Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Ez gyárilag ilyen és nem tudod változtatni. Tök felesleges amúgy, hacsak nem tanulsz esetleg mandarinul...
-
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Szia! Ezt a hír izét
honnan vetted? Ha fontos a "hírek" tölts le egy apk a play-ról. Van kismillió, magyar, német, ami tetszik............Ezt pedig takarítsd le. -
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
A H+ kijelzés gyakorlatilag megegyezik a 3G-vel szolgáltatás szinten (még jobb is)
-
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
1. kártya (ha régi, akkor lehet ludas; vagy vágott esetleg) - másik kártya a telódban?
3. a környékeden a hálózat sz*rakodik - más telefonok azonos szolgáltatóval a környékeden?
2. telefon hibás - másik kártya a telóba (ami másban jól működött) ugyanazt hozza-e? -
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Gratula!

-
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Ha dobálja a hálózatot (GSM-et is), akkor egy teljes factory resettel indulnék. Ha ez sem segít, akkor meg szervíz (ha az esetleg régi SIM-kártya téma is kilőve már)
-
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Na akkor valami nem jó! Nekem ilyen nincs is
pedig én is kintről rendeltem. SŐT a ROM telepítés óta semmilyen rendszer file-ba nem kotortam minden "gyári"! Kérdés tettél fel már "háromgombossal" ROM-ot? Vagy csak frissítetted? Mert ha csak a felajánlottat frissítetted akkor nincs kizárva, hogy gurította mag előtt ezeket a beállításokat! Hagyd bent a kártyákat és told fel "háromgombossal" H60_EMUI3.1_Android5.1_6.1.16.zip ezt a verziót!
Ha lejött akkor csomagold ki a zip-et és csak az UPDATE.APP állományt másold fel az sd-dload könyvtárba(ha nincs hozz létre egyet) utána telefon kikapcsol-mindhárom gomb nyomva tart-a power gomb felenged ha bejön a kép-minden elenged ha lát EMUI felirat. Ha befejezte, az újraindítás akár 10 perc is lehet! utána "elmletileg" a kártyáknak megfelelő nyelvet(esetedben német) kínálja fel! ezt utólag is átírhatod(tudsz németül ugye
) Remélhetőleg a régió beállítás is megjavul. -
fant0mi
őstag
válasz
Macskalány
üzenetére
Ez a csomagbeallitos kinai varosvalasztos dolog egy semmiseg. Nekem is be van allitva valami kinai varos, tokmindegy melyik. A kilobyte mindenhol kilobyte.

-
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Szia! Akkor te még nem is frissítettél semmit rajta ugye? Érdemes lenne. Én még nem találkoztam olyan H60L02-es telóval ami nem tudta volna legalább a 3G sebességet. A Vodafon az szívatja az embereket itthon is mert a szolgáltató beállításokban meghagyja a "vitamax" bejegyzést DE így aztán még 2G sincs nemhogy 4G. Amíg ki nem törlöd ezt a bejegyzést addig nem lesz net! Tehát nincs kizárva az, hogy nálad valami hasonló szerver elérési hiba van. Ha van wifi rendszered akkor a pc re töltsd le az összefoglalóban szereplő neked a következő ROM-ot és tedd fel lehet az egyből segít! a kuglit is simán a biztonsági mentésből vissza lehet ill. szinte minden visszamegy a telefonra, ettől nem kell félni. Azt jegyezd meg, hogy hol találod a "nyelv(macskanyelv
) kiválasztását ha esetleg kínai lenne az új ROM után. Bár nálam a kártya szerinti régióra állította(itthon magyar) magát a telefon. Persze a factory reset után kínai lett 
-
nickedez89
senior tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Ha hülyeséget mondok majd kijavítanak, de az alábbi leírás gondolom H6-on is működik?!
Csak azt nem tudom, hogy a kínai verziójú H6 -okat kiadták-e más régióban?
Mert ha nincs eu régiós rom rá, akkor tárgytalan a dolog!
-
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Szia! Lehet. Sokszor elég az is ha kifújod és jó párszor megmozgatod ki-be. De biztosan az 1-es slotba tetted? mert csak ott van net! a másik kártya amin beszélsz az teljesen mindegy melyikbe van! Az ha két kártya van benne mivel dual activ semmilyen hatással sincs egymásra! Csak amikor berakod nevezd el valahogy mert ha hívsz valakit akkor tudni kell melyiken indítasz hívást. Csak nem a Netto-ban dolgozol?

-
svgyula
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Szia! Milyen rég a kártyád? Az enyém ~2éves és teljesen jól műxik szintén német vodafon net kártya. Sajna nálam is szokott olyat csinálni, hogy amikor cserélem a kártyát nem mindig elsőre ismeri fel de ez nem kártyafüggő inkább a foglalat porosodásának a függvénye. Viszont ha felismeri akkor "pálcákat" ver minden telóra a térerőben! Azt még megpróbálhatod, hogy kitakarítod a "járatot" és ha akkor sem megy cseréltesd ki a kártyát. Ja nekem most utoljára Darmstadtban volt 4G! a telekom-al és a vodafon kártyával is.
(#12978) Dominator
Azért fogyott rl a "tárhelyed' mert teleszemetelték az alkalmazások! Te hiába választod ki az SD kártyát oda csak az apk kerül a szemét pedig a rendszer tárhelyen marad! De esetleg próbáltad már a telefonkezelőt használni? Sokan azt mondják csodákat művel
-
doongoo
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Időjárás frissül, lehúzással keresés is megvan.
Témák passz, nem emlékszem milyen volt, de nálam most nincs design mappa, van viszont luxury, de üres
H60-L12 B532 -
geotom
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Nagyon köszönöm, de megrendeltem a 3x csomagot!
Üdv Tom -
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Ohh, pardon! Nem tudtam, hogy már gyűjteménnyel tetszik rendelkezni

-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Dejó! Most akkor egyszerre több felnőtt filmet is le lehet tölteni?

-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Na ezzel az annyival nem jobb mint a KK eléggé belenyúltál a lekvárba! Pár ezer Hsz-al korábban itt már vér is folyt a KK vs. LP csatában, és napokig az érvek ellenérvek sorozatai jöttek egymás után. Ki ne robbantsd itt a második LP háborút!!!
Azóta ez tabu!!! Itt csak lágy vizeken evezünk azóta és az öröm és bódottág napjait éljük!!! 
Ha be akarnak adni menhelyre csak szólj nyugodtan, igaz van otthon egy macskuszom, de ahol elfér egy, ott elfér a második is...

-
Black&White
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
B526-ot már ne rakd fel.
Akkor inkább tényleg helyi frissítéssel a B532.
Nézd meg a biztonsági mentés app-et, kellemesen fogsz benne csalódni!
OTA-ról még mindig nincs hír. -
geotom
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Köszi holnap megnézem!
-
bullw
tag
válasz
Macskalány
üzenetére
Cica neked van gazdád?

-
Black&White
addikt
válasz
Macskalány
üzenetére
Erre OTA frissítésként egyelőre csak a B317 fog érkezni.
Ugyanezt Helyi frissítésként is felteheted, ahogy az 532-es Lollipopot is.
Utóbbinál azért én a 3 gombost ajánlanám, van patent gyári backup progi is használd nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
honnan vetted? Ha fontos a "hírek" tölts le egy apk a play-ról. Van kismillió, magyar, német, ami tetszik............Ezt pedig takarítsd le.
pedig én is kintről rendeltem. SŐT a ROM telepítés óta semmilyen rendszer file-ba nem kotortam minden "gyári"! Kérdés tettél fel már "háromgombossal" ROM-ot? Vagy csak frissítetted? Mert ha csak a felajánlottat frissítetted akkor nincs kizárva, hogy gurította mag előtt ezeket a beállításokat! Hagyd bent a kártyákat és told fel "háromgombossal"
) Remélhetőleg a régió beállítás is megjavul.

) kiválasztását ha esetleg kínai lenne az új ROM után. Bár nálam a kártya szerinti régióra állította(itthon magyar) magát a telefon. Persze a factory reset után kínai lett 

Azóta ez tabu!!! Itt csak lágy vizeken evezünk azóta és az öröm és bódottág napjait éljük!!!