Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Megpróbáltam, sajnos ugyan az a helyzet, amíg a memóriakártya benne van nem hajlandó úgy indulnia, hogy elinduljon a telepítés. Ahogy kiveszem elindul probléma nélkül, csak leáll mert nincs fájl.
Azon gondolkodom, hogy b521 után volt rajta b524 is és utána raktam rá a b550-et amitől meghalt. nem lehet hogy csakis a b550et keresi újratelepítésre?
Ilyenkor ki lehet nyitni rajta bootloadert?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!
Factory resetnèl a helyes sorrend hogy teló kikapcs,3gomb folyamatos nyomasa bejön a menű kicalasztom hogy factory reset chase bekapcs gomb az enter,utanna mi a teendő?b521 van a telon ès maradna az is.factory utan ujra kell rakni a b521 et? -
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Először is elnézést kérek az előzőért, sajnos ahogy többen is említették, van olyan hogy nincs ideje az embernek normálisan keresgélni. Én pl egész héten távol voltam az otthonomtól, 300km-re dolgoztam, minden nap reggel 7től este 6ig jártam a mezőket, esőbe, szélbe (Írország déli része), hogy végezzem a munkám. A szálláson ahol voltam örültem, hogy van net. Szerencsére sok okossággal megtöltjük a fórumot, így néha még a napi válaszokat is nehéz követni. Ma délután 5kor értem haza 3 óra folyamatos vezetés után. Egész héten ezzel szenvedtem és kicsit pipa vagyok már a telefonra.
Nemsokára újra lejön a B521-es verzió. A memóriakártya teljesen üres, ha lejött csinálok egy dload mappát és bemásolom oda, majd beteszem a telefonba. A teló közben töltőn van, hogy legyen kraft.
Amit jelenleg produkál a telefon:
Ahogy rátettem a töltőre elkezdett elindulgatni, megjelenik a logo, majd bejön az animáció és előről kezdi. Ha ki akarom kapcsolni, egy idő után elsötétedik a kijelző, majd egyből rezek és elindul. Nem tudom totál kikapcsolni. Az említett "ne csináld soha" módon elindul az update, de mivel sehol sincs fájl 5%-nál abbahagyja.Ha minden rendben van, beteszem a kártyát és ahogy tanácsoltad (3 gomb a logoig és utána kettő míg az update meg nem jelenik) megpróbálom elindítani, bízom benne, hogy beindul.
Lehet, hogy az ilyen eseteket külön ki kellene emelni a fórumba, hogy meg lehessen találni azoknak akiknek nincs idejük
-
JÁCINT01
csendes újonc
válasz
doongoo
üzenetére
ha memória kártya van a telefonban es rajta 521 vagy 527 a három gombos el se indul ,de ha ki veszem a karit simán megy a három gombos de falied a vége mivel nincs update.app fájl, telefont gép nem látja .ha benne a kari es rá dugom a gépre akkor el indul a három gombos emui körben usb jel 5% nál meg áll!
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Én mondjuk úgy szoktam, hogy nyomom a 3 gombot, amíg észre nem veszem, hogy bekapcsolt, akkor meg elengedem mindet...
-
Black&White
addikt
Nézd, olyan hogy "nem indul el", 3 gombos esetében nincs.
Az előfordulhat, hogy 5, 15, vagy tetszőleges százaléknál hibával leáll, de elindulni elindul. Ez fix.
Rosszul próbálod.
Hang fel+le+power gombokat lenyomod, Honor logonál powert elengeded, de a másik kettőt nyomod, míg meg nem jelenik a frissítési képernyő. -
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mivel előfordulhat, hogy én vagyok a hülye, ezért MÉGEGYSZER kipróbáltam, amit milliószor leírtál.
NEM INDUL EL!!!
Látom, baromira zavar, hogy valaki problémával jön ide, és csak ismételni tudod magad, hogy ha valamit le kell írni.
MIVEL ENNYIRE ZAVAR MEGIGÉREM, HOGY MAXIMUM 1X JÖVÖK MÉG IDE, LEÍRNI, HOGY HOGY OLDÓDOTT MEG.
!!!AKIK SEGÍTETTEK AZOKNAK KÖSZÖNÖM!!!
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem elég lenne a megoldás, amivel működésre lehet bírni, de az az érzésem, hogy nekem kell rájönni, hogy ilyenkor mi a teendő.

Ennél rosszabb már nem történhet így kipróbálom az összes lehetőséget, amit csak látok, még ha hülyeség is, lehet bejön, mert ha sd-vel ne mkommunikál, PC nem látja, akkor hátha OTG-n lehet.Majd meglátom, mindenesetre, ha megoldódik a probléma, akkor leírom, hogy hogy sikerült, biztos ezt is majd 10x kell.

-
Shoo
senior tag
válasz
doongoo
üzenetére
Azt hiszem nem, a géppel annyi a kommunikációja, hogy a hisuite-ot látja cd-ként, többet nem, illetve ha van valami módja akkor tudatlan vagyok hozzá, illetve ahhoz is, hogy hol találom meg, hogy miként lehet kommunikációra bírni. Van valami módja?
Amikor géphez van dugva és nyomok egy 3 gombost akkor elkezdi az update-et, tehát lehet, hogy OTG-n pendriveról elindítaná. Van értelme beszerezni egy OTG kábelt?
Vagy van valami módja, hogy sd kártyával elkezdje?
-
Vitya103
tag
válasz
Black&White
üzenetére
És hogy simán helyi frissítés?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
És angol belőle, azt kihagytam, a kínai még nem megy annyira jól.

-
Black&White
addikt
válasz
ADAM1337
üzenetére
Értelemszerűen Changelog csak az utolsó, közös ágon lévőhöz van, ami a 6.2.1 lenne.
Majd, ha kint lesz a stabil ágon lévő MM, akkor ott lesz jelezve, hogy mi változott a B532/535-höz képest.
6.3.1 changelog: LINK
#11882 csapee: nekem se volt még ilyen problémám és szintén autóban nyüstölöm.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Van SS vagy change log mi a különbség az emui4 vs emui 3.1(b532) között, milyen plusz dolgok stb ?
-
Black&White
addikt
A 6.3.1 Developer (L02-12) már MM,EMUI4 alapú lesz.
6.2.1-ről lehet majd frissíteni (mindenki meglepődött gondolom
) egy ~750MB-s csomag segítségével.
Egyelőre még csak az L01 és L11-es készülékek csomagjai szivárogtak ki, de ez gyorsan változhat.
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok! Vennék fekete Honor 6-ot lehetőleg Gödöllő-Hatvan vonzáskörzetéből... Ha esetleg valaki megválna a készülékétől kérem jelezze

-
Steelers
senior tag
-
Vitya103
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy B535 helyet vissza tudom telepíteni a B532-ot?
H60-l02 -
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Nem akarok belekárogni, de a Cheetah Mobile-t elég rossz hírű cégként jegyzik.
Az ingyenességért egy rakás reklámmal, illetve a személyes adataiddal fizetsz. -
doongoo
addikt
válasz
Hali1975
üzenetére
CM Cloud 1000 GB-ot ad (nálam legalábbis ennyit adott, amikor feltettem) alapból és kódokkal (megosztás, ismerős telepítése, ismerős kódja) még szerezhető hozzá. Nálam most 10,3 GB használt a 3002 GB-ból.
Quickpic alkalmazást használom régóta és az kínálta fel egyszercsak ezt a lehetőséget.
-
Shoo
senior tag
Olyankor mit tudok csinálni, ha azt a memóriakártyát használom formázás nélkül, mint ami benne volt, rajta van a dload mappa is a b521-el, de nem hajlandó update-et csinálni 3 gombos indítással? Ha kiveszem a kártyát minden probléma nélkül elindul, csak mivel nincs update fájl, így nem telepít.
-
Shoo
senior tag
-
Kovaratis
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
a, könyvjelzőzés
b, teljes nézet
c, B&W aláírása😃😃
-
Kbali
nagyúr
válasz
:eL.BaNDiTo:
üzenetére
Gyárival is csinálja, szabályosnak tűnő időközönként, de nem ugrik, hanem pillanatra kihagy (eddig csak BT-s kihangosításnál vettem észre).
-
doongoo
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Mondjuk egy kattintással át lehet váltani a teljes nézetre...
-
nickedez89
senior tag
válasz
pistuka25
üzenetére
Az a gond sokszor, hogy mobil nézetben nincs ott az összefoglaló a fórumon egyik topicnál se! Mikor legelőször jöttem a fórumra akkor én is néztem nagyokat hogy milyen összefoglaló meg hol meg mi van ?
Mobil nézetben is látszódnia kellene az összefoglalóknak és akkor kevesebb ilyen probléma lenne talán!

-
Hali1975
tag
Sziasztok!
lenne egy láma kérdésem
Ha a memkártyán van egy csomo mentesem/10giga folottt mar, tobb peldany/,
akkor azokbol lehet torolni a regebbieket siman egy fajlkezelovel?
Rajottem ,hogy egy csomo kepemet is tomoriti ,titkositja. En meg a kepeimet alapbol mentem pc-re.
Tehat ez folosleges es mar ki is kapcsoltam.Masik kerdes/de lehet ,hogy nem a jo helyen/:
hasznalok megat, be lehet allitani valahogy hogy a kepeimet oda tolja fel?Koszonom a segitseget
Udv -
aerol
tag
sziasztok,
még október vége felé tettem fel a b521-es romot az összefoglaló szerint, ment is minden, mint a karikacsapás
azóta összesen kétszer indítottam újra a telót, egyszer egy sd kártya csere miatt, a második meg most hétfőn volt, igaz az magától történt
de így is +1400 óránál járt a teló
és soha nem volt semmi baja, néha néha megdöccent egy kicsit, de pár pillanat múlva már rendben is volt 
viszont az vettem észre, hogy zenelejátszásnál (rocket player) néha néha, mintha ugrana a zene, mint régen a cd-nél, vagy egy karcosabb vinylnél... szerintetek ez mitől lehet? kezdene behalni a sd kártya?
lenne még egy kérdésem, mi most az éppen aktuális rom H6-L04-re? hihonor még mindig b521-et írja, de kétlem, h október óta nem adtak volna ki, vmilyen frissítést...

előre is köszi!
-
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
idő közben elindult 3 gombossal, de 5%nál megakadt, ha nem megy tovább és lejön az 521 akkor azzal is megpróbálom
-
elroysk
tag
akit erdekel leszedheto az eu-s beta ami B521-re megy fel helyi frissitessel. B805
figyelem, egyenlore nincs visszaut! -
Shoo
senior tag
Nahh beenged recovery-be, csináltam egy Wipe data/ factory resetet, aztán egy wipe cache partitiont és rebootoltam. Már nem csak a logo jelenik meg, hanem utána az animáció is. Sd kártyán rajta van a b524, de most valamiért a 3 gombos nem működik.
Ilyenkor mit tudok csinálni? -
Vitya103
tag
Még egy olyan kérdésem lenne hogy B535 helyet vissza tudom telepíteni a B532-ot?
-
Shoo
senior tag
Nem lenne szükség a forumra, ha valamit nem kellene 10x leirni.
Minden téma ilyen, pár hete engem egy két és fél éve felmerült hibával kerestek meg... A kereső meg nem annyira jó, hogy megtalálja azt amit mi szeretnénk.
Amig ujraindulgatott, addig nem nagyon volt ali hozzászolt volna. Most tönkrement.... Ott az összefoglaló, le van irva hogy 3 gombossal meg lehet oldani, amig az sd-n a b550 volt addig ment, felmásoltam rá a b524et és nem megy a 3 gombos, se a 2 ki se lehet kapcsolni, csak folyamatosan ujraindul és felvillan a honor logo.
Biztos én nem vagyok elég jó hogy megtalálkam az összefoglaloban a megoldást, ezért is kérdeztem. -
tgeri
tag
Sziasztok!
Használ-e valaki olyan appot, ami beolvassa a hívó fél nevét? Én még Galaxyn évekig használtam egyet minden gond nélkül, de H6-on nem működik jól. Csomószor (mondjuk 10ből 7x) akkor is azt mondja, hogy "ismeretlen", ha ki van írva a név. Megnéztem még 1-2at, ami nem tűnt túl gagyinak, de sajnos egyik sem akarja az igazságot. Védettek közé természetesen betettem, de nem segített!
Előre is köszönöm,
TG -
pistuka25
csendes tag
válasz
Vitya103
üzenetére
Lap tetején, Honor 6 felirat alatt: Összefoglaló kinyitása ^^
És ott a link: Összefoglaló -
Vitya103
tag
Merre találni az össze foglalót?
-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, H60 L02-esnél Most 532 van fent, de látom van új is a http://www.emui.com/-on 535. Érdemes frissíteni, kinek mi a tapasztalata?
Köszi előre is. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
csapee
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat.
ps: nem volt elvesztegetett idő az összefoglaló, sem a többi
Hidd el, vannak emberek, akiknek olyan szinten nincs idejük, hogy utánanézzenek dolgoknak, tájékozódjanak - nem lustaságból-, ezért kérnek segítséget és bíznak az olyan emberekben, mint Ti. Ezért ezer hála és köszönet 
Ha most azt mondom neked, hogy öt gyermekkel bírok, egy céget vezetek és mellette két vállalkozásom és egy családi gazdaságom van, hidd el, nem felvágni akarok.... -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Úgy hiányzik a 6.2.16. Hadd tegyek fel helyette valamiiit.

-
gulyasa
őstag
Érdekes...
Én még mindig a B316-ot használom (H60-L02) és semmi problémám a telefonnal...
Lehet, hogy én vagyok a hibás...?

-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ugy erzem felesleges ido volt a tema osszefoglalo megirasa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Black&White
addikt
Itt mindenki pörget egy számot firmware terén, oszt' flash?!
Akkor hajrá!
-
Shoo
senior tag
Nem csak pillanatnyi elmezavar volt a kikapcsolás....Sajnos ma újra elkezdte és wifi bekapcsolásakor is. Nézegettem, hogy mit lehetne tenni és gondoltam feljebb váltok B524ről B550re. Nem írta, hogy lenne-e előkövetelménye, így fogtam és feltettem. Az eredmény egy jó bootloop lett. 3 gombosra reagál, újratelepül a szoftver, de marad bootloopban.
Van valami ötletetek? Hang fel és bekapcsra nem reagál.... -
Steelers
senior tag
Sziasztok! Hol lehet jó áron, magyar 4G-s verzióhoz hozzájutni?
-
Kovaratis
senior tag
http://www.gizdev.com/ota-honor-6-honor-4x-honor-4c-latest-android-m-emui-4-0-beta-ota-update/
-
Figur10
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem H60-L04 -es telefonom van szeretnék visszatérni B527-röl B521-re a B527-re mehet egyből három gombossal a B521, ha nem mi a menete?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Shoo
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Úgy néz ki hogy csak pillanatnyi elmezavar volt. Kb. 30% volt benne és akkor csinálta. Egyszer már csinált olyat, hogy kiirta hogy lemerült és kikapcsolt, de ez most folyamatos volt. Rádugtam a töltőre és megy minden rendben. Nem kellett vele csinálni semmit.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Alkalmanként előfordul, hogy a névjegyekbe belépve nincs egy névjegy sem, ilyenkor a híváslistám is üres (sőt a viber partnerlista is kiürül).
Ezt mi okozhatja? Orvosolható?
Köszi: RR
-
csapee
őstag
válasz
de_k_ron
üzenetére
Be kell allitani a billenyuzeten belul van egy foldgomb jel, megnyomod. Beviteli modok konfiguralasa, hangalapu bevitel on.
Ha nincs olyan menu a hanalapu kereses vagy a google appot meg fel kell rakni. Jogosultsagot kell adni, mert netrol szedi a magyar szavakat, offline csak angol van mint "legkozelebbi" nyelv.Mondjuk egy kis onallosag nem artana neha, nem kellene alap dolgokert is irkalni. Tuti hogy a google elso talalati oldalan ez is fenn van a "google voice input" keresoszora.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan app-ot (ami működik is ezen a készüléken) ami hasonlóan működik, mint az LG gyári app-ja? Ez a dupla kocc felébredés, dupla kocc alvás dolog.

-
Shoo
senior tag
Hali!
2 napja felraktam a B524es romot a telora. Rendesen müködött, még jobb is volt mint B521el, de egy fél órája fogta magát és elkezdett ujraindulgatni. Bekapcsolom, picit megy, de ahogy akarok valamit csinálni kikapcsol. Ez a B524től van vagy más a hiba?
-
de_k_ron
csendes tag
Szép napot mindenkinek.
Kérdésem lenne a következő: H60-L02 6.2.1-es szoftverrel ellátva, de a hangbevitel sehol sem működik. Ez a kínai belpiacos származásnak tudható be? Ha hangalapú utasítás akarok indítani, akkor a Hivoice indul csak el...az meg persze kínaiul beszél
-
elroysk
tag
tegnap full resetet csinaltam a beta (b805) szoftveru telon, minden okes csak a kepernyozar borito frissitesnel egy 4,85MB-so frissitest eloszor letolti majd ujbol kezdi es 74 szazalekon megall es vege, a frissites sosem sikerul. valaki megprobalna frissiteni hogy sikerul-e letoltenie vagy csak nekem csinalja? koszi.
-
Pystyke
tag
Sziasztok!
Edigis készülékből loli-ra váltás után elveszett az arcalapú feloldás lehetősége...
Úgy tudom, a loli nem tudja...
Van erre valami megoldás a play áruházból?
Szerettem azt a funkciót... -
fil
őstag
Google play-el tapasztalom azt ,hogy ,ha a telefonról megyek rá akkor rendben letölti az appot. Viszont ,ha a pc-ről és ott választom ki a Honort-a letöltésre ,akkor nem jön le..
A legfrissebb play áruház és service van fenn. Más is tapasztal(t) ilyent? Megoldás?
(H60-L12 V16.1.1.) -
Szultino
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki használ Huawei Band Zero okosórát? Kíváncsi lennék, hogy a Honor 6-al milyen tapasztalatok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA V
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de így is +1400 óránál járt a teló
és soha nem volt semmi baja, néha néha megdöccent egy kicsit, de pár pillanat múlva már rendben is volt 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)