Hirdetés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
A 3Gb Ram verzió tudja a 800MHz 4G/LTE-t?
Ez a Voda miatt fontos lenne!
Extreme Digital verzió.
Köszi! -
kopaszsop
csendes tag
urak,
végre eljutottam az új módszerrel a kódkérésig. viszont ha a telefonból kiolvasott s/n-t ütöm be a weboldalra, közli, hogy nem egyezik az imei-vel.
ha a dobozon lévőt írom be, akkor kiad egy számsort, mint feloldó kódot.
imei egyezik a telefonban és a dobozon is.
ilyenkor vajon mi a teendő, hogy végre rootoljam? h60-l02, 4.4.2/emui3.0
köszi -
gbela
senior tag
Újabb Lolli kényelmetlenség (legalábbis nekem), hogy hangerő gombbal nem lehet némítani a telefont mint KK-n. Csak rezgésig tudom levenni, és nem veszi le a rezgést ha tovább nyomom lefelé. Ha settingsben kikapcsolom a rezgést néma módban akkor okés, de ha aztán hangosítok, majd vissza, akkor megint csak rezgésig megy. Ez másnál is?
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
rendeltem kettőt, úgy csak 18 USD darabja a szállítással együtt. Meglátom, mennyi idő múlva érkezik meg
-
svgyula
addikt
válasz
theooracy
üzenetére
Szia! A pontos leírásból kifelejtetted/tétek azt, hogy nem elég megnyitni! Meg kell adni azt is, hogy hova és mit csináljon. Vagyis nem megnyitás hanem kicsomagolás-a ....helyre(ez az SD gyökér könyvtára. Mert ha ennyire nem ért hozzá akkor mindegy milyen programot és milyen file-t kell pakolgatni, ha ne tudja hova és a végén mit kell kapni!
Mert szerintem a következő "infó" az lesz: hiba a csomagolásban érvénytelen file formátum" mert az APP-t akarja kicsomagolni
Amit írt abból nekem az jött le, hogy a ROM-ot akarja az SD-re kicsomagolni!
Tehát a végén úgy néz ki: SD DLOAD\UPPDATE.APP
Két kép a végeredményről:

óra vége......
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Rendben. Igazad van,
csak próbáltam neki egy egyszerűbb megoldást leírni, hogy ne hogy belebonyolódjon megint... Szerintem ezek után már vagy így, vagy úgy meg kell, hogy tudja csinálni...
(Bár megmondom őszintén, én nem is néztem, hogy telefonnal is megoldható ez a művelet...
) -
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
WinRAR ZIP archívum....... A letöltött csomag fájl típusa.

Szerintem ne bonyolítsuk a dolgot, mert még tényleg rálép!....
De amúgy, ahogyan leírtam jó kell hogy legyen neki... Talán így a legegyszerűbb.. -
doongoo
addikt
Üdv mindenkinek az " Informatika kezdő" kurzuson :-)
-
theooracy
aktív tag
válasz
Pystyke
üzenetére
Na, figyelj, akkor leírom, hogy hogyan csináld, lépésről lépésre:
-számítógépre töltsd le ezt a csomagot, az összefoglalóból: EMUI3.1, Android 5.1.1 B521
Ez egy WinRar Zip lesz. Ha nincs a gépeden WinRar, (amivel ki tudod csomagolni) innen le lehet tölteni: [link]
-Csomagold ki a számítógépre ezzel a progival ezt a WinRar Zip-et. (Ha telepítve van a gépre a linkelt progi, csak rá kell kattintani és utána már adja magát...)
-Ha kicsomagoltad, kapsz egy "dload" nevű mappát.
-EZT a mappát másold át a telefon sd kártyájára. (Ott nem kell neked semmi féle mappát csinálnod, ezt a kicsomagolt mappát másold át.)
-Ha megvan, telefon kikapcsol és onnan mehet a háromgombos indítás.
Kb. ennyi...De mindezek előtt szerintem csinálj egy visszaállítást megint, hogy tiszta legyen a kép.....
-
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
nem volt rá szükségem...
amit akartam, gépről megoldottam intézővel, vagy commanderrel... -
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
a kicsomagolásnál vagyok elakadva...
azt hogy, és mivel csináljam? -
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
leformáztam a kártyát,
a letöltés helyét beállítottam a kártyára
letöltöm a linket az összefoglalóból
utána kell vele csinálni valamit?
A helyi frissítéshez kell vele csinálni valamit?
melyik jobb, a háromgombos, vagy a helyi frissítés? -
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
B370
És helyi frissítésnél sem látok belőle semmit...
-
Pystyke
tag
-
Kovaratis
senior tag
Érdekel valakit Nillkin Frosted Shield, illetve hátlapi edzett üveg? Rendelek Aliról, csatlakozhat aki szeretne.
-
He-Nike
aktív tag
Csak egy gyors kérdés: Ha feldobom az összefoglalóban belinkelt 5.1 es Lollipoppot a 3 gombos módszerrel, attól a gari még megmarad?
-
theooracy
aktív tag
Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, b.ssza meg! Persze, hogy nem tudom lefelé görgetni, amikor teljesen lent vannak az ikonok! Felfelé kellett húzni őket! Én marha.

Köszönöm mindenkinek!
-
theooracy
aktív tag
Üdv.
5.1.1-nél hogyan lehet a többi parancs ikont elővarázsolni?
Wlan, Bluetooth, Beállítások, Aut.forgatás, Hang, Képernyő-kép, Zseblámpa, Mobiladat, GPS.
Ezek vannak, más nincs.... -
geotom
tag
A 9250-re valaki plíz :-)
Vagyis b374-re rámehet a B521 EU-s 3gombossal hiba nélkül? -
imis
senior tag
Feltettem a 3gombossal a developer romot, hagytam hogy frissítse ota-n. a titánium backup nem kezeli a titaniumos mentéseket, TWRP mentést a a twrp restore nem látja, a hisuite meg csak a programokat másolja vissza a rendszerbe adatok nélkül.
kérdésem, a titanium backup txt fáljaiból hogy tudnám visszatenni az adatokat? -
ktamas55
tag
Sziasztok, segítséget kérnék!
A régi telefonomról (Alcatel 8008 dual SIM) át tudom-e hozni az elmentett SMS-eket? Nem a SIM kártyára, henem a telefonra vannak elmentve. Ha igen, akkor hogyan? -
Pystyke
tag
Béláim, erősítsetek meg, hogy nem én vagyok a hülye...
Az istennek se jön össze ez a nyalóka...Edigis készülék...
Kit-kat + 3,0 EMUI...Átállítottam, hogy a sd-kártyára töltsön le,
Az összefoglalóban levő linkről letöltöttem a frissítőcsomagot,
Csatlakoztam a laptophoz kábelesen,
Kicsomagoltam a mappát,
kikapcsoltam,
Felső hangerő+ power gomb - Factory reset - újraindítás...
Beállít a wifi-jelszó, nyelv, stb...
Kikapcsol, 3 gomb egyszerre nyom, elindul, majd
piros körben egy felkiáltójel
"Software install failed!
get online help from: http:/emui.com/emotiondownload.php?mod=restore"
Szöveg fogad, és csak bekapcsolni hagyja magát...Formáztam az sd-kártyát, de ugyanez az eredmény...
Biztos, hogy jó az összefoglalóban levő link???
Vagy én csinálok rosszul valamit??? -
imis
senior tag
A lolli-ban a google benne van? vagy az a játék, mint a KitKat-nál ?
-
gbela
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!
Fel is ment a lolli. Egy dolog nagyon zavar, a notificationt le kell húzni teljesen, hogy lássam mit jelez pontosan. Ez KK-ban úgy volt, hogy ha csak kicsit lehúztam ott volt adott bejegyzés már a notification bar alján (s engedhettem is vissza ha megvolt az info), és ha húztam lejjebb akkor szépen felcsúszott. Most fixen a tetején van, tehát bármi van, tökig le kell húzni.
Ez csak engem zavar?

Illetve úgy rémlik ki lehetett kapcsolni azt, h jelezze melyik oldalon vagyok a kezdőképernyőn. Tehát alul a 4 pöty (vagy épp mennyi oldal van). Ezt most nem igazán tudom, már nem lehet? -
Figur10
tag
Sziasztok
Szeretnék segítséget kérni. Van egy H60-L04-es telefonom ami nem rootolt és nem is szeretném. Viszont szeretném megoldani hogy minden hívás rögzítve legyen. Már nagyon sok appot próbáltam de eggyel sem sikerült megoldani. Ha valakinek van bevált legyen szíves segíteni. Megvásároltam ezt de ezzel sem jó. [link] -
geotom
tag
Sziasztok!
Kérem valaki segítsen, mert teljesen összezavarodtam a sok fórum olvasástól :-)
Nekem Edigis L04-es Honorom van. Erre rákerült az összefoglalóból letöltött B374-es
rom (nem tudom miért pont ez). Most szeretném a Lolli-t feltenni, de melyiket, hogy Eu-s legyen?
Egyáltalán lehet erről 3 gombossal?
Plíííz help ! -
He-Nike
aktív tag
Véletlenül sikerült jelszóval levédeni néhány alkalmazás indulását. Csak most meg nem találtam a beállítások menüben, hogy hol kell ezt kikapcsolni... Tudnátok segíteni?
-
soultrapp
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Most gyáriztam le a telót és egyből hozott 41ezret a 29 helyett az antutu.
-
theooracy
aktív tag
Köszönöm szépen Urak!

-
zaskar
senior tag
válasz
theooracy
üzenetére
Én helyi frissítéssel tettem fel L04-re egy bő hete, semmi negatívumot nem tapasztaltam. Pozitívum, hogy az akkuidőm azonos használat mellett észrevehetően jobb lett. Semmit nem kellett újra telepítenem.
Na jó egy negatívum csak van, hogy a névjegyzékben a neveket más szempont szerint rakja sorba, és ezt nem tudom visszaállítani. De ezzel együtt tudok élni... -
theooracy
aktív tag
Tisztelt szaktársak!
Érdeklődnék, hogy van-e valaki olyan köztetek, aki a Lollit HELYI frissítéssel tette fel? (nem 3 gombossal) Ha igen, jól működik-e? Kellett-e valami appot utána telepíteni (újra telepíteni)? Köszi. -
kasee
aktív tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Ha a navigációs gombokon jobbra húzod az ujjad akkor jobbra lesz egykezes, ha balra akkor balra.
Húzd végig a 3 gombon az ujjad jobbra -
Lallerboy85
tag
Hali.
Lent a gombok(visszalépés, ill alaphelyzetbe) ha egykezesre állítom a telot, mindig jobbra kerülnek....de tegnap óta vmi történt és baloldalon helyezkednek el, ami spec baromi rossz egy jobbkezesnek...miért került át oda és hogy lehet jobbra belőni?! Köszi
-
gbela
senior tag
Na most van kis időm gondoltam feldobom Lollit.
Kezdtem is volna unrottal, de ha supersuban full unrootra nyomok, akkor "Uninstalling, please wait", és teker. Már több mint fél órája. Ez normális? Van más mód unrootra? -
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na egy furcsa dolog.
L12 developer 5.10.1, megjött a frissítés, visszatettem a recoveryt és én hülye elindítottam a frissítést unroot nélkül. Természetesen lefutott de a honor logo-nál tovább nem indult a telefon.
TWRP vissza, mert volt mentésem és a twrp-vel visszaállítottam a telót. majd vissza a gyári recovery-t, hogy megejtsem a frissítést és unroot előtt ránéztem a frissítőre hogy megtalálja-e az újabb csomagot. Nem találta, de a telefon a 5.10.16 verziót írta a build-számhoz. A parancsikonoknál ellenben nem jelent meg a képernyő felvétel.
Root maradt. -
paolinho
addikt
Bocs, ha bugyuta a kérdésem, de ha a root okán custom recovery-t (TWRP) telepítettem, majd a rootolást követően visszatettem a stock recovery-t, akkor az OTA frissítések is probléma mentesen jönnek majd alkalomadtán, vagy a TWRP esetleg máshol is belenyúlhat a rendszerbe?
-
Madness87
csendes tag
Sziasztok!
L12-es készülékem van, és az a problémám, hogy ha hívnak akkor 3 csengés után átkapcsol hangpostára. Elég bosszantó. Lehet ez ellen tenni valamit? -
Black&White
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Sorry, újat akartam...

-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Mint pl.?

-
Black&White
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Tavaly nyár óta olvasom
, mint írtam nekem most így ment fel és nincs gáz vele. 
-
Black&White
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Olvasd október elejétől a topicot.

-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nincs gond vele ha simán felrakja, no anomália! Most kihagytam a 3 gombost és nincs para.

-
phanfantom
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
ok, köszi, akkor frissítek
-
Black&White
addikt

Amúgy, ha jól vettem észre, tele volt a topic a főverzióváltás utáni anomáliákkal.Szerintem, ha máskor nem is, ilyenkor mindenképp érdemes 3 gombossal váltani.
phanfantom:
Ez az utolsó KitKat (4.4.2).
A Lolli B532 néven fut. -
phanfantom
senior tag
Nekem ma ajánlotta fel, hogy megjött a frissítés.
L12 és B316 van jelenleg.
B317-re szeretne frissíteni. Ez már a lolli lenne? -
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Jó, jó, igazad van. Másra gondoltam és mást írtam na...

-
monti0222w
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Gonosz vagy
, de igazad van a rom cserében, persze, érthető mit akart sugallni a kolléga. 
-
theooracy
aktív tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Jól csináltad, főleg ha a telefon ajánlotta fel a frissítést. Itt nem kell három gombozni. 3 gombos telepítés ROM cserénél ajánlott, de az összefoglalóban le van írva. Lényeg az, ha a telefon ajánlja fel a frissítést, csak végig kell menni a lépéseken, amiket akar és kész.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Nem vagyok túlzottan otthon ebben a telefonos témában, de tegnap amikor frissítettem EMUI3.0 ra azt simán a frissítésnél felbukó ablakból tettem, és visszaolvasottak alapján un. 3 gombos inditás az ajánlott.Nem nagyon értem pontosan miért jobb az, valaki leírná esetleg? Köszi
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Kîváncsiságból indîtottam egy antutut,mert sokan îrták,hogy 40000körül hoz.
Nekem pedig csak 29000korul full hdban.
Miert lehet ez.?
Újra is indîtottam a telót mert 1637 oraja nem volt kikapcsolva,de kb ugyan annyit hozott.Vagy nem belakott rendszeren mèrhetnek annyit?
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Tudom, hogy ez nektek nem új, de a hét elején egészen elkápráztatott az üzemidővel a telefon: reggel 6-tól (100%), este 10-ig (~50%), volt 2,5-3 óra navigáció, folyamatos mail szinkron, netezés, némi tetris jellegű játék, telefonálás, navigáció alatt BT kapcsolat, wifi csak reggel, meg este, amúgy 4g-n lógva.
A szeretett Lumia 820-am kb. du 5-kor már bedobta volna a törölközőt. -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Thanks -
Black&White
addikt
5.10.16 Changelog: [link]
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem abban is van, csak rossz helyen, vagy rossz irányba görget.
-
pusi1981
aktív tag
Eszkozok mappabol kitorultem mindent,igy kipakolta az ikonjait a fokepernyore. Az eszkoz mappa viszont eltunt,hogy hova azt nem tudom ...
Nem tudjatok hogy lehetne ujra elohozni az eszkozok mappat hogy tudjak oda pakolgatni ikonokat?
Koszi! -
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Neked nem EU-s van?
Akkor ezek szerint nem... lehet L12 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik
- Arch Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amit írt abból nekem az jött le, hogy a ROM-ot akarja az SD-re kicsomagolni!
csak próbáltam neki egy egyszerűbb megoldást leírni, hogy ne hogy belebonyolódjon megint... Szerintem ezek után már vagy így, vagy úgy meg kell, hogy tudja csinálni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)