Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
Lehet volt már róla szó de emui 2.3 alatt B114-nél touchplusfólia alkalmazás ráhegeszthető valahogy vagy nincs rá lehetőség?
-
imis
senior tag
L12-vel developer ágon vagyok 5.9.16
Most jött egy OTA jelzés (5.10.1), érdemes frissíteni?
Még a TWRP van , de tudom recovery-t kell cserélni és a supersu-ban teljes unroot-ot kell csinálni.
Kérdésem, hogy ha felmegy a frissítés, akkor újra kell rootolni (TWRP stb...), vagy a supersuban csak engedélyezni kell? -
phanfantom
senior tag
válasz
hetfield88
üzenetére
még nem jött meg nekem se
-
hetfield88
csendes újonc
Sziasztok!
H12-m van 4.4.2-es droiddal és B316-os Rommal EMUI 3.0-val!
Nektek jött már ehhez OTA frissítés, mert olvasgatok itt a fórumon, hogy már jó ideje Lollipopot használtok meg újabb romokat, de nekem semmi nem jött még!
A másik, tegnap először fagyott le a telóm mióta megvan, simán töltés közben nem reagált semmire, 3 gombossal tudtam csak újra indítani, minden működik kivéve az, hogy az összes widgetet eldobálta, ezt vissza lehet valahogy hozni? Nektek volt már ilyen?
Köszi
-
dane
senior tag
Biztos másnál is jelentkezett a hiba, de nem találtam megoldást rá. Gyakorlatilag nincs olyan app ami küldene értesítéseket. (B532) Remélem nem kell a hátterben lockolva futtatni mindent, mert akkor zabálja az akksit.
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Pontosan nem ezt irtad így
Rosszul fogalmaztam azt irtad hogy tudni kell megfelelően visszazarni. Kicsit régebben volt.
De így már tiszta sor.
A root se olyan nagyon szükséges számomra SP-n könnyebb volt a rootolas ott nem kellet bootloadert nyitni. -
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Régebben te írtad, hogy bootloader nyitás után visszazarhato úgy hogy ha garis gondom van nem veszik észre. Ez hogy lehetséges?
-
bullw
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem is Wo lógós van. Lehetséges, hogy ez kavar be a google play szolgáltatásoknál? Volt olyan, aki a multival eltűntette?
Irónia On: ha debrandolom, akkor tudja majd a dupla koppot? Irónia Off
-
dane
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezzel csak egy bajom van, hogy root kell hozzá.
Meg aztán ha módosítja a fájlokat akkor unroot után nem tudom mennyire fognak megérkezni illetve települni a frissítéssek.
Már kezdtem örülni hogy ehhez a rendszerhez nem fogok hiányulni
-
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem jo a link?

-
Black&White
addikt
A köztes gikszer abból eredt, hogy nálad egy L02 Unicom típus van.
Multi-Toolban erre a dologra van a debrand menüpont.Ha jól vettem ki arra szolgál, hogy a szolgáltatós (Unicom) L02-ön eltünteti a WO logot, illetve az innentől "hagyományos" L02-nek látszik a frissítő csomagok számára. -
dane
senior tag
Sziasztok,
A mai nap rávettem magam, hogy belevágjak a B532 telepítésbe H60-L02re.
B307ről indultam. Mivel rootolva volt meg bootlogó és local.prop fájlok is módosítottak voltak ezért wipe data/factory resettel kezdtem. Majd 3 gombossal felment a B316, ahogy az az összefoglalóban is van. Eddig minden simán ment. Majd ismét FR után próbáltam 3 gombossal indítani a B532-t. Egyáltalán nem akart felmenni. WO logónál nem jutott tovább. Így aztán maradt a helyi frissítés, az simán ment. Ezután ismét FR már B532-n. Majd újraraktam 3 gombossal ami így már működött.
Azt kell mondjam fél nap használat után, hogy eddig hibátlan. Nincsenek kínai karakterek, a névjegyek is szépen szinkronizálódtak google sync telepítése után és semmi bajuk. Nincsenek összekeveredve sem. A rendszer nagyon tetszik és számomra kompromisszum mentes.
Antutun a korábbi 42000 helyett most 44700at teljesít, ha valakinek ez számít.
Elnézést hogy kicsit hosszú lett, de hátha segít valakinek.
Üdv -
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Haha. Nincs semmi gondom a lollival szerencsére
(A béta másnál se volt az igazi) ÉS nem akarok készüléket cserélni
Abba meg beletorodtem már hogy nincs dupla tapp 
-
Becksman
őstag
http://napiapp.blog.hu/2014/05/06/kopogj_a_telefonodnak
Dupla kopp bekapcsolhato ezzel
rengeteg gesztusvezerlest lehet csinálni. Ezzel működik a dupla koppos felelesztes is
bár ez se ugye az igazi a kijelzo aktiv marad.. De akinek szüksége van rá próbálja ki. -
Karpanti
csendes tag
-
Shingen
addikt
Hali!
Vki rákérdezett már a FB honor oldalon, hogy mikor várható, hogy ezt a névjegyzék dolgot kijavítják az új romba?
-
Szevi
tag
Sziasztok, (#8849) ha valaki tudna rá válaszolni az jó lenne. Köszi!
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Gondolkozok, hogy kinyitom és rootolom az l04em. A kérdésem:
Amennyiben garis probléma áll fenn abban az esetben ha viszazarom élég? Esetleg te tudsz vmi megoldást a dupla koppos lezarasra? (nova launchert tudom, de az emuit annyira megszoktam, hogy bűn lenne levaltanom...) -
RAVEN59
tag
5.10.1 rol nem megy fel a b 532 megoldas van vagy hagyjam a fenebe,minden ok de terero az vacak.....
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Esetleg te nem tudod hogy a bootloader nyitó kód meddig használható fel amit emailben kaptam? (ugye én hülye a készüléken lévő gyári hátlapi fóliát kidobbattam a mobilossal akivel felrakattam rá a fóliát)
-
RAVEN59
tag
Nos senki nem valaszol?
-
nimba1
aktív tag
Na én megint visszaléptem, és szerintem maradok emui 2.3-on (L04 B114) Múltkor nagyon megtetszett. Lehet öregszem
Sikerült megoldani rajta a navi sáv elrejtését, így egyenlőre marad. -
RAVEN59
tag
Sziasztok honnan toltheto a legfrissebb rom L60 02 re es hgyan lehet felrakni?
-
speederiii
tag
válasz
speederiii
üzenetére
sikerült rendesen letölteni...
-
speederiii
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!
A yadis letöltöttből hogyan lehet update.app-ot csinálni? Ráadásul nem egy zip file töltődött le, hanem egy zip kiterjesztésű könyvtárba... -
Black&White
addikt
válasz
speederiii
üzenetére
Amúgy az összefoglalóban is ott van a letöltési link.

EMUI, vagy Mega.
És már az előbbi sem lassú, ha egy letöltés vezérlőt használsz.
Persze a Yadi üti mindet ilyen téren.Root: Multi-tool, TWRP 2.8.7.0, Install zip.
-
speederiii
tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
Ja, gyűjtöm az erőt hozzá

Rootolni hogyan lehet a legegyszerűbben, vagy csak úgy, ahogy az összefoglalóban van? -
nagymolnar
tag
válasz
speederiii
üzenetére
Nem probléma... Javasolt a 3 gombos feltétel, mert elég nagy verzióváltás volt...
-
speederiii
tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
Köszi, visszanéztem pár oldalnyi hozzászólást, de úgy tűnik elkerülte a figyelmemet...
-
speederiii
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Úgy tűnt a hozzászólásokból, mintha onnan elérhető lenne (akár csak egy link)...
-
nagymolnar
tag
válasz
speederiii
üzenetére
L12-re itt tudod letölteni a fejlesztői és a hivatalos ROM-ot. A bal oldali a fejlesztő, középső a stabil és a jobb oldali a kernel (ez sosem kell). Nagyon lassú és javasolt valami letöltőprogi, mert h megszakad

amúgy ha visszaolvasol valahol linkeltem egy gyorsabb letöltést a yadi oldalról
visszakerestem a lustáknak 8732 hsz. link
-
Black&White
addikt
válasz
speederiii
üzenetére
Facebook-on, ROM-ot?

-
speederiii
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Sziasztok,
L12-re most honnan tölthető le a legfrissebb rom (537-es?)? Facebookon nem igazán találtam meg...
Köszi -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Képzeld, engem még mindig azzal üdvözöl hogy kínai írásjelekkel oldhatom fel a Magazint.

A plusz hangerő developeren is működik, köszönöm. Csak nem értem. Ebben a mappában van a hangerőt visszaszabályzó parancs? És az átírással nem fogja megtalálni? -
amauri
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, a zárképernyő sehogy sem jó. Ha engedné, hogy a gyárit ne használjam akkor megoldanám másik app-el, de sajnos nem engedi, mindenképpen be kell állítani vagy jelszót, vagy feloldó pin-t. A némítás ezen a módon megy, viszont a régit szeretném vissza, hogy a hangerőszabályzókkal tudjam ezt egy lépésben megtenni, némítás-rezgés-hang.
-
Szevi
tag
Sziasztok, kb. 1 éve van Honor6-om. Sok témában nem szóltam hozzá, inkább csak olvasgattam a hozzászólásokat. Edigitálos készülékem van verzió: H60-L04V100R001C00B371. Tenném majd fel a Lollit, de nem tudom melyik megoldás a legegyszerűbb. OTA várható? És erre a verzióra felmegy? Köszi!
-
amauri
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán én is frissítettem helyi frissítéssel, de eléggé megbántam. A legnagyobb gondom a zárképernyő, hogy nem engedi a gyárit kilőni és más appot használni, a gyári pedig nagyon rossz, nem jeleníti meg az értesítéseket. A másik számomra nagyon zavaró dolog, hogy eddig a hangerő lefelé nyomogatásával lehetett némítani, most már nem engedi, csak rezgőre rakni. Lehet ezekkel valamit csinálni, vagy valamilyen módon törölni a frissítést, és visszaállítani a régi rendszert?
Előre is köszi!
-
vigyori78
őstag
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Az e-mailhez és időjáráshoz nekem kellett a lokalizáció
-
Dominator
aktív tag
Tegnap este vettem észre, hogy a lollipoppal együtt bekerült egy éjjeli fotózás lehetőség is a fényképező alkalmazásba. Kipróbáltam kutyasétáltatás közben és meglepően jó képeket lehet vele csinálni. Szerintem olyasmi lehet, mint a P8-nál a fényfestés, talán valami ilyesmivel reklámozzák azt a telefont.
Persze nem ártana hozzá egy tartó, ami fixen tartja a gépek a 30-60 másodperces exponálás közben.Lehet, hogy tervezek hozzá valamit a hétvégén és a munkahelyemen legyártatom, egy egyszerű kis bepattintós keretet, aminek vannak lábai meg mágneses rögzítője, hogy oszlopokra is fel lehessen rakni

-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Az lesz.
Amúgy a lokalizációnak van még értelme?
Mivel Developeren vagyok, így nem tudom mi a helyzet pontosan Stable ágon, de itt már nincs kínai karakter (stock email klienst nem néztem), működik a vízjel a fényképezőgép opcióknál, illetve az időjárás widget is az AccuWeather.com-ról szedi az infókat.
Megértük, hogy a Developer lett a Stabil. Komolyan, rég volt, hogy ennyire jól elvoltam egy stock firmware-en.
-
Garadow
csendes tag
Ki honnan frissítette Lollipopra? Van aki a facebookos Honor hivatalos magyar oldalán található linkről frissítette? Ha igen milyenek a tapasztalatok?
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
mehetne az összefoglalóba
nekem ez (/data/cust/prop/local.prop) átírva egyből átírta ezt is (/cust/unicomelectric/cn/prop/local.prop)
-
bullw
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Én most húztam újra. Kipróbáltam, egyből ment.
Újratelepítés után viszont újra mínuszos, az értesítések, így majd kíváncsi vagyok, hogyan jönnek a dolgok. Még az xml-t lehet törlöm, és meglátom mi lesz.
Újra rakás után nem lesz inaktív az USB hibakeresés úgy néz ki.Egyébként jobban tetszik az 532 mint a 316, így nem szeretnék visszatérni.
danielgalaxy: a kamera beállítások menüben az ultra fotó módot nézd meg, ott lehet beállítani, hogy mit csináljon a hangerő gomb kétszeri megnyomására.
B&W a kamera hang a kamera beállításoknál szintén kikapcsolható, mint eddig.
-
Strauss
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Simán működik, mint eddig.
-
gulyasa
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ha az "exportál" valójában exponálás lett volna, akkor valószínűleg a kamera beállításoknál tudod azt beállítani.
-
danielgalaxy
aktív tag
Nézze meg valaki, a hangerő le gomb kétszeri megnyomásakor nem exportál, mint ezelőtt,pedig be van állítva. (521)
-
Black&White
addikt
Pár mod L02/L12 B532-re:
-Lokalizáció beállítása:
A /data/cust/prop/local.prop
/cust/hw/default/prop/local.prop
/cust/mit/cn/prop/local.prop
cust / unicom / cn / prop / local.prop
/cust/unicomelectric/cn/prop/local.propfájlokat nyissuk meg, majd a ro.product.locale.language=zh és ro.product.locale.region=CN sorokban a két értéket zh-ról hu-ra, illetve CN-ről HU-ra szerkesztjük.
-Kamera hang kikapcsolása:
A /system/build.prop fájlt nyissuk meg, majd a ro.camera.sound.forced= sorban 0 legyen az érték.
-Hívásrögzítés bekapcsolása:
build.prop
ro.config.hw_voicerecord= false értéket true-ra-Választható 4G adatkapcsolat:
build.prop
Adjuk hozzá a következő sort:
persist.sys.dualcards=true-30% extra hangerő:
Nyissuk meg a /system/etc/audio mappát, az itt található codec mappát nevezzük át codec1-re.
A prop fájlok esetében mindig legyen mentés az eredeti állapotról, a változtatások után ellenőrizzük a megfelelő jogosultságokat (644, rw-r--r--), majd újraindítás.
-
tomcraft29
tag
Reggelre ez fogadott (L04-B521:
Nincsenek SMS-k, telefonkönyv elérhető, nincs Call Logs - Csak emergency call.... Pedig van térerő, stb...
Mindent kilőttem, de semmi - Restart után jó lett!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Shingen
üzenetére
Nem hiszem el, hányszor kell még leírni? A készenléti idő míg beáll az (plusz-mínusz) 2-3nap. Ez idő alatt a telefon ide-oda másolgat, frissít, szinkronizál etc cuccokat a háttérben amit melegedéssel(aksi kajálással) jelez. Örülnék ha mindenki megértené. (Akinek nem inge...)
-
bullw
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor ennyit arról, hogy nem fejlesztik tovább
Vagy tudják, hogy a LP nem kerek, és kellett még valami stabil dolog 
-
Black&White
addikt
Közben L02-re és L12-re kijött a B317-es KK is.
-
bullw
tag
Valaki egy L02 local.prop-ot (B532) osszon meg valahol légyszi, újra húzom három gombossal. Csak mégegyszer módosítva lett, így felül írta a backup fájlt is...
Köszi! -
doongoo
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
ugye nem H60-L02 vagy H60-L04 típusod van? Tudtommal ezekben nincs NFC
-
doongoo
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
törölve -
-
istibond
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Igen!
-
Misi1980
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Érdekes.....Hát lehet hogy tényleg a fr.lesz a megoldás vagy a 3 gombos újrahúzás.
-
istibond
tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Egyiket sem tudja!
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
4k illetve 720p slow motiont tud a kamera ? Köszi előre is !

-
Misi1980
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ugye azt tudod hogy a parancsikonokat lehet lefele görgetni?
Becksman
ekem is enged értesítési hangot változtatni és meg is jelenik a kiválasztott értesítési hang neve de akkor is az gyári alapértelmezetten szólal meg ha jön üzenet. -
Becksman
őstag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nekem nem ugyanaz minden értesítési hang. Csak a téma betűtípus zavar

-
fury71
aktív tag
Én az L04-et B370-ről frissítettem B521-re.
A felbontás miért változott 720x1280-ra? Mondjuk attól még biztos full HD.Azért is vártam a Lollit, mert nekem a kitekattal
jelentkezett a hívás bug, amikor is pár perc elteltével recsegett, szaggatott a másik fél hangja. Úgy néz ki ez megoldódott.Amúgy eddig rendben van, nem vettem még észre semmi hibát. A fogyasztás is megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rosszul fogalmaztam azt irtad hogy tudni kell megfelelően visszazarni. Kicsit régebben volt.

ekem is enged értesítési hangot változtatni és meg is jelenik a kiválasztott értesítési hang neve de akkor is az gyári alapértelmezetten szólal meg ha jön üzenet.