Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Na én is megkaptam, viszont ha netán úgy lenne, akkor simán 3 gombossal vissza tudom rakni az 521 et?
-
Bass
addikt
Tudom hogy még korai mert aki kapott még csak most ismerkedik meg csak beta a rendszer de az emui 4 hozott nagy változáokat? Pl ikon méret állitását? Az emui jobban izgat mint a 6.0 :-)
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Nagy gondjai nincsenek.
Nekem használat közben jobban kajál, mint a Lolli.Viszont alvó módban, teljesen korrekt merülést produkál.
Hiányzik pár Huawei specifikus feature, pl. a 720p mode, de a véglegesben már gondolom ezek is meglesznek.
Sajna L02/L12-re még nem találtam letölthető frissítést, amit szedtem az kimondottan L01-re van:
-
Dominator
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
B803-ban a multiwindow nem egy nagy szám sajnos, csak egy kevés saját app támogatja. Jó lenne, ha ezt kiterjesztenék a többi alkalmazásra is. A smart lock meg szerintem kimerül abban, hogy megbízható BT eszköz közelében felold, de ebből jó lenne a hely alapút engedélyezni valahogy.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bezzeg az aláírásodban most nem szerepel!

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Az már MM, ha jól sejtem? Mik a bajai? Link?
-
-
rubitomi
csendes tag
Sziasztok,
Nekem L04-en B527-em van. Ennél van jobb megoldás mostanság? A 808-on még filozok
Köszi -
Black&White
addikt
B808-ból kiadtak egy csomagot, amit direktben lehet flashelni B535-re.

-
HoaryFox
őstag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Pontosan milyen Honor 6 verziód van? Beállítások->A telefonról->Buildszámot vagy modellszámot ha beírod, az sokat segítene

-
kewin81
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Komolyan nem tudom akkor hol lehet.De van a családban két másik huawei,mindkettőn asszem 4.4 van,ha hazaérek megkeresem.Bár lehet,hogy a 2.3-as emui miatt nincs?!Nem ajánlott fel frissítést?Nekem bekapcsolás után szinte rögtön jött a B370-es végű(4.4 és 3.0Emui)
-
bandigyerek
senior tag
válasz
kewin81
üzenetére
Köszi, de sajnos nincsenek ilyen menüpontok. A főképernyőn hosszú nyomással 6 ikon jön elő: Háttérképek, Átmenetek, Minialkalmazások, Miniatűrök, Szerkesztés és Egyszerű nézet. Ezek közül egyik sem tartalmazza. A beállításokban, pedig sem az "Általános", sem az "Összes" fül alatt nincs olyan, hogy "navigációs sáv". Lehet, hogy csak az új 3.x UI tartalmazza?
Még akartam valamit kérdezni, de most nem jut eszembe...
-
kewin81
csendes tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Helló,nekem 5.1-em van,de szerintem megtalálod majd.
-Beállítások ->Navigációs sáv
-Főképernyőn nyomvatartod az ujjad,előjönnek a beállítási lehetőségek.Ott Egyéb beállítások-> Főképernyő elrendezése.
-Töltés alatt nem igazán melegszik,inkább csak langyos.Használat közben vagy ha kicsit jobban dolgozik,akkor szokott melegedni,de az sem vészes.(Főleg hidegben,mikor fázik a kezem
) -
bandigyerek
senior tag
Helló!
Most lettem gazdája egy Honor 6-nak. Kérdeznék pár dolgot (az "olvass vissza 10000 hsz-t biztos benne van", emberek kíméljenek pls.):
-hol lehet beállítani a vezérlő gombok sorrendjét, ha van ilyen? (vissza - home - menü)
-hol lehet beállítani az ikonrács méretét, ha van ilyen? (4x4 v5x5)
-mindenkinek melegszik a telefon töltés alatt? (és nem kicsit)
4.4 kitkat és 2.3 UI van rajta.Köszönöm előre is a segítséget
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Xperia sp után nem érzem elhanyagoltnak. Ott 1 föverzio volt itt már 2 tuti és még talán egy 6.1et is kapunk (már ha lesz?).
-
Pityu89
senior tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nem változik a fényerő. Eddig jól működött, sötétben levette, világosban felnyomta. Most ha éjszaka ránézek, kisüti a szemem. Waze is este világít mint ha nappal lenne, kézzel kell levennem a fényezőt. Ám érdekes, ha csak éppen rányomok a csúszkára akkor beáll arra a fényerőre amin lennie kéne.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Rétegtermék. L02-ből a többszöröse fogy.
-
GordonSamway
aktív tag
Az l04-et miért hanyagolják el ennyire a fejlesztők.?

-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Okés
kissé türelmetlenül várom OTA-t.
Az l02 és l12 6.0ákrol ugy sok rosszat nem láttam ahogy irtátok. Majd lesz valami
-
pistuka25
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
+1

-
kewin81
csendes tag

"Kártyafüggetlen Honor 6 készüléked van (H60-L04 C900B521)?
Teszteld velünk a Honor 6 Android Marshmallow és az EMUI 4.0 béta verzióját, és nyerj!
Jelentkezz a tesztelésre a fut.hu@huawei.com e-mail címen 2016. január 19-ig, küldd el nekünk a teljes és a Facebook nevedet, illetve a készüléked modellszámát, Build-számát, valamint IMEI számát! A leglelkesebb tesztelőt ajándékcsomaggal jutalmazzuk, melynek tartalma egy darab termosz, 1 db Power Bank töltő és egy darab tripod.
Részvételi szabályzatot az alábbi linken érheted el: http://bit.ly/1SRGhP2 "Lekéstem..
Remélem iparkodnak a véglegessel. -
Pityu89
senior tag
Pár napja nem működik a fényérzékelőm. L04 gyári loli, edigitalos. Szoftveresen mit mokóljak, hogy helyreálljon?
-
fil
őstag
Jött már valakinek OTA-n 6.1.16 L12-re? 16.-a már régen elmúlt , Az 1.-i meg megjött már 2 nappal a dátum előtt...
-
Sziasztok!
Van arról valakinek info/tapasztalata, hogy pandawill-en vásárolt H60-L02 típusra érvényes-e itthon is a garancia? Egy szervizestől hallottam, hogy lehet világgarancia van rajtuk, de még nem jártam utána.
Gyári állapotú, sose volt rootolva és a legfrisebb hivatalos ROM van rajta (B532).
A kihangosító hangszórója rosszalkodik (nagyon halkan szól).
Üdv,
Sopi -
Black&White
addikt
Ezekkel szeretnek játszani a kínai shop-ok.
Az Oppomart és társai is rendszeresen meg vannak rakva még be sem jelentett telókkal, Meizu MX6, Xiaomi Mi5, stb.
Egyébként a Mate8 összes verziója támogatja a B20-as sávot, remélhetőleg ez lesz az új felállás Huawei/Honor vonalon. -
svgyula
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Szia!
Ha fontos a mobilnet akkor azzal számolj, hogy nincs benne falusi LTE(800Mhz)
Így vidéken vagy egyáltalán nem vagy lassúbb lesz ahol a "nyoccszázzal gyün"
a mobilnet.Viszont lehet, hogy ebből is csinálnak egy mostoha gyereket (persze a 16GB változatból) a "zúniónak"
Valószínüleg az is herélt lesz mint a 04-es. Persze valamit valamiért 
-
Yuri_1
tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Üdv !
Egyből megütötte a szemem "Dual card dual standby(One Micro SIM card, one Nano SIM/SD card)" ! egyszerűen nem értem, hogy nem képesek aktívra csinálni, mint a miénkben. Aztán a hozzászólásokban olvasom, hogy "Sorry but the Huawei Official has not released the Huawei Honor 7 Plus support dual active at present.We will release the full specs for this mobile on our website soon."Szeritem ez még messze van a "késztől" !
Egyébként jöhet, persze nem 600 dollárérért 
-
Kovaratis
senior tag
Ha nem fake (hallatszott már hogy jön) akkor lehet hogy itt a következő telefonom!
-
tgeri
tag
Apró UI kérdés: csak nekem nem akar következetesen működni az ikonok mozgatásánál a "ráhúzom és mappát csinál a kettővől" vs "arrébb megy, amihez odahúzom" lehetőségek?
Tehát hiába próbálom eltalálni a közepét, néha mappázik, néha elmászik! Mi a pontos logika benne? Próbáltam gyorsan-lassan, messziről-közelről, pontosan a tetejére / lassan a széléről de még mindig csak kb. 10ből 6x történik az a variáció, amit szeretnék. Mi a titok?
-
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Én köszönöm a Te segítséged

-
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
megvan a megoldás
A képernyőzár stílusát állítsd át defaultra
Meg fog jelenni a többi beállítás 
-
GordonSamway
aktív tag
Ha érdekel valakit

[link]
-
pistuka25
csendes tag
Bocsi rossz lett a kép és nem engedte már szerkeszteni

-
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Itt megtalálod

-
Figur10
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szia
Szerintem az ėrtesiteskezelő, és amelyik alkalmazásának engedni szeretnéd megjelenítés zárkėpernyőn -
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
1000 köszönet
Ha hazaérek nekilátok

-
GordonSamway
aktív tag
válasz
pistuka25
üzenetére
Két darab mega.nz link van.
A felső egy 20kb-os az a c803.

роллбэк для отката с 803 прошивки
https://mega.nz/#F!HVY…IPeiyJeJyWYXhP7Fl3LHjQ
закинуть на сд карту папку dload или во внутреннюю память и прошить тремя кнопками
после этого прошить 550 прошивку аналогично
550 прошивка
https://mega.nz/#!DB4R…tu0BDtXnorNaggOqpRouZU -
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
C803at honnan tudnám letölteni?

-
bandi0000
nagyúr
válasz
GordonSamway
üzenetére
nyomtam egy gyári beállítás vissza állítást, lehet valamelyik alkalmazás vagy beállítás betett neki és ezért nem működnek
-
bandi0000
nagyúr
válasz
GordonSamway
üzenetére
nekem is eltűnt egyszer, aztán mikor vissza állítottam gyárira akkor jó lett
-
bandi0000
nagyúr
válasz
GordonSamway
üzenetére
Képernyőzár és jelszavak
Kovaccs: főképernyőre üres területre nyomsz hosszan és minialkalmazások közt kikeresed
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.
Kellene egy kis HELP. Elfelejtetem,hogy hol lehet bekapcsolni azt,hogy értesítéskor oldjon fel a képernyő.
Előre is köszönöm
-
doongoo
addikt
képek alapján akár lehet ugyanaz is. A b2cbuyingos az eredeti vmall csomagolású és van benne felrakást segítő keret is. A flosmall képeken ilyet nem látok ill. más a csomagolás is (hacsak nem maga a csomagolásra applikált fekete keret akarna az lenni). Ugyanakkor a technikai leírás az megegyezik az eredetiével. Meg most látom, hogy plusz 5€ a szállítás flosmallon... Így már kb. ugyanannyi lesz a végső ár.
-
kovaccs
tag
Üdv! A gyári időjárás alkalmazás eltűnt a kezdő képernyőről, mi lehet az oka, hogyan tudom visszavarázsolni? (T-mobilos) Köszönöm!
-
nickedez89
senior tag
Nagyon király a TouchPlus TG!
Nálam viszont az a gond, hogy az összes TG-t ledobta magáról a telefonom néhány hét után!
Az alsó és felső részen egyszerűen leválik szép fokozatosan!
Elméletileg melegedés miatt van, állítólag kiszárad a TG alsó rétege, legalábbis az xprotector-osok ezt mondták miután reklamáltam és tesztelték a dolgot!
De lehet benne valami mert kaptam tőlük féláron másikat és az is levált!Másnak nem volt ilyen gondja?

-
GordonSamway
aktív tag
3 gombos frissítéssel
C803-B550-így a telefon B507 lesz és helyivel mehet is az EU-s B521 -
GordonSamway
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget.
A B803-at frissítés C803-ra és csak utána megy fel a B550-en.
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
http://pantomath.xyz/indian-lollipop-stable-version-b550/
Elvileg a b550 így megy fel tökéletesen eu-s készülékre.
-
aerol
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
ugye kicsomagoltad...
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Feltettem a belső tárhelyre a B550-et.De három gombos frissítés és ezt írja ki 4-5%után software install failed.dload mappa benne a zip
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Azért nem vagy egyszerű eset, azt ugye tudod...
Legalább megkönnyíthetnéd a dolgot a segítséget nyújtók számára azzal, hogy leírod mit csináltál eddig, vagy valami hasonló...
Ellentétben azzal, amit most csinálsz, hogy csak mantrázod a telefon kijelzőjén megjelenő dolgokat.
Ha már voltál olyan bátor, hogy körültekintés nélkül felültél a MM vonatra és persze a fórum tagjaitól várod a megoldást a nyűgjeidre.
Tudom, ez az egyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
Amúgy én is vevő lennék rá ha lementenéd és feldobnád valahova 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a mobilnet.Viszont lehet, hogy ebből is csinálnak egy mostoha gyereket (persze a 16GB változatból) a "zúniónak"