Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdl
senior tag
Sziasztok.
Debrecenben Valakinek nincs véletlenül egy eladó szilikon tokja?
Csak amíg megjön az új tok, addig védeném valamivel a telefont.
Úgy néz ki, Én is belépek a klubba. -
Dominator
aktív tag
Sziasztok! Kipróbáltam a telefonnal az új bluetooth fülhallgatóm. Szépen szól, minden zsír, egyetlen probléma van csak vele: amikor már van valamilyen hang de alacsony a hangerőn, vagy csak beszédhang, akkor egy fura sípoló zaj is hallható. (Ugyanilyet tapasztaltam már vezetékes fejhallgatóval is amikor bedugtam egy hangszóró kimenetébe.) Ez a telefon hibája lehet vagy a fülhallgatóé, vagy csak egyszerűen ilyen a technika?
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi!

-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Igen, Yandisk-en elég sokáig fent volt (bár ha eredeti forrás fetisiszta vagy, innen is szedheted).
Csináld úgy, ahogy írtam és B532-re térj vissza.Jó kell legyen, mint a babgulyás.Kint vannak az új stabil Lollik a kínai variánsokhoz:
H60-L02 B535 Android 5.1.1 EMUI3.1: LINK
H60-L12 B535 Android 5.1.1 EMUI3.1: LINK
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bakker, yandiskről volt egyszer. Most leszedtem ha minden igaz forpédéáról. A driveon sosem jut eszembe.
A menü valami érdekes vaddisznós babgulyás lesz. Asszem...
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Olvastam, de nem találom a rollback csomagot...

Meg közben főzök is!
-
HoaryFox
őstag
No, végre visszatértem hozzátok egy almás kerülő után. Nagy örömmel szembesültem azzal, hogy végre kijött a Lollipop

Valami másról lemaradtam?

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Valami bibidzik szerintem is. Más nandroidjából indulni nem jó ómen...
-
Black&White
addikt
-
Teseract
tag
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Linkeljetek már legyetek olyan szívesek egy-két olyan oldalt, ahonnan mágneses-ablakos flip tokot lehetne rendelni!
Más: Facebook Lite alkalmazásban üzenetként nem tudok galériában levő fényképet küldeni. Ne is jelzi a galériát. Próbáltam sd-t kivenni, fényképezni egyet, de azt sem tudom, mert nem kínálja fel. Csak a "Magazin feloldás", "Képernyőképek" és az "Ajánlott képek" lehetőséget kínálja fel.... Mi lehet a gond?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
4%-nál akad. Pár alkalmazást tiltottam, megpróbálom engedélyeztetni.
-
-
Teseract
tag
Sziaszok!
Velekinek ötlete erre:
H60-L04-emen B370-es ROM van. Waze használata közben a bluetooth fülhallgatóval ugyan fel tudom venni a bejövő hívást, de a hang nem jön át.
Van ötletetek, mi lehet a gond? (Waze nélkül tökéletesen működik a headset-es kapcsolat.) A bejövő hívásnál van 3 lehetőség, hogy mire "küldje" a hangot: Hangszoró, kézibeszélő fülhallgatója és BT. Itt hiába választom ki kézzel a BT-t nem vált át rá.Előre is köszönöm.
-
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok. Sikerült eltávolítanom a Honor Wallet alkalmazását. Hogy tudom újratelepíteni? Playen, Hiappon nem találom....google sem hoz találatot....
Köszi a segítséget előre is. -
Roland78
tag
Sziasztok,
tudtok segíteni, hogyan kellene regisztrálni hiCloud-ba?
ITT egyszerűen nem lehet, vagyis hiába regisztrálok be e-mail címet, visszadob a hicloud, hogy nincs hitelesítve
a regisztrálás során is, meg utána az ellenőrző-kód küldésekor is csak annyit küld az e-mail, hogy "null"Ötlet? Javaslat?
-
Shingen
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szervizeltetni.
-
csapee
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Garancia van?
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Azzal nem tudol sokmindent tenni. Esetleg az összefoglaloban lévő módszerek amik szóbajöhetnek, de nem biztos hogy menni fog...
-
GordonSamway
aktív tag
Mit lehet tenni ha a kijelző alsó 1 centire sárgás ha hófehér a háttér. Sajnos ezt vásárlásnál nem néztem
-
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Grafikában nem vagyunk nagyhatalom sajna. 😃
-
GordonSamway
aktív tag
Kis csalódás.Szaggat a Real Racing.

-
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor ez csak az első üveg ugye?
Akarok akkor már a fenekére is rendelni egyszerre. -
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Belső tárhellyel is megoldhatod.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem a twrp restore óta eléggé fos a google szolgáltatás. Bezáródás, hiába törlök, fix permissionozok... Az új MM felmászik a régire?
B&W: feltetted a H60-L01 verzsönt? -
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
RAVEN59:
Mi történt?Közben újra MM-n.
Felraktam ezt az új Developer betát, 6.1.1-ről egy lépésben lehet.
Egész gyors és kapott pár új funkciót is.
Viszont elég bugos szegénykém:
-BT nincs
-Infra nem működik az eszközeimmel
-Névjegy szink szintén nem akar beröffenni
-megosztás funkciók bugzanak
-eléggé kajálHa jól fordított a Google Translate talán közvetlenül is vissza lehet térni EMUI3.1 Developer-re (6.1.1).Ezt még nem próbáltam.
-
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Sajnos nincs OTA frissítés így manuálisan kell. Minden le van írva az összefoglalóban

[link] -
tekknopit
csendes tag
Tiszelt forumozók.
Pár hete kijelző hibás készülékkel kapcsolatban írtam nektek. (foltos volt). Megtörtént a javítás!
Elöl,hátul foliázott,teljesen új külsö boritásoú és uj kijelzős készüléket kaptam legújabb Androiddal!
Rém híreket írtak a hivatalos szervizről de én 100%-ban meg vagyok elégedve. 6 nap alatt megcsinálták a masinát.
Szóval hogy ne csak negatív kritika legyen én adok egy hatalmas Pozitívot a szervíznek!Sok sikert a telefonhoz,sziasztok!
-
RAVEN59
tag
Na sziasztok,ismet osszecsuklott a telo,es ismet nemetben,remelem black and white itt van a kozelben...........semmit nem csinaltam vele..........
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Na meg van az S5 helyett.
Gyors kérdés,hogy miért nem találja meg az 5.1.1-es Emui3.1 frissítést.
Köszönöm
Eu verziós 04-es a telefon -
Teseract
tag
Sziasztok,
H60-L04-emen B370-es ROM van. Waze használata közben a bluetooth fülhallgatóval ugyan fel tudom venni a bejövő hívást, de a hang nem jön át.
Van ötletetek, mi lehet a gond? (Waze nélkül tökéletesen működik.)Előre is köszönöm.
-
kopaszsop
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
nincs beállítva alapértelmezettként. ezért is nem értem.

-
de_k_ron
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni: újraindítom a telefont, szeretném bootloader módba tenni. Nyomom a hengerő le+power gombot és a készülék sima bootot hajt végre. Hogyan tudnám ezt kiküszöbölni, hogy ne kelljen szétmókolnom és az akkumulátort kiszedve teljesen a nulláról indítani?
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szerintem ne gondolkozz sokat.....
Igaz, nem vagyok profi, csak egy egyszerű Honor-tulaj, de eleddig nem sikerült megfagyasztani a 02-esemet. Csak a kínai karakterekkel van bajom, de a többi szuper. Most erősen gondolkodom egy európai hetesen. -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Valaki??? #10829
-
Gabi 8906
senior tag
Nálatok szabályosan merül az akksi? Nálam pár % nagyon hamar eltűnik pár perc alatt. De van olyan % amelyik órákon át tart. Csináljak egy "Wipe chace" törlést?
-
szegto
senior tag
Párom arra panaszkodik hogy néha nem tudja felvenni a telót, nem reagál a telefon képernyője.
Ezt okozhatják a skinek vagy ez általános feature?
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Újracsináltam az egész metódust és de, igen, ezt írta ki. Szóval 14 nap. Nos, most már mindegy, mert közben az ügyfélszolgálattól megkaptam a kért infót, úgyhogy ajánlom mindenkinek a magyar ügyfélszolgálatot. Korrektek és gyorsak, 10 percen belül küldték a válaszukat. Ehhez persze kell egy kitöltött szerződés is...
-
de_k_ron
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
A telefonnak semmi baja, csak az idegesítő kínai karakterek....és ugye ahhoz is root jog kell.
A segédprogis metódus vérzett el. Mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, privát ablakban regiztem fésszel, de aztán dobott egy olyan üzenetet, hogy ezzel az ID-vel 14 napon belül már regisztráltak. Megpróbáltam ujraindítani a progit, hátha másik ID-t generál, de nem, ugyan azt adta vissza.... -
de_k_ron
csendes tag
Sziasztok. Régóta tulajdonosa vagyok egy H60-L02-nek és semmi problémám vele, sőt, egy Z1-et dobtam el miatta, de nem bántam meg. Most frissítettem Lollira, az is zökkenőmentes volt, de ezzel együtt elgurult a gyógyszerem és nekiálltam mókolni a gépezetet. Sajnos BW leírása a bootloader feloldására nem működött, mert az adott oldal azt írta, hogy ezzel az id-vel 14 napja regisztráltak, vagy valami hasonló...
Ellenben írtam levelet a csomó címre és a magyar ügyfélszolgálattól kaptam is választ: egy szerződést
Értelemszerűen kitöltöttem, most várok a kódra, hátha nekik sikerül
Ha még sem sikerülne, foglalkozik itt valaki a Honorok javításával hivatásszerűen? Értem ezalatt, hogy elvinném hozzá a telefonom és megcsinálná....
A válaszokat előre is köszi, maradok tisztelettel munkásságotok előtt. -
szegto
senior tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Bemész az alkalmazások kezelésébe, majd megkeresed azt a böngészőt ami most jelen pillanatban az alapértelmezett (jó esetben a gyári), majd alul lesz egy gomb "Alapértelmezett beállítás törlése".
Majd ha egy olyan linket nyitsz meg amivel megnyitná a böngészőt akkor fel fogja ajánlani, hogy melyik böngészővel szeretnéd megnyitni... majd ott ha kiválasztod a chrome-ot akkor a Mindig-re bökj és onnantól az lesz az alapértelmezett.
Nekem nincs ilyen telóm, de ez android feature, gondolom itt is így van.
-
gulyasa
őstag
Nem tudom, hogy csak a Honor 6-nál van így vagy általánosan Android (KitKat) jellegzetesség-e ez a hiányoság:
Hiába van feltelepítve böngészőnek a Chrome, nem találok sehol olyan beállítási lehetőséget, mint asztali oprendszerek esetén, hogy beállíthassam alapértelmezett böngészőnek. Sem a Chrome beállításaiban, sem az alapértelmezett alkalmazások kezelésénél nem találok ilyen lehetőséget.
Az a problémám, hogy ha email kliensben egy levélben található linkre koppintok, akkor lehetőség sincs arra, hogy választhassam a Chrome-ot, egyből a beépített "gyári" böngésző indul.Meg lehet ezt valahogy változtatni?
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Az az eladó már levette Ali-n, ahogy eltűnt ibywind-ről is.Most itt a legolcsóbb, ha jól néztem.
-
milcsa
csendes tag
Hali, b521-es rom alatt van valamilyen eldugott lehetőség beállítani azt, hogyha be van állítva egy appnál a felugró értesítés és a telefon zsebben van, ne villanjon fel a kijelző? Bár érintés tiltása mód van, ez csak annyit segít -ha jól sejtem, hogy az okozza-, hogy a kijelző felvillan az értesítésnél, és a telefon kiírja, hogy "ne takarja le a az érzékelőket" (zseben átszűrődik kicsit a kép, ilyenkor nyilván semmi sem tud benyomódni). Viszont az aksiból elég sokat el tud venni az, ha folyamatosan fel-fel villan a kijelző totál feleslegesen, folyamatosan meg nincsen kedvem kikapcsolgatni ezt a funkciót.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Most akarom lecserélni a Galaxy S5-öm egy fehér Honor 6-ra.
Egy gyors kérdés a játékokkal kapcsolatban.
Hogy muzsikál a Krinin920 a 801-el szemben.
A Real Racing 3 lenne nekem nagyon fontos.Eéőre is köszönöm
-
Aladdin81
csendes tag
A TouchPlus lényege, hogy lehozza a navigációs gombokat a képernyőn kívülre, ami nem kis előny. Fóliában már nem kapni ilyet, csak edzett üvegben. Ez utóbbi biztosan tartósabb, de hogy mennyivel, arra még nekem nincs tapasztalatom. Előtte sima fólia volt rajta, de engem pl. zavart, hogy a gombok miatt elvesztek a képernyőből el nem elhanyagolható részt.
-
Aladdin81
csendes tag
Ma végre megérkezett a Touch Plus előlap a B&W által korábban belinkelt eladótól (Aliexpress), boldogsághormonok szabadulnak fel épp testemben.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első küldemény összetörve érkezett még karácsony előtt, de a fickónak jelezve zokszó nélkül küldött újat. Nem tudom, érdemes-e esetleg pluszban egyet - amolyan biztonsági tartalék gyanánt- berendelni. Aki ilyet használ (edzett üveg), mit tapasztal, mennyire tartós cucc ez? Köszi. -
Gabi 8906
senior tag
Már működik rendesen a teló, hála Black&White fórumtárs segítségének!

Valaki szokott játszani a Clash of Clans-el? Ha igen, akkor mit kell tennem hogy le tudjam tölteni? Azt írja ki hogy az alkalmazás nem kompatibilis ezzel a verzióval.
-
plck
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi. A mobiladat ébrentartása megvan. A jogosultság kezelő illetve az indításkezelő merre található?

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Koszi, akkor mobiladatot allandora allitom, smart energia mellet, meglatjuk. Lehet eszre sem veszem a kulonbseget.

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Eszre lehet venni akksi-idon, ha bekapcsolod allandora a mobiladatot? Vagy a wifit?
En energiatakarekossagbol kikapcsoltam, de lehet feleslegesen. -
plck
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy a Gmail valamiért nem szinkronizál, illetve szinkronizál, csak nem kapok értesítést új levélről. Be van állítva a védettség, értesítések is rendesen engedélyezve vannak, az auto szinkronizáció is be van kapcsolva, de valamiért mégsem jó. Tippek? (H60-L04)
-
Becksman
őstag
MM beta van már l04re?
-
sz.cs
tag
Sziasztok

Valaki találkozott olyannal, hogy a hívást nem lehet felvenni? Értem ezalatt azt, hogy próbálom elhúzni jobb oldalra a kis kört, de semmi reagálás.
Húzgálom az ujjam, de semmi reagálás. -
Black&White
addikt
Kínaiak már kaptak MM Developer-t is, bár a BT környékén ennél is gondok vannak még.

-
Gabi 8906
senior tag
Megpróbáltam vissza rakni a korábbi Androidot de azt írja hogy: Incompatibility with current version. Please download the correct upgdate package.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elite: Dangerous
- AliExpress tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első küldemény összetörve érkezett még karácsony előtt, de a fickónak jelezve zokszó nélkül küldött újat. Nem tudom, érdemes-e esetleg pluszban egyet - amolyan biztonsági tartalék gyanánt- berendelni. Aki ilyet használ (edzett üveg), mit tapasztal, mennyire tartós cucc ez? Köszi.