Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Hol tartasz jelenleg?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Nem, de a Viral nevű app segít ebben.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha pl youtube on zenét hallgatok, és bármi mást, pl facebookozni szeretnék mellette, azt hogy lehetne megvalósítani? Le lehet e a youtube ot "tálcára" tenni?Köszi
-
Becksman
őstag
Lehet jelentkezni emailben béta tesztelésre.
Honor magyarország irta ki
Facebook oldalon 
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Google translattel 6.1.16:
【recommend】
New calculator reservations last formula
New Information - Settings - notification message archiving settings - "Unread Preview" switch
New audio file sorting capabilities
New audio file search function, user-friendly search audio file【desktop】
Repair Plan Search Enter "LLQ" or "XX" on the desktop, there was no "browser" or "information"【theme】
Optimization Baidu maps and other desktop icons[Weather Clock]
When repairing timing, click the red circle minute is cleared, and click the blue circle seconds not cleared【information】
New Information - Settings - notification message archiving settings - "Unread Preview" switch【recorder】
New audio file sorting capabilities
New audio file search function, user-friendly search audio file
Repair to enter the recording file list, when playing audio files, the status bar icon is displayed incorrectly[Calculator]
New calculator reservations last formula
Repair calculator Press content input prompt "clip all" to "Paste"
When optimizing digital input trigonometric calculations automatically recognized as calculated by degrees
Store key is not displayed when optimizing calculator portrait -
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Én mindig belső sd-ről szoktam.
Nem tudom, higy 550- re megy-e az 521.
De az biztos 550-500-370-521. -
GordonSamway
aktív tag
A 3 gombos frissítésnél csak sd kártyára másolt dload mappáról tud a telefon frissíteni:?
-
Aladdin81
csendes tag
Hibátlan a Touch Plus üveg, sokkal finomabb és kevésbé ujjlenyomat-érzékeny a felülete, mint a fóliáké. Jól érzékel mindent. A home gombot pontosan szereti, hogy megnyomja az ember, de ennyi. Baromi jó találmány. A felső két gomblehetőség kicsit bizonytalankodott, de azokat úgyse használom.
-
-Rolika-
senior tag
Sziasztok!
A tegnap este folyamán sajnos berepedt az első üveg a H6-omon.
Van itt olyan akivel történt már ilyen? Ha igen akkor legyen olyan kedves és irja meg, hogy ez mennyibe fog nekem fájni?
Amúgy Telekomos a készülék, de ha jól tudom ilyenre nem vonatkozik a garancia.
-
pistuka25
csendes tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Ha esetleg sikerül, kérlek oszd meg velünk hogyan

-
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
gondolom onnan 500, majd 521
-
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
11149 hozzászólás.
Írd meg, hogy sikerült.
-
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Mi a gondod vele?
A gmail szinkronizáláson kívül?
Engem nem zavar, értesítési ledet nem használom.
Úgy is 2 percenként villogna valamiért.
Ha meg a képernyőt feloldom megjönnek a levelek.
Visszább volt valami downgrade lehetőség.
Én letöltöttem, hogy meglegyen.
De nekem gyanúsan kicsi a mérete. -
GordonSamway
aktív tag
(#11170) Valaki??? S.O.S
Előre is köszönöm

-
tgeri
tag
Üdv!
Azokhoz szólna a kérdésem, akik aktívan használnak TouchPlus üveget: működik? Tehát szépen átköltözik a 3 softgomb a képernyőn kívülre és tök ok minden? Mindig jól érzékel? Nem teszi vissza néha őket a képernyőre? Mindig elsőre meg lehet nyomni, máshol nem lesz tőle "hülye" az érintőképernyő? Érdemes? Ajánljátok?
Előre is köszönöm,
TG -
Ceree
senior tag
Reggel arra ébredtem, hogy pin kódot kér a telefon. Lolli frissítés óta (kb. 2 hónap) ez volt a második, de most picit másként: elfelejtette a google fiókomat is!

A szoftverrel (B532) még két negatívum volt, egyszer nálam is előjött a névjegyzék megnyitás probléma, de egy reset megoldotta, ahogy egy csonttá fagyást is.
Ma megy a 3 gombos rá 535-tel... de ez a macera a belakással...

-
fant0mi
őstag
A telefonkonyvben Gipsz Jakabhoz beallitottam egyeni csengohangot. Megsem akarom igy, azt szeretnem, hogy ugy szoljon, ahogy barki masnal. Higyan tudom ezt megtenni? (Ugy, hogy eztan ha az altalanos csengohangot valtoztatom, valtozzon Gipsz Jakabe is.) A kitorlom a kontaktot es ujra felveszem es veletlenul sem piszkalok a csengohangjahoz az nem tul elegans megoldas.
2. kerdes: csoporthoz lehet csengohangot rendelni?
L02-m van. -
GordonSamway
aktív tag
803-ról vissza akarok menni gyári 521-re,mert kicsit bugos a drágám.Hogyan kellene.?HELP

-
Aladdin81
csendes tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy OTG-n csatlakoztatva USB Flash meghajtót hol lehet azt a végén biztonságos módon leválasztani? Az értesítési sávból eltűnik az üzenet csatlakoztatás után, s csak a hibajelzés / figyelmeztetés jön, ha kihúzom az eszközt. Köszi. L02 Lollipop Developer 6.1.1
-
elroysk
tag
Android 6 beta (B803) frissitese B804-re valoszinuleg a "recovery command"-on bukik el. mivel nincs helyi frissites lehetoseg a menuben ezert frissites elott nem kuldi el ezt a parancsot:
--update_package=/sdcard/dload/update.zip' >> /cache/recovery/commandennek hianyaban nem indul el a frissites. ez viszont csak rootolt keszuleken modosithato, viszont rootolt keszuleket frisiiteni egyenlo tegla. ordogi kor.
.
.
elmeleti megoldas: root - parancsmodositas - unroot - restart recovery-be... -
akitto
tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Én oldalra húzom és akkor ok! B521
-
rafis83
tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Válaszd a letiltást az alkalmazásokon belül. Ezzel nem törlöd, de legalább eltünteted.
-
gulyasa
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nem érdemes törölni azokat, mert problémába ütközhetsz szoftver frissítéskor.
-
Samanbacsii
őstag
Az előre telepített kínai appokat mivel a legegyszerűbb törölni?

-
Lallerboy85
tag
Hali.
B521 lollim van. Ha a főképernyőn megjelenik kis kép, amikor valaki rám ír facebookon,arra hiába nyomok rá és próbálom "kukába" húzni, nem lehet valamiért...mi lehet a baj, ez nálatok is így van?Köszi
-
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Mega link kicsit gyorsabb
-
-ZsoLi-
tag
válasz
hetfield88
üzenetére
Kérdezd meg őt ha meglehet biztos megcsinálja nagyon korrekt.
https://m.facebook.com/sultanmobilszerviz/ -
Szevi
tag
Hali, egy H60-L04V100R001C00B371 verziós Honor 6 készülékem van.
Szeretnék fissíteni lollira.
Ha ezt letöltöm (-EMUI3.1, Android 5.1.1 B521 ) és felrakom külsö sd-re, majd Beállítások -> Frissítő -> Menü frissítés választás telepítés, nem lesz adatvesztés?
Vagy minden törlődik?
Köszi ha válaszoltok. -
hetfield88
csendes újonc
Szerintetek létezik valaki az országban aki egy L12-n ki tudja cserélni a betört plexit?
Vettem plexit is már, minden más működik, csak esztétikai gondok vannak, de minden mobilos csak panellel akarja kicserélni, az meg fele annyiba kerülne, mint amennyibe most az egész teló kerül, pedig ahogy mondtam csak felső plexi tört be!Köszi
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát ez még nem MM. De feltettem.

-
Black&White
addikt
-
pistuka25
csendes tag
Elvileg itt a rollback:
[link]
Black&White kolléga linkelte kicsit előrébb. 3gombossal lehet a link szerint. -
rafis83
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Ahogy fentebb írták valószínűleg lokalizációs problémák miatt nem tudod azt feltenni.
-
GordonSamway
aktív tag
803 ra hogy lehet feltolni a 804-et????
-
pistuka25
csendes tag
Nekem 99%-ot használ a hardver ebből 75% a képernyő. a Facebook meg a többi program 1%ot se használ összesen
Viszont sokkal több ramot eszik a rendszer mint loli esetén. Remélem a stabil rom már kiküszöböli a hibákat :p -
rafis83
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Arra, kicsit elvesztem a számok tengerében

-
rafis83
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
B500 feltétele után csináltam egy gyári visszaállítást, akkor tűnt el nekem a "kis pöcök"

-
mate1396
tag
Sziasztok!
Gondolkozok Honor 6 telefon vásárlásán, viszont lenne egy fontos kérdésem!
A hálózatot be lehet úgy állítani hogy csak 3G esetleg csak 4G? (Sajnos néha olyan helyen lenne használva a mobil internet ahol csak így tudja befogni)
Köszi! -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tudom hogy van, de poénnak elment (legalábbis eddig azt hittem)
A reg nekem sem jött össze. Ha megoldottam hogy kínából regisztráljak akkor megbosszulta az sms kóddal. 😃
Kamot biztosan nem fogunk kapni, ahogy dupla koppot sem. Talán az éles 6.0-ban. (ez is poén lett volna) Egyszerűen kell húzni egy határt az árazás/tudás szint belövésekor. Még ha megoldható is lenne, ilyen fícsörökre csak a nagytesók árán számíthat a felhasználó. -
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Van nekik saját márkás is, egész jól sikerült darab (hozza a Xiaomi szintet, igaz drágábban),összefoglalóba megtalálod!

Nem, sajna akárhányszor próbáltam beregisztrálni, nem engedett.

Amúgy kipróbáltam MM alatt is Certifi-Gate scannert, sajna nem javították még a sérülékenységet, illetve Camera2 API-t sem kapunk úgy néz ki. -
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
A legaktivabb tesztelo kap egy powerbankot, egy tripodot es egy termoszt.
Csak L04 B521 vehet reszt. -
microsd81
csendes tag
[link]
Egy kis érdekesség -
pistuka25
csendes tag
B803-ról van lehetőség vissza b521re?
-
Jowanson
tag
Sziasztok
Amikor végre kijött a Lolli csak helyi frissítéssel sikerült felraknom (mert 3 gombossal az istennek nem akart elindulni). Most végre rászántam magam hogy újra nekiálljak és felrakjam "ahogy kell" 3 gombossal. Úgy olvastam hogy több embernek is csak helyi frissítés után sikerült így felrakni, így remélem nekem is sikerülni fog.
Okozhat-e ez bármi problémát, inkább próbáljam FR után frissíteni, vagy jó lesz ez így hogy csak visszarakom 3 gombossal?
A legfrissebb B521-hez tudna valaki adni egy linket? Az összefoglalóban lévő [link] nekem nem működik.
Köszi! -
nimba1
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
A B803 és a B804 is update.zip, ha kicsomagolom, ha jól emlékszem (most munkában vagyok) akkor már magát a romot látod:
cust
META-INF
patch
system
update.appB550-ről helyivel felfrissítve kiegészítő csomagként telepítette a B803-at. A telefon belső tárhelyéről frissítettem dload mappába tettem a B803-at.
Végig is ment.
Most nincsen helyi frissítés menüpont, a service menüből csak külső sd-ről akar telepíteni. Így a külső sd-re téve a dload\update.zip.
A végeredmény, hogy nem látja. -
fil
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Akkor a developer rom ebben is eltér a stabiltól

-
rafis83
tag
A service menü ez lenne igaz?
*#*#2846579159#*#*
Mert nekem nem csinál semmit miután beütöttem. -
rafis83
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
A navigációs sávon alul a baloldali kis pöcköt hogy hoztad elő?
-
GordonSamway
aktív tag
Hogyan lehet feltenni a frissítést a 803-ra???
-
GordonSamway
aktív tag
Valaki nem játszik valamelyik GTA-val.Valamiérn nem megy.Nem látja az obb-t szerintem pedig csináltam mappát és bele is másoltam a fájlt.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát igen.Ez a 803 béta miatt gondolom.
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Akkor ez valami bug lehet, nekem ott a gmail a listában.
Illetve, én az alkalmazások menüpontból is eljutok az adott alkalmazás védetté jelöléséhez. -
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ott csak elemzések vannak.De nem lehet egyikre sem rákattintani.Ennyi.
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Email/Akkumulátor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Honor magyarország irta ki
Van itt olyan akivel történt már ilyen? Ha igen akkor legyen olyan kedves és irja meg, hogy ez mennyibe fog nekem fájni?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)