Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Végül sikerült a 3 gombost lefuttatni, (nyugodtan kivehető az "opcionális" jelző a wipe lépésből) de most egy gyári, tök üres MM van. Ez után jön a 3 gombos 550 és a 3 gombos 521?
-
Bass
addikt
válasz
bandi0000
üzenetére
Nalam ez is jo de mint irtam a tema a ludas vagy esetleg ha nem gyari idojaras appot hasznalsz akkor nem vedett az alkalmazas. Nekem xiaomin is ezt csinalta rendszertol fuggetlenul,ha valami hibadzott a temaval akkor keson frissult az ora. Most nekem a back light nevu van fent 4.0.1 verzio ezzel jo az ora.
-
akitto
tag
3G Watchdog helyett mit lehetne használni? Lollipopon nem kapcsolja le a mobil adat forgalmat... Köszönöm szépen!

-
KOntee
csendes tag
Sziasztok, találkoztatok már olyan problémával, hogy ha megy Bluetooth kihangosítás akkor a YouTube nem tölti be a videókat. Mintha zavarná egymást a Bluetooth és WiFi. Eddig minden rendszeren jelentkezett ez a probléma, 4.4-en, 5.1-en és most 6.0 bétán is. Esetleg tudja valaki mi lehet a gond?
-
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Telefon cserén gondolkodok, leginkább a honor 6-os készülék tetszett meg a mobilarénás teszt és ajánlás alapján, de ahogy olvasgatom itt a fórumot kicsit tartok tőle. Valóban ennyire sok a szoftveres probléma? Mindenhol csak a szoftverek frisstitéséről olvasok... Nekem egy megbízható stabil rendszerű készülékre lenne szükségem. Ajánlanátok ezt a készüléket? Megéri újat venni vagy ki lehet fogni jó árban használtat?használt hirdetésekben láttam különböző tipus jelzéseket (H60-L04), ezek mire utalnak?
-
bandi0000
nagyúr
Valamit nagyon elcsesztek ezzel a bétával, fut a messenger a facebook a chrome stb röpke 15 dolog és hiába hagyom órákra àllva a telefont akkor se tölt újra semmit

Ha az emui óra részét kijavítják egy szavam se lesz
-
plck
tag
Sziasztok.
Ez a kérdés annak szól aki jelentkezett a 6.0 szoftvertesztelésre és megkapta az emailt, hogy 7 napon belül megkapja a többi infót. Nos, ti is kétszer kaptátok meg ugyanazt a levelet?Én kaptam egyet 19.én meg tegnap is. Miért lehet ez? Lehet hogy megcsúsztak a dologgal?
-
Bass
addikt
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Jó a lolli,mi a baj vale? Mi a teéo pontos tipusa?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor nem is csoda hogy nem láttam szembetűnő különbséget. Az android javítási szint ugrott 02.01-re, ennyit észrevettem.
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok.
Jelenleg B521Lolli van a H6 on, viszont nem nagyon vagyok megelégedve vele...legjobban a telefonom anno a b370 el szerepelt.(ha jol tudom az volt a gyári) Kérdés az lenne, hogy tudnám arra visszaállítani?Köszi
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Közben találtam:
This upgrade is mainly optimized for mobile phone power and performance, will give you a better experience, we recommend you to upgrade.
[System]
optimize the system stability,
make your phone run more stable
repair the volume is turned to adjust the video flash back pin code does not pop pin code input box split-screen state fixes the problem[Data Service]
repair signal instability[Phone ]
repair telephone probability can not make the call log merge fixes display problem repair mode under holster pick up the phone ringtones volume weakened functional failures[Desktop]
to repair some of the desktop interface display simple question[Icon]
after the repair insert 4G card status bar icon shows the problem[Browser]
fixes browser probability flash back to ask -
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ok, megpróbálom most a 19 kilobájtossal is, de nekem elég gyanús volt hogy abba nem fér el egy update csomag
Meddig hagyjam próbálkozni? Most jelenleg pár perce áll a honor logo a 3 gombos módszerrel.Egyébként a 11149-es hsz-ben lévő linket is megnéztem, de az oroszból nem tudom kitalálni, hogy mit kell letölteni a rollback-hez.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Még annyira nem nyálaztam át, meg vak is vagyok.

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Dominator:
Innen legjobb ha nézel egy szűz TWRP vagy CWM (MM) mentést, és a megfelelő recovery felpakolása után visszaállítasz, majd elkezded normálisan a rollbacket.
B&W:
Nna. 8-ról vissza hétre, helyi frissítés menüpont végre (hüjefelhasználómód) aktiválva. 809 fel, minden gut. Kábé negyed óra múlva várható a 808-810 OTA? 😃 -
bandigyerek
senior tag
Még egy kérdés... Hogyan lehet vele egyszerűen hívni a címtárból? Csak a tárcsázó, aztán rábökök névre, aztán a számra megoldás van? A gyors-tárcsázó ikon a képernyők valamelyikén nem játszik, az nem érdekel. Nincs valami jobbra húzom, balra húzom trükk, mint a samunál, vagy egy kis telefon jel ami hívja az alapértelmezett számot?

-
Dominator
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Próbáltam már mindenféle módot, most legutóbb ezt a leírást követtem: http://pantomath.xyz/how-to-unbrick-honor-6-from-android-m/#comments
Volt töltő nélkül és töltőn, update.zip és update.app, 700 megás és 2 gigás fájlok, de az egyetlen eltérés az, hogy vagy áll a logo és nem történik semmi, vagy hibaüzenettel leáll és rebootol.
-
trefi83
csendes tag
Azoktól kérdezném, akik felrakták a B805-öt L04-re, hogy a touchplus fólia továbbra is működik?
-
Dominator
aktív tag
Mennyi ideig kell tartania a 3 gombos frissítésnek? Már vagy 20 perce csak a Honor logot látom

Próbáljam meg resetelni és kezdjem újra, vagy mit csináljak?
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Jaja, beindult az élet...

B808->B809 OTA Update -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hat komolyan beszarok, most tornasztam fel a nyocszaznyocat....

-
Black&White
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Erre pedig ma jött egy frissítés, H60-L02 B807->B809 OTA Update:
Letöltés itt: [link] -
Dominator
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Tehát akkor B803-ról mindent törölni, visszarakom az 550-et ami 521 lesz, és erre mehet az európai MM?
A kérdés csak az, hogy innentől az európai vagy az indiai vonal fog gyakrabban frissülni? Ha már mind a kettő amúgy hibátlanul működik az edigis L04-en, melyiket éri meg inkább használni?
-
bandi0000
nagyúr
bocs a sok kommentért de nem lehet már szerkeszteni, érdekességképp, novát felraktam, igaz nem működik jól, de a lényeg hogy vele rendesen megy az óra, szal EMUI-val lesz valami gebasz
-
Bass
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Mx4-t megbánod. Nincs benne sd hely és akkuban gyenge
-
bandi0000
nagyúr
raktam fel másik appot, annak legalább csak fél perc kell hogy mutassa az aktuális időt

ez bekavarhat esetleg az ébresztésnek?
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem csak már régen szemezek egy MX4-el.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
...meg a dupla kopp! 😃
-
Black&White
addikt
válasz
GordonSamway
üzenetére
Mindezt azért, mert egy belső tesztre kiadott, beta firmware-ben nem működik egy funkció?

-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Az a lényeg h mostmár jó.
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Csak a gyári nem ébreszti fel a kijelzőm.A Gmail igen.
Bocsi ki volt kapcsolva.
THX

-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Annyi hogy igy nem azonnal kapod meg hanem ahogy esik az 5 . Perc pl én 8:01kor küldtem emailt a másik cimemröl akkor 8:05kor jelzett új érkezésröl.
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Igen. Gyárin állitsd be hogy 5 percenként szinkronizáljon. Teszteltem így okés.
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Amennyiben beállitod a szinkronizácio időzitését 5 percre megjön rendesen. Ha kivan kapcsolva nem szinkronizál.
-
nimba1
aktív tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Próbáld meg ugyan úgy ahogy a 803-at. Ha nen megy akkor várni kell.
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szinkronizácio idözitését probáltad?
-
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Ha jol értem nem jelez új email esetén?
Kamerába se lehet full hdba rögziteni már az elölapival. -
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Védett alkalmazásoknál beállitottad?
Ja most látom ott nincs a gyári mail kliens. De most én is beléptem és jelezte az emailt épp most.
-
GordonSamway
aktív tag
Megint hiába frissítettem

-
bandi0000
nagyúr
Frissítés után csináltam gyári beáll. Visszaállítást, de csak akkor szinkronizálja az órát a főképernyőn, ha feloldom a képernyőzárat, másnál is ilyen?(beta)
-
GordonSamway
aktív tag
Na fasza a 805-nél sem jönnek az emailek

-
ADAM1337
nagyúr
Valakit érdekelne női tok a telefonhoz ?

-
tgeri
tag
Azt meg tudja-e mondani valaki, hogy az miért van, hogy több widget, ami pl. 1x1-es Samsungon, az H6-on 2x2 helyet foglal? Például a Névnap nevű. Írja is ott, ahola widget ki kell tenni, hogy "Névnap 1x1", de alatta halványan már az látszik, hogy 2x2, és tényleg: amikor kiteszem, 2x2 helyet foglal...
-
RAVEN59
tag
Sziasztok H60-L02 6.1.1 ről hogyan lehet eljutni a 807 re? A bétában sok hiba van?
-
bandi0000
nagyúr
Az akksi kivételével van valami negatív tapasztalat a bétáról?
Illetve ez meddig lehet fent? Bármeddig? -
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Igen :-/ én is hiányolom. Bár annyira nem használtam.
-
GordonSamway
aktív tag
Basszus kivették a navigációs sáv eltüntetést a b805-ből???
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Egyelőre csak egy ilyen van: H60-L02 B535->B807 OTA Update
808 nincs, de az felmegy TWRP-ből (mármint a jobbaknak
)! -
Becksman
őstag
válasz
GordonSamway
üzenetére
B803on is igy volt?
-
Becksman
őstag
B805 tölthető:
https://drive.google.com/file/d/0B5cPHXnke3gEV0F0TktwcFJCVkk/view?usp=sharingB521-ről frissíthettek. Sajnos jelenlegi tapasztalatom alapján Viber nem megy. (csináltam factory resetet frissítés után és amikor aktiválom a számom nem jön meg a kód).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)!