Hirdetés
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
hetfield88
csendes újonc
válasz
Black&White
üzenetére
Mókolt ROM meg Lollipop, mert a hivatalos rendszer még mindig KitKat rá, erre gondoltam. Több helyen olvastam, hogy érdemes váltani a gyári ROM-ról.
Amúgy van valami magyar leírás, ami teljesen hülyéknek elmagyarázza, hogy tegyek fel egy ilyen spéci ROM-ot, rendszert stb.? Keresgéltem, de valami step-by-step leírás volna igazán jó.
Root ahhoz kellett, hogy a kínai karakterek stb. eltűnjenek, de így utólag felesleges volt, mert nem a gyári appokat használom... -
Black&White
addikt
válasz
hetfield88
üzenetére
Mindenképp csinálj valamit, mert ez a 2-3 hétnyi grillparty sem tett jót az akksinak, az biztos.
Root mihez kellett?
Kicsit elvesztem a részletekben, először azt írod mókolt ROM-ot javasoltak, utána meg Lollipop-ot.
Ki ajánlotta ezeket, és mire gondolt?
-
pusi1981
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Koszi ez hasznos volt :-)
Es az irasod is tiszta sor!
Koszi megegyszer! -
Black&White
addikt
válasz
pusi1981
üzenetére
Az nem mókolás, hogy a gyártó által közzétett frissítő fájlt elindítod.
Az OTA frissítés elég hektikus.Neked egy B535 fog érkezni valamikor, ha nem bírod kivárni, akkor töltsd le és telepítsd fel te magad.
Ha nem nyúltál bele a rendszerbe, akkor nem történhet semmi kulonleges.
Segítségnek ott a Logout oldalam, ha valami nem világos, kérdezz. -
hetfield88
csendes újonc
hello,
féléves Honor 6 L12-m kb. 2-3 hete nagyon erősen melegszik (el sem tudom képzelni nyáron mi lenne) és kb. 8-10 óra, míg a gyári töltővel 5%-ról teljesen feltölt (bármilyen konnektorból, más töltővel is), úgy hogy közben semmi nem megy rajta, legalább is én nem nyomkodom!
Illetve reggel 6-kor lehúzom a töltőről és du. 2-kor már le van merülve, úgy hogy egész nap dolgozom, nem csinálok vele semmit... Bő hónapja még kibírt másfél napot...Javasolták, hogy cseréljem le a gyári ROM-ot (firmware-t) mert ezek a "mókolt" dolgok a legtöbb esetben jobbak, mint a gyári, aztán rakjam fel rá a Lollipoppot!
Egyelőre minden stock rajta, KitKat, gyári ROM stb., annyi, hogy rootolt!
Ha lehet utóbbit kihagynám, mert nem nagyon értek hozzá, van valami tippetek mi okozza a problémát?
Köszi
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy hecker de egy dolog nagyon zavar.
Lassan már több mint egy fél éve van egy Honor 6 L12 telóm ami Távol Keletről jött.
Még a Kézhezvételkor csinált egy frissítést de azóta semmi nem történt és már egy fél éve nyomulok 4.4.2-vel.
Folyamatosan próbálom itt veletek tartanii a lépést de nem megy. A telefonomat meg nem szeretném galyra vágni ezért várnám "online a frissítést" ami ezidáig még várat magára ...A kérdésem roppant egyszerű.
Erre a telefonra az adott paraméterekkel fog e még ebben az évezredben frissítés jönni 5.1 vagy 6.0 android formályában,vagy mindenféleképpen mókolás szükséges?Köszönöm a hozzáértő válaszaitokat!

-
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Zavarni egyáltalán nem zavar. Csak kíváncsi voltam a különbségekre. Toltam rá egy tiszta telepítésű Lolit, és kész. Gondolom ettől függetlenül meg kell kapnom az OTA frissítéseket, ha esetleg jönnének rá.
-
Black&White
addikt
válasz
microvillage
üzenetére
Semmi különös. Az a China Unicom részére készült variáns. Csak telenyomták a szolgáltató bloatware-eivel, kapott másik bootlogo-t, azt kész.
Multi-Toollal tudod debrandelni sima L02-re, ha idegesítene. -
microvillage
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia B&W,
Nekem a boot logo a telefonomon Wo. (H6-l02). Olvastam az összefoglalóban, hogy minimális eltérés van ennél a változatnál a többihez képest. Csak azt nem tudom, hogy ez miben nyilvánul meg. Tudnál nekem erről egy kis infót adni?
Köszönöm!

-
jarlax
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Melyik módszerrel érdemes frissítenem?
Elég a sima frissítés, vagy a full wipe-os megoldással tegyem fel? -
jarlax
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi szépen, otthon majd kipróbálom.
Azért elég érdekes hogy béta ROM-al adták, de most már mindegy. Amúgy viszonylag normálisan működött, néha kisebb akadások, mikrolagok, meg pár apró furcsaság, de megszoktam őket és telefonként hozta azt, amit elvártam egy készüléktől. -
jarlax
tag
válasz
Black&White
üzenetére
H60-L02V100R001CHNC00B611
-
jarlax
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Honor
-
Black&White
addikt
válasz
Roland78
üzenetére
Egy kicsit részletesebb infó nincs, hogy melyik verzión vagy?
Futtas le egy rendszer optimalizálást, animációkat vedd vissza a fejlesztői menüpontban 0,5-re.
Ha van időd és kedved,frissíthetsz 3 gombossal B532-ről B535-re.
Ehhez leírást a blogomban, full ROM-ot pedig az aláírasomban találsz.
KitKat-re rollback segítségével tudsz visszamenni, a B500-as kell neked és helyi frissítéssel kell feltenni, majd mehet a B317. -
jarlax
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem voltam a fórumon, és az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy az Honor 6-om (L02) a mai napig nem ajánlott fel egy frissítést sem, pedig lassan egy éves lesz. Olvasgatom, hogy már 6.1 is van, az enyém meg leragadt 4.4.2-nél. Tudom hogy rootolva lehet fel rakni ROM-okat amik nem hivatalosak, de nem kéne az enyémnek is felajánlani valami hivatalos frissítést? A frissítőkeresésre is rányomok rendszeresen, de semmi. -
Roland78
tag
Sziasztok,
H60-L02 // 5.1.1-es Lolli szemét mód lassú lett nekem. Ez normális így?
XDA fórum-on olvastam, hogy EMUI 3.1. után óvatosan a root-al/mutlitool-al, mert esetleg téglásítható a telefon.
Van valami egyéb stabil ROM, amit érdemes lenne feltenni? Vagy most már várjam meg az új MM-t.Rollback EMUI 3.0-ra mennyire macerás? Találni hozzá leírást?
Köszi előre
-
Lallerboy85
tag
Hali.
521 Lolli telepítése után, van egy két alkalmazás, amire nincs szükségem. A program törlést a beállítások/alkalmazáskezelő/ eltávolítás formában tudom megtenni? Teljesen törlődnek így a dolgok, vagy van erre vmi jobb megoldás??? köszi
-
bullw
tag
Valaki kérdezte milyen az 535. Nekem szépen működik eddig. Developerről visszaváltva van ami hiányzik, de szépen megy eddig.
A dupla koppos is teszi a dolgát. Persze ezt csak vicc volt, de nem hagyhattam ki...
-
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha nem próbáltad akkor te is 807-engine vagy. Várok pár napot, tegnap beállt a rendszerem egy roottól, türelmesebb lettem a mókolással...
-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nem, még nálam sem jelent meg.
Viszont itt találsz egy módosított Frissítő alkalmazást, amit TWRP alól tudsz telepíteni.
A frissített TWRP-k szintén a hozzászólásban alul, csak designban térnek el.
Szóval a lényeg, nyitsz egy parancssort a Multi-Tool mappájából, SHIFT+jobb egérrel
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot flash recovery TWRP_2.8.7.0_EN_EMUI_4.0_v3.img
fastboot rebootÚjraindítod recovery módban, Install ZIP, kiválasztod a HwOUC.zip-et és telepíted
Reboot után visszarakod Multi-Tool-lal a stock B807 recovery-t.
A következő rendszerindításnál, a frissítő app-ben már lesz Helyi frissítés menüpont.
Még nem próbáltam, de ez lenne a lényege. -
Kovaratis
senior tag
A 808 az istenért sem akar OTA-n megjelenni. A mappába másolás és engine módból való update sem látja. Neked magától megjelent?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Baszki 10-ből 9-szer elfelejtem.
Bezzeg a 808 még nincs fent!
)) -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Izzé, a 807 valahol?

Amúgy L04 is frissíthető, mentést is találtam már róla. [link]
-
Kbali
nagyúr
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Wps office: komplett, szerkesztésre is alkalmas csomag
Okos vezérlő: infrás, programozható távirányító -
Lallerboy85
tag
Hali. B521 Lolli telepítése után nektek is megjelentek ilyen ikonok mint pl: WPS OFFICE, okos vezérlő,VMALL...ezek mire jók?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, kedves vagy, de visszakerestem. Csak a VPN-es móka nem volt meg. 532-ig downgrade nélkül elmentem. (szal 6.1.1 sem baj) Éppen az update.zip pörög 17 százaléknál, szal az ellenőrzés itt is megvolt már.

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Van 4 napjuk. Csipkedjék is magukat.

-
Black&White
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
-Downgrade 5.12.16-ra
-Rollback
-L03 B532
-MM B806
Itt az összes helyi frissítésként települjönAztán TapVPN Play-ről, szervernek Singapore.
Ha a kapcsolat létrejön, átváltasz a frissítő app-re, de nem zárod a progit.
Frissítés keresése: megtalálja B807-et, elindítod.
Nyomsz egy szünetet, fájljezelőben bemásolod a belső SD, HwOUC/40199 (L02 esetén)mappába és felülírod, az addig letöltött update.zip csomagot.
Kell, mert VPN-en keresztül nagyon lassan jön, illetve meg is szakadhat.
Visszalépsz a frissitőbe, folytatás és voila, 100%-ra ugrott a folyamat.
Frissítheted, B808-nál ugyanez a móka.
B808: [link]Yuri: már most sincsenek nagy bajok vele, egy kicsit jobban kajál.
-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Azért csinálják, hogy mire én felrakom, minden rendben legyen

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Éppen 6.1.1-ről próbálok átevickélni MM-re. Most tiszta rendszerem lesz, már ha összejön. Update-képes.

ui: Oszt hudzsi az ígért evicke-összeállítás?
Az ápdét OTA-n jött, vagy lokalizációs muhaha kellett ehhez is?Nem, nem ittam!

-
Black&White
addikt
Szögelik a mályvacukrot, ma is jött egy 130MB-os update, B808 néven. ☺
-
Kbali
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
mea culpa - ennyit nem olvastam vissza, hogy már az van neki.
-
Kbali
nagyúr
válasz
GordonSamway
üzenetére
Ha nem akarsz szívást, akkor az összefoglalóból az L04-es verzióhoz tartozó legutolsót töltöd le és telepíted a hihonor-ról (ennek a linkje van berakva).
-
Pystyke
tag
Edigis készülékhez tud valaki
Root-olás nélküli hangerőtuningot?
Fülesen keresztül lenne érdekes...
Futópadon nem hallom a filmeket
A konditermi tüc-tüc -től... -
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
A H60-L04-es telcsimre melyik legújabb gyári romot lehet feltolni??
Vagy csak az EU-s romok jöhetnek szóba??Köszönöm
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok!
Elsőként is nem vagyok nagy telefonszakértő...de a mai nap folyamán a frissítő feldobott egy olyan ablakot, hogy h60 l04c900b521 re frissíthetem a telefont, amit meg is tettem...Pár oldalt visszaolvasva látom ezt az un háromgombos variációt,amiről igazából fogalmam nincs
Lényeg az, hogy megtörtént a frissítés, ez így megfelelő e, vagy nem ebben a formában kellett volna csinálnom? Köszi előre is! -
doongoo
addikt
Aki B535-ön van: jól muzsikál ebben is minden szokás szerint? A hétvégém lesz időm feldobni talán...
-
Strauss
senior tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szia! Van. Az 527 es...
-
bullw
tag
L02 B535-ös ROM-hoz van valakinek link, sehogy sem tudom leszedni arról a helyről amit B&W kirakott...
Bocsi, jön ez, csak nagyon lassan...

-
tgeri
tag
Üdv!
Vennék egy "tokot" a telefonomra. Azért írom így, mert nem tudom, ez tok-e, vagy bumper vagy mi, amit szeretnék: hátlapon lenne + körben. valami szilikon-gumi-nemtudom. És úgy, hogy a képernyő körül is van, tehát ha "pofával leteszem", akkor 1-2mm marad mondjuk az asztal és a képernyő között. Oldalt meg a gomboknak ki van vágva lyuk. Ezt minek hívják? Milyen érdemes, milyet nem érdemes venni? (Márkára gondolok.)
Inkább itt bp-n vennék személyesen és nem rendelnék, mert jó lenne, ha ma-holnap a kezemben lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
TG
-
-ZsoLi-
tag
válasz
GordonSamway
üzenetére
Hivatalos szerintem nincs.
-
válasz
GordonSamway
üzenetére
Szerintem ez friss Honor honlap alapján...
-
válasz
GordonSamway
üzenetére
Lehet, hogy rövid ideig (mondjuk 3 percig) és utána nem. (igazából nem figyeltem, hogy mennyi ideig tart a villogtatás) De nálam is volt, hogy nem villogott... Tesztelj le, ha van időd...
-
GordonSamway
aktív tag
Valaki #10921?
-
csapee
őstag
válasz
Dominator
üzenetére
Bedugtam a saját fülhallgatóm/fejhallgatóm, tapasztalatok:
1. Vezetékesen nincs alapzaj ha nincs használva csak csatlakoztatva.
2. Vezetékesen nincs alapzaj ha szól vmilyen zene.
3. Vezeték nélkül BT-on pici alapzaj van (de nem sípolás) ha nem szól a zene, de nekem olyan 10 sec múlva hallhatóan standby-ba megy így elnémul.
4. Vezeték nélkül BT-on zene hallgatás közben nem hallok alapzajt.
(ez egy zárt fejhallgatón volt tesztelve, a nyitott fülhallgatón még ennyi zaj sincs).Ki kéne próbálni másik telefonon a fülest, esetleg másik fülhallgatóval a telefont.

-
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm!
szerk1: Megnéztem: PE-TL10, B147 - akkor?
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na zsiiiir, kivancsian varom!

-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
végülis a karakterek stimmeltek csak a sorrend nem
amúgy nekem is rá kellett google-znom, pedig én használtam is majd egy évig 
-
Black&White
addikt
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Emlékezetből írtam, de ahogy nézem ezt nem kell erőltetni...sorry!

-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
PE-TL10 a neve, ahogy a kínai változatnak is, csak más szoftver megy rá.
-
Szép napot! Honnan tudjam, hogy milyen Hxx és Lxx verziójú mobilom van? (Honor 6 Plus, 32 GB, független, itthoni vásárlású)
És szeretnék frissíteni EMUI-t meg Androidot (3.0, 4.4.2.) és honnan érdemes?
Előre is köszönöm a választ!

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Az allitolagos MM 6.1.16 az a 6.1.1 Lollira fog jonni? Tehat a developer ag atvalt mm-re?
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok.Ha viber üzenetem jön miért nem villog a led?
-
loukie
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Értem! Köszi. Akkor lehet, hogy még várok egy kicsit és egyenlőre csak az 535-re frissítem.

-
Black&White
addikt
válasz
loukie
üzenetére
Tegnap kaptuk meg B806-ra.
Igen, MM alatt is lesz stabil, illetve fejlesztői ág, de ez a 806-807 vonal még csak zárt bétaként van jelölve.
Állítólag a 6.1.16 lesz az első hivatalos MM Developer, ami OTA frissítésként érkezik.
Ezt elég trükkös feltenni, akad pár buktató, de 806-ig el tudsz jutni, ha rákeresel a topicban.
Utána egy kis VPN-es mókát követően lehet frissíteni 807-re, mert egyelőre nem engedélyezik a nem kínai (helyileg) telók frissitését. -
milcsa
csendes tag
válasz
jaszy76
üzenetére
Köszönöm a választ, de igazából pont ez a problémám, hogy nem szeretném kikapcsolni teljesen a funkciót, mert néha jól jön, hogy felvillan, viszont zsebben meg feleslegesen csinálja.

(playről letöltött lockscreenek is tudják ezt, meg ajfonnál is így van elméletileg... de nem nagyon akarom lecserélni a gyárit.)
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Na, grat! Én leakadtam kicsit, délután végigittuk a rumgyűjteményem...
535ön vagyok, de már viszket.
-
loukie
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Mellesleg nekem a HiSuite-hez nem akar csatlakozni már egy ideje....(H60L02)

-
loukie
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezt honnan sikerült szerezni? Ez developer, vagy stabil ROM? Tetszene nekem is!!! Feltennéd letölthetőnek?
Nagyon kíváncsi vagyok! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kovaratis
senior tag
válasz
nexusking
üzenetére
A Honor 6, bár a procija nem rossz (mondjuk a SD800 szintjét hozza) nem játékra termett telefon. A GPU gyenge a csúcsjátékokhoz. Ha játszani szeretnél inkább maradj a Samunál. Ha viszont nem ez a fő szempont, akkor nem fogsz csalódni. Ügyesen kitalált, jól optimalizált, gondját viselt szoft van rajta. Más érzés használni mint a "világmárkákat"
-
nexusking
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!

Olyan szempontból fontosak csak a játékok, hogy utálnám ha valamivel szeretnék játszani, de nem lehetne a gpu vagy processzor népszerűtlensége miatt.
Amúgy arra fel a sok kérdés, hogy eddig csak Samu telefonjaim voltak (csúcsmodellek) de megcsömörlöttem tőlük. Viszont csak akkor váltok drága kínaira (kínai piacra szánt telefonra, nehogy valaki megsértődjön), ha ezek is tudják biztosítani a 100%-os stabilitást és megbízhatóságot. Ha nem, akkor is "kínai" lesz, csak akkor nem költök rá ennyit, hanem mondjuk veszek egy Redmi 2 Pro-t ami 50ezer, és ha nem jó akkor esetleg elrakom póttelefonnak, annyi baj legyen.

-
akitto
tag
Bocsi, ismét megkerdezem másnak is eltűnnek a magazine-ban hozzá adott képek? Köszönöm!
-
Black&White
addikt
válasz
nexusking
üzenetére
Hali!
Nem hinném, hogy az L04 tulajok kevesebben lennének.Itt inkább arról van szó, hogy a kínai modelleknek sokkal jobb a szoftver-támogatottsága.Ez pedig mindig megpörgeti a hsz-ek számát.
1.Igen, szeptember utolsó hetében megkapta az 5.1.1-es Lollit.Jelenleg a kínai és india variánsok-ra érhető el MM beta ROM.
2.
Nincs...és nem is lesz.
3.GPS nagyon gyors és pontos.
4.Az elején még voltak ilyen problémák (főleg 4G esetében), de az újabb firmware-eknek és a közelmúltban lezajlott hálózatfejlesztéseknek köszönhetően ma már elég ritkák.
5.Nem vagyok nagy játékos, de amit pár havonta kipróbáltam, azokkal nem volt gond, sosem.
Ez a dolog kb. a P6 megjelenésekor volt "probléma".Szerintem mind a két versenyző erősebb hardver terén (főleg GPU-ban) és azért a fejlesztők is inkább a nagy tömegben gyártott Snapdragon SoC-okra optimalizálnak.
Elég sokszor visszakanyarodsz a játékokhoz, ha ez tényleg ennyire fontos (és gondolom nem pár hónapra tervezel az új telefonnal), akkor válasz közülük. -
nexusking
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, és az egyik kiszemelt áldozat ez a készülék lett (a másik kettő a Xiaomi MI 4C illetve a Oneplus X), lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Itt a fórumon úgy láttam, hogy legtöbb embernek kínából van L02 és L12 verziója. Az én kérdéseim az eus L04 verzióra vonatkoznának. Nem szeretném alapvetően rootolni a telefont, tehát ennek tükrében olvassátok a kérdéseket.

1. Erre is megérkezett már OTA-n az 5.1.1, netén még ennél is frissebb rendszer?
2. van a telefonban "double tap" felébresztési funkció? Ha nincsen, akkor ROOT nélkül meg lehet ezt oldani? (mint a One+ X-ben pl.)
3. Nagyon fontos nekem hogy a GPS könnyen találjon jelet és meg is tartsa végig, mert kerékpározáshoz sokat használnám. Jó a vétel?
4. Térerő, Wifi vételi erősségével nincsen probléma (Gyári ROMon!)? Édesanyámnak van Huawei Ascend Mate készüléke és az nagyon gyakran (kb félóránként) eldobja a wifit és nem is megy rá vissza magától.
5. A saját gyártmányú processzor tudom hogy nagyon erős, de optimalizálva vannak rá a programok? Magyar appok, játékok, stb. Találkozott már valaki ilyen jellegű problémával a telefonnál? Szintén édesanyám telefonján nagyon sok játék lassan, vagy hibás grafikával vagy egyáltalán nem fut, nem a hardver gyengesége miatt...
+1: A fent említett két másik készüléket valaki próbálta már? A MI 4C sokkal inkább bejönne nekem minden szempontból, csak kicsit félek attól, hogy arra (ha jól tudom) nincsen EU rom, csak kínai, és abban nem működne minden megfelelően, illetve úgy olvastam hogy a MIUI nem túl jól optimalizált. Emiatt választanám inkább a Honort. A OnePlus X pedig igazi prémium telefon, de ez is kínai romos, és a rendszer pedig gyári, ami nem annyira tetszik nekem, ebben a plusz szoftveres funkciók tetszenének.
Nagyon boldog lennék ha minden kérdésemre tudna valaki válaszolni!

-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Jó lett, mindkettő. B532-re mehet a developer nandroidom?
-
Meghivott
addikt
Ma jelezte a telo, hogy frissítés van: C900B521.
Van róla tapasztalat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- XIAOMI 13T PRO Alpine Blue 12/512GB (Használt)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

))

+ ha minden igaz (a'la B&W) mindjárt itt az MM developer is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)