fórumlakókhoz, remélem nem bánom meg

-
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
Közel egy éve használom a telót teljes megelégedettséggel, de ma olyan hibát produkált, amit eddig nem tudtam orvosolni. Napközben keresni akartam egy telefonszámot, de a Címtárra kattintva, csak egy nagy fehér üres képernyő fogadott, és hosszas várakozás után sem jött elő egy név sem. Jobbra húzva a képernyőt, az üzenetek is feltűnően lassan töltődtek be,majd egy üzenetre rákattintva szintén csak 1-2 perc elteltével nyílt meg magának az üzenetnek a tartalma. A híváslista szintén csak több perc után jelenik meg, de a már említett címtár (névjegyzék) viszont egyáltalán nem. Volt itt egy fórumtárs, akinek ugyanez a jelenség jött elő,neki a viber okozta. Én már legyalultam a vibert, FB-t, whatsappot, messengert, illetve az utóbbi 1-2 napban telepített új appokat is, de ennek ellenére ugyanez a jelenség. Külföldi fórumokon még azt javasolták, hogy az "Alkalmazások kezelése" menüpontban a Google címtárban az "Adatok törlése" opciót próbáljam. Sajnos ez sem segített. Gyanúsan melegszik is a teló. Valakinek valamilyen javaslat? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Samsung A5-öt megeszi reggelire.