Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Valószínűleg egy mappába kerültek, ott megtalálod (talán "Eszközök" néven készít ilyet gyárilag az EMUI).
-
Shingen
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Hiába görgetek nekem sincs ilyen.

-
Lallerboy85
tag
Play áruház + pár hasonló dolognak eltűnt az ikonja...hová lettek ezek?
-
Lallerboy85
tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Végrehajtottam ezt az EMUI 3.0 frissítést, és azóta a kamera ikonja eltűnt, sehol nem találom...Pls Help!
-
monti0222w
addikt
válasz
soultrapp
üzenetére
Nem, nem erősebb legalábbis a processzor biztos nem, a grafikus csip erősebb benne és ennyi! Kevesebb a ram az aksi kapacitása, és van akit ez is érdekel vásárláskor, nincs benne rádió. Az EMUI is jobb mint a Samu felülete, jobban megvan írva, sokat meg nem változott.
-
soultrapp
senior tag
Szerintetek egy galaxy s5 erősebb mint a honor?
Lehet elcserèlnèm rá.
Szerintetek? -
Lallerboy85
tag
Hali.
Most vásároltam H6 készüléket, ami frissítésként felajánlotta EMUI 3.0, érdemes ezt a frissítést végrehajtani?! Köszi
-
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Rendeltél már innen?
Mennyi nap alatt jött meg?
köszi
N -
Kovaratis
senior tag
Egy ideje azzal szívok hogy ha bekapcsolom a zaklatásszűrőben az idegen, és az anoním hívások elfogását, akkor jópár meglévő kontaktomat is blokkolja. Először nem láttam rendszert, aztán gondoltam hogy a duplikált kontaktok lehetnek az okai. Kiírtottam, összevontam, semmi javulás. Megszüntettem a Huawei kontaktokat, és csak a Google-t hagytam. Semmi öröm. Viszont egy fénysugár bepislogott. Az elutasított hívások kontaktjai mind 06xxxxxxxxx formátumúak, nem +36xxxxxxxxx. Ismertek progit ami átnézi a telefonkönyvemet, és módosítja? Köszi!
Ui: maxioff, de nagyon boldog vagyok. Megvettem életem első házát!

-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
3 gombossal fényképek, zenék is törlődnek?
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Ha minden igaz holnap megjön a honor 6-om (iphone 4 után). Elolvastam az összefoglalót meg teszteket róla de tudnátok pár tanácsot adni hozzá? Pl most fogok először androidot használni szóval ez is új lesz nekem. Nem szeretném buherálni, szóval frissíthetek a legújabb androidra? Milyen hasznos progik és beállítások vannak? Hogyan tudok a legkönnyebben átköltözni a mostaniról az újra? Mennyire leszek boldog? köszi :-D -
Yuri_1
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Elvileg kell még a telefonra az Android Auto, amit csak alternatív áruházból tudtam én is letölteni. + csak a mirror link képes alkalmazásokkal fut, pl. sygic car navigation. Aztán összedug a telefon az autóval USB-n és go. Bár könnyen pofázok mert nekem az említett korlátok miatt nem jött össze. Várom a novembert és lesem az update.skoda oldalt

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor lehet, hogy emiatt kapok RPC hibát bármit akarok letölteni. Most nyomtam megint egy factory resetet és megpróbálom ahogy írtad.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Basszus.

-
Pickit3
aktív tag
Nem ehhez tartozik, de neked szól.
A Vitarán sem működik a Mirrorlink pedig ez már tényleg új (júliusi) kocsi. Hiába bújom a netet semmit nem találok, hogy lehet összevarázsolni. Kékfog tökéletesen működik, térerő, aksi, névjegyzék, sms, zene... minden kivéve ezt. Sok apk-t kipróbáltam, de egyik se tükrözte a képernyőt. Te jutottál valamire? -
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Én is csak ezt láttam, innen próbálgattam az újdokságokat

http://www.gzhphb.com/article/7/78882.html -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az összefoglalóban nem jó a contact és calendar link, illetve a pack linkje se. Meg 5.1-nél már nem a 038-as play services kell. 238-at raktam fel.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem ott nincs szerkesztés gomb ahol Neked

-
Black&White
addikt
válasz
slezakimi
üzenetére
A szerkesztés gombbal.
# 9172 kzkz:
Elég sokszor szóba kerül a 3 gombos frissítés, keress rá.# 9173 Yuri_1
Sajnos a szokásos changelogot nem találtam sehol, csak ilyet.
Mobil GT azért megbirkózik vele.
Az alapján nem sok más történt az említetteken kívül, a Zene alkalmazás kapott javításokat.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát a csempék nálam nem így néznek ki, pedig a 4 g kapcsoló jó volna.
Lehet azt állítani valahol?
L02 5.10.16
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bizony-bizony, ám semmi nagyobb különbséget nem vettem észre. Pont Tőled vártam volna a changelog-ot
. + az óránál láttam az időzítő változását. -
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi, sikerült, viszont minden program eltűnt, gyakorlatilag factory reset lett, szerencsére a fényképek megmaradtak
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát én befrissítettem, azóta csak honor feliratot látom, nem loop-ol, folyton ez van kint

Mi a megoldás rá, melyik verziót kell visszatenni rá? -
slezakimi
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hinnye, nekem nem így néz ki

Lehet valahol szerkeszteni milyen csempe jelenjen meg?
-
Black&White
addikt
válasz
bélanéni
üzenetére
Ok, látom te az L04-es verzión gondolkozol.
Telekomosként semmi gondod nem lehet a 4G szolgáltatással, kivéve ha olyan helyen vagy, ahol ez még technikailag nem elérhető.
Ahogy utánam is javasolták, ne ott vedd meg, hanem az edigitalban.
5.10.16 userek!
Láttatok, hogy kaptunk Screen Recording lehetőséget?
Nekem csak ma tűnt fel.

-
kazsolt
tag
válasz
Black&White
üzenetére
értem én, de... sokkal fullosabb telónk lehetne úgy
Igy azért közel sem akadás mentes gpu és ram ide vagy oda
-
rafis83
tag
válasz
ezekiel
üzenetére
Sajnos nem tudom mi lehet a para. Nincs probléma nálam fájlmásolásnál sem, 10 MB-al megyeget wifin (5GHz) kb. a telefonra a NAS-ról.
Nashoz kapcsolódó mobil appal, vagy mondjuk valamelyik fájlmanageren (ES file, Solid Explorer) keresztül kiépített FTP kapcsolaton keresztül próbáltad a másolást? -
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tudtam hogy van több változat. 3GB memória / 16GB háttértár. LINK
Elsősorban az 5"-os kijelző ami megfog, nagyobbat semmiképp nem szeretnék. Az 5.2 is már hangyányit nagy nekem. És valahogy a Huawei szimpi, a jelenlegi G6-ommal tökéletesen elégedett vagyok. Csak lassan azért cserélném.Telekom.
-
ezekiel
aktív tag
válasz
rafis83
üzenetére
Szia!
Hát nálam sehogy sem akar begyorsulni! nasról nem megy 7 mbitnél feljebb sávszél!
Ráadásul tegnapi postot rosszul írtam mivel a fájl másolás sem megy többel! viszont ha töltök le a netről akkor ott minden rendben van! A nasom gigabittel csatizik a hálózathoz! Notival wifin 300 megabites csatlakozással 16-17 MB vel töltök le a nasról! Szval valami a telefonban van valam macera! érdekes, hogy feleségem xperia s-vel gond nélkül menek a hds lejátszások nasról mobilon!Közben ezt találtam: [link]
-
Sziasztok, ezzel a telefonnal szemezek. 1-2 gyors kérdés:
- teljesen stabil a 4G kapcsolat és a wifi (nem szakad, stb...)?
- Lollipop-ra frissíthető hivatalosan?
- mennyire melegszik a készülék, ha egyáltalán nem játszok?
- mennyire ajánlanátok ezt a mobilt 1-10-es skálán? Ha <10, akkor miért?Előre is köszi!

-
Kovaratis
senior tag
válasz
kazsolt
üzenetére
Nekem a Huaweihez (ezer bocs, Honorhoz) szervesen kapcsolódik az EMUI. Ha stock lenne meg sem vettem volna. Ez tart vissza egyébként a Xiaomitól is, csak visszafelé. Mikor a MIUI még nem cég volt, csak pár tucat tehetséges ember a világ minden tájáról, na akkoriban nagyon jó, és innovatív volt a rendszer. Mára inkább hátrány a szememben...
-
kazsolt
tag
Tudjátok mit nem értek srácok... Fürészelik itt a fingot a hülye androiddal emuival bohóckodnak.... Ahelyett, hogy egy sima letisztult stock andriodot csinálnának nekünk. Nem értem komolyan.., a telefon hardverje sokkal többre érett (megjegyzem haverom nexusa, FELE akkora antutu benchmarkkal is gyorsabb, mint nekünk ez az erőmü)
Én csalódott vagyok, hogy nincs egy fejlesztő, aki megcsinálná

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Loop közben Multitool? Nemá!

-
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ok , viszont a driveodban b317 van, az elírás?
-
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem a rom al lett valami mert nem reagál így sem. Tölteni tölt.
Az aláírásodban lévő drive ról szedjem le a Revert EMUI3.1 Developer to 3.0 Stable mappából a zipet?
Azt tegyem fel?És utána b532? -
Black&White
addikt
Akkor kapcsold ki az USB hibakeresést, Win restart, USB hibakeresés be, majd dugd rá.
Miért akarod lecserélni?
Egyébként kell egy köztes ROM, hogy stabil ágra válts.#9148: Kovaratis:
Ilyenkor 3 gombossal lehet visszajönni.
Ha neccesebb a dolog, akkor Multi-Tool/Unbrick, de ahhoz ugye nyitott BL kell. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem reggel frissítéssel fogadott, unroot, és ráhúztam. Holnap felteszem az új twrp-t, oszt megen rút.
Hogy jöttél ki bootloopból? .img? -
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hm érdekes igy sem működik...
Mit nyomhattam el?
Illetve erről gyári B532 re , 3 gombossal lehet visszamenni? -
Becksman
őstag
Valaki tud olyan témát amivel megvaltozik a navi sav kinézete? (témák clearnal a kepeknel masabb, de nekem nem változik meg
) -
kasee
aktív tag
Developer 5.10.1 en hol tudom beállítani hogy usb n felismerje a szgép?
Hiába dugom össze nem akarja felismerni, feltelepiteni a win10
De usb otg sem megy most valamiért
Fejlesztöi, usb hibakeresés bekapcsolva
Ötlet? -
geotom
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Nagyon köszönöm, de megrendeltem a 3x csomagot!
Üdv Tom -
soultrapp
senior tag
Hello!
Nem tudjátok mivel tudok több kèpernyős módban tv-n fimet lejátszani.
A gyári lejátszó nem tudja lejátszani az avit. -
gulyasa
őstag
Nekem ma kezdte el jelezni a telefon (amin jelenleg a B316 fut), hogy OTA-n jönne a B317.
Esetleg valaki tudja konkrétan javít-e valamit vagy ad-e bármi pluszt a B316-hoz képest?(Rootolt telefon. Még nem vagyok meggyőzve az LP-ről, de fölöslegesen sem akarok egy plusz frissítés miatt bíbelődni, ha utána mégis rászánnám magam az LP-re...)
-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Ohh, pardon! Nem tudtam, hogy már gyűjteménnyel tetszik rendelkezni

-
rafis83
tag
válasz
ezekiel
üzenetére
Most kipróbáltam NAS-ról BS Playerrel, ment a film szaggatás nélkül, igaz nem wifivel, hanem mobilkapcsolattal Full HD-n.
HD felbontáson viszont sokszor szaggatnak azok a filmek amit a belső SD kártyáról játszok le
Próbáld ki a BS Playert, állítsd full hd-ra a képernyőt, ill. energiagazdálkodás menü normálra legyen állítva.
Hátha segít. -
kasee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
L12 5.10.1 re vajon miért nem dobja fel a frissítés keresésénél?
Minden gyári, nem volt rootolva, módosítva. -
Black&White
addikt
H60-L02/L12 5.10.16 Developer OTA Update: [link]
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele de számomra egy db idegesítő probléma fennt maradt a lolliban is!
Egyszerűen belső hálózaton keresztül a hd filmeket csak szaggatva tudom lejátszani!
Elindul megy 5 secundumig rendeen aztán utánna csak akadozva megy!
Tudom hogy nem a telefon képességeivel van gond HD tren hanem a hálózat kezeléssel lehet valami vagy csak maga a lejátszó program! mx playert használok de archossal is ugyanez a helyzet!
Van valakinek tapasztala vagy megoldása erre?hálózati forgalmat tekintve 4-6 megabittel puffereli a filmet!
Fájlokat másolva hálózatról nincs sebesség gond ott 2.5 - 3 MB-vel másol!
-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Dejó! Most akkor egyszerre több felnőtt filmet is le lehet tölteni?

-
Macskalány
csendes újonc
Lemaradtam erről a Csoki kontra Nyalóka háborúról! Nem akartam én ismét felpiszkálni a "cukorka tüzet", nem hiányzik, hogy Willy Wonka a kardjába dőljön.
Komolyra fordítva a szót: ezt mindenki maga tudja csak eldönteni némi használat után, és ez a legdiplomatikusabb válasz. Az EMUI hivatalos oldaláról lesüvített az ott található H60-L02 5.1_5.10-es Lollipop, Gott sei' Dank az Internet Download Managernek.

Elképesztő gyorsasággal tépett le a gépre a ROM, míg a "normál" letöltéskor csak araszolgatott, és napokat, órákat írt,míg kész, aztán ugye csak gondolt egyet és puff megszakadt.
Nagyon ajánlom ezt a kis progit.
De előbb leszedem a biztonság kedvéért a Kit Katot is ami nekem most fent van, ha netán eltolnék valamit.https://www.internetdownloadmanager.com
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Én is találkoztam már vele, de még B526-on kb.

Amúgy ismét van működő BL kód kérés, viszonylag egyszerűen.
Samanbacsii tesztelte tegnap és meg is kapta.
Du leírom Logout-ra. -
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Na ezzel az annyival nem jobb mint a KK eléggé belenyúltál a lekvárba! Pár ezer Hsz-al korábban itt már vér is folyt a KK vs. LP csatában, és napokig az érvek ellenérvek sorozatai jöttek egymás után. Ki ne robbantsd itt a második LP háborút!!!
Azóta ez tabu!!! Itt csak lágy vizeken evezünk azóta és az öröm és bódottág napjait éljük!!! 
Ha be akarnak adni menhelyre csak szólj nyugodtan, igaz van otthon egy macskuszom, de ahol elfér egy, ott elfér a második is...

-
doongoo
addikt
Újabb fenomén: egyszer csak nem mutat az alkalmazásváltó nyitott alkalmazásokat, csak az éppen aktuális kezdőoldalt. Valakinek ötlete?
-
Black&White
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
B526-ot már ne rakd fel.
Akkor inkább tényleg helyi frissítéssel a B532.
Nézd meg a biztonsági mentés app-et, kellemesen fogsz benne csalódni!
OTA-ról még mindig nincs hír. -
Macskalány
csendes újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Ergo ne várjam az OTA 5.1-es nyalókát, igaz? A 526-os, stabil változattal szemeztem, azt is szedtem le a Mega-ról. Csak nem úszom meg a szöszmötölést. :/
Bár,ahogy olvasom a hozzászólásokat,annyival nem jobb,mint a KitKat csoki. Hm alszom erre még!Bullw, igen van.

-
geotom
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Köszi holnap megnézem!
-
Black&White
addikt
TWRP 2.8.7.0 Lollipop (OTG supporttal) telepítése:
-Töltsd le az img file-t innen: [link]
-Másold a Multi-Tool mappájába
-Parancsor nyitása itt: Shift+jobb egér gomb
-Parancsok:
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery TWRP_2.8.7.0_OTG.img
fastboot rebootVizuálisan:

Ha ismét stock Recovery kell, használd a Multi-Tool-t.
Köszi 4pda!

-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Cica neked van gazdád?

-
Black&White
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Erre OTA frissítésként egyelőre csak a B317 fog érkezni.
Ugyanezt Helyi frissítésként is felteheted, ahogy az 532-es Lollipopot is.
Utóbbinál azért én a 3 gombost ajánlanám, van patent gyári backup progi is használd nyugodtan. -
danielgalaxy
aktív tag
Üdv! Telefont váltok, egy LeTV One Pro lett a nyertes. Köszönöm az eddigi segítségeket, leginkább B&W kollégának. További kellemes pötyögtetést mindenkinek!
-
Macskalány
csendes újonc
Sziasztok.
Mazsola vagyok az ilyen ROM telepítős dolgokban, legutoljára a Sony Tipo Dualomra tettem fel, és az se sikerült!

Szóval az én telóm igazi kínai, nem Európai cucc, egyenesen onnét hozattam be. Bocs, ha már kérdezték ezt, de nem szeretnék semmit se elrontani az egy szem telefonomon,mert ez a túlélőkészletem egyben.
Ha a csatolt képen látható buildszámú telóm van, mit szedjek le?
Ja, nektek mennyi idő alatt csorgott le az Emui oldaláról a frissítés? Nekem a felénél mindig megszakad.
A Mega-n lévő frissítések mennyire megbízhatók?Van olyan,akinek a telefonja jelezte,hogy frissítés van androidra? Mert az enyém biza' nem jelzett, pedig kerestettem vele. Nem régen nyomtam rá egy gyári beállítások visszaállítását, mert bebolondult, akadt, összevissza lépkedett.
1.Szóval, mit szedjek le? Nemakarok sem developer lenni, se nem rootolni nem rootoltam - amúgy is eltávolíthattam az előre telepített kínai appokat.2.A mirror site-ok működhetnek, ha már az eredeti nem akaródzik lemászni a gépre? Például ez itt:
https://mega.nz/#F!itZwQZRS!foxJdEteQMn0fdXQWeag3gKöszi köszi

-
Becksman
őstag
van olyan camera app ahol lehet a két kamerát egyszerre használni?

-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
egyelőre rövid távon jónak tűnik
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, áttettem normálra, eddig intelligensen volt. A mobiladat ébrentartás eleve be volt kapcsolva már. Meglátom, hogyan muzsikál így...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Apple Watch Series 8 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Basszus.