Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasee
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem jelez Viberre is, csak a szin nem stimmel amit beállítok, pedig alapszin beállítással próbálom
-
Pityu89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
5.2.1.36
Van egy hülye beröződésem, hogy nem frissítek alkalmazást, mert csak elrontják. Most a lolli kivétel :-)
-
Pityu89
senior tag
Nekem minden villog, viber whatsapp, hangouts. Sőt meg akkor is ha nagy fogyasztó alkalmazásra jelez. 04 edigis lolli. Helyi frissítés volt 3gombos nélkül
-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Jelentsétek itt, én is nyomatom nekik HiCare-en.

-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mondanám, hogy jópofa, de akkor hazudnék!

-
fant0mi
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen.
Sot, ha a recentbol kisoprod a programokat, az ertesitesek is eltunnek. De mi koze hozza? -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Furcsa, mert ha jól tudom Whatsapp-nál sem működik, de pl. Hangouts-szal meg minden okés.

-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor megvan az első probléma ami engem is zavar!

Csak e-mailre meg sms-re jelez ? Meg nem fogadott hívásra ? -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Sajnos ez Lolli alatt mindenkinél így van.
-
imis
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Lollinál root mellet frissíted, akkor bootloop a vége, a honor felíratnál nem jut tovább a telefon, kezdheted újra 3 gombossal a romot feltenni.
egyszerűbb, stock recovery mellett unroot-t csinálni aztán mehet rá az ota frissítés.
utána twrp és újra root
így nem vesznek az adatok -
nickedez89
senior tag
Nem tudjátok lolli alatt miért nem villog az értesítési led a viber üzeneteknél?
Az értesítés kezelőben engedélyezve van a viber az állapotsávra, illetve a prioritás is be van kapcsolva! ?
-
justo00
tag
-
Pystyke
tag
Edigis teló, nem akarom root-olni...
80 számnál egyszerűbb görgetni...
Meg már megszoktam...Nekem az arcfelismerős feloldás hiánya
a másik idegesít hiba -
-
Pystyke
tag
Mióta nyalókázok a google-címjegyzékemet keresztnév alapján rendezi,
És a beállításokban hiába állítom át a rendezést, semmi se változik...
A pöttyöt arrébbteszi, de utána megint ugyanúgy rendez...
A híváslistában, meg a névjegyzékben jó a rendezési elv...
Sőt, a gmail-en is hiába állítgatom át...
Alig találok meg benne, valakit is... -
Nagyfejű
aktív tag
Ha letöltöm valami backup lofsz van,rányomtam hogy kibontás ide de semmi nem történik....ugyanugy zip file marad...
-
Farkas82
tag
válasz
Nagyfejű
üzenetére
Nem olyan komplikált az, én sem vagyok informatikus. Az összefoglaló tökjól elmagyarázza. Ami tapasztalat, hogy a 3 gombos nem mindig megy elsőre, előbb próbáld meg helyi frissítéssel, ha az megvan, és teljesen szűz rendszert akarsz akkor már fel fog menni 3 gombossal is. Ha jól emlékszem l04-ed van, a hihonor.com-on mindig fent van a legutolsó hivatalos rom hozzá.
-
Nagyfejű
aktív tag
nem tudni mikor lesz ota android 5 ?
-
Black&White
addikt
[link]
Lolli esetében május helyett, szeptember utolsó hete lett végül.
MM majd vmikor 16/Q1-ben.
Ezt erősíti pl a Honor indiai divíziója is, akik csak január végére ígértek egy MM bétát H7-re -
Kovaratis
senior tag
http://m.mobilarena.hu/hir/tobb_huawei_honor_keszulekre_jon_az_android_6_0.html
-
Pickit3
aktív tag
Több mint 100hszt elolvasva... B&W részvétem.

@Yuri; nekem sem megy sajnos pedig usb-n keresztül felismeri a telót (pl zene), de tükrözni sehogy sem akarja. Néhol olvasgatom, hogy a mályvacukorban már 1000%-ig benne lesz és rá is feküdnek erre a funkcióra. Remélem nem csak ígéret marad. De azért bepróbálkozok a Suzukinál hátha én bénázok.

-
Pystyke
tag
Béláim az Úrban!
Reggel frissítettem nyalókára edigi-s H6L04-em...
Két dologban hiányérzetem van,
Érdekelne, hogy egyedülálló vagyok ezzel, vagy nálatok is így vagyon-é???add1, nincs arcfelismeréses feloldás, pedig aztatat naon szerettem...
Tudom, parasztvakítás, de a szőke szifonos csajok nagyon kajálták...Add2, videófelvételnél nincs vaku...
Bár, nem is tudom kk alatt vót-é, vagy nem vót-é...
Tényleg, akinek kk-ja van még, rápillanthatna...előre is köszönöm az irányomba való nincs mit...
-
paolinho
addikt
Szia!
Bocs, hogy itt is zavarok, de akkor ezek szerint jól értem, hogy ezzel "meg lehet szívni", ha rootolt telót frissítenék stock recovery alatt? Csak azért kérdezem, mert én a H6-omnál már nem emlékszem, hogy probléma lett volna, amikor a B313-ról a B316-ra frissítettem, igaz az már egy kicsit homályos, hogy 3 gombossal csináltam anno, vagy helyi frissítéssel.
Én szeretem, ha rootolt a teló, de ráb@szni sem szeretnék, ha kockázatos. Írtad, hogy kétszer már volt gondod. Ez ebből fakadt, amit kérdeztem?
A fastboot-ban ez a sok állítgatás nem rizikós?
Bocsi a sok kérdésért.
Üdv,
Pali -
imis
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Roottal csak akkor próbálkozz, ha van mentésed és sok időd

de utána mindenképpen újra kell rootolnod.
de ha jót akarsz magadnak (tapasztalatból írom, 2x is belefutottam), akkor csinálsz egy mentést (akár TWRP + egy titaniumbackup) aztán vissza a stock recovery-t és unroot!!! >
frissítés >
újra TWRP + root -
nickedez89
senior tag
Köszi, egész jónak tűnik!
Ígértem,hogy megírom a fejleményeket, nekem is sikerült végül a 3gombos de csak helyi frissítés után!
Nekem egyelőre tetszik a lolli, sokkal szebb, színesebb, viszont nem csicsás!
Szebbek az "animációk", pl. app váltásnál meg ilyesmi...
Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni, egyelőre ugyanolyannak tűnik, majd kiderül pár nap alatt!Azt nem tudjátok véletlenül, hogy a huawei swipe "szellős" elrendezésének hogy lehetne lecserélni a fehér gombjait? Mert a többi téma a szellős elrendezést is borítja sajnos!

-
Shingen
addikt
Hy!
H6-hoz ez megfelelő autós töltő?
[link] -
paolinho
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Root mellett nem lehet frissíteni a rendszert, vagy custom recovery mellett? Én úgy tudtam, hogy ha root után vissza megy a stock recovery, akkor mehet a frissítés. Vagy ez így nem igaz?
-
Pystyke
tag
Jelentem, már nyalókázom...
Háromgombossal, töltővel
egész éjjel nem akarta az igazat...
Reggel töltő nélkül helyivel felment rá pik-pakk...
Majd utána hárombombossal is...
Majd formázva mind a telefon, mind a kártya...Szép-szép, de nincs arc-alapú feloldás...
Ez másnál is eltűnt? -
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok!Van valaki a érd,diosd,22,12,11 kerböl itt a forumon aki tud segíteni az adroid frissitésbenb?
-
kopaszsop
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
működött

-
Kbali
nagyúr
válasz
Dominator
üzenetére
A zene az látszik, ill. a dátum, idő, időjárás ikon. Viszont legjobb tudomásom szerint nem állítható, hogy mi jelenjen meg a kisablakban, ráadásul szerintem LL-lel az alap időjelzés bénább, mint a kitkat volt.
Ha mégis van ötlete valakinek, hogy itt hogyan lehetne az értesítéseket is megjeleníteni, azt megköszönném, mert így felesleges ez a fajta tok, mert az értesítési led sem látszik.
barano - én is ilyen feltételek mellett vettem a H6-ot, mert nemigen van 5" alatti kategóriában ennyiért normális droidos telefon. Lehet, hogy megköveznek itt, de ha nem fontos a droid, akkor nézd meg a Lumia830-at is - wp fronton kb. ugyanezt tudja, mint a H6 droidon.
-
barano
csendes tag
Köszi a válaszokat! Hajlok a H6 felé.

@Shingen
Max 100k-ból tudok gazdálkodni (nem várt kiadás
), úgyhogy sajna a H7 vagy a P8 kiesik, sőt, a tavalyi flagshipek is... Viszont független teló kéne. Játszani nem nagyon játszok, szóval nincs szükségem bika hardverre (minimum 2 giga RAM azért kell), kamerából se kell a legkirályabb (de azért a Lenovo P70-es "csoda" nekem is kevés
), még rootolni se szokásom, ha napi használatban elvagyok a telóval... Leginkább egy olyan telefont szeretnék, ami még legalább ~2 évig megőrzi az értékét. Tudom, szép álom. 
-
Kbali
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
-
kasee
aktív tag
Hello,
Nekem volt P8 lite a Honor 6 előtt.
Szerintem sokkal jobb a Honor 6 , akksi idő tekintetében. Az 1 éves készülék jobban bírja mint a 3 hónapos P8 lite.
Bár nincs nagy különbség méretben, de mivel nincs nagy kezem nekem sokkal jobban kézre áll amiatt hogy keskenyebb, rövidebb. -
Dominator
aktív tag
Sziasztok!
Ablakos tok esetén lehet szabályozni, hogy mi jelenjen meg az ablakban? Jó lenne pl. látni a töltöttséget, éppen játszott zenét, stb.
-
sCOORp
csendes tag
Tapasztalatból írom, a "Jobbik Énemnek" P8 Lite van, nekem 04. Ránézésre nem lehet különbséget tenni a kijelzők között. A Lite hangszórói az alsó élen vannak, nincs leszabályozva a rádió hangreje, két koppal éleszthető, NFC és alapból LP. Én a 04 -et azért nem írnám még le.
-
barano
csendes tag
Sziasztok! Gyorsan kéne megfizethető és korrekt telefont vásárolnom. Érdemes szerintetek még Honor 6-ot venni? A kora miatt aggódok leginkább, több mint 1 éves a teló, szerintetek érdemes még beruházni rá nem kevés pénzt? (Az én pénztárcámhoz mérten, legalábbis.) Nem lesz jövőre már "futottak még" kategória a gyártónál? Ha jól látom, lollipopot is csak most kapott...
A másik telefon, amivel szemezek, a Huawei P8 Lite, bár ott a nem elég erős kijelző kicsit visszatart.
Előre is köszi a választ!
-
Zoli1222
addikt
Hogy a tökbe lehet a sim kártyát kiszedni a telóból? -
Pystyke
tag
válasz
Black&White
üzenetére
áhhh, már két órája dolgozik...
szívem szerint így hagynám, de akkor mi fog reggel kelteni??? -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Okés, érdemes!
#9331 Pystyke:
Végül befejezte? -
Pystyke
tag
Edigitalos telónál
B370-ről loli-ra meddig tart a 3 gombos frissítés?
Bő egy órája már csak folyamatábrát látok...
És majdnem a végét mutatja, szinte 10 perc után... -
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi B&W, helyi frissítéssel szépen felment, holnap megpróbálom akkor így a 3 gombost, csak már kevés az akksi töltöttség ehhez mára!

Majd megírom a fejleményeket!
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Több mint 20 percet vártam...
Nem indítja el a frissítést 3 gombossal... nem értem miért!
Hosszan nyomtam a powert úgy indítottam újra.. Mi lehet ilyenkor a gond?
Belső tárhelyről nem szabad frissíteni? Mármint úgy értem, hogy hátha az a gond..!
Most SD- ről próbálkozom természetesen!Ja B370 -ről szeretném a lollit feltenni! FR -t csináltam!
SD -t formáztam a telóval..!
-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Első indulás az tényleg sokáig tart (art), de a 12 perc az kicsit erős talán. Még várj picit
-
nickedez89
senior tag
Már 12 perce csak áll a honor feliratnál a teló! Kicsit para..!
Mennyi idő általában egy 3gombos? Illetve a honor feliraton túl szokott lépni? -
nickedez89
senior tag
3 gombos frissítésnél hogy kell kinéznie a dolognak?
Már percek óta csak honor felirat van... nincs folyamatjelző, vagy ilyesmi? Egyszer csak elindul és kész? -
Black&White
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Már megjátszottuk előző héten, hogy root jog mellett frissítettük a rendszert, ráb@sztunk...

Nyilvánvaló volt, de kikövetelték bizonyos emberek!
Nekem 3 gombossal jött helyre.Sima H6 alatt van root, ez biztos.Hogy 6P-n is, azt nem tudom, de gyanítom igen (egy újabb TWRP segítségével).
-
Kbali
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
A Nillkinnek van ilyesmije
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
meg nemigazán értem, mi akadálya lenne bootloop esetén egy 3gombosnak?
más: lolli root megoldás van? -
Black&White
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Persze, hisz ez a hivatalos módszer.
Viszont mostanában néha beragad a folyamat.
Ilyenkor jöhet jól a másik módszer, mert ugye a teló nem nyerhet soha
Nyitott bl mellett azért elég nehéz téglát faragni belőle.
Fastboot parancsokkal vissza lehet hozni elég melyről is!
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
és ha működik az vajon elegendő a bootloop elkerülésére?
báh, nem kockáztatok."EMUI 3.1 WARNING! Update over rooted or system modded in EMUI 3.1 gives a BRICK.
You have to restore system and REMOVE root before every update in EMUI 3.1 for now"a brick szó megijesztett

-
Black&White
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
SU app beállítások menüpontjában van egy full unroot opció.
Ha ez nem működne valamiért, akkor van egy manuális alternatíva is, az utóbbi 2 napban linkeltem ide. -
JoeCockBill
senior tag
hinnye. jól emlékezem-é hogy rootolt honorra nem illik helyi frissítéssel nyalókát rakni mert bootloopot eredményez? lehet valami unrootot elkövetni vagy csakéskizárólag a 3gombos megoldás játszik?
-
imiadmin
őstag
Ha már fólia téma, akkor aki tervezi (mint ahogy én tettem), hogy rakjon a hátuljára is üveget, az felejtse el az éjszakai villanós fényképezést, mert állandóan fényt kap a kép..

Magyarán: visszatükrözi az üveglap a villanót ami használhatatlan képeket eredményez... -
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Értem, köszi!
Mondjuk 3 gombossal teszem fel szerintem mindenképp! Csak kíváncsi voltam!
A régi LG-m sem jelzett egyébként mikor kijött a kitkat jellybean után, innen tudtam meg hogy LG PC suite program a gépre, teló rádug és lám kitkat frissítés máris elérhető volt!
Tok témában tudtok olyan megoldást, hogy előre hátra TG, a szélére meg valami bumper tok szerűség ami csak a teló széleit védi amolyan keretként?

Jaj meg tényleg, a biztonsági mentés progival ha lementek mindent, aztán lollin visszateszem vele akkor elmenti a beállításokat is meg mindent ? Vagy lehet újra belakni a telefont ?
-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem már 1db hátlapi TG és a TP esetén is elkezdte utóbbit a hangerő gombok környékén feszíteni.Ilyenkor a hátoldalon kialakuló plusz pár tized miatt feljebb kerül az egész telefon és a felső "keret szerűség" kikezdi a fólia szélét.
Fólia már nincs, csak ezt a TG kivitelt gyártják.
OTA nincs és infó sincs arról mikor várható. -
Kbali
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Mert még nincs OTA frissítés belőle (legalábbis L04-re).
Más: ha van "okos" tokom, meg van beállítva képernyőfeloldásra PIN, akkor az értesítések nem fognak megjelenni sem a kisablakban, sem kinyitás után a zárképernyőn?
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt értem, de nem ér hozzá sehol a TG-hez a tok, tehát elvileg nem bántják egymást. Hátul meg "csak" a gyári fólia van a tok alatt..

Egyébként TouchPlus fóliát már nem lehet szerezni ?

Ja meg még egy kérdés, OTA-n miért nem szólt a teló hogy Lolli available?

-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem még a fóliás verzió van TouchPlus-ból.
Azt tudni kell Frosted Shield esetében, hogy az egy nagyon passzentos tok.
Ha pl. raksz fel előre Tempered Glass-t, netán hátra is valamit, az már sok lesz a toknak és valahol feszülni fog, vagy kikezdi valamelyik fóliát/üveget. -
nickedez89
senior tag
válasz
doongoo
üzenetére
Na igen nekem is ott kezdi ledobni mindig dehát ez akkoris gáz mert normális esetben felraksz egy TG-t és azzal adod el a teló másfél-két év múlva!

Na mindegy egy utolsó kísérletet még teszek aztán marad a fólia mert már egy új kijelző ára elment a "védelemre"!

Ja egyébként a Nillkin Frosted Shield-et is megszívtam mert gondolt egyet és letört a bal alsó sarka, pedig le sem esett!!
gbela: köszi akkor neked inkább csak negatívum lett az eredmény, engem mondjuk ezek pont nem zavarnának.
-
gbela
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hát, nekem friss élmény, két kis idegesítő újdonság miután hétvégén felraktam (pár hete van kint amúgy).
Hangerő gombbal nem lehet váltani full silent és rezgés között, azaz nem lehet rezgést is levenni mint KK-ban.
Notification listát teljesen le kell húzni, hogy lásd mi történt. Megszoktam, hogy csak kb a képernyő negyedéig lehúzom, és már látom is milyen mail jött stb, és már engedhettem is, hogy visszazáródjon.
Most nem látszik a legelső noti, csak ha lehúzom teljesen, majd mégegy mozdulat kell vissza.Talán egy hanygyafasznyival kevesebbet fogyaszt, és ugyanennyivel kevesebb ramot eszik alapból.
De fenti két kicsi (számomra nagy
) feature miatt, ha nem főverzió váltás lenne vissza is mennék. Így meg megpróbálom megszokni.Nekem csak TouchPlus van rajta, kb 5 hónapja, és egyelőre (lekopogom) nem látom jelét elválásnak sehol. Pedig melegítem a telót rendesen, minden nap játékkal, telót pedig zsebben minden tok nélkül hordom.
-
doongoo
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
touchplus-t nekem is ledobja de kb. csak 3-4 hónap után. Jelenleg még csak a 2. üveg van rajta (előtte a fóliásat bezzeg nem dobta le), de hamarosan jön a harmadik, mert már ez is elkezdett lejönni (nálam a felső saroknál kezdi mindig a kamera mellett ill fent középen a hangszóró feletti keskeny részen.
-
kopaszsop
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
thx, tehát akkor nem lesz gond abból, hogy a telefonban más a számsor. próba-szerencse...
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje nem néztem be, így töredelmesen bevallom,hogy lusta vagyok 1400 hsz-t visszaolvasni viszont lenne pár kérdésem!?Végülis mikor jött ki pontosan a végleges lolli az eu-s H6-okra?
Mik a tapasztalatok? Van aki megbánta a frissítést ? Idegesítő hibák ilyesmi?
Pozitívumok? Akkuidő valóban jobb pl.?
Más:
Találkoztatok már olyannal,hogy a teló rendszeresen ledobja magáról az edzett üvegeket? Egyszerűen a tetején és az alján néhány hét használat után elenged és leválik!!
Így vált le a TouchPlus üvegem, aztán pedig az elvileg minőségi Xprotectoros TG-m is!Ott reklamáltam -is,de kiderült hogy valószínűleg melegedés miatt kiszáradt az üveg alsó rétege és ezért dobálja le!
Lehet hogy az enyém jobban melegszik az átlagosnál vagy nektek is volt/van ilyen probléma ?
Nem játszom a telón,de a kijelző sokat megy mert olvasgatok viszont nagyon alacsony fényerőn!Köszi előre is a válaszokat!

-
Jowanson
tag
Sziasztok
Lolli óta egy dolog van ami zavar: Play áruházban ha görgetek lefelé olyan tartalomra amit akkor tölt be akkor "röcög", KitKat-on ez nem volt, vagy ez csak nekem van? Illetve néhány alkalommal volt olyan is, hogy a Play áruház force close-olta magát, ez általában olyankor jelentkezett amikor sokáig (kb fél óra+) keresgéltem benne.
FR után próbáltam 3 gombossal felrakni a lollit, de az istennek se akart elindulni, így átraktam a belső tárhelyre és helyi frissítéssel raktam fel, ezek lehetnek amiatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, ha jelez frissítést, úgy teszem, ahogy tanácsoltad, de addig marad a root 

)

), úgyhogy sajna a H7 vagy a P8 kiesik, sőt, a tavalyi flagshipek is... Viszont független teló kéne. Játszani nem nagyon játszok, szóval nincs szükségem bika hardverre (minimum 2 giga RAM azért kell), kamerából se kell a legkirályabb (de azért a Lenovo P70-es "csoda" nekem is kevés