Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielgalaxy
aktív tag
Én most lolli Beta-n vagyok (B511). Ha jól olvasom, egyenlőre nem érdemes vegigjárni a 374 --> 510 utat, mert nem lesz jó?
Vajon B511-ről kell a rollpack, mielőtt rámenne a 374? -
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Amúgy, ha ráfeküdnének, hamar összedobhatnák.Nincs akkora ugrás LP és MM között.

H60-L02/L12 B532 Release Notes:
[Features]
This upgrade will allow you to upgrade to the phone system based on Android 5.1.1 of EMUI3.1[System]
New Android 5.1.1 encryption, enhanced security, greater protection of your data
New small-screen mode, allowing you to operate the phone with one hand[Desktop]
Added hide applications, hide your exclusive little secret[Locker]
New lock screen notifications without unlocking you can view the latest notification
Added unlock function Bluetooth devices, when you are connected Bluetooth bracelet automatically unlocked, no longer need to enter a password <[Camera]
New time-lapse photography function, recording time footprints
New Super Night features to meet your needs at night pictures[Gallery]
New photo editing mosaics and graffiti, to meet all your creativity and fantasy
New photo filter function, giving you more choices[WLAN]
WiFi can not be opened and used to repair the problem in specific scenarios[GPS]
Repair the slow positioning system[Application]
Huawei's new cloud service, pollen club scene intelligence applications
Repair QQ can not be upgraded to the latest version of the problem -
Kovaratis
senior tag
Nem tudjátok, lesz rá 6.0? És mikor? 😃😃😃😃😃😃😃😃
-
royalka
őstag
Nah zsír hogy kint a végleges lolli.
Nem gondoltam volna hogy összehozzák. Akik bétát próbálták láttam hogy valaki gyorsabbnak érzte a véglegest. Leszedetem én is, de még mentegetni kell dolgokat. Nem olvastam még olyat aki bétáról akart frissíteni, de gondolom akkor vissza kell tennem a 380-at.
. Nah mindjárt csatlakozok akkor én is. Én amúgy mniidig csinálok factory resetet telepités előtt után is. Valahogy igy még nem volt problémám viszont láttam már édekes esetet. -
Pöttön
őstag
Valaki erre valamit?

-
Becksman
őstag
én megyek vissza b370re
már a délelőttöm elment a telepítgetésekkel. -
Dominator
aktív tag
Ez mit takar pontosan?
-
wyltord
csendes tag
507 re frissített nekem is B380-ról de amúgy stabil és gyors is
-
elroysk
tag
az indiai lollipopot ne rakjatok fel, nincs benne eu-s konfiguracio es ezert csak alap (default) modban fut. ezert adodhatnak kisebb problemak.
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
3 gombossal feltettem akkor meg software install failed a vége , de restart után mintha sikeres lenne...De nincs billentyűzet

-
Black&White
addikt
Ez egyre érdekesebb. Külföldi fórumokon is van akinek B507-re frissült, de valakinek meg:

-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Felraktam helyiként B374re és B507 jött ki
nem értem mi a gond. És nincs billentyűzet, plusz hiányoznak az ikonok is néhány. -
Dominator
aktív tag
B380 volt fent, helyi frissítéssel raktam fel az új csomagot és a verzió most: H60-L04C151B507 és minden megy stabilan.
Megnéztem, a zip fájlban lévő pfd szerint is B510 kéne, hogy legyen, nálam B507-et ír. De a kernel, baseband, minden más megegyezik vele.
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Viszont B374ről se engedi egyből 3 gombossal

-
Becksman
őstag
-
Dominator
aktív tag
Fél óra használat után: L04 B507-es ROM, EMUI 3.1 felület
A rengeteg google-frissítés és egy újraindítás után úgy tűnik, hogy sokkal gyorsabb, mint a béta verzió volt. Felrakott egy Huawei India appot, de ezt töröltem. A távírányító alapból fel van telepítve. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Erről sajnos nem találtam eddig sehol se infót, (se a tesztbe, se a videotesztbe nem említik) ezért fel tenném itt a kérdést, hogy napfénybe, világos helyen mennyire látható, olvasható a kijelzője ennek a telefonnak? -
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, így már rendet tettél a fejemben

Respect

-
Strauss
senior tag
Ezen a romon miért 3.0 emui van ? Nekem az 507 en 3.1 megy.
-
Dominator
aktív tag
Nekem felrakta egyből az L04 B380-ra a hihonor-ról letöltött Lollipopot, most még appokat frissít. Ha nagyon döcögős, akkor érdemes factory resetet csinálni? A hivatalos leírásban ajánlják...
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,
akkor asszem meglesz estére a program. Már csak a gyári local és build propot kell kiszednem a B316-ból, plusz remélem, hogy az összes szükséges cucc fut majd rendesen windows 10 alatt is...
-
Dominator
aktív tag
Én mindjárt megpróbálom feltenni B380-ra, kíváncsi leszek, hogy engedi-e... De arra még jobban, hogy gyors, gördülékeny lesz-e a végeredmény

-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
sorry ott nem figyeltem. xdan a legfrisebbet találtam. Most helyivel felküldtem rá B370re felment helyivel és majd nyomok utána egy 3 gombos telepítést. Valamiért alapból nem ment a 3 gombos b370en...
-
Black&White
addikt
válasz
:eL.BaNDiTo:
üzenetére
Az indiai, közvetlen letöltési link van az összefoglalóban is.Keresgetni sem kell.
-
csendes tag
válasz
Becksman
üzenetére
innen is le tudod szedni:
http://hihonor.in/support/downloadsott pedig a honor 6 EMUI 3.0-at kell leszedni (az B374-es)
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
B374 romot honnan tudnám leszedni?
-
Black&White
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Végleges, stabil LP, mehet B316-ra.
Innentől ugyanaz lesz, mint a beta LP-k előtt, lesz egy stabil és egy fejlesztői ág.
A stabilak Bxxx néven futnak, a fejlesztői ROM-ok pedig egy (kiadási) dátummal a nevükben. -
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia,
Egy kicsit belezavarodtam. Akkor most ezt feltehetem H60 L-02 szűz B316-ra? Lehet rá mondani, hogy ez a végleges LP verzió?
Köszi

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi:
unroothoz elég, ha a superSU-ban rámegyek? vagy tudja a multitool is esetleg?
TWRP-t nem szeretem, cwm nincs?Ahogy nézem a letöltött ROM-ot, tök ugyanaz kell a H02-re és H12-re is
-
csendes tag
válasz
üzenetére
letöltöttem és ez a verzió: H60-L04C151B510
azt írják, hogy B374-re van -
Dominator
aktív tag
válasz
üzenetére
Helyes, helyes! De mégis mi különbség van az indiai és az európai L04 köztt? Most akkor mégse örüljünk?
-
csendes tag
már fent van...
http://hihonor.in/support/downloads -
Black&White
addikt
Ha lesz is indiai LP (nekem nem sikerült megtalálnom ezt a nagy bejelentést, pedig kerestem), az több, mint valószínű, hogy csak B374-re (indiai EMUI3.0) fog jönni.
8352 doongoo
Persze, Bootloader nem zár vissza ROM frissítés miatt.
Szerintem nyomj egy unroot-ot, LP-re váltásnál simán soft brick lehet a vége.
Root az csak megfelelő TWRP kérdése.
Én nem váltottam még, tökéletesen megvagyok a developer ágon.
Egyébként a nagy részük megy, de több dologra nincs is szükség. -
doongoo
addikt
válasz
hetfield88
üzenetére
két külön dolog, de xda-n találsz, ha akarsz már 5.9.12 google play storet is
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
B316-ra teszem majd fel 3-gombossal (ha jól emlékszem, ilyenkor a boatloader marad unlocked, csak a rootot bukom)
B532 rootolás megy Multitool alól?
Az okos kis módosítások ugyanúgy működnek? (4G slot menüben váltás, kínai karakterek eltüntetése, stb.) -
zola-
őstag
Sziasztok. Ha jol ertelmezem akkor az H60-L04 telomra amin a b370 rom van, OTA-n megjon a lollipop?
-
csapee
őstag
Fennt van a B532

-
-
hetfield88
csendes újonc
Az összefoglalóban írtak szerint feltelepítettem az L12-mre a legújabb Google Play service apk-t és a Google címtár és naptár szinkronizálót!
Remélem most már nem lesz olyan, hogy eltűnik egy időre az összes névjegy a telóból és nem tudok hívni senkit!
A kérdésem: A legújabb Google Play service az XDA-n 8-as, míg feltelepítés után a Google Play maradt 5.8!
Ez két teljesen különböző dolog?
-
Tim72
tag
Segítséget kérek.
Mostanában egyre gyakrabban a contacts listam üres, a Dialer szintén. Az SMS-eknél viszont a nevek is szerepelnek. hívásfogadáskor ismeretlennek írja a számot.
Ezt nekem 12-e óta csinálja, de romlik a helyzet. Mamár újraindítás után nem kért PIN-t....
Gondoltam, esetleg kitiltottam, de a contacts app-ot nem látom sem a startup managerben, sem a protect apps között.
Szerintem kifagynak az app-ok.. (néha jelzi is nekem)
Valami javaslat?
4.4.2
EMUI 3.0Augusztuban jelentkezett a frissítés, valamikor szeptember elején frissítettem, minden varázslat nélkül, csak a felajánlott frissítés saját maga végezze el.
Casht már töröltem, nem segít
Köszönöm,
Timót -
bkiky01
senior tag
Legyen úgy..

-
Becksman
őstag
A hivatalos végleges verzió a honlapon lesz fennt holnap

-
Dominator
aktív tag
Nekem is 380 van jelenleg, de egyelőre semmi jelzés.
-
ABE
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hivatalos, nem beta szoftveren voltam, így aligha rakna fel rá magától nem végleges verziót, pláne, hogy eddig semmit sem ajánlott fel manuális keresésre sem.

-
ABE
őstag
H60-L04 a B380-as szoftverről most kezdte el automatikusan a frissítés letöltését Android 5.1-re (B511). Kíváncsi vagyok, elég lassan mászik lefelé egyelőre.

-
Pöttön
őstag
Ez az L12 mit jelent pontosan?

Pontosabban fogalmazva arra lennék kíváncsi hogy ennek a telefonnak a Magyarországra szánt változata tudja e az LTE-A 800 Mhz-et. Szóval vidéken is lenne vele LTE, vagy csak a nagyvárosokban?
Azt lehet tudni hogy melyik bolt forgalmazza hivatalosan ezt a telefont?
Az argep.hu kidobott egy csomó boltot, nem szívesen futnék bele egy szürke importba.
-
Becksman
őstag
Na holnap vajon jön -e a lollipop.. 4x-re semmi nem jött 4c-re jött eddig 5.1 csak.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Ezen a telón működik a hazai LTE? -
pampika
őstag
Hivatalos CM támogatás huawei telefonokra

[link]jah, honor 6-ra persze nem

-
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Én próbáltam a keycut-ot is ,de sajnos nem működött...
Azt fölismerte ,hogy beledugtam ,de hiába programoztam rá bármit ,azt már nem indította. A hozzáférési jogokat pedíg megadtam. Lehet ,hogy a Lolli tesz valahogy keresztbe?
Az egyetlen funkció ,amire használni tudtam az az FM rádió. Ha rátettem az újjamat ,akkor megvolt az antenna és kihangosításra kapcsolva lehettett a rádiót hallgatni
(H60-L12 lolli dev.) -
fil
őstag
Használ valaki ilyet a Honorhoz?

Ha igen ,milyet és milyen progival? Nekem régen LG F6-tal működött ,a Honoron nem akar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem gondoltam volna hogy összehozzák. Akik bétát próbálták láttam hogy valaki gyorsabbnak érzte a véglegest. Leszedetem én is, de még mentegetni kell dolgokat. Nem olvastam még olyat aki bétáról akart frissíteni, de gondolom akkor vissza kell tennem a 380-at.
. Nah mindjárt csatlakozok akkor én is. Én amúgy mniidig csinálok factory resetet telepités előtt után is. Valahogy igy még nem volt problémám viszont láttam már édekes esetet.